Günaydın kızlar. Dün yoğun bir gündü. Uzun zamandan sonra sahaya çıktım. Sonunda görevli olduğum lokanta projesinin kazısı yapıldı. Bundan sonra her aşamada sahadayım. Masa başı sıkmıştı. 2. projem de yakında başlayacak. Yazı geçip serin havada başlamak daha iyi olacak ama okullar da başlayacağı için çok yorucu olacak. Spor salonunu 1 ayım dolunca bırakmak zorunda kalacağım sanırım. Gitsin kilolar.
Dünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak siyah çay, 1 bardak yeşil çay (pazartesi tereyağında yumurtayı yazmamışım ama salı yemedim)
Ara:7 adet badem
Öğlen: haşlanmış bir tavuk but, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, domates, salatalık, yeşillik, 20 gr bitter çikolata (97 kkalori)
Ara: 1 adet armut
Ara: yarım avuç sarı leblebi
Akşam: 100 gr haşlanmış tavuk , 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 küçük pirzola, domates-salatalık-yeşillik, 100 ml kefir
1 bardak yeşil çay
Yatarken: Ballı-tarçınlı su
2,5 litre su
45 dakikada 4,5 km yürüyüş, 45 dakika spor salonu aktiviteleri
Dünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak siyah çay, 1 bardak yeşil çay (pazartesi tereyağında yumurtayı yazmamışım ama salı yemedim)
Ara:7 adet badem
Öğlen: haşlanmış bir tavuk but, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, domates, salatalık, yeşillik, 20 gr bitter çikolata (97 kkalori)
Ara: 1 adet armut
Ara: yarım avuç sarı leblebi
Akşam: 100 gr haşlanmış tavuk , 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 küçük pirzola, domates-salatalık-yeşillik, 100 ml kefir
1 bardak yeşil çay
Yatarken: Ballı-tarçınlı su
2,5 litre su
45 dakikada 4,5 km yürüyüş, 45 dakika spor salonu aktiviteleri