• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklısın canım cilt rahatsızlıklarından çok korkarım ben.
ya bu kk niye böyle reklamlar alıyor yaa fetuccine makarnalar falan :20::19: Zaten sinirliyim boğazımı zor tutuyorum yememek için. Ofise de fare girdi sanırım :18: her şey üst üste bugün birazdan patron bey de gelir tam olur :47:

psikolojinin etkilerine hep inanıyorum ben doğrudur canım.

Ayyy faremiiii? Aman ya kötü olmuş hiç aklindan cikmaz şimdi o. Başka şeyler düşün canım.
Reklamlar beni etkilemiyo pek, oturup 24 kitchen seyrediyorum ben nedense acıkmıyorumki o kanal sırf yemek programı yayınlıyor:1: benim zorum aklimla ya, stresliyken özellikle yemek istiyorum duysusal aclikmiymis neymiş ondan iste.

Ayyy faremiiii? Aman ya kötü olmuş hiç aklindan cikmaz şimdi o. Başka şeyler düşün canım.
Reklamlar beni etkilemiyo pek, oturup 24 kitchen seyrediyorum ben nedense acıkmıyorumki o kanal sırf yemek programı yayınlıyor:1: benim zorum aklimla ya, stresliyken özellikle yemek istiyorum duysusal aclikmiymis neymiş ondan iste.

Koltuğun arkasına giden bir şey gördüm, kertenkele sandım ama dolapların arkasından sesler geliyor eminim artık yine misafirim fare. Kertenkeleden daha çok korkarım ben, fareye alıştım ya buraya çok giriyor zehir koyuyorum mecbur, üzülüyorum ölmelerine :1: ama yapacak bir şey yok yani.
Ben yemek bloglarına çok bakıyordum tarif alıyordum ama son 1 aydır hiiç bakmıyorum çok fena oluyorum bakarsam, gider alırım o derece:1: Çok etkiler beni facebooktan bile sileceğim artık o sayfaları :6:

Koltuğun arkasına giden bir şey gördüm, kertenkele sandım ama dolapların arkasından sesler geliyor eminim artık yine misafirim fare. Kertenkeleden daha çok korkarım ben, fareye alıştım ya buraya çok giriyor zehir koyuyorum mecbur, üzülüyorum ölmelerine :1: ama yapacak bir şey yok yani.
Ben yemek bloglarına çok bakıyordum tarif alıyordum ama son 1 aydır hiiç bakmıyorum çok fena oluyorum bakarsam, gider alırım o derece:1: Çok etkiler beni facebooktan bile sileceğim artık o sayfaları :6:
Ay okurken irkildim o derece canım. Böcek fare bilimum sürüngen hicbirinden hoşlanıyorum kiyaslama yapamam ama ben olsam cildiririm sanırım, sen alismissin. Kedi olsa bi tane ofiste iyi olurdu sanırım fare barinamazdi hep geliyormus ya.

Ay okurken irkildim o derece canım. Böcek fare bilimum sürüngen hicbirinden hoşlanıyorum kiyaslama yapamam ama ben olsam cildiririm sanırım, sen alismissin. Kedi olsa bi tane ofiste iyi olurdu sanırım fare barinamazdi hep geliyormus ya.

Evde olsa belki bende duramam ama büroda takıldıkları yer belli ayak altında dolaşmıyor o yüzden pek korkmuyorum :1: Sadece mutfakta ekstra dikkatli oluyorum ölene kadar :1: Kedimizde var ama aklına eserse geliyor patron istemiyor içeri girmesini zaten. Ama böcekgillere kesinlikle tahammülüm yok ölürüm korkudan.

Ayyy bu ne yaa tam toparladım durumu diyorum bişey çıkıyo yaa sabahtan ber karnım belim ağrıyor hafiften tarihe bi baktım regl olma zamanım gelmiş hadi hayırlısı bakalım.

Canım valla perişan oldum, güneş kremide surmemisim kızima sapkayida tutmuyor basinda kactim resmen avmye zor attım kendimi.

Dün gelicem demişti canım sanki aynı kisiyse.

Iyi eğlenceler canım, evet kaçamak yapma. Sicagida istiyorsun ama inan disarda durulmuyor terden sırılsıklam oldum, beynim sulandı.

canım burda da yaz gelmedi hergün yağmur bunaldık iyice soğuğu geçtik hava karanlık gibi gündüz vakti tam depresyonluk... burda zaten kısa kollu 2 hafta ancak giydiriyorum ben kıza ardından memlekete gidiyor.. çocuk ağrıda yaz olmadığını sanıyor sen anla artık..

Evet canım ed yazmıyor hic, yeni gelen arkadasta hic yazmiyor. Sadece kilo bildirimi yapani mazeret dışında tabi listeye eklememek doğru olur bencede gogocum.

Al kuzum al valla bende unutuyorum sürmeyi bildiğin amele yanigi olmusum boynum kollarim 50 faktör surucem acik tenliyim bende.
benimde boynumda olmuş ambulansta gezerken :52: güneş olsa ne olacak allah bilir

Kızlar bişey söylicem ama gülmeyin bana olurmu?
Ben tartilmiyorum ya 1 haftadır, tartidaki durumu yarın göreceğim o bir yana ama bağırsak faaliyetlerim düzene girdi maşallah diyimde, o tartı stresindenmidir nedir bilmiyorum ama çok duzensizlesmisti. Sanırım işe yarıyor bende.

canım bende de meto çayı çok düzene sokuyor...içtiğim dönem çok rahatım inşallah bünye alışmaz..

ED2006 izne ayrıldı canım özel bi sebebi var.

Gülmeyiz canım doğru bence stres çok etkiliyo barsaklari.

pardon canım ya ben kaçırmışım demekki..

bişey olmaz canım zehir koyuver artık:52: yemek kısmı ilk diyete başladığım dönemlerde benimde öyleydi görmeye bile dayanamazdım ama şimdi alıştım heralde buraya bakarken biyandan tarif karıştırıyorum.. alışıyorsun zamanla..

bişey olmaz canım zehir koyuver artık:52: yemek kısmı ilk diyete başladığım dönemlerde benimde öyleydi görmeye bile dayanamazdım ama şimdi alıştım heralde buraya bakarken biyandan tarif karıştırıyorum.. alışıyorsun zamanla..

Onlar gelmeden yemekleri hazır zaten, kuytu köşelerden eksik etmem zehri :27: bende alışırım umarım benimki evde aç kalıyor yada hep aynı yemekleri yemek zorunda kalıyor yeni tarifler araştırmadığım için :52:

İyi akşamlar güzeller
Biz guya geçen pazar nişanlanan arkadaşlarla gezmeye gidicektik hava bozuldu gidemedik.gerginim baya...evde bir az problemler oldu.offf genel olarak kötü bir gündü.gelemedim de buraya.kızımı uyutup gelirim yine,belki moralim düzelir sizinle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar güzeller
Biz guya geçen pazar nişanlanan arkadaşlarla gezmeye gidicektik hava bozuldu gidemedik.gerginim baya...evde bir az problemler oldu.offf genel olarak kötü bir gündü.gelemedim de buraya.kızımı uyutup gelirim yine,belki moralim düzelir sizinle.

Hoşgeldin damlacım, her problemi aşarım da evdekileri çözemem bende... zor hakikaten ama 3 günlük dünya ya bugün unuttum valla dün akşamki gerginliğimi. Akşam girebilirsem bende dahil olurum sohbete seve seve.

canım burda da yaz gelmedi hergün yağmur bunaldık iyice soğuğu geçtik hava karanlık gibi gündüz vakti tam depresyonluk... burda zaten kısa kollu 2 hafta ancak giydiriyorum ben kıza ardından memlekete gidiyor.. çocuk ağrıda yaz olmadığını sanıyor sen anla artık..

benimde boynumda olmuş ambulansta gezerken :52: güneş olsa ne olacak allah bilir

canım bende de meto çayı çok düzene sokuyor...içtiğim dönem çok rahatım inşallah bünye alışmaz..

pardon canım ya ben kaçırmışım demekki..
Ay kiyamam ya ben ona. Naapsin çocuk yaz istiyor çocuklar haklı olarak.
Metobolizma cayi yapıyorum icmeye firsat bulamiyorum unutuyorum canım. Ay çok heyecanlıyım canım yarin için, hos sarma yedim saat 5gibi 2 tanede cigkofte Inşallah kendimi sabote etmemisimdir ya.

İyi akşamlar güzeller

Canım üzülme ya, herşey düzelir. Haftaya gidersiniz.
Ayyy bu ne yaa tam toparladım durumu diyorum bişey çıkıyo yaa sabahtan ber karnım belim ağrıyor hafiften tarihe bi baktım regl olma zamanım gelmiş hadi hayırlısı bakalım.

Geçmiş olsun canım.

İyi akşamlar güzeller

Hepten huzurunu bozuyolar ama takma canım yaa al kızını çık gezmeye parka falan.

Onlar gelmeden yemekleri hazır zaten, kuytu köşelerden eksik etmem zehri :27: bende alışırım umarım benimki evde aç kalıyor yada hep aynı yemekleri yemek zorunda kalıyor yeni tarifler araştırmadığım için :52:

ben çay muhabbetleri için tarif bakarım genelde canım yemekler zaten aynı sayılır şekil değişiyor sadece boşver...

Ay kiyamam ya ben ona. Naapsin çocuk yaz istiyor çocuklar haklı olarak.
Metobolizma cayi yapıyorum icmeye firsat bulamiyorum unutuyorum canım. Ay çok heyecanlıyım canım yarin için, hos sarma yedim saat 5gibi 2 tanede cigkofte Inşallah kendimi sabote etmemisimdir ya.

öyle kızın hali sorma :1: birde bursaya gider gitmez yüzme kursuna başlıyor burası kış orası yaz oluyor haliyle..hadi bakalım inşallah güzel olacak canım sonuç.. benim bu hafta çok çok kötüydü hiç beğendiğim bir günüm geçmedi... e tartıdan da iyi bir sonuç beklemiyorum..:50:

İyi akşamlar güzeller

gel canımsen düzeltiriz biz moralini... hatta atla bana gel yakınız ne de olsa:54:

ben çay muhabbetleri için tarif bakarım genelde canım yemekler zaten aynı sayılır şekil değişiyor sadece boşver...

öyle kızın hali sorma :1: birde bursaya gider gitmez yüzme kursuna başlıyor burası kış orası yaz oluyor haliyle..hadi bakalım inşallah güzel olacak canım sonuç.. benim bu hafta çok çok kötüydü hiç beğendiğim bir günüm geçmedi... e tartıdan da iyi bir sonuç beklemiyorum..:50:
Ay iyi oluyordur canım ya, çocuğa cennet geliyordur Bursa, ama senin için zor tabi.
Canım bu hafta olmazsa haftaya olur, senin 15 kg fazlan yok benim gibi , çok normal yani azar azar gitmesi hatta sabit kalmak. 15 kg fazlam var 15 kilo vermisim yolu yarilamisim ben bu arada. Bende heyecanliyim tartı konusunda ama bi yandan tırsmıyorum desem yalan olur, bi bakmisim kilo almisim, küt diye düşer bayılırım herhalde.

Back
X