• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah yine yazamam şimdiden yazayım menümü
Sabah
1 kb kutusu peynir 3 kayısı 2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Ispanak 2 dilim ekmek
Akşam
Taze fasülye 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
2 saat spor
3 lt den fazla s
Öpüyorum sizi inşallah yarın tel deki sorunumu hallederim iyi geceler tekrar kusura bakmayın ...

Ddanes sen nasıl oldun canım ağız yaran geçtimi bulabildinmi şurubu?
Günaydın öncelikle. Ağız yaraları ızdırap hala. Dün akşam sözde aktarları gezdim. Ama. Yok yok Kayseri'yé gidiyoruz şu an. Orda bakarım artık. Eşimin 1'5 ay önce kırılıp yanlış kaynayan el bileği için gidiyoruz. Maalesef Kırşehir'de sağlam bir ortopedist yok.
canım ben sağlıkçıyım zaten de terzi kendi söküğünü dikemez hesabı:1: benim tüm tahlillerim yapıldı zamanında ve arada yaptırırım ben 3 ayı geçmez..vertigo zaten kelime anlamı olarak baş dönmesi demek.. genelde iç kulaktan kaynaklanır ama yok bende sorun.. stres olayını söyleme sebepleri belli zaten psikolojik kaynaklı diye derler bi sebep bulamadılarsa özellikle.. doğumla alakalı diye bişey hiç duymadım :50: yani ailede genetiktir bizim tansiyonlar da bakıcam şimdi daha iyiyim zaten yıllardır olan bi durum olunca insan zamanla umursamaz oluyor.. herpes ten uçuklar oluşur canım birde ağız yaraları kandida kaynaklıdır genelde yani mantar kökenli.. anneminde çok olur tarif ettiğin gibi kitle şeklinde, herpes te benim başbelamdı bir zamanlar.. 10 aylık bi kesin tedavi uyguladık ardından hamilelik düşünmedim tabi bir sure çok şükür 7 yıldır kurtuldum..
Evet canım ya. Kandida nasıl unuttum. Benim uçuk sürekli çıkar zaten. Bu dilde ilk defa oldu. Ağızda da olurdu ama sık değil. Diyetten dolayı olmuş olabilir mi?
Bir de yine bir vakamı anlatıyorum. Bir dişi sığır şap hastalığından dolayı ağzında çıkan yaralardan zayıflamıştı. Tedavi için ahıra aldırdım. Sahibi ağzından tutunca dilinin üstü sıyrılıp geldi. Korkunç bir manzaraydı. Şu sıralar aklıma hep o hayvan geliyor.

Merhaba kızlar. İzinliyim 3 gün. Ama cumartesiden beri hayatım bitik. Nasıl bir salgınmış bu. Kendime gelemiyorum. Dilim artık iyileşiyor ama halsizlik çok, kendime gelemiyorum. Dün akşam 10'dan sonrasını takip edemedim. Menümü yazıp çıkacağım bugünlük. İlerleyen saatlerde umarım tekrar görüşürüz(yazışırız).
Çorba menüsü: sabah, öğle, akşam 2 kepçe yarma çorbası, yarım domates.
Kuşlukta 3 kuru kayısı
Öğleden sonra 3 ceviz, 1 çorba kaşığı leblebi
Akşamki kıymalı börekten ince bir dilim.
Spor yok
2 litre su
Cumartesi akşam 40 dakika yürüyüşü yazmamışım.
Çok geçmiş olsun canım, menundd güzel olmuş.
Selam kizlar sessiz yine buralar aksam yemegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet olsun canım
Ellenazz nasıl oldun canım tansiyonun düzeldimi?

Ddanes sen nasıl oldun canım ağız yaran geçtimi bulabildinmi şurubu?
Canım hatlar karismis, iyiyim sen nasılsın?
canlarım yatayım ben uzun süredir bu saate kalmıyordum düzen şaşıyor sonra.. yatmadan menümü de yazayım
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 15 tane kiraz
öğle:2 yumurtadan 2 biberden yapılmış omlet, 1 kase cacık
ara: 15 tane kiraz,1 parça bitter
akşam: yarım kutu ton balığı eklenmiş yeşil salata,1 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: 1 top kadar sade dondurma eklenmiş frappe, 2 çatal tiramisu
su 3 lt kadar, spor yok, meto çayı 1 kupa

iyi geceler yarın görüşürüz..
Güzel olmuş canım.
Sabah
Öğle
Ispanak 2 dilim ekmek
Akşam
2 saat spor
3 lt den fazla s
Öpüyorum sizi inşallah yarın tel deki sorunumu hallederim iyi geceler tekrar kusura bakmayın ...

Güzel olmuş canım.

Günaydın bu arada hepinize güzeller

Kaç gündür menü yazamıyorum kusura bakmayın.
Evdeki ufaklık la aramız limoni, ne yiyorum ne içiyorum farkında değilim.
Hatırladığım kadarıyla dünkü menüm
Sabah:1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık ile kahvaltı
Öğle:fırın mücver, yoğurt
Ara:1 dilim tam buğday unlu, kuru meyveli kek
Akşam:salata ve öğlenden kalan mücverden 2 tane, yoğurt ile.
Sabah ile öğle arasında eti formun cikolata kapli biskuvisinden yedim sanırım.
Şimdi de parka çıkıyorum çok sıcak olmadan.
Görüşürüz.

Evet canım daha öncedende yazmıştım telefondan bakınca herkesin yazdığı birbirine karışıyor malesef kusura bakmayın senin yazdığını bende başkası yazmış gibi görünüyor ekran görüntüsünü olmasssa paylaşayım 5c kullanan varmı aynı sorununla karşılaşan ?benim telefonmu sapıttı acaba :)

günaydın canım kusura falan bakmadım zaten öpücükle gönderdim yazdıklarımı:52: benim tel general mobile canım bi sıkıntı yok rahat görüyorum yazılanları arada alıntı yapılacagında sapıtıyor ama oda uygulamadan kaynaklı oluyor...sen uygulmayı mi indirdin kadınlar kulubunun yoksa web görünümü olarak mı kullanıyorsun? anladığımız kadar yardımcı olalım bende pek bilmem aslında.. benim baş dönmem bu gün yok bu arada çok şükür..

günaydın canım kusura falan bakmadım zaten öpücükle gönderdim yazdıklarımı:52: benim tel general mobile canım bi sıkıntı yok rahat görüyorum yazılanları arada alıntı yapılacagında sapıtıyor ama oda uygulamadan kaynaklı oluyor...sen uygulmayı mi indirdin kadınlar kulubunun yoksa web görünümü olarak mı kullanıyorsun? anladığımız kadar yardımcı olalım bende pek bilmem aslında.. benim baş dönmem bu gün yok bu arada çok şükür..

Canım günaydın uygulama indirdim ben baş dönmenin geçmesine çok sevindim:) sabah evden çıkarken dün hazırlamış olduğum yemeğimi ve sabah kahvaltımı unuttum:( dışarıdan yemek istemediğimden sadece 2 domates yedim. O bile doyurdu gibi ....

Sabah
Öğle
Ispanak 2 dilim ekmek
Akşam
2 saat spor
3 lt den fazla s
menü güzel canım biraz daha düzene girmiş sanki.. önerim bir öğüne protein eklemen olur eksik geldi ordan biraz.. kahvaltına yeşillikte eklesen olur aslında daha tok hissedersin gün içinde..
Günaydın öncelikle. Ağız yaraları ızdırap hala. Dün akşam sözde aktarları gezdim. Ama. Yok yok Kayseri'yé gidiyoruz şu an. Orda bakarım artık. Eşimin 1'5 ay önce kırılıp yanlış kaynayan el bileği için gidiyoruz. Maalesef Kırşehir'de sağlam bir ortopedist yok.

Evet canım ya. Kandida nasıl unuttum. Benim uçuk sürekli çıkar zaten. Bu dilde ilk defa oldu. Ağızda da olurdu ama sık değil. Diyetten dolayı olmuş olabilir mi?
Bir de yine bir vakamı anlatıyorum. Bir dişi sığır şap hastalığından dolayı ağzında çıkan yaralardan zayıflamıştı. Tedavi için ahıra aldırdım. Sahibi ağzından tutunca dilinin üstü sıyrılıp geldi. Korkunç bir manzaraydı. Şu sıralar aklıma hep o hayvan geliyor.

ya benimde gözümde canlandı bak şimdi:1: düşünme boşver canım sen:52: iyi yolculuklar diyeyim bu arada umarım halledersiniz işleri..

Canım günaydın uygulama indirdim ben baş dönmenin geçmesine çok sevindim:) sabah evden çıkarken dün hazırlamış olduğum yemeğimi ve sabah kahvaltımı unuttum:( dışarıdan yemek istemediğimden sadece 2 domates yedim. O bile doyurdu gibi ....

arada unutulur canım evden hazırlayıp götürmen güzel.. sandviç mi yapıyorsun bende işyerine öyle hazırlardım yeşil biber beyaz peynir domates 2 dilim tam buğday arası pratik oluyor.. uygulamayı indirince düzelmiş anladığım kadarıyla..

Çok geçmiş olsun canım, menundd güzel olmuş.

Afiyet olsun canım

Canım hatlar karismis, iyiyim sen nasılsın?

Güzel olmuş canım.

Güzel olmuş canım.

Günaydın bu arada hepinize güzeller
sanada günaydın canım..
Kaç gündür menü yazamıyorum kusura bakmayın.
Evdeki ufaklık la aramız limoni, ne yiyorum ne içiyorum farkında değilim.
Hatırladığım kadarıyla dünkü menüm
Sabah:1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık ile kahvaltı
Öğle:fırın mücver, yoğurt
Ara:1 dilim tam buğday unlu, kuru meyveli kek
Akşam:salata ve öğlenden kalan mücverden 2 tane, yoğurt ile.
Sabah ile öğle arasında eti formun cikolata kapli biskuvisinden yedim sanırım.
Şimdi de parka çıkıyorum çok sıcak olmadan.
Görüşürüz.

güzel canım afiyet olsun bisküviden kaç tane yedin:1:

arada unutulur canım evden hazırlayıp götürmen güzel.. sandviç mi yapıyorsun bende işyerine öyle hazırlardım yeşil biber beyaz peynir domates 2 dilim tam buğday arası pratik oluyor.. uygulamayı indirince düzelmiş anladığım kadarıyla..

Şimdilik düzelmiş gibi sonradan bozulmassa:)nefis görünüyor sandviçin:) afiyet olsun canım.yok ben sandviç yapmıyorum sadece peynir yanıma alıyorum 2 dilimde ekmek o kadar.

menü güzel canım biraz daha düzene girmiş sanki.. önerim bir öğüne protein eklemen olur eksik geldi ordan biraz.. kahvaltına yeşillikte eklesen olur aslında daha tok hissedersin gün içinde..

ya benimde gözümde canlandı bak şimdi:1: düşünme boşver canım sen:52: iyi yolculuklar diyeyim bu arada umarım halledersiniz işleri..

Protein istemiyorum midem bulanıyor aklıma gelince ama normalde yani diyetten önce sadece proteinle beslenirdim sebze hiç yoktu hayatımda bugüne kadar aldıklarım yeter galiba stoklardan bünye yaksın:)))

Üff ya sorun devam ediyorr sinir oldum. Nezaman düzelicek cevaplarım:(( siz aranızda anlıyorsunuz artık kime yazdığımı öpüyorum birazda çalışmak lazım :))

Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün nöbete gidicem yine. Hafta sonu biaz rahat bıraktım kendimi ama pazar günü uzmanvet in listesine başladım tam olarak uymaya çalışıyorum ama zor biraz sabah meyve yemek ne zormuş ustelikte severim meyveleri.
Neyse görüşürüz yine.öptüm hepinizi

Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün nöbete gidicem yine. Hafta sonu biaz rahat bıraktım kendimi ama pazar günü uzmanvet in listesine başladım tam olarak uymaya çalışıyorum ama zor biraz sabah meyve yemek ne zormuş ustelikte severim meyveleri.

selam canım iyiyiz işte bende akşama nöbetçiyim.. ara fazla oldu zaten sıkıldım evde:1: listeye bu hafta da sabit kalırsam bende başlıycam kendime söz verdim:1: görüşürüz canım yine..

selam canım iyiyiz işte bende akşama nöbetçiyim.. ara fazla oldu zaten sıkıldım evde:1: listeye bu hafta da sabit kalırsam bende başlıycam kendime söz verdim:1: görüşürüz canım yine..

Bakalım nasıl olcak canım listeye uymak hep zor gelir bana ama yapicam bi şekilde izin bitene kadar vereyim biraz kilo.

Iyi canım sen nasılsın? Bende toparlanmaliyim ama listeye uyamam mümkün değil.
Hadi bakalım inşallah uyabilirsiniz işe yarar kızlar.

Bakalım nasıl olcak canım listeye uymak hep zor gelir bana ama yapicam bi şekilde izin bitene kadar vereyim biraz kilo.

uymaya calış canım seninde çocuk yok fırsat bu fırsat ( kendime de aynı şeyleri söylemem lazım :1:)
Iyi canım sen nasılsın? Bende toparlanmaliyim ama listeye uyamam mümkün değil.

Hadi bakalım inşallah uyabilirsiniz işe yarar kızlar.
canım ya bu haftada vermezsem dedim... inşallah veririm de bi 52.9 u görsem bu 53 baydı iyice.. onu bile görsem listeye uymama gerke kalmıycak aynen devam diycem:52:

aman siz geldiniz benim çıkmam gerekiyor:50: kuafore gidicem canlarım arkadaşa eşlik etmeye ardından da markete falan girerim öpüyorum görüşürüz..

Selam kızlar.
1.5 saat parkın üzerine geldim kızımı uyutuyorum, uyansın doktor yolu göründü bize. Boynunda göğsüne kadar inen kırmızı kabarıklık gibi isilik tarzı birşeyler çıkıyor 1 haftadır, günde 2 defa yıkıyorum geçiyor yine başlıyor. Sinirden mi? Psikolojik mi? Terdenmi? Alerjimi? Anlamadım şimdiden strese girdim yine ortalığı yıkacak sanırım. Keşke yanlız olmasaydım yanımda oyalayacak biri olsaydı diyorum böyle zamanlarda, dinleyemeyeceğim bile doktoru yine.
Neyse bende durumlar böyle kızlar. Sizler iyisinizdir umarım.

Back
X