Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canlarımmmm...yarın tartı. ..ben böyle vücudumu dinlediyimde zayıfladığımı hiss etmiyorum nedense...ama çok kötü olurum zayıflamazsam.çünki bu hafta pazar hariç hergün 1saatten fazla yürüyüş yaptım. Hem de tempolu.yani ayaklarımda ağrını hiss ediyorum.menülerim de iyi genelde.pazar günü 1kaşık mayonezli salata,bir ince dilim pasta hariç kaçamağım yok.3akşamları da hep salata.eyer ki güzelce zayıflamazsam çok fena olur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
V
Günaydın ccanım. Vermişsindir bence
Kaçamak var ama miktarlarini iyi ayarlamissin canım, sporda var.Bende yazayım menümü unutmadan.
Sabah kepekli ekmek le yağsız tost
Ara 3 kuru erik 2 ceviz
Öğlen 4 kaşık pilav 1 kepçe çorba 4 kaşık et döner ayran
Ara 3 yeni dünya
Akşam 1 lahmacun bol salata 2 çatal ciz kek 2 çatal profiterol
Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş 15 dk spor aletleri
Canım menumu yazıp çıktım kimse yok diye. Dayandım valla yarını bekliyorum, inşallah güzel olur hepimiz icin.İyi geceler canlarım.snırım herkesler uykuya geçmiş.ellanaz sen burdasın sanırım.menunde gayet hafif.iyi dayandınız tartılmadan.ben dayanamam.inşsallah işe yarar.
Iyi düşün canım, hani bir laf vardır iyi düşün iyi olsun diye o hesap.Günaydın canlarımmmm...yarın tartı. ..ben böyle vücudumu dinlediyimde zayıfladığımı hiss etmiyorum nedense...ama çok kötü olurum zayıflamazsam.çünki bu hafta pazar hariç hergün 1saatten fazla yürüyüş yaptım. Hem de tempolu.yani ayaklarımda ağrını hiss ediyorum.menülerim de iyi genelde.pazar günü 1kaşık mayonezli salata,bir ince dilim pasta hariç kaçamağım yok.3akşamları da hep salata.eyer ki güzelce zayıflamazsam çok fena olur...
Günaydın canımGunaydın kızlar
Güzel olmuş sporda var.Iyi geceler hepinize,
Bugünkü menüm.
Sabah:2 sigara böreği, fırında, domates, salatalık.
Öğle: 2 yk bezelye yemegi,2 yk makarna,2 yk yoğurt, 3 dilim karpuz
Ara:1 mini nugger
Akşam: karpuz, peynir,2 tane grissini
Ara:yarim muz,2 yk keten tohumlu yogurt
45 dakika yürüyüş
2 saat parkta kosturmaca
Bol su.
Günü kapattım ama çok acıktım bugün ögleden sonra nedense.
Hadi bakalım kızlar, benim kadar heyecanlimisiniz bilmiyorum ama ben bu hafta hiç tartilmadim ya persembeyi merakla bekliyorum, inşallah vermisimdir yoksa çok mutsuz olurum gibi hissediyorum.
Yarinda bitsin de tartiyla bulusma gerceklessin artik.
Evet doğru neyseki cizkek çok güzel değildi yoksa daha fazla yerdim.
Bence iyi bir meenu
Tır
Pilav ve tatlılar biraz fazla olmuş
Günaydın canlarımmmm...yarın tartı. ..ben böyle vücudumu dinlediyimde zayıfladığımı hiss etmiyorum nedense...ama çok kötü olurum zayıflamazsam.çünki bu hafta pazar hariç hergün 1saatten fazla yürüyüş yaptım. Hem de tempolu.yani ayaklarımda ağrını hiss ediyorum.menülerim de iyi genelde.pazar günü 1kaşık mayonezli salata,bir ince dilim pasta hariç kaçamağım yok.3akşamları da hep salata.eyer ki güzelce zayıflamazsam çok fena olur...
Yarını bekliyorum bir karar ala bilmek için bu günü de böyle geçirmeye çalışırım. ..Güzel olmuş sporda var.
Evet doğru neyseki cizkek çok güzel değildi yoksa daha fazla yerdim.
Vermişsin dir canım dur bakalım. Az yiyosun dedim ya normal yemeye dön bi süre ben kilomu öyle sabitledim.
Gorumcengeliyormuş canım.ne kadar kalacaklar.canın sıkılmış herhalde.az kalacaksa idare edersin.belki sinirden daha çok kilo verirsin😃😃![]()
Yarını bekliyorum bir karar ala bilmek için bu günü de böyle geçirmeye çalışırım. ..
Evet canım bizde kaldı dün de.aslında böyle mızmızlannama bakmayın severim kendisini sadece çok yoruluyorum o geldiyinde.bir oda bile temiz kalmıyor.
günaydın canlarımmmm...yarın tartı. ..ben böyle vücudumu dinlediyimde zayıfladığımı hiss etmiyorum nedense...ama çok kötü olurum zayıflamazsam.çünki bu hafta pazar hariç hergün 1saatten fazla yürüyüş yaptım. Hem de tempolu.yani ayaklarımda ağrını hiss ediyorum.menülerim de iyi genelde.pazar günü 1kaşık mayonezli salata,bir ince dilim pasta hariç kaçamağım yok.3akşamları da hep salata.eyer ki güzelce zayıflamazsam çok fena olur...
günaydın kızlar dünü yazayım.
Sabah: 1 kk peynir, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 çay, 2 dilim k. Ekmek
yeşilçay
öğle: 1 kase yeşil mercimek, 6 adet sarma, 1 dilim k.ekmek
akşam: 1/2 kase y.mercimek, 5-6 kaşık patates graten, 1,5 dilim tb ekmek, çoban salata, 2 çay
su:2 lt, spor yok temizlik yaptım.
cnm diyetisyene göre mi yapıyosun bilmiyorum ama bana çok geldi??? 5-6 kaşık patates graten ana yemek yerine geçer üstündeki kaşar da ekstrası tabii? Mercimek üzerine fazladan olmuş? Patatesde ekmek değeri olduğu için ekmeğe de gerek yoktu sanki?
öğlende sarmalar fazla bana kalırsan?
Diyetisyen değil canım, kafama göreMercimek 3 kaşık falandı ekmeği de onunla yedim :) gratende kaşar peynir yoktu tuzsuz köy peyniri ekledim o da baya azdı yani çok ağır olmadı ama beşamel sosu var neticede, o da çok masum değil. Yetiştiremedim yemeği geç yedim biraz o kötü oldu. Senin menüne baktım da çok az ya iyi idare ediyorsun. Yinede maşallah diyorum nefsine hakimsin.
Ben dunki menümü yazamadım bir turlu.gerçi iç açıcı sayılmaz ama yzayım
Sabah,az peynir ekmek
Ara.elma,iki kayısı
Öğle,taze fasulye.iki kaşık pilav,bir parça tavuk,iki kaşık yoğurt
Akşm,bir tavuk but,iki dilim patates,cacık
Ara,iki dilim haşhaşlı. Tatlı,üç bardak çay
Bu hafta muhtemel artı çıkarım geçen hafta hastayım diye tartı güzel çıktı.bu hafta adette olacağım ama olamıyorum.bakalım nolcak.inşallah sizler vermişinizdir.
Kızlar parka gidiyorum, öptüm hepinizi
sağol cnm bnm düzenim bi kaç gündür bozuldu da ondan yoksa bende çok az yemem gerektiği kadar yiyorum ölçünün dışına pek çıkmam.
Kızlar parka gidiyorum, öptüm hepinizi
Az olmuş canım menünGünaydınlar kızlar hepinize güzel bir gün olacak inş:)nasılsınız bakalım?
Hemen dünün menüsünü yazayım:)
kahvaltı: 1 yumurta,1kk peynirle yapılmış tost,biber maydonoz
öğle:1 kase çorba
akşam:saat 4.30 gibi( salata,ayran)
ara:19.00 1 piko 1 nescafe
ara2:22.00 1 elma yarım portakal
Patates ve ekmek bir arada olmamışGünaydın kızlar dünü yazayım.
Sabah: 1 kk peynir, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 çay, 2 dilim k. ekmek
Yeşilçay
Öğle: 1 kase yeşil mercimek, 6 adet sarma, 1 dilim k.ekmek
Akşam: 1/2 kase y.mercimek, 5-6 kaşık patates graten, 1,5 dilim tb ekmek, çoban salata, 2 çay
Su:2 lt, spor yok temizlik yaptım.
Ben dunki menümü yazamadım bir turlu.gerçi iç açıcı sayılmaz ama yzayım
Sabah,az peynir ekmek
Ara.elma,iki kayısı
Öğle,taze fasulye.iki kaşık pilav,bir parça tavuk,iki kaşık yoğurt
Akşm,bir tavuk but,iki dilim patates,cacık
Ara,iki dilim haşhaşlı. Tatlı,üç bardak çay
Bu hafta muhtemel artı çıkarım geçen hafta hastayım diye tartı güzel çıktı.bu hafta adette olacağım ama olamıyorum.bakalım nolcak.inşallah sizler vermişinizdir.