• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Söylemesi ayıp olmazsa doktora yapmıştım. Bilgileri bilimsel verilere dayandırmadan yapamıyorum. Ara sıra gereksiz bilgi de yazarsam uyarın lütfen.
:1::1: vardı zaten bişey anlamıştım ben.. ne güzel işte bak takıldıkça sracak biri oldu
İyi günler canlarım.özledim vallaha girip girip okuyorum.ben oluroyle bazenin verilerini 79.5 diye girin ya.95 olur mu hiç.kesinlikle hata yaptı bu da anlaşılıyor zaten.geçenlerde ben de o tartıya çıktım.görümcem herbalife diye bir zayıflama ürünü var onların takımına katıldı.onun tartısında çıkdım.benim metobolizma yaşım kendi yaşım çıxtı galiba."bioloji yaş"denilen bir şeydi.bir de orda 1312li diye bir rakam çıxdı.o da almam gereken kaloriyimi gösteriyor?görümcem baktı metobolizma hızın yavaş dedi.aslında nasıl bir ürün bilmiyorum.ben de onların takımına katılmak pazarlamak isterim.1fikriniz varmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim etrafımda çok kullanan oldu onlardan hızlı zayıflama ürünlerinde işte.. bıraktıgında geri aldıgın ürünler dedikleri gibi uygulanırsa etkili tabi.. sen sonuçta bundan para kazanıcaksın o açıdan bakarsak yapılabilir tabiki de.. ticari olaak bakmak lazım yıllardır var burda benim hatırladığım 12 yıllık bi ürün.. sizde piyasaya yeni giriyorlarsa kar getirir sana..

Tatile gidecek arkadaşlar ; Benim yerimede eğlenin :)kendinize iyi bakın bizi unutmayın burda bekliyor olacağız:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım üzülme kimse tatile çıkmıyor izinde evde olacak hepsi:52::52: ellenaz da haftasonu için gidiyor pazartesi evine geçer:1:

canım üzülmüyorum onların adına sevindim sadece ...iyi dinlenmeler diyeyim ozaman :) ben arkadaşlar hakkında bilgi sahibi olmadığımdan öyle söyledim.

zamanla tanışır kaynaşırsın tatlım.. ben mesela eşim görevde 6 ay yok.. çocukta yaz dönemi anneannesinde evde tek takılıyorum.. arada bunalım arada sakin öyle zaman geçiyor..

zamanla tanışır kaynaşırsın tatlım.. ben mesela eşim görevde 6 ay yok.. çocukta yaz dönemi anneannesinde evde tek takılıyorum.. arada bunalım arada sakin öyle zaman geçiyor..

tamam tatlım, bende evli bir çocuk annesi çalışan bir bayanım.Arada işten fırsat bulunca yazıyorum.konuşulanları o yüzden kaçırabiliyorum kusuruma bakmayın geç görüyorum.

Ellerine sağlık kaptanım, görüşmek üzere sende kendine iyi bak. Bende cumartesiden itibaren 1 hafta izne çıkıyorum pek katılım sağlamayabilirim yoğunluğa bağlı artık :)

canım ben seni yine buralarda olursun diye düşündüm uğrarsın ya..liste zamanı gel ama bak:1: hadi iyi dinlenmeler..
Perşembe ye kadar ugramayayim diye düşünüyorum yapabilirsem tabii:51:
Başım dönüyor karnım acıktı :( biran önce eve gitmek istiyorum yemek yemek diye karnım gurulduyo :)

Canım senin menulerine şöyle bi baktimda yorum yapmadım. Şimdi yazayım çok az yiyosun kilon fazla vermen gerekennkiloda fazla bu şekilde veremezsin. Öncelikle 1400 kalorilik falan bi listeyle başla hatta 1500 kaloride olur nette bulursun ilk ay spor yapma sonra hafif yürüyüş le başla devamı gelir sonra.eğer diyetisyene gitmiyceksen sana tavsiyem bu.az yiyerek metabolizmani mahvedersin.
Tatile gidecek arkadaşlar ; Benim yerimede eğlenin :)kendinize iyi bakın bizi unutmayın burda bekliyor olacağız:)

Yok tatile gitmiyoruz biraz ara vermek diyelimm
tamam tatlım, bende evli bir çocuk annesi çalışan bir bayanım.Arada işten fırsat bulunca yazıyorum.konuşulanları o yüzden kaçırabiliyorum kusuruma bakmayın geç görüyorum.
Bende evli ve bir kiz annesiyim benimkide babaannesinde şimdi ve çalışıyorum. Zamanla tanirsin herkesi.

Canım senin menulerine şöyle bi baktimda yorum yapmadım. Şimdi yazayım çok az yiyosun kilon fazla vermen gerekennkiloda fazla bu şekilde veremezsin. Öncelikle 1400 kalorilik falan bi listeyle başla hatta 1500 kaloride olur nette bulursun ilk ay spor yapma sonra hafif yürüyüş le başla devamı gelir sonra.eğer diyetisyene gitmiyceksen sana tavsiyem bu.az yiyerek metabolizmani mahvedersin.

Bende evli ve bir kiz annesiyim benimkide babaannesinde şimdi ve çalışıyorum. Zamanla tanirsin herkesi.

Komşumuz devlet hastanesinde diyetisyene gidiyor çok memnun 6 aydır gidiyor 20 kg vermiş ramazandan sonra kontrolu var beraber gitmeyi düşünüyorum.o zamana kadar eski diyetisyenim menüsünü uygulamaya çalışacağım. 6 öğün yemem lazım

Keyif vakti :) 1 top sade dondurma eklenmiş frappe

Eklentiler

• $1405102470058.webp
    $1405102470058.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 40

gogoyla ben sağlıkçıyız canım.. bende 112 de çalışıyorum nöbet usulu olunca bazen hiç gelemiyorum diğer zamanlarda evde tek takılmam sebebiyle buralardayım:1: geçen gün uyudum diye bana özenmiştin hani nöbetten çıkmıştım haliyle yorgunluk vardı.. öyle işte yarında nöbetçiyim yanıma yiyecek bişeyler hazırlıycam şimdi..

yapamazsın sen:34: şaka bir yana güzelce dinlen eşinle güzelce vakit geçir fırsat buldukça da gel canım.. özleriz hepten boş bırakma buraları..

Bitti canım ama bende bittim valla, bir huysuz bir mızmız sinir harbi yaşıyorum bu gidişle sakinlestiriye baslayacagim.2 gün kaçıyorum basbasa olmayalim dedim kızımla ortam değişsin.
Anladım canım, bazi listelerde yok bile ondan sorfum.
Ben senin kilonda olsam hic dusunmezdim listede ne durumdayim diye canım:-)

iyi yapmışsın canım benim dinlenirsin biraz.. mızmızlıkta geçecek elbet biraz sabır..benim ki emzik kullanıyordu 3 yaşında bıraktı anne sütünün yerini almıştı sanırım o yüzden bırakırken sıkıntı yaşamadım.. gerçi emziği bırakırken de sıkıntı olmuştu biraz o ayrı :1:

Kizlar upuzun yazdm sildm. Esimle fena kavga ettik basm catliyor yemek bile yiyemedm. Evlilik bana gore deglmis. Evleniyosan Bir adamla degil evin kedisiyle bile evleniyosn derdi bi abim. Cok hakliymis herkesi sevmek zorundayiz sanki.

Bende bekarim demek isterdim dodocum ama malesef bir onceki mesajmda bahsettgm gibi evliyim 8 aylik. 24 yasindayim onmuhasebe- sekreterlik yapyrm uzun zamandir ayni firmada. Hic bsyim pek iyi degil yani:)

Bende bekarim demek isterdim dodocum ama malesef bir onceki mesajmda bahsettgm gibi evliyim 8 aylik. 24 yasindayim onmuhasebe- sekreterlik yapyrm uzun zamandir ayni firmada. Hic bsyim pek iyi degil yani:)

canım moralin çok bozuk belli ne demek öyle hiçbişeyim pek iyi değil.. bak gördüm koştum akrabalar yüzünden mi tartıştınız?? sıkma canını yeni evliyken oluyor bunlar daha alışma dönemindesiniz ..

gogoyla ben sağlıkçıyız canım.. bende 112 de çalışıyorum nöbet usulu olunca bazen hiç gelemiyorum diğer zamanlarda evde tek takılmam sebebiyle buralardayım:1: geçen gün uyudum diye bana özenmiştin hani nöbetten çıkmıştım haliyle yorgunluk vardı.. öyle işte yarında nöbetçiyim yanıma yiyecek bişeyler hazırlıycam şimdi..

Şimdi daha çok özendim güzel meslek sürekli bir haraket halindesin demektir onuda geçtim hakikatten sağlıkçı olmak vatana hayırlı olmak gurur verici..kolay gelsin sana güzelim Allah yardımcınız olsun işiniz çok zor.

Kavgalar evliliğin tuzu biberi belki şu yazımı okurken bile barışmış olacaksınız hiç dert etme ben ne kavgalar ediyordum ama arkama dönüp baktığımdada bir tek o var herşeyin ve herşeyisin o da anlar şuan sizin bunlarda güzel yarın çocuk olunca kavga etmeyi bile özlüyorsunuz:) bende bu arada hem önmuhasebe hem sorumlu hem satış hem personel müdürü .... Yani anlayacağın herşey patronun sözde sağ-sol kollarından biriyim 8 yıldır:)) ama 1 gün bile izni olmayan biriyim :( ve işte 1 dk nefes alamıyorum

Kizlar upuzun yazdm sildm. Esimle fena kavga ettik basm catliyor yemek bile yiyemedm. Evlilik bana gore deglmis. Evleniyosan Bir adamla degil evin kedisiyle bile evleniyosn derdi bi abim. Cok hakliymis herkesi sevmek zorundayiz sanki.

Sakin olmalısın bitanem yoksa çok ani kararlar verirsin çoğunluklada kötü olur. Bırak sen bi tarafa o bi tarafa gitsin erkek milleti yine o kendiii gelir hatasını anlar tabi sen hatalıysan sen alttan al banada kızma bunları yazdığım için tamammı? Şimdi bi derin nefes al yüzünü yıka herşey yoluna girer gider....

yapamazsın sen:34: şaka bir yana güzelce dinlen eşinle güzelce vakit geçir fırsat buldukça da gel canım.. özleriz hepten boş bırakma buraları..
Yapamadım bak geldim yinee bi bakayım dedim yürüyüş yaptik yarimlen yoruldum yatıyorum şimdi.

Maalesef öyle ama uzuldugune degmez inanki belki barismisinizdir bile.birbirinizi seviyosaniz gerisi hikaye kapıyı kapatinca herkes dışarıda kalır.

Gunaydin güzeller hadi iyi bi haftasonu olsun hepimize

Günaydın güzeller mutlu haftasonları.
Danesim sagol canım, inşallah geçecek bu sıkıntılı günler. Akşam 4 kişiyi esir etti sebepsiz ağlıyor herşeye hiçbirimiz anlamadık derdi ne.
Sadnesim maalesef kimse askıda büyümüyor , oluyor haliyle sıkıntılar, sevmek zorunda değiliz kimseyi evet ama idare etme durumu oluyor hepimizde bu böyle canım. Üzülme çok gencsiniz yeni evlisin sanirim, zamanla oturur herşey yerli yerine.

Back
X