ya canım sarma yiyorsun pilav niye yedinAy bu arada günaydın bile diyemedim :) umarım herkes iyidir kızlar, ben kendimi yine pek iyi hissetmiyorum.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, çay
Öğle: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk kaşar peynir, 2 dilim k.ekmek
1 sade soda (oluroylebazen'den kıskandım herhaldeşaka bi yana seneler sonra canım istedi.)
Akşam: 1/2 kase yayla çorbası, 1 but, 4-5 kaşık pilav, azcık yeşil salata, 3 karalahana sarması
1 bardak kakaolu süt, 1/2 dilim kek
4,5 km yürümüşüm, yani 125 kalori falan yakmışım. Belediyeye falan gitmiştim hareketliydim demek ki.
2 lt yakın su.
devlette çalışınca maalesef oluyor bu ayrılık dönemleri.. bizde yeni evliyken 1 yıl ayrı kalmıştık dava açıp gitmiştim eşimin yanına.. hatırlamak istemediğim oldugundan uzun gelen bir süreçti allah kolaylık versin.. ama yakınsınız anladığım kadarıyla enazından haftasonları görüşüyormuşsunuz..bu eşlerle diyet yapılmıyor birde ben kendime aynı yemeğin yağsız versiyonunu yapıyordum, yada akşam onların yediklerini ben ertesi gün öğlen yiyordum..Eşimin yanındalar çocuklar. Bu arada kızımı ben de çok özlüyorum. Oğlum zaten bana pek ihtiyaç duymuyor. Tayinim çıksın diye bekliyorum. 2 senedir hafta sonu evliliği modundayız. Eşim bol tereyağlı ve etli yemekleri sever (kilo alma sebebim). O yüzden hafta içi zeytinyağlı sebze yemeği yapıyorum bolca.