Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilirsin canım kararını ver ben püsküüt e bildireyim.Kızlar ben haftaya bu fazlalığı verip mezun hale gelmek istiyorum ama hedefi iki klo daha aşağı çekeyim diyorum.çunku asıl kilom 53-53,5 arası.bende hedefi 53 yapayım diyorum hem buraya da devam etmiş olurum ayrılmam.
Eşlmede ben saddnes yada ddness le eşleşecem gibi.yoksa üçümüz mu olcaz😃
Galiba kimse yok.yarışma iyi de.fakat fazla kilosu olanların kazanması büyük ihtimal.biz veremiyoruz ki.gram gram.ya da yüzdelerle yarışalım.ama bir şey yapalım ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten mantık olarak bende öyle söyledim canım, yakin kilodakiler eslesirse anlami olur,100kg biriyle 60kg birinin ayni kiloyu vermesi imkansiz.
Aslında iyi olur senin için canım hemde ayrilmamis olursun.Kızlar ben haftaya bu fazlalığı verip mezun hale gelmek istiyorum ama hedefi iki klo daha aşağı çekeyim diyorum.çunku asıl kilom 53-53,5 arası.bende hedefi 53 yapayım diyorum hem buraya da devam etmiş olurum ayrılmam.
Canım 3 kisi 4 kisi duruma göre 2 kisi olabilir bence sorun yok. Kilolar yakın olsun yeter, biraz hırs heyecan olur hepimize degilmi?Eşlmede ben saddnes yada ddness le eşleşecem gibi.yoksa üçümüz mu olcaz😃
Kilo durumuna göre eslesme ayarlariz canım güzel olur , bu arada bak tartilmamak ise yaramis sendede kırdın şeytanın bacağını süper.Sen bilirsin canım kararını ver ben püsküüt e bildireyim.
Herkes kilosunu bildirsin esleselim belki üçünüz olursunuz.
Ben burdayım canım yeni geldim parktaydim. Valla 3 kilo veremiyorum ama her hafta veriyorum şükür duraklamaya girmedim, emzirmenin bana artisi bu herhalde başka bir açıklama bulamıyorum bu duruma 15 kilo gitti yolu yariladim şükürler olsun canım.Ay kızlar çok şükür herkes kilo vermiş.eylülüm en iyi sen de supersin. Sabahdan dersim falan vardı okudum çıktım yazamadım.geldim şimdi..kim var kim yok?
Aslında iyi olur senin için canım hemde ayrilmamis olursun.Kızlar ben haftaya bu fazlalığı verip mezun hale gelmek istiyorum ama hedefi iki klo daha aşağı çekeyim diyorum.çunku asıl kilom 53-53,5 arası.bende hedefi 53 yapayım diyorum hem buraya da devam etmiş olurum ayrılmam.
Canım 3 kisi 4 kisi duruma göre 2 kisi olabilir bence sorun yok. Kilolar yakın olsun yeter, biraz hırs heyecan olur hepimize degilmi?Eşlmede ben saddnes yada ddness le eşleşecem gibi.yoksa üçümüz mu olcaz😃
Kilo durumuna göre eslesme ayarlariz canım güzel olur , bu arada bak tartilmamak ise yaramis sendede kırdın şeytanın bacağını süper.Sen bilirsin canım kararını ver ben püsküüt e bildireyim.
Herkes kilosunu bildirsin esleselim belki üçünüz olursunuz.
Ben burdayım canım yeni geldim parktaydim. Valla 3 kilo veremiyorum ama her hafta veriyorum şükür duraklamaya girmedim, emzirmenin bana artisi bu herhalde başka bir açıklama bulamıyorum bu duruma 15 kilo gitti yolu yariladim şükürler olsun canım.Ay kızlar çok şükür herkes kilo vermiş.eylülüm en iyi sen de supersin. Sabahdan dersim falan vardı okudum çıktım yazamadım.geldim şimdi..kim var kim yok?
Yok bitanem sen kimlerle eslesirsen onlarla yarismis olacaksın , kazananı belli olan birseye girmenin mantigi yok. Hepimiz eşit kilo veremeyiz mümkün degil kilo durumumuza göre yapariz kabul ederseniz.Aaa evet şimdi anladım.yakınlar bir biriyle mi yarışacak.hmmm
Ben de sandımki yakın kilolar qruplar olup öyle yarışıcaz...
Aslında iyi olur senin için canım hemde ayrilmamis olursun.
Canım 3 kisi 4 kisi duruma göre 2 kisi olabilir bence sorun yok. Kilolar yakın olsun yeter, biraz hırs heyecan olur hepimize degilmi?
Kilo durumuna göre eslesme ayarlariz canım güzel olur , bu arada bak tartilmamak ise yaramis sendede kırdın şeytanın bacağını süper.
Ben burdayım canım yeni geldim parktaydim. Valla 3 kilo veremiyorum ama her hafta veriyorum şükür duraklamaya girmedim, emzirmenin bana artisi bu herhalde başka bir açıklama bulamıyorum bu duruma 15 kilo gitti yolu yariladim şükürler olsun canım.
Aslında iyi olur senin için canım hemde ayrilmamis olursun.
Canım 3 kisi 4 kisi duruma göre 2 kisi olabilir bence sorun yok. Kilolar yakın olsun yeter, biraz hırs heyecan olur hepimize degilmi?
Kilo durumuna göre eslesme ayarlariz canım güzel olur , bu arada bak tartilmamak ise yaramis sendede kırdın şeytanın bacağını süper.
Ben burdayım canım yeni geldim parktaydim. Valla 3 kilo veremiyorum ama her hafta veriyorum şükür duraklamaya girmedim, emzirmenin bana artisi bu herhalde başka bir açıklama bulamıyorum bu duruma 15 kilo gitti yolu yariladim şükürler olsun canım.
Bi çocuk daha tasiyormusum hemde kizimdan ağırKesin kuzum emzirmenin yararı çoktur.super ya 15kilo çok çok iyi.inşallah sen de bizim gibi hedefine 3 5 kilo yaklaşırsın ve o zaman duraklarsın.buna da şükür...
Bi çocuk daha tasiyormusum hemde kizimdan ağıraz kaldi canım bu kadarini yapabildiysem devaminida getiririm kismetse, tabiki duraklama olur hic istemesemde ama o zamanda yemegi azaltirim sporu arttiririm bisey bulurum diye düşünüyorum, bu arada ben bu haftada tartilmayacagim daha dogrusu hep perşembe tartilacagim sevdim bunu.
Damla gogo topraks gelirse ebrueva***4. TAKIM 363. ETAP***
Ebrueva68.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur1064.2/63.8 /0.4 /%0.62 )
gogo240569.2/68.5 / 0.7/%1.01 )
tutatse8555.2/55.8 / +0.6/%-1.09 )
Ellanazz75.0/73.2 /1.8 /%2.40 )
Topraks68.5/ / /% )
sadness101257.1 / 56.9/0.2 /%0.35 )
Masumcuk82.1/81.2 /0.9 /% 1.10)
Ddanes: (55.0/ 54.4/ 0.6/%1.09 )
Kararrrsabirr: (80.9/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Damla gogo topraks gelirse ebrueva
Danes, tutaste, sadness
Kararsabir, masumcuk ben
Nasil kizlar uyarmi böyle, sizin fikriniz ne ?
Sen eski usul devam o zaman canım.Ben sevmedim ama....:sly::sly::sly:
10 kisiyiz kilolar daha yakin olsa 2serli yapalim derdim ama kilo durumuyla 50-60 arasi bir grup,60-70 arasi 1 grup,70-80 arasi bir grup çıktı ortaya.