• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar.gelemedim tüm gün.haftasonu yoğunluğu işte.size bir sorum daha var kızlar lavaş yemek olmurmu?mayasız yapılandan?ne kadar yesem iyidir?mesela ne kadar lsvaş 2dilim siyah ekmeye denk geke bilir.oloroylebazen canın senin arkadaşa sorarmısın lütfen...

Menümü de yazayım.
Sabah salata,ekmek,peynir.
Ara çay
Öyle 2köfte,1avuç spagetti,1kaşık yoğurt,salata
Ara 1karış kadar haşlanmış mısır
Akşam yemedim mısırdan dolayı.sonra misafir gittik.ordada 2bardak çay ve 1tane yumurta kadar biskvü yedim
Ara kiraz
1.5 litre su.spor yok bu gün.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi tekrar yazıyorum. 1. hafta için bir anlamda detoks. Ben faydasını çok gördüm. Diyetisyenim memnun kaldı. Tabi sporun da faydası çok.

1 haftalık menüm:
7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt

9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık
12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt
15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşi lçay
18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
VEYA
Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
VEYA
4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek
21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt
Teşekkürler canım not alayım bi yere.
2. hafta listem biraz daha dolu ama midem küçüldü sanırım. Bazen fazla geliyor. Kan değerlerim de iyi çıktı. Halsizliğimin sebebi biraz da beslenme tarzımmış demek ki. Şiddetle tavsiye ediyorum bu diyeti. Tabii Ramazandan sonra. İlk hafta biraz zor sadece.
Yoğurdu seviyorsanız benim gibi süper. Ama sütü de tercih edebilirsiniz.
Bugün çok yoruldum. Kızımla fazla ilgilenemedim. Ankara'ya anneme gideceğiz akşam. Kızım orada kalacak Bayrama kadar.
Bugünlük sevgilerimi gönderiyorum.:16:
Benim kızım yarın geliyo 1 hafta bendeler kuzenleriyle haftasonu babaanneye birakicaz bayrama kadar. Bu diyeti yapmak zor gelmezde işyerinde saatleri uyduramayabilirim.yinededeniycem.
İyi akşamlar kızlar.gelemedim tüm gün.haftasonu yoğunluğu işte.size bir sorum daha var kızlar lavaş yemek olmurmu?mayasız yapılandan?ne kadar yesem iyidir?mesela ne kadar lsvaş 2dilim siyah ekmeye denk geke bilir.oloroylebazen canın senin arkadaşa sorarmısın lütfen...

Menümü de yazayım.
Ara çay
Akşam yemedim mısırdan dolayı.sonra misafir gittik.ordada 2bardak çay ve 1tane yumurta kadar biskvü yedim
Ara kiraz

Hafif bi gun gecirmissin.lavaş 1 tane yenebilir bence.

Teşekkürler canım not alayım bi yere.

Benim kızım yarın geliyo 1 hafta bendeler kuzenleriyle haftasonu babaanneye birakicaz bayrama kadar. Bu diyeti yapmak zor gelmezde işyerinde saatleri uyduramayabilirim.yinededeniycem.

Hafif bi gun gecirmissin.lavaş 1 tane yenebilir bence.

Gün içinde mi 1in yoksa her öyünde mi kuzum?

rapor
sabah
ac karnina limonlu ılık su
2 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
1 haslanmis yumurta

ara sade turk kahvesi

oglen
cappy atom 1 teneke (160 kalori diye aldim sonra farkettim ki felaket şekerliymis)
1 avuc fındık badem kuru üzüm karışık

ara sade turk kahvesi
1şekersiz çay
2 salatalık

kiraz sapı çayı

kizlar persembe sabah 80.4 ciktkm aksam 80.0 ciktim
cuma aksam ve cumartesi sabah 80.9 ve su anda 80.7 ciktim
hem de bugun dogru duzgun bisey yemedim deli olcam ya iyice dengem şaştı benim regl mi olucam acaba tarihi de yazmamisim hic. bana sanki daha 1 haftam falan var gibi geliyor

Bende dünkü menümü yazayım.
Sabah nesfit süt

ara 2 ceviz 3 hurma

öğlen 1 parça haşlanmış et salata yoğurt 1 küçük biber dolması

ara 3 erik

akşam tavada yağsız tavuk 2 dilim karpuz 1 dilim ekmek

ara 2 kaşık kısır 1 dilim ıslak kek misafirim vardı bende kek yapmıştım arkadasimda kek yapmış ben onunkinden yedim :17:

su 2 lt
spor yok

cok super menu diyecektim ki misafir gelmis :)) o haric cok guzel

Menümü de yazayım.
Ara çay
Ara kiraz

canim diyetistyen olan kuzenim mısırın cok gereksiz bi yiyecek oldugunu soyluyor.

rapor
sabah
2 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
1 haslanmis yumurta

ara sade turk kahvesi

oglen
cappy atom 1 teneke (160 kalori diye aldim sonra farkettim ki felaket şekerliymis)

ara sade turk kahvesi
1şekersiz çay
2 salatalık

kiraz sapı çayı

hem de bugun dogru duzgun bisey yemedim deli olcam ya iyice dengem şaştı benim regl mi olucam acaba tarihi de yazmamisim hic. bana sanki daha 1 haftam falan var gibi geliyor

Akşam yemedinmi canım.

selam kızlar ben geldim geç oldu biraz ama.. bu sabah tartıda çok fena bir rakam gördüm ve işi sıkı tutmanın vakti dedim bugün güzel geçti leslie 3 mil + jillian yaptım.. çok yorgunum oturacak halim bile yok yarın gelip menülerimi yazarım.. kaç gündür unutuyorum zaten.. iyi geceler diyeyim görüşmek üzere

selam kızlar ben geldim geç oldu biraz ama.. bu sabah tartıda çok fena bir rakam gördüm ve işi sıkı tutmanın vakti dedim bugün güzel geçti leslie 3 mil + jillian yaptım.. çok yorgunum oturacak halim bile yok yarın gelip menülerimi yazarım.. kaç gündür unutuyorum zaten.. iyi geceler diyeyim görüşmek üzere

Iyi geceler iyi uykular canım.

Kizlar iyi geceler ya ddanes ve oluroylebazen tartida fazla ciktiginizi yazmissiniz bende oyleyim neyin nesi bu anlamadim. :eek:
Soda odem tutar diye okumustum bir yerde ondanmi acaba.

Menumu yazayim
Gece: 1/2 kase yayla corbasi, 2ser kasik taze fasulye ve makarna, kucucuk parca pide

Aksam: 2 kasik yayla corbasi, 1 dolu kepce kuru fasulye, 4 kasik pirinc pilavi, visne kompostosu
Soda
Daha da bsy yemem sahura kadar zaten.
iyi geceler diliyorum

ya inanmiyorum ya 80.7yle uyudum 81 le kalktim boyle bisey olabilir mi yattigim yerden mi kilo aldim ya ben.

günydın canlarım iyi pazarlar herkese.. önce dünkü menümü yazayım
cmt menüm :
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: yok maalesef uyumuşum
ara: biraz beyaz leblebi, 2 hurma
akşam saat 16 gibi: 2 yumurta ve 2 biberden omlet, 1 kase cacık, 1 dilim tam buğday
ara: 2 hurma
ara: 1 pk çubuk kraker, 1 bardak yağsız süt

spor leslie 3 fast mil+60 mekik + jillian karın egzersizleri 35 dk su 2 lt kadar, meto çayı 3 fincan

Günaydınlar herkese.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.Allah oruçlu herkesin yardımcısı olsun...

canim diyetistyen olan kuzenim mısırın cok gereksiz bi yiyecek oldugunu soyluyor.

Mısır gereksiz ama seviyorum işte...peki lavaş?peki lavaş?

Biraz geç olacak ama Günaydın. Ben biraz geç kalktım. Tabii cuma akşamı 95 km yol yap, yemek yap, eşimle ve kızımla sohbet, eğlence gece kaç olduğunu anlamadık. Oğlum da İstanbul'a gitti. Halasında kalacak.
Sabah 10.30'da kalktım. Diyetisyenimin yeni verdiği yumurta, peynir, zeytinli kahvaltıyı özlemle yaptım önce, sonra alışveriş. Dolap bomboş.

Dünkü menüm:
sabah: 2 bardak su
3 porsiyon meyve(şeftali, erik, üzüm)
bir küçük su bardağı yoğurt
ara: 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık
öğlen: Zeytinyağlı Ispanak haşlama (bir daha asla)
3 yemek kaşığı yoğurt
40 dakika tempolu yürüyüş

ara: 1 Şeftali, 1 erik, 2 ceviz, mate-funda çayı
Yeni menüye geçiş
akşam: 2 su bardağı su
1,5 kepçe çorba
kabak yemeği (suyu olmadan)
yağsız salata
1 dilim ekmek
yatarken: 2 su bardağı su
1 şeftali, 3 kaşık yoğurt
Toplamda 2,5 litre su içtim.
Güzel olmuş menün canım.
Bende dünkü menümü yazayım.
Sabah nesfit süt

ara 2 ceviz 3 hurma

öğlen 1 parça haşlanmış et salata yoğurt 1 küçük biber dolması

ara 3 erik

akşam tavada yağsız tavuk 2 dilim karpuz 1 dilim ekmek

ara 2 kaşık kısır 1 dilim ıslak kek misafirim vardı bende kek yapmıştım arkadasimda kek yapmış ben onunkinden yedim :17:

su 2 lt
spor yok
Kek beni rahatsız etmedi canım az yemissin gün içinde

Menümü de yazayım.
Ara çay
Ara kiraz

Güzel olmuş canım miktarlar az. Lavaş beyaz ekmek gibi düşün yada yufka gibi canım ona göre tüket.
rapor
sabah
2 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
1 haslanmis yumurta

ara sade turk kahvesi

oglen

ara sade turk kahvesi
1şekersiz çay
2 salatalık

kiraz sapı çayı

Canım cok az yiyorsun, menülerini düzene sokmalısın, kilo veremezsin böyle
Günaydın canım, süpersin. Herseye rağmen sporunu yapmışsın
Kizlar iyi geceler ya ddanes ve oluroylebazen tartida fazla ciktiginizi yazmissiniz bende oyleyim neyin nesi bu anlamadim. :eek:
Soda odem tutar diye okumustum bir yerde ondanmi acaba.

Menumu yazayim
Gece: 1/2 kase yayla corbasi, 2ser kasik taze fasulye ve makarna, kucucuk parca pide

Aksam: 2 kasik yayla corbasi, 1 dolu kepce kuru fasulye, 4 kasik pirinc pilavi, visne kompostosu
Soda
Daha da bsy yemem sahura kadar zaten.
iyi geceler diliyorum
Güzel olmuş canım.
ya inanmiyorum ya 80.7yle uyudum 81 le kalktim boyle bisey olabilir mi yattigim yerden mi kilo aldim ya ben.

Canım az yiyorsun, diyetisyen akrabana sor bu menülerle kilo veremezsin vücudun stokluyor yediklerini kriz var sanıyor. Biraz meyve salata yoğurt ekle menülerine benxe
günydın canlarım iyi pazarlar herkese.. önce dünkü menümü yazayım
cmt menüm :
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: yok maalesef uyumuşum
ara: biraz beyaz leblebi, 2 hurma
akşam saat 16 gibi: 2 yumurta ve 2 biberden omlet, 1 kase cacık, 1 dilim tam buğday
ara: 2 hurma
ara: 1 pk çubuk kraker, 1 bardak yağsız süt

spor leslie 3 fast mil+60 mekik + jillian karın egzersizleri 35 dk su 2 lt kadar, meto çayı 3 fincan
Güzel olmuş canım
Günaydınlar herkese.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.Allah oruçlu herkesin yardımcısı olsun...

Günaydın canım

Son düzenleme:
Günaydın güzeller.
Güzel bir haftasonu dilerim.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah:1 dilim tam buğday ekmek peynir domates salatalık ile klasik kahvaltı
Öğle:1 kepce domates corbasi,2 mücver, yoğurt
Ara:Piramit pasta ince bir dilim.
Aksam:2 kofte, yoğurt, az pide.
1.5 saat park,1 saatte yürüyüşüm vardı.
Günü kapattım.

Güzel olmuş menün canım.

Kek beni rahatsız etmedi canım az yemissin gün içinde

Güzel olmuş canım miktarlar az. Lavaş beyaz ekmek gibi düşün yada yufka gibi canım ona göre tüket.

Canım cok az yiyorsun, menülerini düzene sokmalısın, kilo veremezsin böyle

Günaydın canım, süpersin. Herseye rağmen sporunu yapmışsın

Güzel olmuş canım.

Canım az yiyorsun, diyetisyen akrabana sor bu menülerle kilo veremezsin vücudun stokluyor yediklerini kriz var sanıyor. Biraz meyve salata yoğurt ekle menülerine benxe

Güzel olmuş canım

Günaydın canım
sanada günaydın canım

Back
X