Yoğun canım bu ramazan oncekilere göre daha yoğun geçiyo. Inşallah gecen güzel geçer.
Evet canım 1. Yiz bu hafta süper oldu devamı gelir inşallah![]()
Ben anlamadım nerde birinci olduk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğun canım bu ramazan oncekilere göre daha yoğun geçiyo. Inşallah gecen güzel geçer.
Ben anlamadım nerde birinci olduk
Diğer takimlarla aramızda ki yarış canım paylaşım alanına bakabilirsin takım ortalamalarina göre 1. Olduk bu hafta.
Gogocum sonuçlarda en son 369 varBen defalarca baktım göremedim
Ben defalarca baktım göremedim
Gogocum sonuçlarda en son 369 var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1149&p=36206979#post36206979
Bu linke bak canım sonuç listeleri hazirlanmadi henüz.
Evet canım haftalık 1.ler yazıyor 1.ler sırlarını Paylaşıyor başlığı var.Tamam bakmıştım ben burdan gördüm sonuç listesini bekliyordum. 1 olanlarda yazımı paylaşıyorlar yine canım
Günaydın canım iyi istirahatlerSelam ben geldim ve hizlica kaciyorum.. Yeni bitti isim hemen dinlenmeye geciyorum yarin gorusuruz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ya bu yüzde hesabını giç anlamadım en çok ben kilo vermişim 1.olan bebden az vermiş nadıl oluyorda ben 2. Olmuşum:)
Canım kilonla da alakalı durum. Yüzde hesabı bu yüzden yapılıyor.farzı misal 60 kg biri ile 80kg biri aynı kiloyu verse yüzde hesabıyla 60kg olan 1.olur.Kızlar ya bu yüzde hesabını giç anlamadım en çok ben kilo vermişim 1.olan bebden az vermiş nadıl oluyorda ben 2. Olmuşum:)
Hımmm tşk ederim bitanem o zaman bu haafta 1. Olurum heralde:):):)
yogun gergin bi nöbetti bitti gitti canım.. evde sıkılıyorum diye arkadaşlardan 2 nöbet alıcaktım fazladan vazgeçtim.. sadece iş yoğunluğu da değil tabi olay..e sonuçta kime neden iyilik yapıyorum ki ben dedim.. inşallah senin nöbetin güzel geçer bugün sözde sporuma başlıycaktım düzenime geri dönecektim hiçbirşeye halim yok.. kızımın odasını düzelteyim dedim bir girdim ortalığı savaş alanına çevirdim bıraktım öyleceGünaydın kızlar ben nöbetçiyim bugün 24 saat yoldayım şimdi arada uğrarım yine.
Evet canım haftalık 1.ler yazıyor 1.ler sırlarını Paylaşıyor başlığı var.
Günaydın canım iyi istirahatler
Yüzde hessplama şöyle oluuo: gecen haftaki kilon-bu haftaki kilon×100÷geçen haftaki kilon.yani aradaki farkı 100 le çarpıp gecen haftaki kilona boluyosun.
seninki az çünkü yeni katildin 1 haftadan fazla oldu katilali o yüzden ortalaman ikiye bölündü.
eneee 1. Olmusuz benim daha yeni haberim oluyor :)Yasasin yasasin 1. Olduk :)
eneee 1. Olmusuz benim daha yeni haberim oluyor :)