• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar pek ilgilenemiyorum burayla farkindayim kusuruma bakmadim daha bi duzenim olusamadi bu arada bana artik bildirim gelmiyor neden anlayamadim. nasilsiniz iyimisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanimlar ya ramazanda az yiyorum ya acaba ondan mi barsak faaliyeti az. Yeterli bulmuyorum ama herhangi bir sikintimda yok.

Bir de sanirim makarna asiri aciktiriyor. Gece ilk defa yemek turu yedim ve ilk defa sabahtan acikmaya basladim. Bidaha aslaa

canim bende hic bir yiyecekte o olay yok ama makarna beni felaket aciktiriyor.yarim saat sonra sanki saatlerdir acmisim gibi karnim guruldamaya basliyor

rapor
sabah
1 parca bazlama
biraz zeytin yagli kuru cokelek
yarim kase tarhana corbasi

ara sade turk kahvesi

oglen
1 tabak bişey fasulyesi salatasi
yarin annemden ne fasulyesi oldugunu ogrenirim kucuk kucuk taneleri var

aksam
ceyrek porsiyon ciger
1 dilim ekmek
5 catal bamya
brokoli

spor yapmadim
2 litre su

Çorba yapalım

Eklentiler

• $1404882087131.webp
    $1404882087131.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın canlar.
Öncelikle dünkü menümü vereyim sonra akşama kadar burdayım.

Kalkınca Ballı limonlu su

Sabah: 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yeşillik, çay

Ara: 2 incir, 7 badem

Öğlen: 5 kaşık bezelye yemeği,salata, 1 dilim ekmek

Ara: 1 şeftali, 1 kaşık yoğurt

Ara:1 kuru kayısı, yeşilçay

Akşam: 1,5 kepçe yarma çorbası, 3 köfte, 1 dilim ekmek, salata

Yatarken: 1 çay bardağı kefir

2 litre su
Öğlen yarım saat yürüyüş
Akşam 10 dakika twister, 15 dakika ağırlık (2'şer kg) kaldırma,25 dakika plates.

Günaydın hanımlar hadi başlayalım bakalım :)takıma alındığım içintşk.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Biraz kendini tanıtıp şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim.

Menümü yazıyorum işe başlamadan.
Sabah nesfit süt

ara 2 ceviz 3 hurma

öğlen salata 6 kaşık yoğurtlu semizotu 2 dilim ekmek

ara 1 dilim kavun

Akşam 4 kaşık yoğurtlu semizotu 4 çiğkofte marul salata

Ara 1 dilim baklava

su 2.5 lt
spor 30 dk ve 1 buçuk saat yürüyüş

Günaydın kuzular...ben annemlere geldim dün...aramıza yeni 1arkadaş gelmiş...hoş gelmişşşş...

günaydın güzeller stede bi sıkıntı var yazdıklarımda gelmemiş hadi bakalım... bi günaydın diyip kaçıyorum uzun zamandır farkındayım yazmıştım:1: beynimde dolu işler de arttı bu ara kendi içimde uyum sağlayamadım bu duruma sanki.. neyse burda olmaya çalışıcam elimden geldiğince artık yeterince idare ettiniz beni.. bi geçmişe bakayım nerde kalmıştık muhabbette..

Türk kahvesi de işe yarıyor canım, aktardan 100gr 2.5tlye aldim ben ama cekirdek halindeydi. Ögutucum var. Marketlerde pahali 12li kutu 30 liraydi ilk gördüğüm, bende aktardan tek kullanımlık pakette aldım 15liydi sanırım 15liraydı ilk aldığım öyleydi. Saskınım heryerde farklı fiyat var canım.
Karbonhidrat acıktırıyor canım. Karpuz ye sahurda , salatalık ye su iceriyor bol bol, hemde bağırsakları duzenler.
Evet dün bu saatlerde acıkmıştım. Gece karpuzla haşlanmış yumurta yedim bakalım bugün durum ne olacak :)
canim bende hic bir yiyecekte o olay yok ama makarna beni felaket aciktiriyor.yarim saat sonra sanki saatlerdir acmisim gibi karnim guruldamaya basliyor
Ben ilk defa farkettim çok şaşırdım bir daha asla yemem :19:
Günaydın hoşgeldin.

Selam kızlar,
Bugün kızımı kesin ve kararlı bir şekilde sütten kestim. Daha doğrusu start verdim sürece, azaltarak kesmeyi deniyordum bir süredir azaltamadığım gibi arttı iyice meme krizleri. Doktorumda artık yemek yemedigi için persentil degerleri düsüyor diye kesmem gerektiğini söyledi. Kararlıyım ve geçen defaki gibi Üzgün hissetmiyorum fazla, buruğum biraz ama daha iyi olacak onun için. Bugün 1 hafta yemedigi kadar yedi ve içim az da olsa rahatladı.
Gece ne yasayacağım bakalım. Bana dua edin en az hasarla atlatalım inşallah.
Öpüyorum hepinizi.
başarılar canım vakti gelmiş demekki yerinde bir karar olmuş.. benim kızım 10 aylık bırakmıştı çok üzülmüştüm ama sütte yetmiyordu vakti erken olsada gelmişti...
valla canim calismistim ama cok kotu iste.ben lisanstan girdim .
okadar berbat o kadar sacma bi sistem ki anlatamam.yani rezillik. bosu bosuna hazirlanmisim.okadar yil unv okuyoruz kitaplar okuyoruz emek veriyoruz paralar dokuyoruz. boyle bi sinav kulturumu olcuyosa ben kultursuz olurum daha iyi.kasitli yaktilar milleti.anlicaginiz cok doluyum ben :))

Bu arada 2 litre su ve sınav yerinden eve kadar 40 dakika ritimli yürüyüş
geçmiş olsun kızlar bu yıl herkes aynı şeyi söylüyor...
Kizlar hepimizde durgunluk var su siralar sanki...
bende yoktum ortalıkta canım da kaç gündür yaşadıklarımı yazsam sayfa yetmez neyse geçirdik bitti..
2 senedir ilk defa gördüm canım, elma aldı önce dişledi ekşi geldi, sonra bi baktım muz kocanıni tutmuş çekiyor koparmak için muz:-) hoşuma gitti dünyalar benim oldu canım ya.
Nazlanmasida geçer sanırım sürmez aylarca inşallah.
Kitap olsa iyi olurdu dedim ama uykun varmış iyice uyuturdu seni muhtemelen. Gece kalkmak cidden etkiliyor canım. Ben 3de yattim geçen gece uyuyup uyanmamak icin.2.5da hazirladim esimi uyandirdim uyandim daha dinc uyandim sabah. Bugünde öyle yapmayı planlıyorum kitap okudum o saate kadar:-)
çok sevindim canım bak iyi gidiyor demekki bırakma süreciniz:nazar:
Kızlar şekersiz meyve suyu yaptım kırmızı erikler vardı yumusamis 10 tane falandi onlarin yanına 1 şeftali 2 küçük armut 1 elma 1 limon dilimledim bi tencere suda kaynattim bayaa suzerken meyvelerin posasini cikarttim iyice ezerek çok güzel oldu tavsiye ederim.
ellerine sağlık canım.. benim babacım sağolsun mevsiminde hazırlar kavanozlara konserve yapar meyve suyumuzu hzır hiç almıyorum yıllardır.. torun için yapıyor o ayrı da:52:
iyi geceler arkadaşlarım.biliyorum uzun zamandır hiç sesim soluğum çıkmadı.mezun oldum sonunda ama bir teşekkür bile edemedim.şimdi fırsatım olmuşken gecikmeli de olsa bu teşekkürü etmem gerekli.ocak ayının üçünde başlamış bulunup haziranın ikinci haftası sonlandırdığım diyet serüvenimde yanımda olduğunuz destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim.zaman zaman yeme krizlerine girsem de sabırla bana güzel sözlerle moral verdiğiniz,kendi yöntemlerinizi paylaştığınız,tatlı tatlı rekabetlerle beni motive ettiğiniz için teşekkür ederim.aslında burada sadece kilo vermek değildi paylaştıklarımız hepimiz hayatlatımızı ailelerimizi özellerimizi paylaştık bizler bir aile olduk.sizleri tanıdığım için çok mutluyum.umarım ben de samimiyetimi yansıtabilmişimdir sizlere.mezun olmam demek sizleri takip etmeyeceğim anlamına gelmez:)bu arda ben diyeti bozmuş değilim haaaaa.şimdi tam 54.9 kiloyum.yani hala veriyorum:) buradan ayrılmamın en büyük sebebi yeterli derecede sizlerle vakit geçiremiyor olmamdı.yoksa hala diyetime devam yani.sizleri seviyorum.çok çok öpüyorum.
hoşgeldin diycem de çok gel kalmışım galiba.. arada bekleriz yine gel canım..

Günaydın bu arada
Dünkü menümü yazayım;

Sahur: 1/2 kase tavuk çorbası, 4 kaşık makarna
İftar: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık etli sebzeli sote mi diyeyim(bol soğan ve kapya biberliydi), 3 kaşık pilav
1 magnum mini
1 dilim kavun
30 dk yürüyüş, 1,5 lt su.

Günaydın canım. Dikkat et kendine. İnşallah gelip geçici birşeydir.
sağol canım yorgunluktandı heralde..öğleden sonra bişey kalmadı temiziğe vurdum bende kendimi..
Güzel olmuş canım, hem tatlı ihtiyacı giderir hemde ziyan olmamış meyveler akıllica.

Selam canım,
İyi olmana sevindim. Fırsat buldukca uğra sohbet ederiz.
Sevgiler.

Oh ne güzel, ailenle birliktesin, iyi vakit gecir canım. Az yersen daha mutlu olursun unutma. Çok yersen yerken mutlu olursun, sonrası hüsran olur.

Canım geçmiş olsun. Dinlen vaktin varsa.

Günaydın canım. Sahurda aç kalman doğru değil bence ama sen bilirsin tatlım.

Güzel olmuş canım

Gayet iyi canım, menü dısina cikmiyorsun Tebrikler
dinlendim canım bugünün nöbeti de akşama kalınca vaktim oldu bayağı..
Geçmiş olsun şekerim.

Gözüme çok az geliyor ama karışmak istemiyorum işine :) Gerçi bu sefer akşam iyi olmuş.

Çok iyi olmuş canım.

Menü çok iyi ama ton balığı sevilmez mi yaa :) Bu arada karın kaslarının gerilmesine güldüm sen esprili anlatmışsın diye :) ama geçmiş olsun diyorum.

Günaydın canım. Gayet güzel menü, bezelye çıkmış resmen ya, ne kadar bakar körüm hiç farketmedim marketlerde falan:27:
sağol tatlım geçti gitti diğer sıkıntılarla beraber:1:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Aslında yuzebilirsen çok iyi geliyor bel ağrısına.

Sahurda yemen lazım birde karpuz susuzlugu gideriyomus.

Güzel olmuş canım somon daha iyi.

Teşekkürler canım.

Güzel olmuş canım menün.

Ooo iftardan sonra coşmuşsun.

güzelmiş pepino gibi:9: pazara git tabi pazar candir :16:
yüzme eniyi ilacı biliyorum canım da imkn yok ki burda:1: son yıl büyük şehre bi gideyim nereye saldıracağımı şaşırıcam kesin.. sosyal ötesi bişey olurum kesin
Sahurda uykusuzluk vuruyor insanı. O yüzden dayanabilenler sahursuz tutuyor. Su içmek şartıyla. Sahurda yemek yiyip üzerine yatmak da sorun yaratıyor. Çalışanlar için çok zor sahura kalkmak. Birkaç yazı okudum açlık konusunda. Atalarımız (avcı topluluklar) günde sadece 1 öğün beslenirmiş. Sonra ava çıkmadan önce av öncesi küçük şeyler atıştırmaya başlamışlar ve adı da günümüze kadar değişerek kahvaltı olmuş. Memurlar işe gitmeden önce kahvaltı yapmışlar vs.Yani aslında saat 10.'da kahvaltı, Akşam 6.'da akşam yemeği yeterliymiş. Aralarda da su ve bol yeşillik olacakmış. Arada alınan öğünler sürekli insülin salgılanmasına neden olduğu için metabolizmayı bozuyormuş. Tabi böyle bir beslenmeye alışmak zor. Şeker yüzünden. Proteinle beslenenlerde açlığa dayanıklılık daha fazla. Tehlike olarak Gut hastalığı gösteriliyordu ancak onun da tetikleyicisinin kolestrolde olduğu gibi şeker olduğu kanıtlandı. Hepimiz şekere bağımlıyız.
Yazı biraz uzun oldu ama beslenme konusunda çok yanlış bilgiler var kafamızda bence. Açıklık getirmek istedim. Ama kafama takılan meyveleri öğünle yemeyeceksek, arada da yemeyeceksek ne zaman yiyeceğiz. Canan hocanın dediği gibi hiç yemeyecek miyiz ki? Vitamin açığı desek ona da meyveler artık çoğunlukla şeker, vitamin fazla yok diyor. :44:
güzel bilgiler canım katılıyorum çogunlukla..bizim yemek yeme olayımız açlıktan değil zaten:1: sadece karnımızı doyurmak için olsa bu kadar olmazdı tabiki.. karatay ne diyor bilmiyorum ama diyetisyeninin yaptıgı doğruydu meyve aç karnına yemeklerden 1 saat önce yenmeli benim bildiğimde..ben maalesef meyveyi gereksiz görüyorum ve almıyorum şuan eve hiç..sebzelerden alıyoruz zaten gerekli vitamini ve ben yoğurtlada yesem yine acıktırıyor beni..önemli olan kan şekerini dengede tutmak glisemik indeksi düşük besinleri seçebilmek..yoksa açlık krizleri ve doyamamalar başlıyor.. ha tatlılar konusu zaten belli hayatımızdan tamamen çıkması gerekiyor başarabilene:52:
:) aynı olayı demin de yaşadım sinirlerim tavan yaptı anlatana kadar en son bırak ben alırım haftaya dedim ama inat etmiş almış kesin yanlış almıştır :1:

O yağı bana da çok itici geliyor tamamen süzdürsemde. Pratik geliyor bana sanırım balıkla uğraşmayı sevmiyorum beceremiyorum da zaten :1:
Bezelyenin zamanı gelmiş geçiyor demek :) aslında pek sevmem ama çeşit olurdu :1:

Bende kendime kıyamıyorum iştee :10: Ya aslında benim böyle kaçamaklarım çok olur, ama kilo konusunda umutluyum veririm gibi geliyor Ramazan boyunca. Zaten almazsam yine şükrederim :)
Doğrudur mesela annemin aldığı domates, biber falan köy domatesi gibi durur. Geçen bana semizotu vermişti onunkiler ufacık yapraklı bendekiler kocamandı, seçemiyorum sanırım.
canımmm pazarın var kıymetini bil ne kadar çok çıkarsan o kadar iyi öğrenirsin seçmeyide.. herşeyin küçük olanı daha lezzetlidir ıspanakta semizotu da diğer sebzelerde.. albenili görünen irilere yanaşma :34: ton balıgı seviyorsan marketlerde yağsızları da satılıyor bu arada..

canım karbonhidrat acıktırır beyaz ekmek gibi.. makarnada birde doğru pişirme olayı var uzun süre haşladığında glisemik indeksi yükseliyor.. en fazla 7 dk pişirmen lazım biraz dişe gelecek o şekilde dene anlarsın aradaki farkı.. bana göre hiç yemesen daha iyi de..

Çorba yapalım

bu benim çocuğa yaptıgım çorbalara benzeyecek gibi canım:52: evdeyim kimede tok deniycem ben bunu.. bu arada ben şu yazı şeklimi değiştiremiyorum gogocum ya.. renkli yapmaya çalışmıştım ilk ayarlara dön diyorum yine olmuyor koca koca sinir ediyor beni.. nerden sorsam ki kim bilir acaba??

hoşgeldin aramıza..

Çorba yapalım

bu benim çocuğa yaptıgım çorbalara benzeyecek gibi canım:52: evdeyim kimsede yok deniycem ben bunu.. bu arada ben şu yazı şeklimi değiştiremiyorum gogocum ya.. renkli yapmaya çalışmıştım ilk ayarlara dön diyorum yine olmuyor koca koca sinir ediyor beni.. nerden sorsam ki kim bilir acaba??

hoşgeldin aramıza..

ben geldim herkes gitmiş... canlarım menülere yorum yapamadım kendim menü yazmayınca.. geçmişe dönüp yazayım dedim ama çok uzun sürecek.. genel olarak düzensiz saatsiz menülerdi..kaçamak denecek bişey yoktu genel anlamda..hafta ortası tartılmama ragme bu sabah tartıldım sabitim yine.. bu ara sanki kilo sabitlemede gibiyim hiç oynamıyor tartı.. bu haftadan itibaren hızlanmam lazım izne 3 haftam kaldı..2 kilocuk daha gitse razıyım ama 1.5 da olur yani:52: buralardayım dün yıkadıklarımı ütülemem lazım başkada işim kalmadı çok şükür görüşürüz..

Back
X