• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin
Dunku menumu ne siz sorun ne ben soyliyim:KK43:
Annemler tasiniyo yardima gittim sabah menusu guzeldi
2 dilim cavdar ekmegi bi haslanmis yumurta bi karper peynir bes zeytin domates salatalik
Ara turk kahvesi
Oglen 1.5lahmacun yaninda 2 bardak ayran:KK43:
Ara biskuvi cay peynirli omlet bi dilim ekmek
Aksam tavuk sis ve pide ekmegi bulgur pilavi ve yaninda sekersi limonata toplam kalori 2000 kalori:(

günaydın kızlar Kahvaltı: sütlü mısır gevreği bir kase
Ara: elma,3 ceviz
Öğlen:patlıcan salatası, ekşili bulgur çorbası,yoğurt
Ara: kepek ekmekli domatesli tost,ice tea şeftali light
Akşam: mercimek çorbası,haşlanmış tavuk ,salata

Gunaydin
2 dilim cavdar ekmegi bi haslanmis yumurta bi karper peynir bes zeytin domates salatalik
Ara turk kahvesi
Aksam tavuk sis ve pide ekmegi bulgur pilavi ve yaninda sekersi limonata toplam kalori 2000 kalori:KK43:
oh ne güzel bebişe bol bol süt olmuştur üzme kendini nasıl olsa diğer gün dengeliyorsun.yinede fazla abartmamışsın bence.bulgur pilavı yemişsin prinçten iyidir tavuğuda şiş yemişsin kızartmadan iyidir daha kötüsüde olabilirdi:KK66:

Günaydıııınn. Herkes nasıl bakalım. Topiğimizi biraz daha canlandıralım. Verelim artık fazlalıklarımızı. Daha çok hareket, daha düzenli öğünler, daha çok mutluluk....
Dünkü menümüze bakıyoruz. Canlarım yorumlarınız teşvik ediyor. Hadi biraz daha hız verelim. Bahar da geldi gelecek. Yazın bezginliğinden, dondurmalarından kurtulup baharın serin sularına kendimizi bırakıyoruz ve canlanıyoruz. Kışa kadar hepimiz kurtulacağız sıkıntılarımızdan inşallah.

Kahvaltı: yarım domates-salatalık, marul, 1 dilim peynir, tereyağında yumurta, 5 adet zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği, 2 fincan çay
Ara: 100 ml kefir, 2 adet kırmızı erik

Öğlen: Ton balıklı salata, çay, antep fıztık ezmesi bar(208 kalori)
Ara: 10 adet badem, 3 kuru kayısı

Akşam: 1,5 tabak etli patlıcan yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan çay, 1 fincan yeşil çay,

1682 kalori

60 dakikada 5 km yürüyüş
45 dakika spor salonu egzersizi
2 litre su
çok haklısın kışlık kıyafetlerimiz en az 1 beden küçük olsun.kışlıkları denediğimizde belimizden düşsün:KK24:menünde herzamanki gibidengeli olmuş

Sorma cok zorlandim zor tuttum kendimi:KK43:
Burasi olmasa coktan yemistim bu birliktelikten cok guc aliyorum iyiki varsiniz:)sende dayanmissin tebrik ederim:)
Gerçekten birbirimizi frenliyoruz. İyi ki varsınız. Mezun olsak da arada bir uğramakta çok fayda var. Ben mezuniyete yakın olduğum için sonrasını da düşünüyorum şu an.

Regl olmuyorum canim...yaklasik2yildir..ilk bebegimden sonra regl olmuyodum6aylikken tekrar hamile kaldim:)
Supriz bebegim o benim:)
Zor olmuştur. Sezeryan değil o zaman. Benim doktorum uyarmıştı 2 sezeryan arası için 1 sene çok az bir süre diye, 5 sene idealmiş. Benim 5,5 sene oldu araları. Ama büyüyünce yaş farkı ne kadar çoksa o kadar zor oluyor. O yüzden sonra rahat edersin. Gerçi ben şimdi kızımı oğluma emanet edebiliyorum. O rahatlık ta var. Büyük 12 yaşını geçince küçük sorumluluklar alabiliyor.

Günaydın hanımlar çok yoğun bir gün beni bekliyor fırsat buldukça gelirim.
Dört gözle bekliyoruz canım.

Gunaydin
Ara turk kahvesi
Aksam tavuk sis ve pide ekmegi bulgur pilavi ve yaninda sekersi limonata toplam kalori 2000 kalori:KK43:
Öğlen yediğin lahmacun 1 olsaymış iyi ama yine de kötü değil. Lahmacunu diyette öneriyorlar. Akşam bulgur pilavını ne kadar yediğini yazmamışsın ama fazla değildir herhalde. Protein de almışsın sonuçta. Lahmacunla yeşillik de yemişsindir.

Menün çok güzel olmuş. Tebrikler

Misir gevregi beni mastit yapmisti:)sutumun cok oldugu zamanlarda hem laktamil hem humana hem bulgur pilavi cok cok yiyordum ustune bide misir gevregi yedim sutum o kadar artti ki bi turlu bosaltamadim gogsumu ve sonuc agrili atesli mastit:)o zaman arastirmistim ineklere sutu arttirmak icin veriyorlarmis o gundur misir gevregi yemiyorum..bide misir gdo lu diye emziren annelere onermiyolar..diyet icin faydali ama guzeller guzeli bebislerimize zararli:KK43:
Simdi cocuklardan dolayi cikmak zorundayim musait olunca ugricam

Misir gevregi beni mastit yapmisti:)sutumun cok oldugu zamanlarda hem laktamil hem humana hem bulgur pilavi cok cok yiyordum ustune bide misir gevregi yedim sutum o kadar artti ki bi turlu bosaltamadim gogsumu ve sonuc agrili atesli mastit:)o zaman arastirmistim ineklere sutu arttirmak icin veriyorlarmis o gundur misir gevregi yemiyorum..bide misir gdo lu diye emziren annelere onermiyolar..diyet icin faydali ama guzeller guzeli bebislerimize zararli:KK43:
geçmiş olsun canım teşekkür ederim bilmiyordum diyette değişiklik olsn diye yedim yemeyeyim kızımdan önemli değil

günaydın canım kolay gelsin
Saol canım.
Günaydıııınn. Herkes nasıl bakalım. Topiğimizi biraz daha canlandıralım. Verelim artık fazlalıklarımızı. Daha çok hareket, daha düzenli öğünler, daha çok mutluluk....
Dünkü menümüze bakıyoruz. Canlarım yorumlarınız teşvik ediyor. Hadi biraz daha hız verelim. Bahar da geldi gelecek. Yazın bezginliğinden, dondurmalarından kurtulup baharın serin sularına kendimizi bırakıyoruz ve canlanıyoruz. Kışa kadar hepimiz kurtulacağız sıkıntılarımızdan inşallah.

Kahvaltı: yarım domates-salatalık, marul, 1 dilim peynir, tereyağında yumurta, 5 adet zeytin, yarım dilim tam buğday ekmeği, 2 fincan çay
Ara: 100 ml kefir, 2 adet kırmızı erik

Öğlen: Ton balıklı salata, çay, antep fıztık ezmesi bar(208 kalori)
Ara: 10 adet badem, 3 kuru kayısı

Akşam: 1,5 tabak etli patlıcan yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 fincan çay, 1 fincan yeşil çay,

1682 kalori

60 dakikada 5 km yürüyüş
45 dakika spor salonu egzersizi
2 litre su
Menüde temennilerde çok güzel.
Gunaydin
Ara turk kahvesi
Çok abartılı gelmedi bana emzirdiğin için yakarsin.
Güzel olmuş canım menün.

Gerçekten birbirimizi frenliyoruz. İyi ki varsınız. Mezun olsak da arada bir uğramakta çok fayda var. Ben mezuniyete yakın olduğum için sonrasını da düşünüyorum şu an.

Zor olmuştur. Sezeryan değil o zaman. Benim doktorum uyarmıştı 2 sezeryan arası için 1 sene çok az bir süre diye, 5 sene idealmiş. Benim 5,5 sene oldu araları. Ama büyüyünce yaş farkı ne kadar çoksa o kadar zor oluyor. O yüzden sonra rahat edersin. Gerçi ben şimdi kızımı oğluma emanet edebiliyorum. O rahatlık ta var. Büyük 12 yaşını geçince küçük sorumluluklar alabiliyor.

Dört gözle bekliyoruz canım.
Evet canim meUn olsakta gelelim buraya xok guzel gerci benim o gunlere daha var:)
Iki bebegimde sezeryan oldu..dikislerimde sorun olmadi ama vucudum biraz yoruldu bol bol kalsiyum ve vitamin almaya calsiyprum...onlar buyuyunce guzel olur ins.gerci kucugu buyuge emanet etme fikride hic fena degil baya rahat etmissindir ne mutlu sana:)

Geçmiş olsun canım. Masti
Misir gevregi beni mastit yapmisti:)sutumgu zamanlarda hem laktamil hem humana hem bulgur pilavi cok cok yiyordum ustune bide misir gevregi yedim sutum o kadar artti ki bi turlu bosaltamadim gogsumu ve sonuc agrili atesli mastit:)o zaman arastirmistim ineklere sutu arttirmak icin veriyorlarmis o gundur misir gevregi yemiyorum..bide misir gdo lu diye emziren annelere onermiyolar..diyet icin faydali ama guzeller guzeli bebislerimize zararli:KK43:
Geçmiş olsun canım. Mastitis zor. Doğum sonrası sıkıntı ben de yaşadım ancak cabuk atlattım. Bir de mesleğimden dolayı Mastitis çok sık yaşadığımız bir olay. En çok tedavi ettiğim vakalar mastit vakaları.

Evet canim meUn olsakta gelelim buraya xok guzel gerci benim o gunlere daha var:)
Iki bebegimde sezeryan oldu..dikislerimde sorun olmadi ama vucudum biraz yoruldu bol bol kalsiyum ve vitamin almaya calsiyprum...onlar buyuyunce guzel olur ins.gerci kucugu buyuge emanet etme fikride hic fena degil baya rahat etmissindir ne mutlu sana:)
Büyük kız olsaydı daha rahat ederdim ama sonuçta sorumluluk bende. Kızım abisiyle bisiklete biner, dışarıda yemek yerler, sabah beraber evden çıkıp, akşam beraber girerler. Kızım abisine meyve getirir, oğlum da ben gecikeceksem çay demleyip, tost yapar. Geçen seneye kadar zordu tabi ki, şimdi kafam rahat. Ama bazen de birbirlerini hırpalamış buluyorum. Yaş farkı çok olunca anlaşmaları da çok zor oluyor.

arkadaşlar bugün misafirliğe gittik mangal yapmışlardı sütün kesilir deyip zorla yedirdiler 2 şiş yedim işallah kilo yapmaz çok üzgünüm zaten zayıflamışsın ye diyolar bende gaza geliyorum yiyorum:KK17:

Iyi geceler ben geldim bütün gün koşturmaca pazar alışverişi market kizin okulu yuzmesi falan kosturduk durduk arada eve uğrayıp yerleşmeye devam tabiki.yarın kizi biraz okula biraz etute birakicaz evin işleri biter sanırım tarhana yogurcam buzluğa atmak için fasulye barbunya hazirliycam.daha normal beslenme düzenime donemedim sabah kiloma bakarım çok abartılı değilse listeye yazarım adımı.

Büyük kız olsaydı daha rahat ederdim ama sonuçta sorumluluk bende. Kızım abisiyle bisiklete biner, dışarıda yemek yerler, sabah beraber evden çıkıp, akşam beraber girerler. Kızım abisine meyve getirir, oğlum da ben gecikeceksem çay demleyip, tost yapar. Geçen seneye kadar zordu tabi ki, şimdi kafam rahat. Ama bazen de birbirlerini hırpalamış buluyorum. Yaş farkı çok olunca anlaşmaları da çok zor oluyor.
Hirpalamasi da cok normal biz buyukler bile arada kavga ediyoruz :)ama buyuk kiz olsaydi daha da yardimci olurdu neyse ufak kiz abisi yasina gelince epey bi yardim eder..abisi de onu herseyden korur:)buyumusler ya su anda cok ozeniyorum masallah:)

Iyi geceler ben geldim bütün gün koşturmaca pazar alışverişi market kizin okulu yuzmesi falan kosturduk durduk arada eve uğrayıp yerleşmeye devam tabiki.yarın kizi biraz okula biraz etute birakicaz evin işleri biter sanırım tarhana yogurcam buzluğa atmak için fasulye barbunya hazirliycam.daha normal beslenme düzenime donemedim sabah kiloma bakarım çok abartılı değilse listeye yazarım adımı.
Hadi ins .seni de aramizda gorelim hosgeldin:)

arkadaşlar bugün misafirliğe gittik mangal yapmışlardı sütün kesilir deyip zorla yedirdiler 2 şiş yedim işallah kilo yapmaz çok üzgünüm zaten zayıflamışsın ye diyolar bende gaza geliyorum yiyorum:KK17:
Ayyy evetcanim ya iyi yapmissin mangal kacarmi...hic biseycik olmaz eritirsin sen onlari hic uzulme...yemeseydin aklin kalirdi bu olay baski yapardi sana simdi yedin rahatladin:)

kizlar izne ayrilmak istiyorum

kendimi iyi hissedene kadar

gorusmek uzere gogo xum insallah en kisa surwde donerim

opuyorum hepinizi

Günaydın kızlar. Bugün benim için yoğun olacak. Öğleden sonrası için izin alacağım daha. Çocukların kitap-defterlerini almıştım, kıyafetlerini burada olmadıkları için alamamıştım. Okula uğrayıp kıyafet alacağız. Bir de devlet desteği için ikametgahtaki okula başvurmayı düşünüyorum. Aslında kararsızım. 10 gün kadar nakil aldıracağım okulda devamsız görünecek, ama kendi okuluna devam edecek. Çıkıp çıkmayacağı da belli değil. Offfff. İlk çıktığında başvurmadım, başvuranlara %99 çıkmış.

Dünkü menüm:
Kahvaltı, Peynir, zeytin, domates, salatalık, marul, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay, 2 adet ceviz, yeşil çay
Ara: 2 kuru incir, 10 adet badem

Öğlen: 1 kase patlıcan yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım kase salata, yarım kase sakızlı muhallebi
Ara:1 elma, 100 ml kefir

Ara: 20 gr bitter çikolata
Akşam: 100 gr kadar minekop balığı (tavada kızartma-çok acıktığım için fırını bekleyemedim maalesef), yarım kase salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 top dondurma, yarım dilim baklava
Gece uyku arasında ilk kez olarak 1 kırmızı erik
1594 kalori

yarım saatte 2 km yürüyüş
2 litre su

Back
X