Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi oldu canım7ne zamandır gorusmemistik.canm iyi gelmostir insallah sana biraz hava degisimi simdi daha bi gayretli devam ediceksin inaniyorm ama dun hic yemek yememissin acikmadn umarimki :)
Çok başarılı yine.Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
07.30: 1 dilim çavdar ekmeği, tereyağında 1 yumurta, 3 zeytin, 1/2 dilim peynir, 2 kupa çay (10 yıldır şekersiz çay içiyorum).
10.30: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
12.00: 1 kase ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
15.30: 6 tane badem, 15 gr bitter çikolata
19.00: 150-200 gr kadar hamsi tava, 6 kaşık bulgur pilavı, 1/2 kase salata
20.30: 1 kupa çay, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 dilim ekmek
21.30: 2 kırmızı erik
Kalori 1410kalori , 1,5 litre su (sabah ve öğleden sonra araziye gittiğim halde bu kadar içebildim).
Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş
Az kaldı evet.Sabah tartıda 64,30 kg çıktım. 0,46.
Mezuniyete 300 gr kaldı.
Yesilcayi erken saatte içmeye çalış canım uykusuzluk yapıyor.Menüye yazmayı unuttum. Akşamları yeşil çay içmeye başladım tekrar, salatayla beraber marul, ekşimen, akşam eve gidince açlığımı kontrol etmek için de dereotu yiyorum. Faydasını görüyorum sanırım. Bu hafta yürüyüşün dışında spor aktivitem yok pek. Gerçi dün öğleden sonra gittiğim kontrolde inşaatın 2. katında düşmek korkusuyla beraber demirlerin üzerinde 40-45 dakika atlamak da iyi spor oldu bana.
Yumurta baya tok tutmuştur. Bende her sabah yesemmi diye düşünüyorum.Akşam yemeğinden sonra çayla reçel süper oluyor. Benim evdeki reçel bitince ki bitmek üzere (2 kavanozu dağıtmıştım) marketten de almadığım için bırakırım sanırım. Menün de güzel olmuş.
Sabah kahvaltısı çok önemli aslında. Bu sabah çocuklar kahvaltı yapmayınca sinirlendim pişirdiğim 2 yumurtayı çeyrek ekmek arasına koyup işe getirdim. Arkadaşlara katıldım kahvaltıda. Çok güzel bir sofra hazırlamışlardı. Ezmesi, reçeli, kreması, peyniri, zeytini, yağlı ekmeği eksik yok gibiydi. Ben sadece yumurtalı ekmeğimi yedim ama içim de gitti yani.
Bugün bildirim günümüz canım o yüzde n bildirimini yazicam.menun az gibi geldi bana. Az yemek değilde duzenli beslenme kilo verdiriyor.merhaba kızlar. benim kilom 61,3 çıktı ama yarın tekrar tartılıp söylemek istıyorum çünkü regl dönemindeyim. bu gün son günüm. gerçi pek bişey değişir mi bilmıyorum :/
dünkü menüm
sabah 8.00
1 dilim peynir
yarım sahanda yumurta
domates
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
ara : 1 elma
öğle 12.30
1 karnıyarık
2 yemek kaşığı pilav
ara :1 avuç leblebi
akşam:19.00
1 servis kaşığı menemen
2 dilim ekmek
Öğlen az yemişsin tatlim.Kizlar bende bildirmlermi yapym hemen
Sabah: Menemen peynir 3 zeytin 2 dlim tb ekmegicay 1 tk bal
Ara :5 badem misr puskulu cayi
Oglen: domates corbasi yarm dilim ekmek
Ara yok
Aksam firinda sebzeli kofte 1 porsy.ayran 1 sig boregi
Ara: 1 yesil elma
Aksam yarm saat tempolu dans 3 lt su
Olsun canım senle aynı durumdayiz bu hafta.Gecen hafta 82.0
Bu hafta: 81.8( aslnda daha cok giiti eminm 3 gun geciktm ondan sanrm boyle oldu :/
!yuzde: 0.25
Biraz kacamakli bi gn olmus ana azda yiyerek dengelenmis arada bunaldigimizda boyle seylere ihtiyacimiz olucak sanirimki :)Günaydınlar herkese. Menümü yazayım.
Sabah peynir salatalık 1 yumurta 3 dilim ekmek ıhlamur
Ara 1 avuç mısır
ÖğlenYemek hakkımı chescake olarak kullandım kahveyle birlikte pek acikmamistim
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 2 dilim pizza 1 nugget büyük ayran
Su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş
yesilcay konusunda katiliyorm ben bi ara aksmlari iciyordm sabaha kadar don dur sonra kaptanm uyarinca jeton dustu yoksa hic tahmn edeememistim :))Iyi oldu canım7ne zamandır gorusmemistik.
Çok başarılı yine.
Az kaldı evet.
Yesilcayi erken saatte içmeye çalış canım uykusuzluk yapıyor.
Yumurta baya tok tutmuştur. Bende her sabah yesemmi diye düşünüyorum.
Bugün bildirim günümüz canım o yüzde n bildirimini yazicam.menun az gibi geldi bana. Az yemek değilde duzenli beslenme kilo verdiriyor.
Öğlen az yemişsin tatlim.
Olsun canım senle aynı durumdayiz bu hafta.
ben katiliyorm kaptanm bi seklde motvasyonu koruyup sorumlulukta almaliyz yoksa sadece yaptgmz kacamaklaMalum bu aralar bir durgunluk var araya bayram tatili falan girdi ama gördüğüm kadarıyla hepimiz toparlanmaya çalışıyoruz.
Aklımda bazi fikirler var demiştim paylaşım fazla yok birbirimize faydali bilgiler edindigimizde yazabiliriz.menu spor bildirimlerimizi hergün düzenli yapmaya gayret gosterelim.
Eskiden bizim ceza yontemimiz vardi kacamak yaptığımızda spor cezasi veriridik.mesela 300 kalorilik bir tatlı yedin 300 kalorilik spor yapicaksin ama günlük sporundan hariç olmali.
Günlük 30 dk.spor zorunlu olsun mesela yapmayana ertesi gün 100 ip atlama yap diyelim.
Sizlerde fikirlerinizi yazın beraber bir yol oluşturalım yoksa veremiycez bu kiloları.
Birde ricam arada 1.takima selam verelim kızlar az sayida kaldilar desteğe ihtiyaçları var.
Canım karşılıklı güven olayini cozemeyix hiç bir şekilde ortam sanal herkes istediği gibi yazar bilemeyiz sporda aynı .yemek yada tartida fotoğraf koyalım diyebiliriz ama Sporun resmide olmaz o yüzden hepimiz guvencez birbirimoze mecburen. Sonuçta herkes kilo vermeye çalışıyo ve herkes kendisi için burda. Günlük menü paylaşmak birbirimize yorum yapmak faydalı bilgiler vermek arada dertlwsmek motivasyonu ve hirsimizi artirir.Selamlar kizlar suan hastanedeyim kan verdim yine diyetistyene geldim birazdan tarticak beni ozaman bildirimimi yaparim.bir de diyetistyenim nasiiiiilll guzellll yuzune bakmaya doyamiyorsun o da tabi bama cok motivasyon oluyor :)
Gogocum ceza olayini pek sevmiyorum yanlis anlasilmasin da o ceza sporunu yapmak istemeyen zaten kacamagini yazmaz.spor zor gelmeyen de zaten yapiyor.
bu arada yeni menum gelicek aldigimda aksam yazarim haftalik olarak degisir muhtemelen
ben katiliyorm kaptanm bi seklde motvasyonu koruyup sorumlulukta almaliyz yoksa sadece yaptgmz kacamakla
kaliyor ben kabl ettm gunluk yarm saat spor hic yapmamaktan iyidr bence :)
Bende bayadr ziyaret etmemstm bi gideym![]()
Her alanda doktoru srvmek cok guzel canm cok sevindim ins guzel paylasmlar yapp guzl kilolar verirsn :)Selamlar kizlar suan hastanedeyim kan verdim yine diyetistyene geldim birazdan tarticak beni ozaman bildirimimi yaparim.bir de diyetistyenim nasiiiiilll guzellll yuzune bakmaya doyamiyorsun o da tabi bama cok motivasyon oluyor :)
Gogocum ceza olayini pek sevmiyorum yanlis anlasilmasin da o ceza sporunu yapmak istemeyen zaten kacamagini yazmaz.spor zor gelmeyen de zaten yapiyor.
bu arada yeni menum gelicek aldigimda aksam yazarim haftalik olarak degisir muhtemelen
Dogru soyluyosun canim zaten ceza oldugundan degil kendimiz icin yapmamiz lazim oncelikleCanım karşılıklı güven olayini cozemeyix hiç bir şekilde ortam sanal herkes istediği gibi yazar bilemeyiz sporda aynı .yemek yada tartida fotoğraf koyalım diyebiliriz ama Sporun resmide olmaz o yüzden hepimiz guvencez birbirimoze mecburen. Sonuçta herkes kilo vermeye çalışıyo ve herkes kendisi için burda. Günlük menü paylaşmak birbirimize yorum yapmak faydalı bilgiler vermek arada dertlwsmek motivasyonu ve hirsimizi artirir.
Saol canım.
Evet cok guzel cok kibar ve guler yuzlu daha ne isteyim :)Her alanda doktoru srvmek cok guzel canm cok sevindim ins guzel paylasmlar yapp guzl kilolar verirsn :)
Ne guzzel bilgiler vermis bizimle paylastign icinde cok mutlu oldum kendi adima site icin ne soyledi emnimki devam etmeni soylemistir :)Evet cok guzel cok kibar ve guler yuzlu daha ne isteyim :)
Size de tavsiyeler getirdim hatta forumdan bahsettim hahah
kizlar iki fincandan fazla kahve yok hatta 1 fincan en ideali.
meyveli yogurtu eski diyetistyenim yasaklamisti bu doktorum kesinlikle meyveli yogurt tuket dedi tarcinla tatlandir dedi tabi evde kendi yaptigimiz.
Sonra suyun icine Hibiskus tarcin ve elma kabugu iyi oluyormus. Benim gibi zor icenler icin.
soda şişkinlik yapiyormus onermedi hatta bana gelmeden son 2 gun icme dedi.
Maximum gunde 1 tane
onun disinda elimde menulerim var haftalik degil gunluk yazicam size cunku o da gunu gunune yazmami istiyor
Menün güzel olmuş canım. Biraz da yeşillik iyi olur.merhaba kızlar. benim kilom 61,3 çıktı ama yarın tekrar tartılıp söylemek istıyorum çünkü regl dönemindeyim. bu gün son günüm. gerçi pek bişey değişir mi bilmıyorum :/
dünkü menüm
sabah 8.00
1 dilim peynir
yarım sahanda yumurta
domates
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
öğle 12.30
1 karnıyarık
2 yemek kaşığı pilav
1 servis kaşığı menemen
2 dilim ekmek
Sağol canım. Bu hafta daha dikkat edeceğim sanırım.bende kendimi bildim bileli sekersiz icerm canim cayi smdi asla sekerli icemem misem almaz :) menunude cok begendim bu arada :)
supersin canm bitti bu is bizm icnde dua et lutfn(
Spor olsun diyemi yaptn canm bunu yoksa isin geregmi aman cok dikkat et lutfen malum is kazalari :/
canm menun guzel olms vucdnda odem vardr bikac gne normale doner canm bende geciktim acayp sistim resmen :/
Menün güzel ama öğlen biraz daha yemen lazım bence. Aldığın kalori çok az olursa metabolizman yavaşlar. Ah keşke spor yapıp proteinli gıdalar tüketerek kas yapabilsek. Metabolizmamız da acayip yükselir.Kizlar bende bildirmlermi yapym hemen
Ara yok
Pizza kalorisi çok yüksek bir yiyecek. Korkarak yiyorum ben ve 1 dilimi asla geçmiyorum. Dışarı çıkacağım zaman mutlaka evde yemek yiyorum. Yoksa aç karnına bir pizzaya bitiririm.Günaydınlar herkese. Menümü yazayım.
Ara 1 avuç mısır
Ara 1 avuç leblebi
Su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş
Ben yeşil.çayı öğleden sonraları içerdim genelde. Ama tansiyonum düşmeye başladı. Araştırıcınca uzun süre kullanımda yaptığını öğrendim. Gerçi evet uykusuzluk sorunumun sebebi yeşil çay sanırım. Kızıma okul için kek yaptım. Siyah çay içerken pişse de yesem diye aklımdan geçirdim ama yeşil çayı içince canım istemedi. Süper.Iyi oldu canım7ne zamandır gorusmemistik.
Çok başarılı yine.
Az kaldı evet.
Bugün bildirim günümüz canım o yüzde n bildirimini yazicam.menun az gibi geldi bana. Az yemek değilde duzenli beslenme kilo verdiriyor.
Bilgiler için sağol. Yoğurtta kalsiyum yağlara bağlanıp değerlendirilmesini azaltırmış, ayrıca şekeri de azaltır vitamin minerallerden faydalanmayı arttırırmış.Evet cok guzel cok kibar ve guler yuzlu daha ne isteyim :)
meyveli yogurtu eski diyetistyenim yasaklamisti bu doktorum kesinlikle meyveli yogurt tuket dedi tarcinla tatlandir dedi tabi evde kendi yaptigimiz.
Sonra suyun icine Hibiskus tarcin ve elma kabugu iyi oluyormus. Benim gibi zor icenler icin.
Maximum gunde 1 tane
onun disinda elimde menulerim var haftalik degil gunluk yazicam size cunku o da gunu gunune yazmami istiyor
Menün güzel olmuş canım. Biraz da yeşillik iyi olur.merhaba kızlar. benim kilom 61,3 çıktı ama yarın tekrar tartılıp söylemek istıyorum çünkü regl dönemindeyim. bu gün son günüm. gerçi pek bişey değişir mi bilmıyorum :/
dünkü menüm
sabah 8.00
1 dilim peynir
yarım sahanda yumurta
domates
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
öğle 12.30
1 karnıyarık
2 yemek kaşığı pilav
1 servis kaşığı menemen
2 dilim ekmek
Sağol canım. Bu hafta daha dikkat edeceğim sanırım.bende kendimi bildim bileli sekersiz icerm canim cayi smdi asla sekerli icemem misem almaz :) menunude cok begendim bu arada :)
Spor olsun diyemi yaptn canm bunu yoksa isin geregmi aman cok dikkat et lutfen malum is kazalari :/
canm menun guzel olms vucdnda odem vardr bikac gne normale doner canm bende geciktim acayp sistim resmen :/
Menün güzel ama öğlen biraz daha yemen lazım bence. Aldığın kalori çok az olursa metabolizman yavaşlar. Ah keşke spor yapıp proteinli gıdalar tüketerek kas yapabilsek. Metabolizmamız da acayip yükselir.Kizlar bende bildirmlermi yapym hemen
Ara yok
Pizza kalorisi çok yüksek bir yiyecek. Korkarak yiyorum ben ve 1 dilimi asla geçmiyorum. Dışarı çıkacağım zaman mutlaka evde yemek yiyorum. Yoksa aç karnına bir pizzaya bitiririm.Günaydınlar herkese. Menümü yazayım.
Ara 1 avuç mısır
Ara 1 avuç leblebi
Su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş
Ben yeşil.çayı öğleden sonraları içerdim genelde. Ama tansiyonum düşmeye başladı. Araştırıcınca uzun süre kullanımda yaptığını öğrendim. Gerçi evet uykusuzluk sorunumun sebebi yeşil çay sanırım. Kızıma okul için kek yaptım. Siyah çay içerken pişse de yesem diye aklımdan geçirdim ama yeşil çayı içince canım istemedi. Süper.Iyi oldu canım7ne zamandır gorusmemistik.
Çok başarılı yine.
Az kaldı evet.
Bilgiler için sağol. Yoğurtta kalsiyum yağlara bağlanıp değerlendirilmesini azaltırmış, ayrıca şekeri de azaltır vitamin minerallerden faydalanmayı arttırırmış.Evet cok guzel cok kibar ve guler yuzlu daha ne isteyim :)
Maximum gunde 1 tane
dünkü menüm
sabah 8.00
1 dilim peynir
yarım sahanda yumurta
domates
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
öğle 12.30
1 karnıyarık
2 yemek kaşığı pilav
1 servis kaşığı menemen
2 dilim ekmek
Ara yok
Ara 1 avuç mısır
Ara 1 avuç leblebi
Su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş
Çok başarılı yine.
Az kaldı evet.
Maximum gunde 1 tane
hem guzel ama hemde zor desene severek yapman ne guzel yinede kendne cok dikkat et tatlm sakaya gelmez sen cok daha iyiMenün güzel olmuş canım. Biraz da yeşillik iyi olur.
Sağol canım. Bu hafta daha dikkat edeceğim sanırım.
İşim gereği inşaat kontrol ediyorum. Yoksa yükseklik korkum var. Demirlerin üzerinde yürüyüp ölçüm yaptım. Diğer arkadaş benden de korkak çıktı. Tahta merdivenin yarısında kaldı. Sonra Tek başıma yetiştiremeyeceğimi anlayınca çıktı. O 103 kilo. İnerken biraz zorlandı. Ben rahat indim. Hayvancılık projelerinde genelde toprak seviyesindeki ama otel projeleri 3 kata kadar olabiliyor. Ama işimi çok seviyorum. Çok hareketli. Ölçmek değil de masabaşında rapor hazırlamak sıkıcı.
Menün güzel ama öğlen biraz daha yemen lazım bence. Aldığın kalori çok az olursa metabolizman yavaşlar. Ah keşke spor yapıp proteinli gıdalar tüketerek kas yapabilsek. Metabolizmamız da acayip yükselir.
Pizza kalorisi çok yüksek bir yiyecek. Korkarak yiyorum ben ve 1 dilimi asla geçmiyorum. Dışarı çıkacağım zaman mutlaka evde yemek yiyorum. Yoksa aç karnına bir pizzaya bitiririm.
Sen de öğlen yemeğini atlaman nedeniyle 2 dilim yemişsin sanırım.
Ben yeşil.çayı öğleden sonraları içerdim
genelde. Ama tansiyonum düşmeye başladı. Araştırıcınca uzun süre kullanımda yaptığını öğrendim. Gerçi evet uykusuzluk sorunumun sebebi yeşil çay sanırım. Kızıma okul için kek yaptım. Siyah çay içerken pişse de yesem diye aklımdan geçirdim ama yeşil çayı içince canım istemedi. Süper.
Bilgiler için sağol. Yoğurtta kalsiyum yağlara bağlanıp değerlendirilmesini azaltırmış, ayrıca şekeri de azaltır vitamin minerallerden faydalanmayı arttırırmış.
Dogru soyluyosun canim zaten ceza oldugundan degil kendimiz icin yapmamiz lazim oncelikle
bu arada ben bu hafta hic spor yapmicam diyetistyene ilk haftam oldugu icin bu hafta spor yapma gidisatini gorelim spordan mi beslenmenden mi kilo veriyosun once onu anlayayim dedi haberin olsun.
Çok güzel bilgiler getirmissin. Hibiscus elma kabuğu tarçın içme suyunami koycaz yoksa çay gibimi.Evet cok guzel cok kibar ve guler yuzlu daha ne isteyim :)
Maximum gunde 1 tane
Tamam canım bunu alırımGogooo benim kilo 78.2 ymis
Doğru canım öğlen az yedim bi ara eve uğradım ara öğün sonra yine ciktim carsi pazar aciktim tabi fazla ama yıycem cok açım diye götürdüm zaten.Menün güzel olmuş canım. Biraz da yeşillik iyi olur.
Sağol canım. Bu hafta daha dikkat edeceğim sanırım.
İşim gereği inşaat kontrol ediyorum. Yoksa yükseklik korkum var. Demirlerin üzerinde yürüyüp ölçüm yaptım. Diğer arkadaş benden de korkak çıktı. Tahta merdivenin yarısında kaldı. Sonra Tek başıma yetiştiremeyeceğimi anlayınca çıktı. O 103 kilo. İnerken biraz zorlandı. Ben rahat indim. Hayvancılık projelerinde genelde toprak seviyesindeki ama otel projeleri 3 kata kadar olabiliyor. Ama işimi çok seviyorum. Çok hareketli. Ölçmek değil de masabaşında rapor hazırlamak sıkıcı.
Menün güzel ama öğlen biraz daha yemen lazım bence. Aldığın kalori çok az olursa metabolizman yavaşlar. Ah keşke spor yapıp proteinli gıdalar tüketerek kas yapabilsek. Metabolizmamız da acayip yükselir.
Pizza kalorisi çok yüksek bir yiyecek. Korkarak yiyorum ben ve 1 dilimi asla geçmiyorum. Dışarı çıkacağım zaman mutlaka evde yemek yiyorum. Yoksa aç karnına bir pizzaya bitiririm.
Sen de öğlen yemeğini atlaman nedeniyle 2 dilim yemişsin sanırım.
Ben yeşil.çayı öğleden sonraları içerdim genelde. Ama tansiyonum düşmeye başladı. Araştırıcınca uzun süre kullanımda yaptığını öğrendim. Gerçi evet uykusuzluk sorunumun sebebi yeşil çay sanırım. Kızıma okul için kek yaptım. Siyah çay içerken pişse de yesem diye aklımdan geçirdim ama yeşil çayı içince canım istemedi. Süper.
Bilgiler için sağol. Yoğurtta kalsiyum yağlara bağlanıp değerlendirilmesini azaltırmış, ayrıca şekeri de azaltır vitamin minerallerden faydalanmayı arttırırmış.