Söylemesi ayıp olmazsa doktora yapmıştım. Bilgileri bilimsel verilere dayandırmadan yapamıyorum. Ara sıra gereksiz bilgi de yazarsam uyarın lütfen.
İyi günler canlarım.özledim vallaha girip girip okuyorum.ben oluroyle bazenin verilerini 79.5 diye girin ya.95 olur mu hiç.kesinlikle hata yaptı bu da anlaşılıyor zaten.geçenlerde ben de o tartıya çıktım.görümcem herbalife diye bir zayıflama ürünü var onların takımına katıldı.onun tartısında çıkdım.benim metobolizma yaşım kendi yaşım çıxtı galiba."bioloji yaş"denilen bir şeydi.bir de orda 1312li diye bir rakam çıxdı.o da almam gereken kaloriyimi gösteriyor?görümcem baktı metobolizma hızın yavaş dedi.aslında nasıl bir ürün bilmiyorum.ben de onların takımına katılmak pazarlamak isterim.1fikriniz varmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim etrafımda çok kullanan oldu onlardan hızlı zayıflama ürünlerinde işte.. bıraktıgında geri aldıgın ürünler dedikleri gibi uygulanırsa etkili tabi.. sen sonuçta bundan para kazanıcaksın o açıdan bakarsak yapılabilir tabiki de.. ticari olaak bakmak lazım yıllardır var burda benim hatırladığım 12 yıllık bi ürün.. sizde piyasaya yeni giriyorlarsa kar getirir sana..