• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar herkese.dün saat 9dan kızımla birlikde uyuyup kalmışım.vallaha böylesi daha iyi.sıkıcı sıkıcı oturmakdansa uyumak daha iyidir.zaten kocam da kanepede uyuklamış kaynanam da gitmiş.bende güzelce dinlendim.neyse ua ben de dertler bitmez.acaba herkesin mi problemi var da yansıtmıyormu buraya yoksa benim mi hayatım problemli anlamadım gitti.boş verelim problemleriiii...hadi bakalım sırlı haftamız nasıl geçmiş acaba. Benim sonuçlar olması gereken gibi deyil ama beklediyim gibi.aslında geçen cuma da görmüştüm bu rakamı.bir de 3 5 güne regl olucam.belki onunda etkisi vardır.neyse yaaa...
Geçen hafta 64.200
Bu hafta 63.800
Fark 400gr
Yüzde 0.62
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bildirimi yapayim hemen.
Gecen hafta 55.000
Bu hafta 54.400
Fark 0.6
Yüzdesi 1.09

kızlar benim net yine yooook:(((
geçen hafta:55.2
bu hafta:55.8
fark:600+

böyle olacağı belliydi.haftaya bu savaşı bitireceğim inşalah.

Günaydın kızlar bildirimimi yapayım. Niye böyle oldu anlayamadım ya moralim çok bozuldu geçen hafta cuma-c.tesi 56,6 'yı görmüştüm. Hadi su kaybı falan diyelim ama sonraki günlerde de gram eksilmemişim. Bu hafta çok fark bekliyordum açıkçası, beklentiyi fazla tutmam bundan böyle ya.

Geçen hafta: 57,1
Bu hafta: 56,9
Fark: 0,2
Yüzde: 0,35

Günaydınlar herkese.dün saat 9dan kızımla birlikde uyuyup kalmışım.vallaha böylesi daha iyi.sıkıcı sıkıcı oturmakdansa uyumak daha iyidir.zaten kocam da kanepede uyuklamış kaynanam da gitmiş.bende güzelce dinlendim.neyse ua ben de dertler bitmez.acaba herkesin mi problemi var da yansıtmıyormu buraya yoksa benim mi hayatım problemli anlamadım gitti.boş verelim problemleriiii...hadi bakalım sırlı haftamız nasıl geçmiş acaba. Benim sonuçlar olması gereken gibi deyil ama beklediyim gibi.aslında geçen cuma da görmüştüm bu rakamı.bir de 3 5 güne regl olucam.belki onunda etkisi vardır.neyse yaaa...
Geçen hafta 64.200
Bu hafta 63.800
Fark 400gr
Yüzde 0.62
tebrikler canım daha ne olsun vermen gereken kilo azaldı tabiki vermen de yavaşladı. duraksama dönemini de atlattın daha ne olsun :)

İnşallah hedefin kaçtı senin.
Günaydın kızlar bildirimimi yapayım. Niye böyle oldu anlayamadım ya moralim çok bozuldu geçen hafta cuma-c.tesi 56,6 'yı görmüştüm. Hadi su kaybı falan diyelim ama sonraki günlerde de gram eksilmemişim. Bu hafta çok fark bekliyordum açıkçası, beklentiyi fazla tutmam bundan böyle ya.

200 gr da olsa vermişsin canım bu da bir adım :)

Geçen hafta 64.200
Bu hafta 63.800
Fark 400gr
Yüzde 0.62
Günaydın canım. Elbette sorunsuz insan olurmu zaman zaman hepimiz yaşıyoruz problem.ben önceki sene ve geçen sene is yerimde yaşadım sorun ama şimdi iyi.bizim aileler uzakta olduğu için pek derdimiz yok onlarla.birde yıllar geçtikçe bizlerde büyüyüp olgunlasiyoruz herşeyi takmiyoruz sanırım.
Kilo vermişsin Tebrikler.
Gecen hafta 55.000
Bu hafta 54.400
Fark 0.6
Yüzdesi 1.09

Oo gayet iyi

Üzülme canım geçen hafta1 kilo farketmisti benim kilom

Azda olsa gitmiş canım
Günaydın

geçen hafta 82,1
Bu hafta 81,2
Fark 0,9
yüzde 1,10

Oo sende iyi vermişsin.

tebrikler canım daha ne olsun vermen gereken kilo azaldı tabiki vermen de yavaşladı. duraksama dönemini de atlattın daha ne olsun :)

İnşallah hedefin kaçtı senin.

200 gr da olsa vermişsin canım bu da bir adım :)

Sagol canim ya moralim bozulmustu ama toparladm kendimi. En azindan sabit degilim diye kendimi avutuyorum
Tebrik wderim bu arada canim iyi kg vermissin

Son düzenleme:
Günaydın güzeller.
Kilo bildirimim.
Gecwn hafta:75
Bugün:73.200
Fark:1.800
Yüzde:2.40 (hesap makinem yuvarliyor 2.39 yada 2.41 olabilir bakamadım ayarlarina)
Tartilmadan gayet iyi bir sonuc memnunum, dünkü sarma ve çiğ köfte olmasaydi daha iyi olacakti biliyorum.
Öptüm hepinizi.

Geçen hafta 64.200
Bu hafta 63.800
Fark 400gr
Yüzde 0.62
Gayet iyi canım bence, duraklama bitmiş. Takma kafana bu kadar bence, kimsenin hayati dortdortluk değil.
Gecen hafta 55.000
Bu hafta 54.400
Fark 0.6
Yüzdesi 1.09

Ooo toparlamissin canım bide beklemiyorum diyosun, cok iyi bence.

Hadi bakalim haftaya daha iyi olur inşallah

Canım arada olur öyle, sabit degilsin kiloda almamissin hic üzülme bence. Kilonuz oyle ucuk değil doğal olarak azar azar gidiyor.
Günaydın

geçen hafta 82,1
Bu hafta 81,2
Fark 0,9
yüzde 1,10
Gayet iyi canım.

Kizlar bu hafta kendi aramizda yarisalim hadi. Yakin kgdakiler eslessin ne dersiniz? Eglence olur bize belki topik hareketlenir ne dersiniz?

Günaydın herkese ben daha yeni kalktım nöbete gitcem bugün. Daha tartılmadım da çok merak ediyorum ama regl ocam biriki güne pek umidimde yok.neyse dünkü menümü yazayım sonra tartilirim.
sabah 2 dilim cavdar ekmek lor peyniri bi lokma poğaça.

Ara keten tohumlu kuru üzümlü layt yoğurt

oglen 1 tavuk but firinda 2 kaşık çorba çok tuzluydu yiyemedim.2 dilim kepek ekmek yoğurtlu kabak yemeği 4-5 kaşık vardı

ara elma

akşam 1 küçük kabak dolması karabuğday lı salata

ara 3 kuru erik

su 2.5 lt
spor yok çamaşır yika as katlancaklari katla mutfak topla derken 9 a kadar oturmadim dün sonrada canım istemedi :17:

Gayet iyi canım bence, duraklama bitmiş. Takma kafana bu kadar bence, kimsenin hayati dortdortluk değil.

Ooo toparlamissin canım bide beklemiyorum diyosun, cok iyi bence.

Hadi bakalim haftaya daha iyi olur inşallah

Canım arada olur öyle, sabit degilsin kiloda almamissin hic üzülme bence. Kilonuz oyle ucuk değil doğal olarak azar azar gidiyor.

Gayet iyi canım.

Kizlar bu hafta kendi aramizda yarisalim hadi. Yakin kgdakiler eslessin ne dersiniz? Eglence olur bize belki topik hareketlenir ne dersiniz?
Oyle canim. Bu haftada tartilmayacagm bakalim yine ayni mi olacak. Spor yok uzun zamandan beri oturmaya bile vaktim olmuyor evde, onumuzdeki haftaya kadar da sinava hazirlanacagim ondan sonra tam gaz devam, yuruyuse agirlik verecegim. Yaris konusuna varim ben.

Tartıldım :)

Eklentiler

• $1401351584056.webp
    $1401351584056.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 45
***4. TAKIM 363. ETAP***

Ebrueva:(68.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur10:(64.2/63.8 /0.4 /%0.62 )
gogo2405:(69.2/68.5 / 0.7/%1.01 )
tutatse85:(55.2/55.8 / +0.6/%-1.09 )
Ellanazz:( 75.0/73.2 /1.8 /%2.40 )
Topraks:( 68.5/ / /% )
sadness1012:(57.1 / 56.9/0.2 /%0.35 )
Masumcuk:(82.1/81.2 /0.9 /% 1.10)
Ddanes: (55.0/ 54.4/ 0.6/%1.09 )
Kararrrsabirr: (80.9/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Kızlar ben haftaya bu fazlalığı verip mezun hale gelmek istiyorum ama hedefi iki klo daha aşağı çekeyim diyorum.çunku asıl kilom 53-53,5 arası.bende hedefi 53 yapayım diyorum hem buraya da devam etmiş olurum ayrılmam.

Back
X