• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bugünkü menüyü vereyim
Sabah
1 kb kutusu peynir 3-4 kuru kayısı 1 dilim ekmek
Öğle
1 tbk bamya 2 dilim ekmek
Akşam
1 tbk bamya 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 2-3 kayısı
1 br bitki çayı( rezene sinameki funda biberiye )
3 lt su spor bugünde yok
Yoğun iş stresi:)

Selam ben geldim ve hizlica kaciyorum.. Yeni bitti isim hemen dinlenmeye geciyorum yarin gorusuruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar ben nöbetçiyim bugün 24 saat yoldayım şimdi arada uğrarım yine.
Tamam bakmıştım ben burdan gördüm sonuç listesini bekliyordum. 1 olanlarda yazımı paylaşıyorlar yine canım
Evet canım haftalık 1.ler yazıyor 1.ler sırlarını Paylaşıyor başlığı var.
Selam ben geldim ve hizlica kaciyorum.. Yeni bitti isim hemen dinlenmeye geciyorum yarin gorusuruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım iyi istirahatler
Kızlar ya bu yüzde hesabını giç anlamadım en çok ben kilo vermişim 1.olan bebden az vermiş nadıl oluyorda ben 2. Olmuşum:)

Yüzde hessplama şöyle oluuo: gecen haftaki kilon-bu haftaki kilon×100÷geçen haftaki kilon.yani aradaki farkı 100 le çarpıp gecen haftaki kilona boluyosun.
seninki az çünkü yeni katildin 1 haftadan fazla oldu katilali o yüzden ortalaman ikiye bölündü.

günaydın canlarım iyi haftasonları herkese.. hepimizi tebrik ediyorum uzun süredir derecemiz yoktu iyi geldi :52: dodo senide ayrıca tebrijk ederim ilk haftadan bireyselde 2. olmuşsun..

Kızlar ya bu yüzde hesabını giç anlamadım en çok ben kilo vermişim 1.olan bebden az vermiş nadıl oluyorda ben 2. Olmuşum:)
Canım kilonla da alakalı durum. Yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor.farzı misal 60 kg biri ile 80kg biri aynı kiloyu verse yüzde hesabıyla 60kg olan 1.olur.
Bu arada tebrikler, çok güzel kilo vermissin. Takımın birincisisin su an üzülme canım.

Yoğun canım bu ramazan oncekilere göre daha yoğun geçiyo. Inşallah gecen güzel geçer.

Evet canım 1. Yiz bu hafta süper oldu devamı gelir inşallah:8::16:

Günaydın kızlar ben nöbetçiyim bugün 24 saat yoldayım şimdi arada uğrarım yine.

Evet canım haftalık 1.ler yazıyor 1.ler sırlarını Paylaşıyor başlığı var.

Günaydın canım iyi istirahatler

Yüzde hessplama şöyle oluuo: gecen haftaki kilon-bu haftaki kilon×100÷geçen haftaki kilon.yani aradaki farkı 100 le çarpıp gecen haftaki kilona boluyosun.
seninki az çünkü yeni katildin 1 haftadan fazla oldu katilali o yüzden ortalaman ikiye bölündü.
yogun gergin bi nöbetti bitti gitti canım.. evde sıkılıyorum diye arkadaşlardan 2 nöbet alıcaktım fazladan vazgeçtim.. sadece iş yoğunluğu da değil tabi olay..e sonuçta kime neden iyilik yapıyorum ki ben dedim.. inşallah senin nöbetin güzel geçer bugün sözde sporuma başlıycaktım düzenime geri dönecektim hiçbirşeye halim yok.. kızımın odasını düzelteyim dedim bir girdim ortalığı savaş alanına çevirdim bıraktım öylece:1: 2 günlük iş var nerden baksan :52: accık daha keyif yapayım sonra artık..

$47481108_1250232107_1.gif $47481108_1250232107_1.gif $47481108_1250232107_1.gif $47481108_1250232107_1.gif

Hepinizi tebrik ediyorummm harikasınız kızlarrr :16::16:

Back
X