• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben son bildirimimden bu yana 3 kilo birden aldım.deli oldum.nasıl da sık kilo alıyorum
bu arada doktor sağolsun bana hiçbirşeyin yok dedi.
dün iki tane diyetistyene gittim bi hastanede bi özel.ikisi de hipoglisemi oldugunu söyledi.
özel olan diyetistyene başladım.şeker yüklemesi yapılıp ilaca başlamam gerekiyormus.bu halsizliklerim bayılmalarım ani kilo alıp vermelerim bu yüzdenmiş.salı şeker yüklemesi yaptırıp tekrar kan vericem.ilaca başadığım zaman ani kilo alıp vermelerim geçermiş.tedavi edilmezse de şeker hastası olurmuşum.normalde yemek yedikten sonra şekerim yükselmesi gerekirken ben 1-2 saat içinde tekrar sınırın altına düşüyormuşum.
diyetistyen uyku saatlerime göre menü verdi ve 4 tane ara öğün koydu.listem öğlen 1de başlayıp gece 3de bitiyor.tam benlik oldu.

zaten izinliyim biliyosunuz aldığım kilolar takıma yansımayacak.zaten burda pcye gecmeye vakit bulamıyorum.
ama 3 hafta sonra falan izmire dönüyorum ozamana kadar aldığım kiloları da vermiş olurum.Hepinizi çok öpüyorum.
Kendinize iyi bakın.
Cok gecmis olsun sen sagligina dikkat et gerisi zaten hallolur zamanla tedavini aksatma seker hastaligi bir omrunu etkiler sende kendne iyi bak :)

Bende biseyler yesemmi diye dusunirken yememek icin gittim dislerimi fircaladim artik yiyemem:KK55: yoksa cips felan gozume kestirmistim bi anda suurum gitti zor tuttum kendimi:oops:Gitsin kilolar :DAma esim yanimda cips soguk cay goturuyo valla sinaniyorum Allahim
Ayy super basari tebrklr biliyorm o duyguyu cok feci amn tut kendni bende bugn kucucuk dondrma yedim ama vcdan azabm tavanda su an :( gerci kosu yaptm ama ynede..

Cok gecmis olsun sen sagligina dikkat et gerisi zaten hallolur zamanla tedavini aksatma seker hastaligi bir omrunu etkiler sende kendne iyi bak :)
Cok gecmis olsun en onemli sey saglik fiziki gorunus 2.sirada ins yukleme sonuclarin iyi cikar...insuline direnc gizli seker felan cikarsa sporda cok onemli...tekrardan gecmis olsun:KK25:

Ayy super basari tebrklr biliyorm o duyguyu cok feci amn tut kendni bende bugn kucucuk dondrma yedim ama vcdan azabm tavanda su an :KK43: gerci kosu yaptm ama ynede..
Kosu yaptiysan o dondurma gitmostir :KK49:uzulme cips felan cok tehlikeli bende bugun dondurma yedim :oops:vanilyali kalorisi dusuktu kulahli olan degil onlarin daha bi yuksek kalorisi var ....fatsecret da yazdim gunluk kalorimi gecmwyince rahatladim..

***4.TAKIM 375.ETAP***

uzmanvet ( /67.8/ 66.9/ 0.9/% 1.33)
selinmehmethamza( / 84.5/81.8 / 2.7/%3.20 ) yeni üye hedef kilosu 65
sudem34 ( /77.6/ 76.7/ 0.9/% 1.16) yeni üye hedef kilosu 70
yakalandimyine (/72.5/71.4 /1.1 /% 1.52) yeni üye hedef kilosu 60
mum (/61/ 60.4/0.6 /% 0.33) yeni üye hedef kilosu 51 kilosu 3'e bölündü
zeynepsudee (/66.5/66.2/0.3/% 0.45) yeni üye hedef kilosu 52

TAKIM ORTALAMASI % 1.33

Kosu yaptiysan o dondurma gitmostir :KK49:uzulme cips felan cok tehlikeli bende bugun dondurma yedim :oops:vanilyali kalorisi dusuktu kulahli olan degil onlarin daha bi yuksek kalorisi var ....fatsecret da yazdim gunluk kalorimi gecmwyince rahatladim..
Evet sonradan kalorisne baktm kucuck bsi oldugu icn yedim ama kosuma esit cikti kilosu resmen ve neyseli dunle esit ciktim :)

Kizlar menu bildirimimm yorumlarinizi eksik etmeyin :)
Sabah sicak limonlu su
Yarm dimlm ekmekten tost kbrt kursu kadar peynr,haslanms yumrta,domates salatalk,2 tk pekmez
Ara:1 bardak sur , 1 haslanms misir
Oglen ton balikli salata
Ara :taze uzum (yarm salkim)
Aksam az porsyon taze fasulye ,4 kasik makarna (yagsiz)
1 mnik dondurma ( yemez olaydm bugn kilo veremememe neden oldu )

kızlar ben son bildirimimden bu yana 3 kilo birden aldım.deli oldum.nasıl da sık kilo alıyorum
bu arada doktor sağolsun bana hiçbirşeyin yok dedi.
dün iki tane diyetistyene gittim bi hastanede bi özel.ikisi de hipoglisemi oldugunu söyledi.
özel olan diyetistyene başladım.şeker yüklemesi yapılıp ilaca başlamam gerekiyormus.bu halsizliklerim bayılmalarım ani kilo alıp vermelerim bu yüzdenmiş.salı şeker yüklemesi yaptırıp tekrar kan vericem.ilaca başadığım zaman ani kilo alıp vermelerim geçermiş.tedavi edilmezse de şeker hastası olurmuşum.normalde yemek yedikten sonra şekerim yükselmesi gerekirken ben 1-2 saat içinde tekrar sınırın altına düşüyormuşum.
diyetistyen uyku saatlerime göre menü verdi ve 4 tane ara öğün koydu.listem öğlen 1de başlayıp gece 3de bitiyor.tam benlik oldu.

zaten izinliyim biliyosunuz aldığım kilolar takıma yansımayacak.zaten burda pcye gecmeye vakit bulamıyorum.
ama 3 hafta sonra falan izmire dönüyorum ozamana kadar aldığım kiloları da vermiş olurum.Hepinizi çok öpüyorum.
Kendinize iyi bakın.
Canım ya özledik seni. Önce sağlığın. Kendine dikkat et. Mutlaka düzene girecektir. Tedaviyle ve sağlıklı beslenmeyle şekeri kontrol altına alacaksın eminim.

Sabah sicak limonlu su
Yarm dimlm ekmekten tost kbrt kursu kadar peynr,haslanms yumrta,domates salatalk,2 tk pekmez
Oglen ton balikli salata
Menün güzel olmuş.Dondurmayı takma kafana. Ancak sayısı önemli.
Geçen yıl spor salonuna giderken 3 ayda sadece 3 kilo verebilmemin en büyük sebebi her akşam yediğim dondurmaydı. İçindeki vanilya da direkt karın bölgesinde yağ olarak depolanıyormuş. Spor hocam zorla haftada 1'e indirmişti.

Canım ya özledik seni. Önce sağlığın. Kendine dikkat et. Mutlaka düzene girecektir. Tedaviyle ve sağlıklı beslenmeyle şekeri kontrol altına alacaksın eminim.

Menün güzel olmuş.Dondurmayı takma kafana. Ancak sayısı önemli.
Geçen yıl spor salonuna giderken 3 ayda sadece 3 kilo verebilmemin en büyük sebebi her akşam yediğim dondurmaydı. İçindeki vanilya da direkt karın bölgesinde yağ olarak depolanıyormuş. Spor hocam zorla haftada 1'e indirmişti.
Ayy bunu bildigim cok iyi oldu bide diyolar en haff tatli dondurma dahada yemem :((

Günaydın güzeller. Çoook uykum var bugün. 3 gün arka arkaya spor salonuna gitmek çok yordu ve uykumu kaçırdı.
Akşam yaptığım egzersiz uyku düzenimi de bozuyor. Sabahları erken kalkabilsem ne güzel olur.

Dünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak siyah çay, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak yeşil çay, 2 adet ceviz
Ara:1 adet kırmızı erik, 200 ml kefir
Öğlen: Ton balıklı sandviç, 1 bardak çay
Ara: 7 adet badem, 1 nektarin (küçük boy), 1 kırmızı erik
Akşam: 1 tabak etli bamya yemeği, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 2 kepçe mercimek çorbası, yarım dilim tam tahıllı ekmek, 1 paketin 1/3'ü kadar vanilyalı puding,1 bardak siyah çay
Yattıktan sonra uykum kaçtı ve gecenin 12'sinde 1 küçük nektarin, 2 kırmızı erik, 200 ml kefir. :KK43:
2,5 litre kadar su
Öğlen 3 km yürüyüş
Akşam 45 dakikada 4,2 km yürüyüş, 20 dakika spor salonu aktiviteleri (öğleden sonra inşaat kontrolüne gittiğim için dizim bayağı ağrıdı, fazla kalamadım)
Karın çekip bırakma hareketi 400 adet.

Ayy bunu bildigim cok iyi oldu bide diyolar en haff tatli dondurma dahada yemem :KK43:(
Ama sütlü tatlılar hamur işlerine göre daha iyi. Tek sıkıntı içindeki vanilya.

Bugünlerde müptelası olduğum sakızlı muhallebiyi evde yapmak istedim. Marketten Hindistan cevizi ve damla sakızı aldım. Bir hevesle eve geldim. Şeker yerine hurma suyu, un yerine de tam buğday ununu kullanarak yapacaktım. Oğlumu da heveslendirdim. Damla sakızı poşetten çıkmadı. Küçücük birşeydi zaten. Hevesim kaçtı. Oğlum da o zaman puding yap deyince ben de dayanamayıp yiyince akşam yemeğimi abartmış oldum.

Sabah sicak limonlu su
Oglen ton balikli salata
Menun cok guzel olmus....dondurmaya takilma derim sonucta az yedim diyosun bide diyetlerin kisa sure yapilabilmesindeki en buyuk neden cok kati bi sekilde yapilmasi arada esnek olmali mesela canin bi yemegi cok istiyorsa kucuk bi miktar da olsa yemelisin yoksa o kicuk istek karsilanmadigi icin katlanarak cogaliyor ve sonunda dayanilamayacak isteklere donusuyor :KK62:Tabiii ki hercanimiz istedigi yemegi yemicez ama arada azda olsa ufak kacamaklar nefes aldirir bence:KK16:

Bugünlerde müptelası olduğum sakızlı muhallebiyi evde yapmak istedim. Marketten Hindistan cevizi ve damla sakızı aldım. Bir hevesle eve geldim. Şeker yerine hurma suyu, un yerine de tam buğday ununu kullanarak yapacaktım. Oğlumu da heveslendirdim. Damla sakızı poşetten çıkmadı. Küçücük birşeydi zaten. Hevesim kaçtı. Oğlum da o zaman puding yap deyince ben de dayanamayıp yiyince akşam yemeğimi abartmış oldum.
Bende vanilyayi masum bisey saniyodum bak sen su hinzira demek gobek bolgesini sahiplenmis ama en sevdigim dondurma cesiti ne yapsam ki kaymakli olan nasil ?

Günaydın güzeller. Çoook uykum var bugün. 3 gün arka arkaya spor salonuna gitmek çok yordu ve uykumu kaçırdı.
Akşam yaptığım egzersiz uyku düzenimi de bozuyor. Sabahları erken kalkabilsem ne güzel olur.

Dünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak siyah çay, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak yeşil çay, 2 adet ceviz
Ara:1 adet kırmızı erik, 200 ml kefir
Öğlen: Ton balıklı sandviç, 1 bardak çay
Ara: 7 adet badem, 1 nektarin (küçük boy), 1 kırmızı erik
Akşam: 1 tabak etli bamya yemeği, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 2 kepçe mercimek çorbası, yarım dilim tam tahıllı ekmek, 1 paketin 1/3'ü kadar vanilyalı puding,1 bardak siyah çay
Yattıktan sonra uykum kaçtı ve gecenin 12'sinde 1 küçük nektarin, 2 kırmızı erik, 200 ml kefir. :KK43:
2,5 litre kadar su
Öğlen 3 km yürüyüş
Akşam 45 dakikada 4,2 km yürüyüş, 20 dakika spor salonu aktiviteleri (öğleden sonra inşaat kontrolüne gittiğim için dizim bayağı ağrıdı, fazla kalamadım)
Karın çekip bırakma hareketi 400 adet.
Canm spor muhtesem direk onu soylym nasil yurudun o kdar masallah :) listede gayet guzel bence dun gece bende cok acktm uyuyamadm ama bside yemedm allahtan ama ne garp sabah kalkatgmda acligm hitmssti :))

Yok canm cokta abartmamissin ama bu yediklerini oglen yems olsaydin daha cogu yanms gitmis olurdu oh mis :))

Menun cok guzel olmus....dondurmaya takilma derim sonucta az yedim diyosun bide diyetlerin kisa sure yapilabilmesindeki en buyuk neden cok kati bi sekilde yapilmasi arada esnek olmali mesela canin bi yemegi cok istiyorsa kucuk bi miktar da olsa yemelisin yoksa o kicuk istek karsilanmadigi icin katlanarak cogaliyor ve sonunda dayanilamayacak isteklere donusuyor :KK62:Tabiii ki hercanimiz istedigi yemegi yemicez ama arada azda olsa ufak kacamaklar nefes aldirir bence:KK16:
Bende o niyetle yedim aslnda canm cok tatli istedi dedm bari mincik bi dondrma yiyim sonra kalorisine bi baktmki dun kostugmda yaktigm kalori moralm bozuldu ama olsn rtk yapcak bisiy yok :D

Back
X