- 15 Ocak 2013
- 220
- 129
- 323
CAnim adet sirasinda mi kanaman cok oluyo yoksa adet disinda kanama oluyomu?spiral adet kanamasini artirir ama ne kadar artirdigi onemli tabi...takildiktan sonra ilk yil adet kanamalrinin miktari eskiye gore artar hatta duzensiz kanamaya bile sebep olabilir sonra normale doner..tabi cok arttirdiusa cikarmak gerekebilir...istersen cikarirlar onda bi sorun yok...ama emzirdigin icin sadece cerezetta diye bi ilac var onu kullanabilirsin cok az miktarda sute gecebilir yaziyo icinde ...biraz bu cumle rahatsiz edici ben de spiral taktirdim canimKizlar braz ozel olucak ama bisy dansicm doktrlar hemsitlreler ben 2 bebgmi kucagma aldktan 40 gun sonra spiral taktrdm doktorm onerdi bi dogm daha senn ve bebehn icn tehlikli dedi ama regl halnde asri bir kanama var evden wc den cikamyorm nerdeyse oyle dyeblirm aksmlari resmen bacaklarm titryor yatp kaliyorm bu drumda cikarrlarmi o zamanda igne hap kullanmak istemyorm hormonlari bozdugu icn ne yapablirm bi akil vern bana kizlar kusr bakmayn buraya yazdm ama![]()
Senin bebegin buyuktu belki sutten kestirirsin..kac aylikti?