- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaaydiiiin :)
haha cok guldm ya : DBu da benden tum kilo alip da gelenlere gelsin :))) ben dahil![]()
olsun canm kafan biraz dagnik sanrm bildirm flan orayami yaptn yoksa : Dmerhaba arkadaşlar. nasılsınız? inanmayacaksınız ama ben dünden beri 4. takıma yazıyorum diye 14. takıma yazıyormuşum. hiç de tanıdık isim görmedim diyorum kendi kendime. kimse de bişey demiyor bizim takımdamısın falan diye. nasıl bir dalgınlıksa benimki de :/
saglik olsun onlara da degisiklik oldumerhaba arkadaşlar. nasılsınız? inanmayacaksınız ama ben dünden beri 4. takıma yazıyorum diye 14. takıma yazıyormuşum. hiç de tanıdık isim görmedim diyorum kendi kendime. kimse de bişey demiyor bizim takımdamısın falan diye. nasıl bir dalgınlıksa benimki de :/
hastaligi sorma canm benm 2 cocukta hasta beynm uyustu resmen basedemiyorm tek basma artk gercektenmerhaba kızlar hastalıktı bayramdı derken ben bi türlü gelemedim buralara bugünde bildirim günüydü unuttum.bi bilgisayar bulupta bi girdim haber vermek için.ne olacak şimdi ben cezalımıyım???
Pazartesi itibariyle burda olcağım inş.Görüşmek üzere hoşçakalın
cann kaptanmiz ne der bilmiyorumkien kötü aynı geçin beni olurmu ki???
Olur öyle şeyler arada neyse geldin artık deneme sureni baslata biliriz dimi bugün ki kilonu ve hedef kilonu ogrenebilirmiyim.merhaba arkadaşlar. nasılsınız? inanmayacaksınız ama ben dünden beri 4. takıma yazıyorum diye 14. takıma yazıyormuşum. hiç de tanıdık isim görmedim diyorum kendi kendime. kimse de bişey demiyor bizim takımdamısın falan diye. nasıl bir dalgınlıksa benimki de :/
Yok canım cezalı değilsin sabah gelebilirsen bidir kilonu yoksa bildirimde bulunmadı yazarım haftaya üçe boleriz sonucu.merhaba kızlar hastalıktı bayramdı derken ben bi türlü gelemedim buralara bugünde bildirim günüydü unuttum.bi bilgisayar bulupta bi girdim haber vermek için.ne olacak şimdi ben cezalımıyım???
Iihh olmaz öyle.en kötü aynı geçin beni olurmu ki???
ay çok yoğun büro . ki arada bi derede gireyim dedim. onda da yanlış gruba girmişimolsun canm kafan biraz dagnik sanrm bildirm flan orayami yaptn yoksa : D
hiçbirinin farkettiğini sanmıyorum :)saglik olsun onlara da degisiklik oldu![]()
geçmiş olsunmerhaba kızlar hastalıktı bayramdı derken ben bi türlü gelemedim buralara bugünde bildirim günüydü unuttum.bi bilgisayar bulupta bi girdim haber vermek için.ne olacak şimdi ben cezalımıyım???
Günaydın kızlar.
Sabah sabah haberleri okudum yine stres tavan yaptı. Ne olur durulsun artık ülkemiz, bütün dünya.
Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı reçel, çavdar ekmeğinden 1/2 kaşarlı tost, 5 adet zeytin, çay
Öğlen: Tas kebabı, yarım kase mercimek çorbası, 6 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim çikolatalı irmik tatlısı (araziden gelince menüde ne varsa yedim)
Ara: 1 elma
Ara: 2 kuru kayısı, 7 badem
Akşam: yarım dilim somon balığı, salata, 2 küçük salatalık turşusu, birkaç tane de fasulye turşusu
Ara: 1 dilim kek, çay
Ara: yarım dilim şeftali, 1/4 ayva
1574 kalori, öğlen 2 km yürüyüş, 2 saat inşaat kontrolü (sayılır mı bilmem)
1,5 litre su