• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canm nye gulelim cevrende bunu yasamis biri var sanrm he sendebunn etkisinde cok kalmissin cocuk olmadan once taniyacksn guveniceksn seviceksn ondn sonra evlilik cocuk tabki bu korkuya kalirsa kmse cocuk ypmazdi cunku buyuk konsmayalm hepimizn basna gelebilr bunu yasiyan birsuru insanda vardr ama o senn canin olucak sana arkadas kuvvet can olucak birde burdan dusun :)

yok kizz hic yok cevremde hatta arkadaslarim eşin sana daha da bağlanir diyolar. Annelik duygusu gelsin bi hele benim önyargilarimin hepsi gecer.

ha bir sorum daha var hamile kalinca hep mi acı çekiyorsunuz kac gunde bir agriniz oluyor.bi de normal dogumda bebek cikmazsa kesip cocugu dikip sonra dikiyolarmis seni cok korkunc . :(

yok kizz hic yok cevremde hatta arkadaslarim eşin sana daha da bağlanir diyolar. Annelik duygusu gelsin bi hele benim önyargilarimin hepsi gecer.

ha bir sorum daha var hamile kalinca hep mi acı çekiyorsunuz kac gunde bir agriniz oluyor.bi de normal dogumda bebek cikmazsa kesip cocugu dikip sonra dikiyolarmis seni cok korkunc . :KK43:
Kiz bu sorulari elife sorsan guler
Heeee kesip dikixorlar yada dikmiyorlar

Olmamis Canim ya. Sancindan olsa gerek bu duzendizim Menü.
aynen canim sabah diywtimdekilerden yedim okadat cok yoktu sonra da ilac ictim
sonra sabahtan kalan simitimi yedim sonra yine sanci geldi zaten.
ama aksam yemegimi de diyete gore yedim
semizotlu yogurda bayilirriiiiim . :)
k degil de bence az yedim. kendimi firenliyorum cunku sabahtan beri herseye saldirasim var. canim adana urfa celiyor. sonra bi gozleme cekmeye basliyor boyle degisik degisik dengesiz oldum zaten :D

aynen canim sabah diywtimdekilerden yedim okadat cok yoktu sonra da ilac ictim
sonra sabahtan kalan simitimi yedim sonra yine sanci geldi zaten.
ama aksam yemegimi de diyete gore yedim
semizotlu yogurda bayilirriiiiim . :)
k degil de bence az yedim. kendimi firenliyorum cunku sabahtan beri herseye saldirasim var. canim adana urfa celiyor. sonra bi gozleme cekmeye basliyor boyle degisik degisik dengesiz oldum zaten :D
Aman sus azdirma kizlari.aklimiza Karpuz kabugu dusurme.tartiya ne kaldi

kızlar iyi akşamlar. Dün gece başımı kapıya çarptım, yorgunluktan sanırım gözümün önünü görmedim. Hala sersem gibiyim. Çarptığımda beynim bir tur attı sanki, midem bulandı, korkudan yatamadım da. Küçücük bir boynuzum var. Bugün evimdeyim şükür. Çocuklar eşimle gezmeye gittiler. Başımı vursam da beni bekleyen işleri yaptım yine de. Okul toplantısı (toplantıda sadece çay içtim), pazar, market, çamaşır,yemek derken kendimi koltuğa zor attım. Paylaşım yapamadım özür dileyerek. Bayağı da kaynatmışsınız.
Dünkü menüm:
10.00: 1 dili tam buğday ekmeği, 5 adet zeytin, 2 şekersiz çay, 1 yk reçel, peynirli 1 yumurtalı omlet
12.30: 7 badem
15.00: 5 kaşık etli taze fasulye, 5 kaşık bulgur pilavı, çoban salata, 2 kaşık yoğurt
18.00: ülker special K kraker (121 kalori-Kamil koç verdi naapayım), çay
19.30 Eti Cin (132 kalori-2. ikramı beklemiyordum aslında), çay
21.00: 1/6 lahmacun, marul-kırmızı lahana-havuç salatası, 1 dilim kadar tulum peyniri
22.30: 1 elma
1255 kalori, ev temizliği olunca spora mecalim kalmadı, 2 litre su

Bugünkü menüm:
09.00: 3 zeytin, 5 parça patates kızartmasına 1 yumurtalı omlet, 1 dilim beyaz ekmek, 1 yk reçel
12.00: 7 badem
16.00: 1 elma, 1 muz
17.30: 1 tabak etli menemen, 5 kaşık bulgur pilavı, 1 yk ezme
Birazdan da 1 elma yiyip yatacağım.

kızlar iyi akşamlar. Dün gece başımı kapıya çarptım, yorgunluktan sanırım gözümün önünü görmedim. Hala sersem gibiyim. Çarptığımda beynim bir tur attı sanki, midem bulandı, korkudan yatamadım da. Küçücük bir boynuzum var. Bugün evimdeyim şükür. Çocuklar eşimle gezmeye gittiler. Başımı vursam da beni bekleyen işleri yaptım yine de. Okul toplantısı (toplantıda sadece çay içtim), pazar, market, çamaşır,yemek derken kendimi koltuğa zor attım. Paylaşım yapamadım özür dileyerek. Bayağı da kaynatmışsınız.
Dünkü menüm:
10.00: 1 dili tam buğday ekmeği, 5 adet zeytin, 2 şekersiz çay, 1 yk reçel, peynirli 1 yumurtalı omlet
15.00: 5 kaşık etli taze fasulye, 5 kaşık bulgur pilavı, çoban salata, 2 kaşık yoğurt
21.00: 1/6 lahmacun, marul-kırmızı lahana-havuç salatası, 1 dilim kadar tulum peyniri

Bugünkü menüm:
09.00: 3 zeytin, 5 parça patates kızartmasına 1 yumurtalı omlet, 1 dilim beyaz ekmek, 1 yk reçel
Gecmis olsun simdi nasilsin bas agrin varmi.bir dr.gitseydin Canim ya

Dünkü menüm:

Bugünkü menüm:
Canim menülere yorum yapmadim.hasta hasta uzmeyim seni.ama pzt. yeni Bir sayfa aciyoruz Ve hicbiri mazereti Kabul etmiyecem

Allah iyiligini versin KIZ ben ikiz bile dogurdum duymayim bunlari.anlatirimda topik kapanir.
tamam tamam sustum hihahahja :))
Dünkü menüm:

Bugünkü menüm:

gecmis olsun canim keski bi kontrol ettirseydin ne olur ne olmaz.tedbiri elden birakmamak lazim.dikkaaat et yahuu.

menulerine gelince ikisini de begenmedim
ilk gun biraz fazla
ikinci gun az olmuş.

gerci benim de cok dengesiz bu aralar

Kizlar yarin itibariyle cisli Menü istemiyorum.
Yeterli suyu icmeye calusalim en az 45 dakika yuruyelim yag yakimini 35 dakikadan Sonra basliyor.
Aksam 9 Dan Sonra yemeyin birakin meyve dahil
Acaba kilo cizelgeyi yapabilirmisiniz kim kac okka geliyor görmem lazim.
Persembe günü
Bulgur,
tursu
Bol baharatli yiyecekler
Asitli light dahil icecekten
Misirli bezelyeli havuclu balkabakli yemek yada tatlilar
Dolmalar
Minnak sarmalar
Asiri tuzlular
YASAK
Cunku cuma tartida ödem olur.

tamam tamam sustum hihahahja :))

gecmis olsun canim keski bi kontrol ettirseydin ne olur ne olmaz.tedbiri elden birakmamak lazim.dikkaaat et yahuu.

menulerine gelince ikisini de begenmedim
ilk gun biraz fazla
ikinci gun az olmuş.

gerci benim de cok dengesiz bu aralar
Bizimle degil
Degilmi sekerim

en ufak kacamaga ceza keserim.yediginiz kalorinin iki katini terlersiniz bilin.
Bizim kimseylede yarisimiz Yok ama herkez en azindan eksiyi gorsun lutfen

Sen yemede ben düzelirim
Sen ne yaptin bugun
Napym canm cocuklarla ugrastm sonra buyk eltmler geldi cocuklari cok ozlemsler onlari ugurladm cocuklari uyuttm azck spor yaptm smdi bi sutlu kahve yapp dizi izlicem :))

ha bir sorum daha var hamile kalinca hep mi acı çekiyorsunuz kac gunde bir agriniz oluyor.bi de normal dogumda bebek cikmazsa kesip cocugu dikip sonra dikiyolarmis seni cok korkunc . :KK43:
Canm bunlarla kafani bulandrma normal dogmdan bende cok korktm sonra oglmn
2 sefer kordon dolandigni ogrendm ve sezeryan oldm cokta rahattm ikisindede ama eltm o dedgnden gecrdi aama 2.ye hamile cok kotu bisy olsa 2 yi dusunmezdi degilmi :)
ya bana bi abla anlatti bunlari bana anlatin yaa nogluuuur. bebegin kafasi sigmayinca kesiyolarmis biraz
Yani daha evlennems bi insana bunlari anlatp ne ellerne gecer anlamyorm iyimi oldu bak belki basina hic gelmicek bisiy icin bile ne kdar korkutmus seni...kizdim.
Aman sus azdirma
kizlari.aklimiza Karpuz kabugu dusurme.tartiya ne kaldi[/
QUOTE]evetcnm bende bugn yemek
programi izledm cikolata bombasi diye bisy vardi izledm icm gitti ama
kendmi tuttm xunku buna alismaliym
kendme dedmki 75 olunca yapp bi dilm yicem ama 75 olunca nasil fikir :

Dünkü menüm:

Bugünkü menüm:
Canm cok gecmis olsun bu kdar yogunlukta uzuntude normal canm dalgn olman ama dikkat et kendine olurmu allah kolaylik versin nasil yetisiyyorsn heryere inan hayrn kaldim...
Kizlar yarin itibariyle cisli Menü istemiyorum.
Yeterli suyu icmeye calusalim en az 45 dakika yuruyelim yag yakimini 35 dakikadan Sonra basliyor.
Aksam 9 Dan Sonra yemeyin birakin meyve dahil
Acaba kilo cizelgeyi yapabilirmisiniz kim kac okka geliyor görmem lazim.
Persembe günü
Bulgur,
tursu
Bol baharatli yiyecekler
Asitli light dahil icecekten
Misirli bezelyeli havuclu balkabakli yemek yada tatlilar
Dolmalar
Minnak sarmalar
Asiri tuzlular
YASAK
Cunku cuma tartida ödem olur.
Tamm canm kurallarmizi bi yere toplayip yayinlayabilirz canm istersen cizelge nasil yapiliyor onu bilsem bende yapardiim bide bide biz bildirmleri persembe yapiyoduk tatlim cumami olucak artk
en ufak kacamaga ceza keserim.yediginiz kalorinin iki katini terlersiniz bilin.
Bizim kimseylede yarisimiz Yok ama herkez en azindan eksiyi gorsun lutfen
haklisin canm her hafta mutlaka kilo verelim azda olsa cokta olsa gitsin her hafta

Canm cok gecmis olsun bu kdar yogunlukta uzuntude normal canm dalgn olman ama dikkat et kendine olurmu allah kolaylik versin nasil yetisiyyorsn heryere inan hayrn kaldim...

Tamm canm kurallarmizi bi yere toplayip yayinlayabilirz canm istersen cizelge nasil yapiliyor onu bilsem bende yapardiim bide bide biz bildirmleri persembe yapiyoduk tatlim cumami olucak artk
haklisin canm her hafta mutlaka kilo verelim azda olsa cokta olsa gitsin her hafta
Ben eskiden cuma 12 ye Kadar yapiliyor diye hatirlixorum. Cizelgeninde linkini bulup yollarim

Back
X