• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Naber kızlar bbi bakayım dedim bugün çok fırsatım olmuyo bakmaya.akşam gelmeye çalışırım kayınvalidemle kayinpederim var bikaç gun kalırlar sanırım.

Günaydın gençler. Yine bi pazartesi ve ben işe gidiyorum. Sabah tartildim 68.8 çıktım yarışmanın galibi kim bilmem ama sonuncu belli sanki:((
kolay gelsin bu arada
canım o kadar umutsuz olma toparlarsın sen..

merhaba canım.çok özledik seni.elifin yeni yaşı kutlu olsun.nice mutlu güzel v sevgi dolu yılları olsun(ailece).seni de bekliyoruz artık.

bayıldım.karı ve soğuğu severim

canım rakibem bombalamışın menüleri:) merak etme ama yalnız değilsin.ben de aynı durumdyım.felaket bir iştah var.şimdi bir de regl dönemindeyim.inşallah şu üç günü toparlarız.

günaydın arkadaşııııııııııııııım.evet hafta sonu dağıttık resmen.inşallah şu üç gün iyi geçer de perşembe tartıda yüzümüz güler.

ben sevmiyorum karı soğugu dışarısı karanlık resmen haziran geldi hala montlarla çalışıyorum..:27: menüler sorma nöbet oldumu düzen kalmadı benim.. evden bişeyler hazırlıyorum bu defa yemeğe fırsatım olmuyor iyice karman çorman oldum..

ben de içler acısı menümü yazayım.saldım gitti
sabah:bir soğanlı olmaet,bir kızımdasn kalma haşlanmış yumurta,bir küçük parça peynir,az karpuz,bir çay kaşığı reçel,bir çay kaşığı helva,bir su bardağı çay,çayrek ekmeekten az ekmek.

ara:yarım gözleme,iki küçük köfte,iki bardak çay,yarım kase aşure,kahve

akşam:bir fırında tavuk but,iki elma dilim patates,4,5 kaşık pilav,bir kase cacık

ara:küçük bir dilim pasta.

Günaydın tatlım.hadi bekliyoruz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

he he iyi bombalamamışsın sende:52: bu hafta bizde az kilo alan kazanıcak galiba..

Benim menüye benzemis Allah sonumuzu hayıretsin inşallah.

İyi istirahatler canım.

Saol canım yaa sen demesende iştah tavan bende. Benimde bugün başlıyor reglim bakalım nolur.
istirahay yok ki gogocum:1: eve geldim iş güç arada leslie ... annelere istirahat yok olmuyor..

Su 2 lt canım spor yok malesef sadece eve gidip gelirken toplamda 30 dk yuruyorum hergun.

yulaf ezmesini hiç yiyemiyorum ben canım ya aldım çöpe gitti :50: Omlete falan kattım yine yiyemedim onu. Sen ne şekilde tüketiyorsun?

Adet dönemindendir canım ya bende çok beter oluyorum.
Sağol canım benim amin. Kimseyi karşılaştırmasın Rabbim böyle durumlarla. Dünde kuzenimin nişanlısına (aynı zamanda o kızında kuzeni benim kuzenim) yanaşmış yanaklarından şapur şupur öpmüş falan kuzenimin tepesi atmıştı dedimki git söyle kıza ayıp ettiğini yok dedi onun huyu çok kötü söylersem daha da beterini yapar dedi. Sustuk yani tepkisiz bekliyoruz. Beni ilk gördüğünde zaten suratını falan ekşitmiş küçümsercesine bakmış. ama dün akşam düğün bitiminde o kız merdivenlerden fena düştü ya Allah biliyor üzülemedim pek. Herkeste topuklu vardı ama o talihsizlik yaşadı. Herkes Allah bir yerden çıkarıyor diye yorum yaptı valla. Günün bonusu oldu :) gülmek istemiyorum ama ne bileyim ya bir başkasına da yapsa bunları yuva yıkar valla o yüzden üzülmedim haline.
canımm ben sana uzun uzun cevap yazdım telden karışmış heralde gelmemiş.. ellenaza yazdığımın da alıntısı çıkmamış:1: tekrardan yazayım.. senin aldığın yulaf kepeği yada unu olmasın canım benim yediğim tane tane oluyor. klasik nesfitler bana tatlı geliyor ve yok tutmuyor.. bu dediğim yulaf ezmesi içine doğal kuru üzüm, keten tohumu, ara sıra biraz hindistancevizi serpiştirip yağsız sütle yiyorum ben..yoğurtla tarçınla da yiyenler var.. ama herkesin damak tadı ayrı sonuçta..birde uzun süre bekletiyorum yumuşaması için.. yarın resmini koyarım da dediğim gibi herkes beğenmez, tadını çok seviyorum yıllarca yesem bıkmam ben..

canlarım arkadaşın kızının doğumgünü var şimdi oraya çıkıyorum.. hafif bir salata olursa yerim yoksa bişey yemem.. akşamüstü gelirim ancak iyi muhabbetler size:54:

damlanurum geldim görüşürüz diyecektim alıntılar yine karışmış acele ederken:1: kaçtım kızlar ben görüşürüz

kolay gelsin bu arada

ben sevmiyorum karı soğugu dışarısı karanlık resmen haziran geldi hala montlarla çalışıyorum..:27: menüler sorma nöbet oldumu düzen kalmadı benim.. evden bişeyler hazırlıyorum bu defa yemeğe fırsatım olmuyor iyice karman çorman oldum..

he he iyi bombalamamışsın sende:52: bu hafta bizde az kilo alan kazanıcak galiba..

istirahay yok ki gogocum:1: eve geldim iş güç arada leslie ... annelere istirahat yok olmuyor..

canımm ben sana uzun uzun cevap yazdım telden karışmış heralde gelmemiş.. ellenaza yazdığımın da alıntısı çıkmamış:1: tekrardan yazayım.. senin aldığın yulaf kepeği yada unu olmasın canım benim yediğim tane tane oluyor. klasik nesfitler bana tatlı geliyor ve yok tutmuyor.. bu dediğim yulaf ezmesi içine doğal kuru üzüm, keten tohumu, ara sıra biraz hindistancevizi serpiştirip yağsız sütle yiyorum ben..yoğurtla tarçınla da yiyenler var.. ama herkesin damak tadı ayrı sonuçta..birde uzun süre bekletiyorum yumuşaması için.. yarın resmini koyarım da dediğim gibi herkes beğenmez, tadını çok seviyorum yıllarca yesem bıkmam ben..
Lifalifti sanırım adı canım yulaf ezmesi yazıyordu da dediğin gibi damak tadıma uymadı sanırım, aslında yumuşamasını hiç beklemedim ben, belki o yüzden sevemedim, set oluyor çünkü. Kuru meyve alırsam tekrar alıp denerim heveslendim :)

Kızlar kim sormuştu musliyi nestlenin muslisini aldım 1 porsiyonu 125 ml layt sutle 213 kalori yaziyodu.ben 4 kaşık 1 bardak süt kullandım.

ben sormuştum canım sağol.

Ne bileyim canim ya ben sabahları onu bile zor bitiriyorum:)) aksam kriz gelirse 1 dilim ekmek yiyorum ama iyimi kotumu onu da bilemedim..pilateste kolaylıklar canim annem de yapıyor benden çok daha esnek :)

Lifalifti sanırım adı canım yulaf ezmesi yazıyordu da dediğin gibi damak tadıma uymadı sanırım, aslında yumuşamasını hiç beklemedim ben, belki o yüzden sevemedim, set oluyor çünkü. Kuru meyve alırsam tekrar alıp denerim heveslendim :)

Canım bende o musliyu aliyorum meyveli ve findikli olanindan, ılık sütle yapinca güzel oluyor. Yumusuyor aslinda.

Canım bende o musliyu aliyorum meyveli ve findikli olanindan, ılık sütle yapinca güzel oluyor. Yumusuyor aslinda.

musli olanı bende alıyorum canım meyveli falan, ama sadesini almıştım bir ara yiyemedim tatsız tuzsuz :1: millet omlete falan katıyor ekmekle yiyeceklerine oyle yiyorlar ama onuda yapamadım ben :) Şimdi nestle nesfit aldım bu gevrekler daha pratik oluyor ya iş yerinde, beklemek zorunda kalmıyorum.

Merhaba kuzularım.ben arada girip okuyorum ama yazmaya vaktim olmadı.şimdi dersdeyim.ben de pilatese başladım.40dakika yaptım.ama çok ta zorlandım söyleyemem.hem pilates geçmişim var hem de yürüyüşden dolayı herhalde. ..bakalım yarın ağrıycak mı...

kolay gelsin bu arada

Evet canım yaa nobetten çıkınca işler bitmiyor onu yap bunu yap akşam oluyo.
Merhaba kuzularım.ben arada girip okuyorum ama yazmaya vaktim olmadı.şimdi dersdeyim.ben de pilatese başladım.40dakika yaptım.ama çok ta zorlandım söyleyemem.hem pilates geçmişim var hem de yürüyüşden dolayı herhalde. ..bakalım yarın ağrıycak mı...

Süper canım ağrı olmaz inşallah.

http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gif
aynısı benim ki de canım.. meyvelisi de tatlı geldi bana sadesini alıyorum damak tadım farklı heralde :52: sütü de soğuk içebildiğim için mecburen uzun bekletiyorum..

Istanbul'da gökyüzü delindi sanki bir yağmur bir yağmur. Bende yemek yaptim 40 dakika pilates yaptim hala ham vücudum ama daha az zorlandim bu kez. Simdi kızım uyanir.o uyanmadan bir bakayim dedim napıyosunuz.

Ay canım canım canım diye diye Ölmüşüm, gör seni ne cok sevmisim danesim

ah canım sorma benim de öyle oluyor arada en son düzeltiyorum... ben tatlı sevebilirimde kahvaltı da değil.. hayatımda sabah reçel bal yemişliğim yoktur kuru üzümü bile az katıyorum

Istanbul'da gökyüzü delindi sanki bir yağmur bir yağmur. Bende yemek yaptim 40 dakika pilates yaptim hala ham vücudum ama daha az zorlandim bu kez. Simdi kızım uyanir.o uyanmadan bir bakayim dedim napıyosunuz.

evet yağmur beni çok korkuttu, ya bende pilates yapmak istiyorummm :8: dvd mi aldın netten mi yapıyorsun canım.

ah canım sorma benim de öyle oluyor arada en son düzeltiyorum... ben tatlı sevebilirimde kahvaltı da değil.. hayatımda sabah reçel bal yemişliğim yoktur kuru üzümü bile az katıyorum

Ay ne güzel ya, bende öyle olsamm :50:

evet yağmur beni çok korkuttu, ya bende pilates yapmak istiyorummm :8: dvd mi aldın netten mi yapıyorsun canım.

ya yok canım çokta iyi değil gece kriz gelmese keşke.. gerçi uzun süredir tatlı değil tuzlu krizlerim geliyor gece gece.. dün akşam hariç tabi canım nasıl istediyse hastanenin verdiği helvadan bir dilim yedim gece gece nöbette yine..

ya yok canım çokta iyi değil gece kriz gelmese keşke.. gerçi uzun süredir tatlı değil tuzlu krizlerim geliyor gece gece.. dün akşam hariç tabi canım nasıl istediyse hastanenin verdiği helvadan bir dilim yedim gece gece nöbette yine..

canım o krizler benden hiç ayrılmıyorki :5: ama ye yaa sen yee :27: :1:

Ay bende sevmesem keske canım.

Canım dvd aldım ebru şallı ile skinny jeans adı. Isin kötüsü ebru salliyi hic sevmem , esim görse dvdyi dalga gecicek benle belli belli hic sevmiyormussun diye. Cok iddialiydi 2 haftada 2 beden sıkılasma vadediyor hergün yapmak bende skinnylere takmistim bu ara aldim çıktım:1:

Aytakgüzel ya, bende öyle olsamm :50:

canım o krizler benden hiç ayrılmıyorki :5: ama ye yaa sen yee :27: :1:
Haha hain rakibe ye diyo, kendi müsliyle gecistiriyo, seni gidi:1: kendimi gördüm sende canım.
Yine alintinin icine yazmisim yuhhhh. Pilatesle ilgili yukari bak sadnessim

Son düzenleme:
Ay canım canım canım diye diye Ölmüşüm, gör seni ne cok sevmisim danesim
Ayyy canım...çooook güldüm...
Canım bakalım etkisi nasəl olacak.benim bu sallanmalara çözüm olsa çok mutlu olucam.en önemlisi bacak aralarım sarkıyor baya baya.bün bacaklarım,kalça ve belimi ölçtüm.bakalım nasıl olacak.ben 30dakikasını pilates,10dakikasını esneme yapıyorum.esneme mutlaka gerek canım . kesinlikle yap...

Tatlım ben youtubeden buldum.ordan yaptım...

Back
X