• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bol tavuklu olmuş ama düzensiz haftasonu olunca kaçıyor duzenimiz.

Zor canım hastane işleri ben hastanede olduğum halde bi muayene bi kan ver sonuç al bütün gün uğraşıyorum.

Süper canım yanına arkadaş olması. Sende daha çok motive olursun.

Merhaba canım hoşgeldin.

evet tatlım yaaa sorma valla. sonuçları almaya yetişemedim tekrar bugün bir ara giderim inş.

Fıstıklar günaydın :3:

iş çıkmadan menümü yazayım

Sabah: 1 kase müsli

5 erik

Öğle: 1,5 kase yeşil mercimek çorbası, 1,5 dilim kepekli ekmek

Akşam: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 but, 2 çatal kızartma, bol salata, 1,5 dilim tambuğday ekmeği

2 bardak çay, 2 kepekli bisküvi

Canım kararsabır bilir sanırım maksimum 21 gün icilir sanırım genelde öyledir ya.

Canım kötü olmus az ve sağlıksız sanki ama daha zaman var, toparlarsın üzülme.

Geçmiş olsun canım, haber verirsin bizede sonuçları alinca.

Iyi olmuş canım, banada lazım bir arkadas ama benim gibi cocuklusundan. Ben parkta edindim arkadaş kizim sagolsun.

Buralardayim bende, sabah alışverişe ciktim, geldim temizlik yaptim, camasir yikiyorum bi yandan, kızımı uyuttum yemek koydum ocaga ve bu kosturmaca içinde yemek yemeyi unuttum 1 avuc leblebi, az burgu peynir (dolabba yerlestirirken attim agzima) yemek yaparkende yarim havuc yedim. Şoktayım şu an farkında bile degildim biliyormusun ama diyorumki bisey eksikkk. Yemegim pissin ondan yerim artik ya.

Hoşgeldin canım.

Yeni gelen arkadasimiz var sanırım birde, oda hosgelmis.

sağol cnm alamadım sonuçları bugün gitcem tekrar olmazsa EKG falan çekcekler bakalım. bu arada metabolizma çayını sürekli içmenizde bir sakınca yok bana diyetisyenim öyle demişti. ben genelde bir 15 gün falan içip ara beriyorum sonra devam ediyorum bünye alışmasın diye. ama sürekli de içilebilr.

Sen de hoş geldin kuzum.gördüm katıldığını ama bi hoşgeldin diyemedim.inşallah hedefine ulaşırsın. Ümitsizlik yok,sağlıklı hayat var...

Evet hem kaçamak yapmadım hem de çok çok tempolu 3gün geçirdim.bugün de onların bedelini öpüyorum işte.çok çok yorgunum. Ayakta durucak halim yok.sanki vücudum pes etmiş durumda.

Anaaa kız 3 4 butu nerene yedin,o döner ne öyle...hmmmm...çok çok kızdım...

Ne olmuş sana kuzum ya.kaç gündür yokum.geçmişe de baktım ama kaçırmışım herhalde. Bir problemin mi var?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm yaaa bir 10-15 gündür normal siyah çay ya da kahve içtiğim zaman kalp çarpıntısı oluyo ama çok aşırı bir şekilde. doktora gittim kan falan verdim. potasyum çok yüksek çıktı tekrar bir kan daha verdim bakalım sonuçlarına göre EKG falan çektircem. çarpıntı anında EKG çekilmesi daha iyi sonuç veririmiş ama onu da nasıl denk getircem.

cnm kitabın adı ne merak ettim bende okuyayım bari:)

günaydınlar cnmmm:)
Yasemin Soysal ruhunu dinle bedenini doyur kitabın ismi.
kızlarrr bu arada ben bi kaç gündür sürekli kaçamaklar yapıyorum düzenim bir anda bozuldu yaaa:( akşama kadar bişey yemiyorum sonra abur cubur yedim hep bugün tekrardan bir düzelttim bakalım ama bu hafta kilo verememiş olabilirim hatta artıda bile olabilirim. kendi kendime nazar değdim sanırım kilo vermem hiç durmadı diye:(
Önemli olan toparlaman canım.
dünün menüsünü de yazayım:( hiç güzel değil ama olsun

kahvaltı: yok ( bir gün önce akşam abur cubur atıştırdığım için midemde yer yoktu yiyemedim:(

öğle:1 tabak salata,1 ayran( salatada tavuk eti falan vardı idare ederdi )

ara:8-10 balık kraker

akşam:(saat 5buçuk 6 gibi) 1 adet ıspanaklı gül böregi avuç içinden biraz büyüktü fırında pişmiş.
Kaçamakları düzene sokuyosun fena olmamış.

5 erik

Akşam: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 but, 2 çatal kızartma, bol salata, 1,5 dilim tambuğday ekmeği

Güzel olmuş canım
sağol cnm alamadım sonuçları bugün gitcem tekrar olmazsa EKG falan çekcekler bakalım. bu arada metabolizma çayını sürekli içmenizde bir sakınca yok bana diyetisyenim öyle demişti. ben genelde bir 15 gün falan içip ara beriyorum sonra devam ediyorum bünye alışmasın diye. ama sürekli de içilebilr.
Ben 1 haftadır içiyorum yemekten sonra ilk yaptigima maydanoz koymustum çok idrar sokturuyo iş yerinde sorun oluyo.ikinci yaptigima bi tutam biberiye attım.
cnm yaaa bir 10-15 gündür normal siyah çay ya da kahve içtiğim zaman kalp çarpıntısı oluyo ama çok aşırı bir şekilde. doktora gittim kan falan verdim. potasyum çok yüksek çıktı tekrar bir kan daha verdim bakalım sonuçlarına göre EKG falan çektircem. çarpıntı anında EKG çekilmesi daha iyi sonuç veririmiş ama onu da nasıl denk getircem.

Ekg yi yakalamak zor çarpıntı anında.

Kitap bu canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401172592769.webp
    $1401172592769.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın nasılsınız kızlar. 2-3 gündür bir türlü yazamadım sayfayı açıyorum selam veriyorum tam alıntı yapıyorum yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum ya misafir geliyor ya oğlum uyanıyor mızmızlanıyor y ada başka birşey çıkıyor. kısmet değilmiş bakalım şimdi bir şey cıkacak mı :)

Geçmiş olsun kuzum birşey yoktur inşallah.

günaydın kızlar geç oldu ama:1: dün nöbet çıkışı misafirim vardı gelir gelmez onlara hazırlığa giriştim... akşam olunca geçmişi okudum alıntı yapacakken kızımın uykusu ardından uyuyup kalmışım.. sadece dün sabah eve geliR GELMEZ LESLİE YAPMIŞTIM.. benimde nöbetten beri menüler berbat... nöbette yorgunlukla öyle gözüm dönmüş 2 parça helvayı attım gece gece ağzıma..şimdi de leslie yaptım bi duşa giricem ardından dışarı çıkmam lazım terzi falan çok iş var, gerçi yağmurda fena geliyor gibi:1:...uğrarım diye düşünüyorum bakalım öptüm hepinizi..

dünün menüsünü de yazayım:( hiç güzel değil ama olsun

kahvaltı: yok ( bir gün önce akşam abur cubur atıştırdığım için midemde yer yoktu yiyemedim:(

öğle:1 tabak salata,1 ayran( salatada tavuk eti falan vardı idare ederdi )

ara:8-10 balık kraker

akşam:(saat 5buçuk 6 gibi) 1 adet ıspanaklı gül böregi avuç içinden biraz büyüktü fırında pişmiş.
gogo doğru söylüyor tatlım.düzene soktuysan sorun yok.sonuçta çok geç yememişsin.canın çekmiş işte.sen de insansın...

5 erik

ilk bakışta çok az görünse de fena deyil...
ayyy canım benim Allah acil şifalar versin.diyetin ana bir zararı olmasın kuzum?diyetisyenine sor bence...
Günaydın nasılsınız kızlar. 2-3 gündür bir türlü yazamadım sayfayı açıyorum selam veriyorum tam alıntı yapıyorum yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum ya misafir geliyor ya oğlum uyanıyor mızmızlanıyor y ada başka birşey çıkıyor. kısmet değilmiş bakalım şimdi bir şey cıkacak mı :)
hoş geldin tatlım.e hadi bakalım.belki bu defa yetişirsin...

gelmişsin tatlım.pcden giriyorum.gördüm seniii.nasılsın tatlım.nasıl oldu sağlık durumunuz?

günaydın kızlar geç oldu ama:1: dün nöbet çıkışı misafirim vardı gelir gelmez onlara hazırlığa giriştim... akşam olunca geçmişi okudum alıntı yapacakken kızımın uykusu ardından uyuyup kalmışım.. sadece dün sabah eve geliR GELMEZ LESLİE YAPMIŞTIM.. benimde nöbetten beri menüler berbat... nöbette yorgunlukla öyle gözüm dönmüş 2 parça helvayı attım gece gece ağzıma..şimdi de leslie yaptım bi duşa giricem ardından dışarı çıkmam lazım terzi falan çok iş var, gerçi yağmurda fena geliyor gibi:1:...uğrarım diye düşünüyorum bakalım öptüm hepinizi..

selam tatlım.hoş geldin.inşallah işlerini hall edip de gelirsin.evet dün yoktun.hemen fark ediliyor zaten yokluğun...:1::1::1:

Kolay gelsin bebeğim.
Altta 5 üye 2 ziyaretçi görünüyo hmmm

:23::30::30:o:30:

Gunayın canım.bende aynısı oldum.şimd i teldem yazıyorum.çok zor oldu.okulda int yok bıktım ya.

selam cnm oluyor arada öyle aksilikler bende de genelde tamm yazıyorum gönder diyorum sayfa zaman aşımına uğradı tekrar giriş yapınız diyor:) o kadar yazdığım hopppp güme gidiyor:)

baya yoğunsun tatlım hallet işlerini:)

selam tatlım.hoş geldin.inşallah işlerini hall edip de gelirsin.evet dün yoktun.hemen fark ediliyor zaten yokluğun...:1::1::1:

sağol canım ya kaç defa başına geçtim dün pc nin görmüşsündür belki.. açıyorum 2 kelime yazıcam tel çalıyor falan... aslında bitti misafirlikler eşim gidince ama bu son allah kavuştursun ziyaretiydi heralde başka gelen olmaz.. 1 saat içinde 4 çeşit mama hazırladım:52: e biraz bende ucundan yedim çok fena durum... neyse kaçayım ben kızım başımın etini yiyor okulun kermesine gidicez daha...

Geçti canım. Yarın için yemek yaptım biraz kızımla takildik sohbet ettik.tartilmiyorum sabah işte arkadaşlar için tartıldım fotoğraf ekleyelim demeseler tartilmiycaktim.bakalım perşembe nolcak :52:ben yasemin Soysal in kitabını okuyorum baya iyi geldi fatketmeden acaip takıntı yapmışım. Telefondan adimsayari kalori hesabını sildim diyet demiyorum metabolizma çayı ve yeşil cay dışında bisey yapmıyorum yemeklerimi duzene koydum.
Bende araştırıp alayım kitabı böyle etkiliyse :)
Bende merak ediyorum perşembe den pazartesi ye tartılmadım yi oldu şimdi perşembe ye kadar tartilmiyorum bakalım nasıl olur sonuç.

Günaydın canım amin.
Ben tartılmadan duramıyorum yaa bazen hem sabah hem akşam tartılıyorum fazla düşünmekten kaynaklı galiba...
yaaa çok haklısınız yok ben diyetteyim aman ne yicem oraya gidemem bunu yapamam yemeğin vakti geçti yok aman onu yedim kesin kilo aldım diye takarsak kafaya hem hiç kilo veremiyoruz hem de cidden psikolojimiz etkileniyor yaaa.
Doğru söylüyorsun canım bi de diyet moduna girince insan sürekli yemek düşünüyor bir de yenmemesi gerekenler çok çekici geliyor başka zaman aklıma gelmeyen şeyleri istiyor canım.
kızlarrr bu arada ben bi kaç gündür sürekli kaçamaklar yapıyorum düzenim bir anda bozuldu yaaa:( akşama kadar bişey yemiyorum sonra abur cubur yedim hep bugün tekrardan bir düzelttim bakalım ama bu hafta kilo verememiş olabilirim hatta artıda bile olabilirim. kendi kendime nazar değdim sanırım kilo vermem hiç durmadı diye:(
Arada oluyor öyle düzen bozuluyor ama çok ipin ucunu kaçırma sonra toparlamak zor oluyor bir de artı rakam görünce motivasyon düşüyor.

Back
X