• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar iyi aksamlar bende fatsecreti indirdim gercekten guzel bi uygulama gunluk 2000 kal.verdi bana.bugun tam doldurdum :)sadece su hakkim var artik..bide ablamin teline de indirdim.bi kac adet cips yemisti bi baktim sabah tum kahvaltinin kalorisinin yarisi kadar kalori yapiyomus bi daha asla cips yemem...

Canm fatsecret needir ve neyi hesapliyor merak ettim :)
Ben 2 aydır kullanıyorum. Bir sitedir, üye oluyorsun. Kalori ve aktivitelerini işaretliyorsun. Başlangıçta ihtiyaçlarını çıkarıyor. Yediklerinin protein, karbonhidrat ve yağ içeriklerini de gösteriyor. Kendini daha kolay frenliyorsun.:)

bu arada pc den gırınce okudum kuralları yedıklerımı de yazıyım bugun dıyetın ılk gunu oldugu ıcın ne bulduysam onu yedım pek saglıklı olmadı bugunluk affedın benı:( sabah 2 dılım peynır 2 bardak sekerlı cay 2 yumurta omlet seklınde :( arada turk kahvesi sekerli ve 1 kase dondurma.....saat 12 gıbı çikolata kucuk boy...saat 15 de sekerlı cay 2 kupa ,sımıt peynır 1 dılım borek...16 da 1 kupa nescafe sekerlı....2 kupa lımonata...hem duzensız hem de kılo aldırıcı seyler yemısım bugun malesef yarın saglıklı seyler yıcem söz sımdılık affedın:(

İsim başlangıç kilosu hedef kilosu
selinmehmethamza= 84.5 65
Sudem34 = 77.6 70
Senekebe = 63 52
Yakalandimyine= 72.5 60
Gulkurusu = 64 55
Zeynepsudee=

Sende hoşgeldin tekrar.
seninle birlikte yeni gelen diger arkaaslarada yazayım.
Kilo vermek uzun bir süreç ve bu süreçte takım olarak birbirimize destek olarak zauiflamayi sağlıklı beslenmeyi kolay v eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bir süre çok yoğun olduğum için takimdan uzaklastim ve döndüğümde tek kişi kalmıştı ben hala yoğun gunler geçiriyorum yinede zaman ayirdim buraya. Her perşembe bildirim günü ve her cuma listeler paylasim alanına taşınıyor. Şimdiden söylüyorum yari yolda birakacaksaniz aman bu haftada bildirim yapmayayim diyecekseniz bu takımı ve yarışmaları onemsemiycekseniz hic beni ugrastirmayin lütfen.
Takıma geldiginizde geçmiş sayfalarada bakın lütfen arkadaşlar herkes birbirinin menüsüne yorum yapabilir akliniza takilanlari sorun ne bileyim kaynaşalım hep birlikte.
Kizlar iyi aksamlar bende fatsecreti indirdim gercekten guzel bi uygulama gunluk 2000 kal.verdi bana.bugun tam doldurdum :)sadece su hakkim var artik..bide ablamin teline de indirdim.bi kac adet cips yemisti bi baktim sabah tum kahvaltinin kalorisinin yarisi kadar kalori yapiyomus bi daha asla cips yemem...
Hoşgeldin canım şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim.
bu arada pc den gırınce okudum kuralları yedıklerımı de yazıyım bugun dıyetın ılk gunu oldugu ıcın ne bulduysam onu yedım pek saglıklı olmadı bugunluk affedın benı:KK43: sabah 2 dılım peynır 2 bardak sekerlı cay 2 yumurta omlet seklınde :KK43: arada turk kahvesi sekerli ve 1 kase dondurma.....saat 12 gıbı çikolata kucuk boy...saat 15 de sekerlı cay 2 kupa ,sımıt peynır 1 dılım borek...16 da 1 kupa nescafe sekerlı....2 kupa lımonata...hem duzensız hem de kılo aldırıcı seyler yemısım bugun malesef yarın saglıklı seyler yıcem söz sımdılık affedın:KK43:
herzaman birgün önceki menü su ve sporumuzu yazıyoruz. Hepsinin ayni mesajda olmasi işimizi kolaylaştırır.
Kilo bildirimini perşembe yapiyoruz canım.

bu arada pc den gırınce okudum kuralları yedıklerımı de yazıyım bugun dıyetın ılk gunu oldugu ıcın ne bulduysam onu yedım pek saglıklı olmadı bugunluk affedın benı:KK43: sabah 2 dılım peynır 2 bardak sekerlı cay 2 yumurta omlet seklınde :KK43: arada turk kahvesi sekerli ve 1 kase dondurma.....saat 12 gıbı çikolata kucuk boy...saat 15 de sekerlı cay 2 kupa ,sımıt peynır 1 dılım borek...16 da 1 kupa nescafe sekerlı....2 kupa lımonata...hem duzensız hem de kılo aldırıcı seyler yemısım bugun malesef yarın saglıklı seyler yıcem söz sımdılık affedın:KK43:
Oww canm biz bu listeyi gormedik tamammi sondu bu bundan sonrakileri mukemml bekliyoruz bak gor aksamlari daha rahatlams ve mutlu olucaksin simdi uzuluyorsn eminmki bunlari nedn yedim diye cunku bende yasadim o duyguyu ama 5 gundur ole rahatmki kendmi degerli hissediyorm fazlasyla :D

Oww canm biz bu listeyi gormedik tamammi sondu bu bundan sonrakileri mukemml bekliyoruz bak gor aksamlari daha rahatlams ve mutlu olucaksin simdi uzuluyorsn eminmki bunlari nedn yedim diye cunku bende yasadim o duyguyu ama 5 gundur ole rahatmki kendmi degerli hissediyorm fazlasyla :D

evet yarından ıtıbaren saglıklı bı diyet gereklı ....sağlam kafa sağlam vücut çok doğru.... insan kendini mutlu hısseder..inşallah azimli ve istekliyim:KK49:

Evet bende indirdm su an cok guzelms gercekten dirrk ne kdar aldn ne kdar verdin gosteriyor selin bunu begendi :D

selinmehmethamza= 84.5 -----------65
Sudem34 = 77.6 ----------70
Senekebe = 63 ------------52
Yakalandimyine= 72.5 ---------60
Gulkurusu = 64 ---------55
Zeynepsudee= 66.5--------52

günlük yediklerini ve yaptığın sporu giriyorsun aldığın ve harcadigin kaloriyi gösteriyor. Güzel bi uygulama

selinmehmethamza= 84.5 -----------65
Sudem34 = 77.6 ----------70
Senekebe = 63 ------------52
Yakalandimyine= 72.5 ---------60
Gulkurusu = 64 ---------55
Zeynepsudee= 66.5--------52
Boyle bakiyrum daha hirslanyorum sizin aranizda siritmicak hale gelmem lazim :(
Ayiptr soylemesi esm gece gece et istedi yaptm illaki tuttdu yemm sensiz birak diyeti boyle diyet olmaz flan dedim o isler gectii bir kuck parca kirmym dye aldim ve o kadar ama agzim sulanmadi degil karsmda sapur supur yedi :KK67::KK37:

Bezelye yi abartmadiysan sorun yok miktarlarida yazarsan daha kolay yorumlariz.

Geçmiş olsun canım hafif atatmissin neyseki.

Mmm cikolata biraz fazla gibi sanki

Sende hoşgeldin tekrar.
seninle birlikte yeni gelen diger arkaaslarada yazayım.
Kilo vermek uzun bir süreç ve bu süreçte takım olarak birbirimize destek olarak zauiflamayi sağlıklı beslenmeyi kolay v eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bir süre çok yoğun olduğum için takimdan uzaklastim ve döndüğümde tek kişi kalmıştı ben hala yoğun gunler geçiriyorum yinede zaman ayirdim buraya. Her perşembe bildirim günü ve her cuma listeler paylasim alanına taşınıyor. Şimdiden söylüyorum yari yolda birakacaksaniz aman bu haftada bildirim yapmayayim diyecekseniz bu takımı ve yarışmaları onemsemiycekseniz hic beni ugrastirmayin lütfen.
Merhabalar :) dunku menumu paylasiyorum. Kahvaltilar artik biraz aceleye geliyor okul basladigi icin malum :)

Kahvalti
Meyveli yogurt (1adet)
Kahve (1 fincan)

Ogle
2 tabak mercimek corbasi

Aksam
1 adet Izgara tavuk (schnitzel kalinliginda)

Uzerine 1 kasik balli hardal sos (50 kalori ediyor ama artik tek basina izgara tavuk cok sıktı ondan baska seylerden kisiyorum)

2 veya 3 kasik yogurt tam hatirlamiyorum

Arada da 3-4 findik ve ayran

Cok su icemedim 2 litre falan.. uykusuzluk ders deneme derken spora da vakit kalmadi... bugun matematik calisicam zamanim kalirsa spor da yapicam :)
Evet bende indirdm su an cok guzelms gercekten dirrk ne kdar aldn ne kdar verdin gosteriyor selin bunu begendi :D
BENDE ARAŞTIRAYIM ÇOK MERAK ETTİM ACABA BUGÜN KAÇ KALORİ ALMIŞIM

Kizlar gunaydiin :)bildirimiim :)

İlik limonlu su
Sabah: yarim simit peeynr (1 kibrt kutusu),3tk ppekmez,2 tk kirmzi biber tursu ,haslsanmis yumurta ,yarm domates salatalikve sekersiz cay
Ara:yesilcay 1,5 ceviz cok az kuru uzum
Ara:neskafe yarm bardak 1 parca bitter cikolata.
Oglen:1 parca haslma tavuk domates cacik sogus 1 kase yogurt
Ara: 1armut ayran yesilcay
Aksamfirinda patlican biber ve domates (1 er tane ) ustu yogurt ,yarm kase corba
3 lt su 30 dk cardio( bugn daha cok spor yapmayi planliyorum :))

Kizlar gunaydiin :)bildirimiim :)

İlik limonlu su
Sabah: yarim simit peeynr (1 kibrt kutusu),3tk ppekmez,2 tk kirmzi biber tursu ,haslsanmis yumurta ,yarm domates salatalikve sekersiz cay
Ara:yesilcay 1,5 ceviz cok az kuru uzum
Ara:neskafe yarm bardak 1 parca bitter cikolata.
Oglen:1 parca haslma tavuk domates cacik sogus 1 kase yogurt
Ara: 1armut ayran yesilcay
Aksamfirinda patlican biber ve domates (1 er tane ) ustu yogurt ,yarm kase corba
3 lt su 30 dk cardio( bugn daha cok spor yapmayi planliyorum :))
Menün güzel olmuş canım. Sporu çok abartma bence azdan başlayıp kademeli artırmak iyidir.

Back
X