• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canım, bak bugün fırsat bulupta yapamadım bile, gece halim olursa artık yoksa yattı bugün. Biraz pazarlama amacli coğu şey, ala ala oğrendim, niyetim vardı aslında ama sıkılmaya başladım bile, birde onümüz yaz evde durmam çok bu sebeple erteledim kışa canım.

anladım canım spor kışın güzel oluyor zaten ya, yaz geldi ben kendime hiç zaman ayıramıyorum nedense, gezemesem bile tek iznim oluyor onda da temizlik -düğün oluyor genelde. Senin için farketmez ki zaten sen dışarıda da hep hareket halindesin :))

Güzeller ben çıkıyorum, akşama telden girip uğrarım. ama yarın ve pazar günü gelemem, sınavım var noolur duanızda bana da yer verin. Bu arada ismail türütü gördüm bugün :1: seveni var mıdır burada bilemiyorum tabi :1: İyi akşamlar herkese:16:

anladım canım spor kışın güzel oluyor zaten ya, yaz geldi ben kendime hiç zaman ayıramıyorum nedense, gezemesem bile tek iznim oluyor onda da temizlik -düğün oluyor genelde. Senin için farketmez ki zaten sen dışarıda da hep hareket halindesin :))
Valla aynen canım, ömrüm sokakta geçiyor, yakiniyordum kızım hep atta istiyor diye ama sıkıldım yagmur yagdıya bikaç gündür, bende alışmışım.
Güzeller ben çıkıyorum, akşama telden girip uğrarım. ama yarın ve pazar günü gelemem, sınavım var noolur duanızda bana da yer verin. Bu arada ismail türütü gördüm bugün :1: seveni var mıdır burada bilemiyorum tabi :1: İyi akşamlar herkese:16:
Iyi akşamlar, başarılar dilerim canım.

Selam kizlar ben geldim geç oldu biraz ama.. Bi geçmişi karistirayim neler kaynatmissiniz.. Nobetciyim yine :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başarılar canim allah zihin acikligi versin..

İnternertim gelince inşallah bende yeniden gelicem kızlar hepinizi öpüyorum şimdilik :)
Canim hoşgeldin gerçekten inanılmaz bir fark olmuş fotoğrafta tebrikler.. Devam etmene de sevindim umarim en kısa surede internetin baglanir.
Ben olsam bende kin nefret dolu olurum valla o yüzden kadınlara suç bulamıyorum. Bizlerden neyi fazlaydı bunlarında adamları kendilerine köle etmişler acaba :1: Selim'in savaş politikasını pek bilmiyorum ama eğlenceye düşkünlüğü malum. Tek şükrettiğim cumhuriyetin gelişi.

Tebrik ediyorum süpersiniz :nazar:

Valla ben onu hiç düşünmedim ya hakkaten ddanescim reglden sonra epey düşüş yaşar, o zaman benim daha çok asılmam lazım :1:
yok canim bana ne oldu bilmiyorum benden 1. Olmaz... Anneme 1 kilo verdirdim bu hafta bende bisey yok..

Ben buralardayim valla.kimseler yok hakketen. Eylüüüül,sadnessss siz nerde kadınız?

He he beni saymamissin bile :)) gelemiyorum bu ara pek haklisin valla

Öyle zaten canım, şöyle bir düşününce diyorum ki bu kadar sultanın hemen hepsi zaten yabancı ve farklı din mensubu ve çoğu yine savaş ganimeti yani esir... ve diyorum ki hepside gerçekten müslüman oldular mı? ben inanmıyorum din değiştirmek öyle kolay iş değil helede sevdiklerinden alıkonulup esir alınmış bir kadın için. Bu mantıkla gidince de çocuklarına da kendi dinlerini aşılayabileceklerini bile düşünüyorum, keza kanı bozuk pek fazla padişah yok muydu? hepimiz kadınız burda ve bizde olsak aynı şeyi (din değiştirmeyi gizliden reddedip çocuklarımıza kendi dinimizi empoze etmek vb.) yapmaz mıyız? Son cümlem paranoya gelebilir ama bu mantığa çıkıyorum ben düşününce ya.

Sağol canımcım. Son senem ve çok baydı :ssz: kalmadan bitirmek istiyorum. gerçi öğrenciliğin fıtratında var kalmak :1: ama ben geçeyim yaa:52:

tamam tatlım beklerim sıkıntı değil :23:

Hııhh, ben bomba gibi geleceğim asıl :33: :1:
cezami buldun mu canim bahanem kalmadi:) biri bana dur desin artik...

İyiki geldin sarı civcivim.ben düsündüm ki gelmezsin daha.terk ettin bizi.bir yandan da keşke gelse de bir vedalaşsak diyordum.ne güzel ta.srnin fotograflar da super.tebrikler kuzucuk. Bekliyoruz o zaman seni.bak ben mezun olmadan gel haaaa...

Hmmm.bakıyorum da herkes hırslanmış bu hafta.vallaha kızlar kazanmak çok iyi yaaa. Haftaya kesin kaybederim...kihkihkih:sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:bu hafta çok havalıyım ya ondan..

Hmm.e sabit olmanın sebebi belli oldu o zaman.demekki haftaya yarım kilo garanti kuzucuk.

Yok canim o kadar farketmez herhalde meto cayini ictigimden beri pek şişkinlik olmuyor bende...

Evet kızlaaaaar.bu gün iki kaçamağım oldu.biri 4çatal pasta ,biri de 2tane lahmacun(ama bol limonlu,maydanozlu).amaaaa sporumu da yaptım a hakkıyla bunu da belirteyim.45dakika super pilates veee 1saat tempolu yürüyüş.aslında akşamı hafif geçireyim diyordum ama aileyle oturunca sofraya herşeyden bir çatal aldım.e bu kadar konuşmuşken raporumu da vereyim.

Sabah 4çatal pasta,1kupa yeşil çay,meto çay
Ara unuttum
Öyle 2orta boy lahmacun(bol maydanoz,limonlu),ayran,meto çay
Ara yokkk
Akşam 2kaşık patlıcan,1kaşık pilav,2kepçe yoğurt çorbası,yarım köfte,1dilim ekmek(say çok ama miktarlara dikkat),meto çay
Ara 1kupa yeşil çay

45dakika pilates,1saat yürüyüş 2.5litre su...

Afiyet olsun canim lahmacun odulundu zaten.. Gerisi de hafif zaten..
Günaydın kuzucanlar. Dünkü menümü yazayım.
Sabah haşlanmış yumurta peynir domates salatalık 2 dilim ekmek

ara yok

öğlen yarım tavuk ızgara 3 misket köfte 1 kepçe çorba 3 kaşık makarna

ara 2 kaşık puding nescafe

akşam yarım Çipura salata 1 kepçe çorba

ara 5 kayısı

su 2 lt
spor 100 ip atlama

İyi olmuş seninde afiyet olsun canim

Aynen canım, bak bugün fırsat bulupta yapamadım bile, gece halim olursa artık yoksa yattı bugün. Biraz pazarlama amacli coğu şey, ala ala oğrendim, niyetim vardı aslında ama sıkılmaya başladım bile, birde onümüz yaz evde durmam çok bu sebeple erteledim kışa canım.
Kuzummm yapmıycan mı daha?bir fark hiss ediyormusun?ben de sanki sertlik var ya...
İlahi canım.sınavın için duam seninle de ismail türüt nerden çıktl?çok güldüm...
Başarılar canim allah zihin acikligi versin..

Canim hoşgeldin gerçekten inanılmaz bir fark olmuş fotoğrafta tebrikler.. Devam etmene de sevindim umarim en kısa surede internetin baglanir.

yok canim bana ne oldu bilmiyorum benden 1. Olmaz... Anneme 1 kilo verdirdim bu hafta bende bisey yok..

He he beni saymamissin bile :)) gelemiyorum bu ara pek haklisin valla

Canim benim sen sabahları gelmiyorsun ya ondan onları dedim.yoksa sen de buranın kaymağısın...

Kuzularım bu gün çok yoğundum ev işleri falan.okudum ama yazamadım fazla.bugün hiç ama hiç iştahım yoktu . menümü de yazayım.
Sabah 1yumurtadan yağsız omlet,yarım salata,1.5dilim ekmek,meto çay
Ara yok
Öyle kiraz+vişne
Akşam salata,2dilim ekmek,meto çay
Ara yarım dondurma(sağolsun kocam),azcık vişne,çay,meto çay

2litre su,30dakika pilates,1saat yürüyüş...

Selam kızlar gec oldu biliyorum belki çoğunuz yatmistir ancak gelebildim. Geçmişi okudum ama alinti yapamadım sorun var. Eylülüm ceza tamamdır yapip bildirecegim sana :) Ebrum gelmiş bizi gaza getirecek fotoğraflarıyla supersin canim... sadness canım benim inşallah sınavın güzel geçer başarılar dilerim. Atladığım birşey varsa kusura bakmayın. Birazda kendimden bahsedeyim :) biz biraz heyacanli biraz tedirgin biraz sevinçli günler geçiriyoruz. Eşim Ankara'ya atandı uzman yardımcısı olarak. Ama benimki çakıli kadro gitmem biraz zor olacak... bakalım hakkımızda hayırlısı... Bunlarla uğraşıyorum yer aramaya başladım. Insallah boş kadro bulabilirim.

Aa bir de kaçamağım var baklava yedim :( atamanın kutlaması :)

Günaydın canlarım. E akşam kimse gelmemiş...şimdi de haftasonu :(.güzel haftasonu olsin hepimize inşallah...

Aa bir de kaçamağım var baklava yedim :( atamanın kutlaması :)

E bir baklavayla geçişdirdinse güzel canım...bu arada eşin için tebrikler. Inşallah sen de istediyini yapa bilirsin.

Sizi uykucu şirinler siziiii...haftasonu ya iş falan da yok...uyuyun uyuyun bakalım...

Günaydın canlarım. E akşam kimse gelmemiş...şimdi de haftasonu :(.güzel haftasonu olsin hepimize inşallah...

Günaydın canım inşallah.

E bir baklavayla geçişdirdinse güzel canım...bu arada eşin için tebrikler. Inşallah sen de istediyini yapa bilirsin.

Baklavayla geçiştirdim ama asıl haftasonu zor olacak misafirler gelecek insallah hafif anlatabilirim yatılı geliyorlar da :)

Gunaydin kızlar bende geldim ama internette sorun var heran gidebilir :)) iyi haftasonlari herkese

Sel güzeller,
Bugün yogunum biraz aksamda anneme gidicez, pek ugrayamayabilirim. Damlam yapicamda firsat bulamadim dün, havalar düzeldi artik disardayim daha çok biliyosun.
Masumum yap canım sporunu kendi iyiliğin icin.
Gogom, tutastem, kararsabirim, danesim, sadnesim hepiniz kendinize iyi bakin öpüyorum sizi.

Günaydın kızlar ben pek ugrayamam bugün yarın eltimlerde geldi akşam kızımın gösterisi var artık ne ara gelebilirim bilmem.

Gunaydin kızlar bende geldim ama internette sorun var heran gidebilir :)) iyi haftasonlari herkese

Sel güzeller,
Bugün yogunum biraz aksamda anneme gidicez, pek ugrayamayabilirim. Damlam yapicamda firsat bulamadim dün, havalar düzeldi artik disardayim daha çok biliyosun.
Masumum yap canım sporunu kendi iyiliğin icin.
Gogom, tutastem, kararsabirim, danesim, sadnesim hepiniz kendinize iyi bakin öpüyorum sizi.

Günaydın kızlar ben pek ugrayamam bugün yarın eltimlerde geldi akşam kızımın gösterisi var artık ne ara gelebilirim bilmem.

Aaaa bak şu tesadüfe herkes meşkukmüş.bir ben boşum bugün:(:(:(:(:(:(:(:(

Yalnız değilsin kuzum bende evdeyim şimdilik :)

Back
X