• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ya. Git doktora Allah korusun düsersin bi yerlerde tek başına. Yanlız çıkma bari. Aklım kalacak sende, gelince haber et olurmu?

yok canım endişenmeni gerektirecek bişey.. yalnız çıkmıyorum zaten arkadaşı aradım bi parkta oturup gelicem.. saat te bayağı ilerledi bakıcaz belki kahve içmeye geçeriz bilmiyorum.. öptüm canım görüşürüz yine..

Anaaam kızlar şimdi gördüm benim ismim mezun kolyesinde ve kupasında çıkmış.çok mutlu oldum.çok şükür bu günleri gördüm.ilk defa buraya sırf bu yarışma için üye oldum ve hiç bu neticeyi göreceyime inanmıyordum.o zaman benim için 15kilo vermek hayaldi.evet kilo almamın nedeni hamilelikdi ama yine de zayıflayacağıma inanmıyordum.çünki 6aydı hep diyetler yapıyordum ama 2kilo verip alıyordum.neyse ki umutsuz da olsam çıktım bu yola ve o zaman kaptanımız gogo izinde olduğu için beni takıma beril arkadaşım aldı.başta 4cü takıma ve en önemlisi beni takıma alan berile çok minnetarım.onlar olmasa ben bu sağlıklı beslenmeyi asla öyrenemezdim.evet zayıflamaktan çok beni mutlu eden şey doğru beslenmeyi öyrenmem oldu.evet ben artık doğru besleniyorum genelde.nefsimle başa çıka biliyorum.eskiden bir tabak patates kızartmadı yerken şimdi 5 6 ince dilimle doyuyorum,eskiden 2tabak pilav yerken şimdi 5kaşıkla doyuyorum,eskiden bir kica tabak spagetti yerken şimdi 1avuç yiyorum,eskiden heryemeye mayonez kullanırken şimdi dolabımda yok,eskiden köfteyi,tavuğu kızartırken şimdi fırınlıyorum,eskiden tere yağı ekmeyin üzerine kalın kalın sürüp yerken şimdi kesinlikle kullanmıyorum,şekeri hemen hemen kullanmıyorum,eskiden yumurtayı,yoğurdu,ayranı,salatayı tuzsuz yemezken şimdi tatlandırmak adına pul biber kullandım,eskiden reçelle siyah çaya bayılırdım,şimdi hurmayla zencefilli,tarçınlı yeşil çay içerim,eskiden de tatlı çok sevmiyordum şimdi de sevmiyorum zaten bunda bir deyişiklik yok :sly::sly::sly: bi de en önemlisi su.eskiden 1bardak bile su içmezken şimdi günde en az 2litre su içerim,eskiden yürümekden nefret ederdim,gezmeye çıktığımızda bile oturmaya yer arardım şimdi fırsatını buldukca heryere yürümek istiyorum....böyle daha yazacak şeyler var da hatırladıklarım şunlar.evet kızlar ben 01.2014de diyete başladım.buraya katıldığımda 73.300düm ama onda 10gün öncesinden diyete başlamışdım ve 2kilo zayıflamıştım buna rağmen ilk hafta 2kilo vermiştim.genel olarak her hafta kesin verirdim.sadece arada 1ay falan 65lerde takıldım ama do ra onu da aştım ve çom şükür 60kiloyu gördüm.aslında herkes yeterli olduğunu söyledi ama ben bir iki kilo daha vermek istiyorum,onu da yavaş yavaş veririm inşallah...şimdi sizinle önce sonra fotoğrafı paylaşıcam.herkese,tüm yeni katılanlara motive olsun...4.takım arkadaşlarım,kaptanım ve canım berilim çok sağ olun herşey için...iyiki hayatıma katıldınız....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim cok sevindim :)
Darisi basimiza insallah.beril demisken sen beril zamaninda katilmistin di miii :) fotograflari cok cok cok begendim canim

arada kendimize kızmak iyi oluyor aslında gaza geliyoruz.. benim kilo fazla kalmadı belki ama öyle gevşekki vucudum.. nerdeyse 10 kilo verdim kıyafetle iyi ama aynaya baktıgımda görüntümü sevmiyorum..baktıkça spor diye kendimi gazlıyorum ama 3 gündür de bu baş dönmeleri va bel ağrısından başlayamıyorum bi türlü.. ama ben sadness e de katılıyorum bu kadar da takmamak lazım hani öncelikle hepimiz sağlık için zayıflıyoruz sonuçta eğlence vakti eğlenmekte lazım..
Yahu iste ben cok takinti haline getirdim bi cok seyi hep bi utaniyorum bu yillardir boyle

Canım bundan sonra dikkat edersin toparlarsin.uzulme hic

Güzel canım, arada çikolata olur.ayran fazla geldi bana

Valla digru soyluyosun canim onunu alamadim ben serin serin guzel geldi

Merhaba kızlar. İzinliyim 3 gün. Ama cumartesiden beri hayatım bitik. Nasıl bir salgınmış bu. Kendime gelemiyorum. Dilim artık iyileşiyor ama halsizlik çok, kendime gelemiyorum. Dün akşam 10'dan sonrasını takip edemedim. Menümü yazıp çıkacağım bugünlük. İlerleyen saatlerde umarım tekrar görüşürüz(yazışırız).
Çorba menüsü: sabah, öğle, akşam 2 kepçe yarma çorbası, yarım domates.
Kuşlukta 3 kuru kayısı
Öğleden sonra 3 ceviz, 1 çorba kaşığı leblebi
Akşamki kıymalı börekten ince bir dilim.
Spor yok
2 litre su
Cumartesi akşam 40 dakika yürüyüşü yazmamışım.

Merhaba kızlar. İzinliyim 3 gün. Ama cumartesiden beri hayatım bitik. Nasıl bir salgınmış bu. Kendime gelemiyorum. Dilim artık iyileşiyor ama halsizlik çok, kendime gelemiyorum. Dün akşam 10'dan sonrasını takip edemedim. Menümü yazıp çıkacağım bugünlük. İlerleyen saatlerde umarım tekrar görüşürüz(yazışırız).
Çorba menüsü: sabah, öğle, akşam 2 kepçe yarma çorbası, yarım domates.
Kuşlukta 3 kuru kayısı
Öğleden sonra 3 ceviz, 1 çorba kaşığı leblebi
Akşamki kıymalı börekten ince bir dilim.
Spor yok
2 litre su
Cumartesi akşam 40 dakika yürüyüşü yazmamışım.

çok geçmiş olsun canım.. menü güzel tabiki listene uygun anladığım kadarıyla:46:

Selam kozlar sessiz yine buralatmm

Selam kizlar sessiz yine buralar aksam yemegim

Eklentiler

• $1405354740674.webp
    $1405354740674.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 71
çok geçmiş olsun canım.. menü güzel tabiki listene uygun anladığım kadarıyla:46:

Teşekkür ederim canım. Çorba menüsü zor biraz, ekmek hiç yok. Börekle kapattım tabi.

Ne kotu bisey bas donmesi ya, birgun gun boyu araliksiz basimin dondugunu bilirim. Uyumak bile uyuyamamistm. Gecmis olsun canim duzelmistir umarim.

Canim amacimiz kilo vermek ama yinede cok moralini bozma derim arada o anki halimizle kendimizi sevmek gerekli ozguven acisindan diye dusunuyorum. Nasil olsa gidecek fazlaliklar kafana takma derim.

Benimde muhabbet kusum var yetistiricisinden almistim, 2 yasini gecti ve es almak istiyorum es aldigimda kendi evime getircem. Gun boyu evde kimse olmadigi icin getrmiyorum evime, asabi ve yalnizliktan nefret ettigi icin psikolojisi bozulur diye korkuyorum. Ama petshoplara da karsiyim biraz umarim aldgim adamdan tekrar alabilirim.
Agiz yaralari neden kaynaklaniyor acaba benimde ayda bir muhakkak oluyor. Annemin ben bildim bileli oyle cok zor. Sanada gecmis olsun canim.

Muhabbet kuşları çok ilginçtir. Bağlandı mı herkesten kıskanır sahibini. Eş aldığınızda ondan bile kıskanır. Küsünce ısırır mutlaka. Eş alınca eğer ona alışırsa sahibinden biraz uzaklaşabilir ama ben mutlaka eşi olması gerektiğini savunuyorum.
Ağız yaraları Herpes virüsten oluyor. Strese girince atağa geçiyor. Ama benimki farklı. İlk defa böyle oldu. Dilimin ucunda kocaman ülser gibi yara. Böyle bir salgınmış.

Kızlar kusura bakmayın misafir geldi onlarla ilgilendim yazamadım bişey 23 te gittiler oğlum tutturdu park diye parka götürdük yeni geldim eve ama dönerkenn aktardan bitkilerimi aldımmm çay yapanileceğim gece gece açıktı hemen girip aldım artık sabah erken kalkarsam inşallah çayımı içeceğim:)
Ben aktara gidemedim dodo. Tuzlu suyla yıkıyorum ağzımı. İyi geliyor.

Kızlar şimdiden bugün yediklerimi yazayım sonrada uykuya geçeyim yarın iş var sorunlu stres hat safhada olacak
Sabah
3 adet zeytin
1 kb kutusu peynir
2 parça burgu peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kayısı
Öğle
1 tbk 5 yemek yaşığı ıspanak
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kayısı
Akşam
Saat çok geç olunca ben yemek yemedim karpuz ve kavun yedim:)
Tabi misafire hazırladıklarımdan hiiiç yemedim tbr bana dimi:))
Spor yok bol uyuma var
Su 1,5 lt az içtim:(
Herkese iyi geceler ve iyi haftalar
Menülerin daha iyi artık. Peynirin biri yerine yumurta olabilirdi.

Canim oruclumuydun bugun?

Benim de vardi su kaplumbagam ama kocaman oldu suan izmir fuarin göletinde takılıyor :)

Ben bi avuç cigdem yedim kizlar :(

Küçük bir kız kliniğine gelmişti. Su kaplumbağası hareket etmiyordu. Muayene edince öldüğünü anladım. Ağladı. Ben de o an petshopa götürüp daha büyük bir tane aldım. Sevinerek gitti.

Dogru soyluyosun aslinda oyle yada boyle bi sekilde gidicek bunlar yarin annemle spor salonu bakmaya gidicez

Muhabbet kusu bende de var canim tek daha iyi konusuyolar.ama evde genelde yoksan yalniz kalmasindan daha iyi .anlasamayabiliyolar bazen ikinci gelenle.dikkat et canim

Canım ya kaç tane petin var evde. Biraz zorlasam kedi de çıkacak sanki.

Günaydın güzeller,
Mutlu haftalar dilerim hepinize.
Mutlu haftalar. Sevgi dolu bir hafta olsun.

günaydın güzeller önce dünkü menümü yazayım..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:150 gr kadar haşlanmış tavukla yeşil salata
ara: tuzlu ayran
ara: bitter çikolata 2 parça,1 parça pestil,birkaç tane siyah üzüm kurusu( belki şekerim düşmüştür diye yedim biraz)
akşam: 1,5 kase buğdaylı yoğurt çorbası, 4 tane acı biberle
ara: 1 pk çubuk kraker, tuzlu ayran, 1 parça incir pestili yine
su 2 lt ancak olmuştur, meto çayı 3 kupa, spor yok..
Canım ya yine de şekerli yemesen daha iyi. Hatta böbrekten dolayı olabilir diye fazla tuzlu ayran da tavsiye etmiyorlar. Benim de tansiyonum düşük. Normale dönerse sarsıyor. Hacettepe'de bir doktora gitmiştim. Strese girmeyeceksin, açıkmayacak, susamayacaksın Vs dedi. 2. Hamileliği düşündüğümde korktuğum için gitmiştim. Hamilelikte normale dönebilir de demişti doktorum. Öyle de oldu. Yıllar sonra öğrendiğim birşeyle. şok oldum. Vertigo. Bu denge bozukluğu, Yer ayağının altından kayıyormuş, boşluk hissi, çarpıntı. Düşük tansiyona benziyor ve doğum yapanlarda görülüyordu çoğunlukla. İlaç kullanınca rahatladım. Ara ara oluyor yine de

Anaaam kızlar şimdi gördüm benim ismim mezun kolyesinde ve kupasında çıkmış.çok mutlu oldum.çok şükür bu günleri gördüm.ilk defa buraya sırf bu yarışma için üye oldum ve hiç bu neticeyi göreceyime inanmıyordum.o zaman benim için 15kilo vermek hayaldi.evet kilo almamın nedeni hamilelikdi ama yine de zayıflayacağıma inanmıyordum.çünki 6aydı hep diyetler yapıyordum ama 2kilo verip alıyordum.neyse ki umutsuz da olsam çıktım bu yola ve o zaman kaptanımız gogo izinde olduğu için beni takıma beril arkadaşım aldı.başta 4cü takıma ve en önemlisi beni takıma alan berile çok minnetarım.onlar olmasa ben bu sağlıklı beslenmeyi asla öyrenemezdim.evet zayıflamaktan çok beni mutlu eden şey doğru beslenmeyi öyrenmem oldu.evet ben artık doğru besleniyorum genelde.nefsimle başa çıka biliyorum.eskiden bir tabak patates kızartmadı yerken şimdi 5 6 ince dilimle doyuyorum,eskiden 2tabak pilav yerken şimdi 5kaşıkla doyuyorum,eskiden bir kica tabak spagetti yerken şimdi 1avuç yiyorum,eskiden heryemeye mayonez kullanırken şimdi dolabımda yok,eskiden köfteyi,tavuğu kızartırken şimdi fırınlıyorum,eskiden tere yağı ekmeyin üzerine kalın kalın sürüp yerken şimdi kesinlikle kullanmıyorum,şekeri hemen hemen kullanmıyorum,eskiden yumurtayı,yoğurdu,ayranı,salatayı tuzsuz yemezken şimdi tatlandırmak adına pul biber kullandım,eskiden reçelle siyah çaya bayılırdım,şimdi hurmayla zencefilli,tarçınlı yeşil çay içerim,eskiden de tatlı çok sevmiyordum şimdi de sevmiyorum zaten bunda bir deyişiklik yok :sly::sly::sly: bi de en önemlisi su.eskiden 1bardak bile su içmezken şimdi günde en az 2litre su içerim,eskiden yürümekden nefret ederdim,gezmeye çıktığımızda bile oturmaya yer arardım şimdi fırsatını buldukca heryere yürümek istiyorum....böyle daha yazacak şeyler var da hatırladıklarım şunlar.evet kızlar ben 01.2014de diyete başladım.buraya katıldığımda 73.300düm ama onda 10gün öncesinden diyete başlamışdım ve 2kilo zayıflamıştım buna rağmen ilk hafta 2kilo vermiştim.genel olarak her hafta kesin verirdim.sadece arada 1ay falan 65lerde takıldım ama do ra onu da aştım ve çom şükür 60kiloyu gördüm.aslında herkes yeterli olduğunu söyledi ama ben bir iki kilo daha vermek istiyorum,onu da yavaş yavaş veririm inşallah...şimdi sizinle önce sonra fotoğrafı paylaşıcam.herkese,tüm yeni katılanlara motive olsun...4.takım arkadaşlarım,kaptanım ve canım berilim çok sağ olun herşey için...iyiki hayatıma katıldınız....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Hayırlı olsun canım. Bir daha kilo almamın umarım.

Bugün heciktim yoğun iş temposu sonra ev şimdi spordayım keyfiniz nAsıl nakalım ben yoklen bişey olmuşmu bakayım:) sAyıma başlayalım artık:)

Teşekkür ederim canım. Çorba menüsü zor biraz, ekmek hiç yok. Börekle kapattım tabi.

Muhabbet kuşları çok ilginçtir. Bağlandı mı herkesten kıskanır sahibini. Eş aldığınızda ondan bile kıskanır. Küsünce ısırır mutlaka. Eş alınca eğer ona alışırsa sahibinden biraz uzaklaşabilir ama ben mutlaka eşi olması gerektiğini savunuyorum.
Ağız yaraları Herpes virüsten oluyor. Strese girince atağa geçiyor. Ama benimki farklı. İlk defa böyle oldu. Dilimin ucunda kocaman ülser gibi yara. Böyle bir salgınmış.

Küçük bir kız kliniğine gelmişti. Su kaplumbağası hareket etmiyordu. Muayene edince öldüğünü anladım. Ağladı. Ben de o an petshopa götürüp daha büyük bir tane aldım. Sevinerek gitti.

Canım ya yine de şekerli yemesen daha iyi. Hatta böbrekten dolayı olabilir diye fazla tuzlu ayran da tavsiye etmiyorlar. Benim de tansiyonum düşük. Normale dönerse sarsıyor. Hacettepe'de bir doktora gitmiştim. Strese girmeyeceksin, açıkmayacak, susamayacaksın Vs dedi. 2. Hamileliği düşündüğümde korktuğum için gitmiştim. Hamilelikte normale dönebilir de demişti doktorum. Öyle de oldu. Yıllar sonra öğrendiğim birşeyle. şok oldum. Vertigo. Bu denge bozukluğu, Yer ayağının altından kayıyormuş, boşluk hissi, çarpıntı. Düşük tansiyona benziyor ve doğum yapanlarda görülüyordu çoğunlukla. İlaç kullanınca rahatladım. Ara ara oluyor yine de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Hayırlı olsun canım. Bir daha kilo

Tebrik ederim canım büyük başarı darısı bizim başımıza herzaman söylerim azim .... İrade herşeyin başında gelir harikasın....

almamın umarım.

Hayırlı olsun canım. Bir daha kilo almamın umarım.

canım ben sağlıkçıyım zaten de terzi kendi söküğünü dikemez hesabı:1: benim tüm tahlillerim yapıldı zamanında ve arada yaptırırım ben 3 ayı geçmez..vertigo zaten kelime anlamı olarak baş dönmesi demek.. genelde iç kulaktan kaynaklanır ama yok bende sorun.. stres olayını söyleme sebepleri belli zaten psikolojik kaynaklı diye derler bi sebep bulamadılarsa özellikle.. doğumla alakalı diye bişey hiç duymadım :50: yani ailede genetiktir bizim tansiyonlar da bakıcam şimdi daha iyiyim zaten yıllardır olan bi durum olunca insan zamanla umursamaz oluyor.. herpes ten uçuklar oluşur canım birde ağız yaraları kandida kaynaklıdır genelde yani mantar kökenli.. anneminde çok olur tarif ettiğin gibi kitle şeklinde, herpes te benim başbelamdı bir zamanlar.. 10 aylık bi kesin tedavi uyguladık ardından hamilelik düşünmedim tabi bir sure çok şükür 7 yıldır kurtuldum..

dannescim nasılsın canım :3:

ramazan nasıl geçiyor benimki baya problemlide:1:

iyiyim canım hoşgeldin görmemişim.. ramazan dan yana pek bi sıkıntı yok canım tutamıyorum ben zaten.. evde eş yok çocuk yok tek başıma takılıyorum.. senin neden sıkıntılı geçiyor yoğunluktan mı?:1:

canlarım yatayım ben uzun süredir bu saate kalmıyordum düzen şaşıyor sonra.. yatmadan menümü de yazayım
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 15 tane kiraz
öğle:2 yumurtadan 2 biberden yapılmış omlet, 1 kase cacık
ara: 15 tane kiraz,1 parça bitter
akşam: yarım kutu ton balığı eklenmiş yeşil salata,1 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: 1 top kadar sade dondurma eklenmiş frappe, 2 çatal tiramisu
su 3 lt kadar, spor yok, meto çayı 1 kupa

iyi geceler yarın görüşürüz..

Evet canım daha öncedende yazmıştım telefondan bakınca herkesin yazdığı birbirine karışıyor malesef kusura bakmayın senin yazdığını bende başkası yazmış gibi görünüyor ekran görüntüsünü olmasssa paylaşayım 5c kullanan varmı aynı sorununla karşılaşan ?benim telefonmu sapıttı acaba :)

Back
X