• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlaaar kafam çatlıyor resmen.miydem kazınıyor ama bir şey yiyesim yok.miydem bulanıyor...çok kötüyüm çok...kafamı haraket ettirmek istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi geceler kızlar.ben raporumu vereyim unutmadan.sonra uyuycam çok sinirli ve gerginim...

Sabah salata,peynir,1dilim ekmek,çay
Ara çay
Öylen 3kaşık menemen,2dilim ekmek,salatalık.
Ara çay
Akşam salata,peynir,1dilim ekmek
Ara kiraz,kayısı

Su 2.5litre,45dakik yürüyüş...

Menün güzel olmuş canım.
Alıntı yapmayı basaramadim.
danescim kalbini ferah tutmaya çalış canım iyi düşün iyi olsun Irak kötü ama eşin sorun yaşamadan gelir inşallah.
Damlanurum kiraz yapabilir şişkinlik birde dikkatli tuketmek gerek kanı sulandiriyo fazlasi zararlı.
Ella ve sadnes bende gerilim severim siz bikaç isim vermisiniz bende cristophe grange seviyorum güzel yazıyor. Birde nora Roberts var polisiye kitapları var eve dallas serisi çok güzel yine.

veee takım olarak 9.olmusuz 1 nota alicaz onu silmek için dereceye girmemiz lazım bilmem anlatabildimmi.
Gogom grange bende severim çok. Nota almak ne demek iyi bisey olmadığı kesin.
Kızlaaar kafam çatlıyor resmen.miydem kazınıyor ama bir şey yiyesim yok.miydem bulanıyor...çok kötüyüm çok...kafamı haraket ettirmek istemiyorum.

Canım ne oldu ki

Gunaydin kızlar güzel ve kacamaksiz bor haftasonu olsun hepimiz için :) benim yine disarda işlerim var bugün kizimin okul kaydini halledicem tamamen.. İndirim bekledim ama olmayacak gibi..

Menün güzel olmuş canım.

Canım ne oldu ki

Ne bileyim canım ya.peynir ekmek tırtıkladım bir az miyde bulantım geçdi ama fenayım fena.hasta olucam gibi geliyor Allah korusun...çocuk olunca hasta olmak bile insanı iki kat deli ediyor. ..

Gunaydin kızlar güzel ve kacamaksiz bor haftasonu olsun hepimiz için :) benim yine disarda işlerim var bugün kizimin okul kaydini halledicem tamamen.. İndirim bekledim ama olmayacak gibi..

Günaydın canım, kolaylıklar dilerim, kuzuyada yeni okulunda basarılar, özel okulsa pazarlık payı oluyor canım, bi tanidigim 12binlira oderken aynı okula diğeri 22 ödüyor.
Ne bileyim canım ya.peynir ekmek tırtıkladım bir az miyde bulantım geçdi ama fenayım fena.hasta olucam gibi geliyor Allah korusun...çocuk olunca hasta olmak bile insanı iki kat deli ediyor. ..

Canım geçmiş olsun, dikkat et kendine, güçten düşmemen gerek, benim gibi perişan olursun.

Günaydın canım, kolaylıklar dilerim, kuzuyada yeni okulunda basarılar, özel okulsa pazarlık payı oluyor canım, bi tanidigim 12binlira oderken aynı okula diğeri 22 ödüyor.

Canım geçmiş olsun, dikkat et kendine, güçten düşmemen gerek, benim gibi perişan olursun.
Evet canım ya.dikkat etmek oluyor mu ki...kızımı şimdi uyuttum.imkan bulursam ben de uyumak istiyorum...tabi imkan bulursam...

Kolaylıklar dilerim.hemencecik işlerini hall et de gel canım. ..

Nota almışız yani ne tatlım?anlamadım çok ta...

Menün güzel olmuş canım.

Canım ne oldu ki

Gunaydin canlarim.. Kilo ortalaması %0.30 altında kalirsa takim nota alir... 1 nota 2 nota 3 sari kart diye gider. Yani ceza aliriz ilk geldiğimizde muhabbeti geçmişti oylama yapmistik hani ayni takim ard arda ceza alamaz diye.. Cezasi da liste hazırlamak yani ceza kaptana kalıyordu.. Gerçi yeni maddeyle takimin üyelerine dagitilacak cezada :)) notayi sildirmek için dereceye girmemiz lazim öyle bisey iste ne kadar anlatabildim bilmiyorum.

Evet canim biliyorum da bunlar benim kayit ettirecegimi anladiklar için dusmuyorlar zaten tek okul( bunada şükür) 7500 diyor en son 11000 den..bakalim bugün son görüşme..

Evet canım ya.dikkat etmek oluyor mu ki...kızımı şimdi uyuttum.imkan bulursam ben de uyumak istiyorum...tabi imkan bulursam...

Kolaylıklar dilerim.hemencecik işlerini hall et de gel canım. ..

Dikkat et canim bitki caylarina falan yuklen küçük çocukla hastalık cidden zor.. Ben daha evden cikamadim bakalim bi cikabilirsem halledip gelicem

Alıntı yapmayı basaramadim.
danescim kalbini ferah tutmaya çalış canım iyi düşün iyi olsun Irak kötü ama eşin sorun yaşamadan gelir inşallah.
Damlanurum kiraz yapabilir şişkinlik birde dikkatli tuketmek gerek kanı sulandiriyo fazlasi zararlı.
Ella ve sadnes bende gerilim severim siz bikaç isim vermisiniz bende cristophe grange seviyorum güzel yazıyor. Birde nora Roberts var polisiye kitapları var eve dallas serisi çok güzel yine.

veee takım olarak 9.olmusuz 1 nota alicaz onu silmek için dereceye girmemiz lazım bilmem anlatabildimmi.

Sağol canim esimle 2 gündür konuşuyoruz daha sakinin simdi.. Diğer konuda mesaj alindi kaptanim da diğer takımlar canavar gibi menüler falan.. Tam yaz öncesi moduna girmişler biz iyice duraksadik nazil giricez bakalim dereceye :( ortalamalar çok yuksek ve ayni takımlar hep.. Bence bize biraz taze kan gerekiyor ya ...

Evet canim biliyorum da bunlar benim kayit ettirecegimi anladiklar için dusmuyorlar zaten tek okul( bunada şükür) 7500 diyor en son 11000 den..bakalim bugün son görüşme..

Dikkat et canim bitki caylarina falan yuklen küçük çocukla hastalık cidden zor.. Ben daha evden cikamadim bakalim bi cikabilirsem halledip gelicem

11000 lira orası için çok pahalı ya uçmuşlar, burda Doğa koleji o fiyatlara. 7.500bile yüksek gibi, tek okul olmanın avantajini kullaniyorlar sanırım canım. Inşallah istediğin fiyatlara yaklasirsin.

Sağol canim esimle 2 gündür konuşuyoruz daha sakinin simdi.. Diğer konuda mesaj alindi kaptanim da diğer takımlar canavar gibi menüler falan.. Tam yaz öncesi moduna girmişler biz iyice duraksadik nazil giricez bakalim dereceye :( ortalamalar çok yuksek ve ayni takımlar hep.. Bence bize biraz taze kan gerekiyor ya ...

Evet canım ya haklısın.ben zaten çoktandır söylüyorum yeni arkadaşlar gerek takıma...

Şimdi bir az iyi oldum...sadece halsizim.uyumak yatmak istiyorum ama nerdeeee....

kızlar gunaydın. Başım öyle ağrıyor ki... dün akşam kuzenimin kınasındaydık, çok horon ettik yoruldum valla :64:
yalnız damat tarafını çözemedim memleketlerindeymiş onlar çok az kişi vardı kendilerinden ama zannımca malum örgütün sempatizanlarından, öyle gözlemledim. Bir yandan üzüldüm ve şaşırdım. Haklarında hayırlısı artık.

kızlar gunaydın. Başım öyle ağrıyor ki... dün akşam kuzenimin kınasındaydık, çok horon ettik yoruldum valla :64:
yalnız damat tarafını çözemedim memleketlerindeymiş onlar çok az kişi vardı kendilerinden ama zannımca malum örgütün sempatizanlarından, öyle gözlemledim. Bir yandan üzüldüm ve şaşırdım. Haklarında hayırlısı artık.

Günaydın tatlım.ah o başağrısını sorma ya benim kafam çatlıyordu.şimdi iyi bir az...diger konuyu da anlamadım ben.ama dün eylenmen ne güzel işte farklılık olmuş. ..

Günaydın tatlım.ah o başağrısını sorma ya benim kafam çatlıyordu.şimdi iyi bir az...diger konuyu da anlamadım ben.ama dün eylenmen ne güzel işte farklılık olmuş. ..

aynen kuzum kurtlarımızı döktük. bugün ayrıca az biraz ateşimde var senin gibiyim damlam bende ya, hasta olmayız inşallah. Diğer konu ise Türkiye deki pkk'dan bahsettim canım biliyor musun bilmiyorum. ama gereksiz yere bariz sergilediler her hareketleriyle. İnsanların bu ırkçı tutumları hasta ediyor beni ya.

$Screenshot_2014-06-14-12-37-11-1-1.webp
Selam kızlar bu haftanin karikatürü bu olmuş bize.

Selam canım.
Haklarında hayırlısı olsun. İnşallah degillerdir sandığın gibi.
Geçmiş olsun bu arada. Bol su iç, iyi geliyor.

Eki Görüntüle 1156593

Tam bizlik olmuş.
Ben yine uygulamadan basaramadim msj yazmayı. Bi sorun var galiba neyse danescim açıklamış nota almayı.
Yeni uyeler çağırmak istiyorum ama bazı takımların cok ihtiyacı var üyeye yinede arada bakıp cagirayim iyi olur.

Danescim okulla daha pazarlık et bence inerler orası için pahali biraz.
sadnescim hayirlisi herjes icin inşallah öyle değillerdir.

Eki Görüntüle 1156593
Ayyy canım çok güldüm yaaa.evet aynı olnuştuk...keşke bu resmi sonuç listemizin altına koysaydık...ya ben ilk geldiyim zamanlarda hep derecedeydik biz. Son zamanlar hiç derecede olmadık...
Tam bizlik olmuş.
Ben yine uygulamadan basaramadim msj yazmayı. Bi sorun var galiba neyse danescim açıklamış nota almayı.
Yeni uyeler çağırmak istiyorum ama bazı takımların cok ihtiyacı var üyeye yinede arada bakıp cagirayim iyi olur.

Evet canım çağırsan iyi olur...

Back
X