• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yani dimi ama hadi bakalım ha gayret hele sıkı tut hele sabret miydi ne öyle bir şarkı vardı :) kızzz kaç kilosun şu an de hele ben unutuyom :)

eee naparsın cnm yarış var:)

ama olmaz ki masum hemen pes etme dah çok hırs yapcan ki veresin mesela sporu artır kaçamak yapma falan falan yani:)
yok yok pes etmek olur mu. hırslanıyorum bak yavaş yavaş... bu hafta da evdeyiz gelecek misafir de yok inşallah düzenli bir hafta geçirebilirim. bu hafta temizlik yapıyorum zaten yaz geldi ama ben hala bahar temizliği yapmaya çalışıyorum bayağı yoruluyorum. bu sabah yagsız kepekli tost ve 45 dklık yürüyüşümle de haftaya sıkı başlamış oldum :)
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
Kararrrsabrrr, masumcuk, sadness1012, ellanazz

bütün rakibelerim burda:)

evet toplanmışız :)

Anladım canım, neyse olan olmuş artık nöbete giderken alırsın yanına biseyler.

Ooo akşamlar hafif geçiriliyor süper olmuş, ama suyu daha fazla içmelisin canım. Ben 4litreyi deviriyorum nerdeyse, sonra sokakta tuvalet ariyorum ama:1:

Günaydın canımmm,
Hayırdır sabah sabah , bosver bütün günün kötü geçer takarsan.

Butun gunum deegil burada oldugum surece calisma hayatim kotu gececek sanirim tatlim ya. Is arkadasim sacma sapan konuauyor yanlis anlamak istemiyorum ama hic beklemedigim tavirlari sergiledi, saskinim.

hımm burdan anlıyorum ki rakibem 2 kg vermeyi hedefliyor:)
Ben hedefliyorumda, iradem istiyomu bakicaz canım.
Butun gunum deegil burada oldugum surece calisma hayatim kotu gececek sanirim tatlim ya. Is arkadasim sacma sapan konuauyor yanlis anlamak istemiyorum ama hic beklemedigim tavirlari sergiledi, saskinim.

Canım salla ya, hic degmez üzülmeye bence, ne dedi bilmiyorum ama gül geç, o catlasın

Aynen aynen, biz 2 kilo verirsek masum 2.5 vericek bu hafta.Hadi yüreğim ha gayret, hele sıkı dur hele sabret, başını egme dik tut, bu bir rüyaydı farzet ama bizim versiyon şu olabilir gibi. Hadi göbisim (yada totisim) ha gayret, hele sıkı dur hele sabret, kendini salma dik dur ahahaha :1: gerisini getiremedim gülmekten ya ilahi. 89 ile basladim subat basi su an 73.200 oldum. 4 ay oldu iste.

Pide ye canım sen ya, diyetisyenin izin vermis benden de okey, masumda izin verir, hihohayttttt:1:

2 mi siz 1 ben 1 buçuk olaydı bari :) ... Eylülcüm çok güldürdün beni evet kararsabır sen pide ye bu hafta hergün izin çıktı bizden :)

aynen aynen, biz 2 kilo verirsek masum 2.5 vericek bu hafta.hadi yüreğim ha gayret, hele sıkı dur hele sabret, başını egme dik tut, bu bir rüyaydı farzet ama bizim versiyon şu olabilir gibi. Hadi göbisim (yada totisim) ha gayret, hele sıkı dur hele sabret, kendini salma dik dur ahahaha :1: Gerisini getiremedim gülmekten ya ilahi. 89 ile basladim subat basi su an 73.200 oldum. 4 ay oldu iste.

Pide ye canım sen ya, diyetisyenin izin vermis benden de okey, masumda izin verir, hihohayttttt:1:
ayyyy kızzz gülmekten öldüm bende şarkı süper uyarlama daha süper:)

2 mi siz 1 ben 1 buçuk olaydı bari :) ... Eylülcüm çok güldürdün beni evet kararsabır sen pide ye bu hafta hergün izin çıktı bizden :)

olur cnm olur yerim tabi serbest bana valla:) siz düşünün:) hahaha yermiyim hiç hemen sabotaj hainler siziii:)

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
Kararrrsabrrr, masumcuk, ellanazz:)

BÜTÜN RAKİPLER TOPLANDIK TOPLANDIK:) SORDUK NEDEN KİLO ALDIK:):)

Yok yemez bu hafta kuzum, ama yesin dimi yesin:1: 2 oy yemesi yonünde. Kararsabırım ye canım ye.
Masum birde yiyip bizi sollarmis kararsabir

valla sollayabilir canım zaten 1 buçuk kilo ödemi varmış 1 buçukta verse al sana 3 kilo... matematikle kilo vermek çok kolaymış :)

ayyyy kızzz gülmekten öldüm bende şarkı süper uyarlama daha

olur cnm olur yerim tabi serbest bana valla:) siz düşünün:) hahaha yermiyim hiç hemen sabotaj hainler siziii:)
Bizim sarkimiz olsun yaw. Yaaa geçen hafta diyodunya yerim diyetisyen verdi diye, yede görelim canım:1:(hala sabotajj yapan hain üye)
İnşallah bu hafta yarışma sayesinde 79u görürüm.
Hadi bakalım, inşallah canım, olur olur.
Ben bu hafta spor yapmalıyım evet rakibeleri elemenin bir yolu olmalı :):)
Bilemem spormu yapilir, dağa mı tirmanilir ama yapacaz biseyler başka yolu yok güzeller, tembellik donemi bitti hizlandirilmis tura gectik oleyyy.

Ben bu hafta spor yapmalıyım evet rakibeleri elemenin bir yolu olmalı :):)
Sen yoğunsun spora vakit bulamazsın kii.. hem zaten veriyorsun spora ne gerek var :1:
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
Kararrrsabrrr, masumcuk, ellanazz:)

BÜTÜN RAKİPLER TOPLANDIK TOPLANDIK:) SORDUK NEDEN KİLO ALDIK:):)

En kilolu grup biziz ya biz daha çok hırs yaptık galiba:1:

Ayyy çok güzel oldu bu yarış ya. Ne güzel eğleniyoruz hemde kilo vereceğiz. Bi motive oldum bisey oldu bana he.
BU ARADA DAMLAAA NERDESIN YAHU.
kimse gelmiyo dedin dedin, herkes burda sen yoksun:41:

Bizim sarkimiz olsun yaw. Yaaa geçen hafta diyodunya yerim diyetisyen verdi diye, yede görelim canım:1:(hala sabotajj yapan hain üye)

Hadi bakalım, inşallah canım, olur olur.

Bilemem spormu yapilir, dağa mı tirmanilir ama yapacaz biseyler başka yolu yok güzeller, tembellik donemi bitti hizlandirilmis tura gectik oleyyy.

Olsun bizim şarkımız çok uydu bize :)

Back
X