- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Baklava sürpriz oldu aslında dayanamadım. Yemeğe gelen kankam aslında biliyor diyette olduğumu yapmaz öyle şeyler ama eşi illa alicm diye tutturmus napiim yedim artık sporu fazla yapicam haftasonu.İyi akşamlar kızlar. O kadar çok şey yazmıştım ki telefonum kilitlenip "chrome cevap vermiyor" diye mesaj gelince sinir oldum.
Alıntılamadan cevap yazıyorum o yüzden. Oluroylebazen iyi şanslar diliyorum. Tebrikler aynı zamanda, diyete iyi başlamışsın.
Gogo menünü beğendim tabi baklava yemeseydin demeyim niyette varmış zaten. Bu hafta başka olmaz inşallah.
Selin canım metabolizma hızlandırıcı çayları artırabilsen süper olur. Rahatsızlığını pek bilmiyorum ama sıkıntılı bir regl dönemin mi oldu yoksa gecikmenden kaynaklı mı? Bazen hamilelikler farkedilmeden kısa sürede sonlanabilir de yanılıyorsam kusura bakma. Basit bir gecikme de olabilir sonuçta.
Spiral var dedin hormonlu olanlardanmi canım belki o yapiyodur kanamayi artirma azaltma yada ağrılı adet vs.yapabiliyo onlar hormonsuzda olsa.avil dekortta acaip uyku yapar özellikle avil.Canm bu sira bana bisyle oluyor ama ne oliyor anlamadm gecende 13 gn kadar geckmstm bakalm test fla yaptilr ama regl oldgm icn kesn sonucta cikmayabilkr dedi dun aksmda butn vucudm kabardi acile gittim avil desport diye igne vurdular bugnde basmi kaldiramiyorm hastaneye zorla gittm resmen sanki bir hamur kivamndaym resmen basm donuyor midem bi tuhaf ve smdidde karnma durp durp sanci giriyor cocuklar olmasa yatp uymak istyorm onuda yapamiyorm esimi bekliyorm![]()