• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizimle degil
Degilmi sekerim
valla o hep bizimle :)
Napym canm cocuklarla ugrastm sonra buyk eltmler geldi cocuklari cok ozlemsler onlari ugurladm cocuklari uyuttm azck spor yaptm smdi bi sutlu kahve yapp dizi izlicem :))
Canm bunlarla kafani bulandrma normal dogmdan bende cok korktm sonra oglmn
2 sefer kordon dolandigni ogrendm ve sezeryan oldm cokta rahattm ikisindede ama eltm o dedgnden gecrdi aama 2.ye hamile cok kotu bisy olsa 2 yi dusunmezdi degilmi :)

Yani daha evlennems bi insana bunlari anlatp ne ellerne gecer anlamyorm iyimi oldu bak belki basina hic gelmicek bisiy icin bile ne kdar korkutmus seni...kizdim.
hahah daha ergenlik donemimde anlatti bunlari :D
Ben eskiden cuma 12 ye Kadar yapiliyor diye hatirlixorum. Cizelgeninde linkini bulup yollarim

hala oyle zaten ama geciken oluyor kalkamayan oluyor sabah yogun olan oluyor o yuzden biz persembe yapiyoruz

Yollayamadim Link atmada degismis
Ama kilo cizelge si diye baslik var ordan buluver, yada Gogo biliyordur Link atmaxi o atar hepimize.

Canim yaptim linki yolladim bir

valla o hep bizimle :)

hahah daha ergenlik donemimde anlatti bunlari :D

hala oyle zaten ama geciken oluyor kalkamayan oluyor sabah yogun olan oluyor o yuzden biz persembe yapiyoruz
Cok duusuncesizce :)
Ama kilo cizelge si diye baslik var ordan buluver, yada Gogo biliyordur Link atmaxi o atar hepimize.
bakiym hemen canm

Kizlar selin ve oluroxlebazen den baska gelen Yok sanirim.gogo bugun mesgul Onu anliyorumda.bu paylasimsizlik hosuma gitmiyor.belki haftasonu diyetin diye umuyorum.yoksa bir iki üye alalim boyle sus Pus olmuyor

Kizlar selin ve oluroxlebazen den baska gelen Yok sanirim.gogo bugun mesgul Onu anliyorumda.bu paylasimsizlik hosuma gitmiyor.belki haftasonu diyetin diye umuyorum.yoksa bir iki üye alalim boyle sus Pus olmuyor
canm hafta sonlari boyleoluyor genelde ya yapamadm ben bu cizelgeyi cikmadi :(

ooo supermis darisi benim basima :)
baktim hemen listede adini goremedim cuma bildiriminde :)

tamam canim demem :) simdik iyiyim sagolasın duşa da gircem birazdan

yaaa benim cocugum olunca pisman olurum dediklerimden eminim :) belki de sevdigim biri yok o yuzden :) sevdigim olunca isterim belki..

haaa bir de gulmeyin bana ama bende hamile kalinca aldatilirim korkum var .
Bitanem ben ayrılalı 6ay olmadığı için listeye giremiyorum.hem de vericek kilom yok kiii...benim amacım kaptanlık yapıp kilo vermek isteyenlere yardımcı olmak ve de kilomu korumak...

Bitanem ben ayrılalı 6ay olmadığı için listeye giremiyorum.hem de vericek kilom yok kiii...benim amacım kaptanlık yapıp kilo vermek isteyenlere yardımcı olmak ve de kilomu korumak...
sanada soraym o zaman kilo cizelgesninasil yapoyorz canm ben buldm girdm dolddurdm ama nasil kaydedicez nasil cikicak onu beceremedim

bende geldim canım annemlerde fazla oturduk bize yakın değiller yol iki saat kadar sürüyor kızım kucağımdaykende yolda yazamadım hafta sonu eşim evde olunca da pek giremiyorum malesef

ooo supermis darisi benim basima :)
baktim hemen listede adini goremedim cuma bildiriminde :)

tamam canim demem :) simdik iyiyim sagolasın duşa da gircem birazdan

yaaa benim cocugum olunca pisman olurum dediklerimden eminim :) belki de sevdigim biri yok o yuzden :) sevdigim olunca isterim belki..

haaa bir de gulmeyin bana ama bende hamile kalinca aldatilirim korkum var .
çok güldüm yaa sanki sen erkeksinde eşim hamile kalınca aldatırım diye korkuyorum diyomuşsun gibi olmuş:-)hamile kalınca herşey değişir canım tüm duygular bebekle birlikte yüklenir merak etme benim eşim yeğenlerini falan sevmezdi yaramazlar diye kucağına bile almazdı ama kızımız olunca içine sokası geliyor o derece yani

ya bana bi abla anlatti bunlari bana anlatin yaa nogluuuur. bebegin kafasi sigmayinca kesiyolarmis biraz
açılın ben hemşireyim:KK31:evet canım korkutmak gibi olmasın eğer darlık varsa kesiliyor ama tabiki bölgesel anestezi yapıldıktan sonra yani sen hissetmiyorsun zaten sancıdan farkına bile varmazsın

kizlar regl oldum ev arkadasim regl oldu kiz kardesim bugunlerde olucak biz evde kalmis kiz kurulari olarak aksama kadar sadece koltuk degistirerek hayatimiza renk kattik.
karnim felaket agriyor 2 ilaçla geçti oglen az kendime geldim suan yine sanci girdi eczane de ilac da yok zaten.
ne icsem ne yesem bana bi care

kizlaaaaar bana bi careee cok artti yahu
Geç kalmışım ama sıcak havlu ve sıcak duş én iyisi.
Merhaba 4.takımımmm.canım arkadaşlarım.gözünüz aydın berilimiz dönmüş.Allah onu bu takımdan eksik etmesin...galiba eskilerden masumum ve maymuşum burada...hepinizi
öpüyorum...
Hoşgeldin canım benim.
Selin annem gitti.ayriliklari sevmiyorum.bugun yemegi sen yap yiyomuyorum yoksa dedi.neyse yemegi yaptim yoruldum.doktorun kendini yorma dediginide anlamis oldum.cocuklarla Pasta yapalim eglenelim dediydik.
Simdi senle muabbet yaninda cay birazdan duzeltir beni
Yorma kendini hatun. Allah kavuştursun inşallah.
raporum

sabah
yarim simit
1 yumurta sarisi
1 dilim peynir
3 zeytin
domates salatalik
1 cay kasigi çilek reşeli

ara
1 turk kahvesi

oglen
kalan yarim simit

karisik bitki cayi
bi avuc uzum

aksam
dolu dolu 1 yemek kasigi taze fasulye
2,5 nugget
4 kasik semizotlu yogurt

sporum yok
2 litre su

bugun diyetistyene pek uymadim

aksam
Olmamış bugün bizimla degilsin
yok kizz hic yok cevremde hatta arkadaslarim eşin sana daha da bağlanir diyolar. Annelik duygusu gelsin bi hele benim önyargilarimin hepsi gecer.

ha bir sorum daha var hamile kalinca hep mi acı çekiyorsunuz kac gunde bir agriniz oluyor.bi de normal dogumda bebek cikmazsa kesip cocugu dikip sonra dikiyolarmis seni cok korkunc . :KK43:
Yok öyle şeyler unut onları sen evlat dünyanın en güzel şeyi. Nereni keserlerse kessinler evlat candir. Hem ben normal dogurdum adet sancim falan azaldi bayaa.
kızlar iyi akşamlar. Dün gece başımı kapıya çarptım, yorgunluktan sanırım gözümün önünü görmedim. Hala sersem gibiyim. Çarptığımda beynim bir tur attı sanki, midem bulandı, korkudan yatamadım da. Küçücük bir boynuzum var. Bugün evimdeyim şükür. Çocuklar eşimle gezmeye gittiler. Başımı vursam da beni bekleyen işleri yaptım yine de. Okul toplantısı (toplantıda sadece çay içtim), pazar, market, çamaşır,yemek derken kendimi koltuğa zor attım. Paylaşım yapamadım özür dileyerek. Bayağı da kaynatmışsınız.
Dünkü menüm:
10.00: 1 dili tam buğday ekmeği, 5 adet zeytin, 2 şekersiz çay, 1 yk reçel, peynirli 1 yumurtalı omlet
12.30: 7 badem
15.00: 5 kaşık etli taze fasulye, 5 kaşık bulgur pilavı, çoban salata, 2 kaşık yoğurt
18.00: ülker special K kraker (121 kalori-Kamil koç verdi naapayım), çay
19.30 Eti Cin (132 kalori-2. ikramı beklemiyordum aslında), çay
21.00: 1/6 lahmacun, marul-kırmızı lahana-havuç salatası, 1 dilim kadar tulum peyniri
22.30: 1 elma
1255 kalori, ev temizliği olunca spora mecalim kalmadı, 2 litre su

Bugünkü menüm:
09.00: 3 zeytin, 5 parça patates kızartmasına 1 yumurtalı omlet, 1 dilim beyaz ekmek, 1 yk reçel
12.00: 7 badem
16.00: 1 elma, 1 muz
17.30: 1 tabak etli menemen, 5 kaşık bulgur pilavı, 1 yk ezme
Birazdan da 1 elma yiyip yatacağım.
Geçmiş olsun canım doktora gitseydin keşke. Menüler dengesizmi ďun normal bugün az olmuş neyse evine geldin artık düzene girer dimi.
Kizlar yarin itibariyle cisli Menü istemiyorum.
Yeterli suyu icmeye calusalim en az 45 dakika yuruyelim yag yakimini 35 dakikadan Sonra basliyor.
Aksam 9 Dan Sonra yemeyin birakin meyve dahil
Acaba kilo cizelgeyi yapabilirmisiniz kim kac okka geliyor görmem lazim.
Persembe günü
Bulgur,
tursu
Bol baharatli yiyecekler
Asitli light dahil icecekten
Misirli bezelyeli havuclu balkabakli yemek yada tatlilar
Dolmalar
Minnak sarmalar
Asiri tuzlular
YASAK
Cunku cuma tartida ödem olur.
Bildirimi perşembe yapiyos artık ben cuma yoğun alisinca yetistiremedim listeyidee
Ben bi bakayım yapabilirsem atarım.
bende geldim canım annemlerde fazla oturduk bize yakın değiller yol iki saat kadar sürüyor kızım kucağımdaykende yolda yazamadım hafta sonu eşim evde olunca da pek giremiyorum malesef
Canım artık daha çok takil bu perşembe listedesin iznin bitti heée

Ben de geldim ama geç oldu sanırım. Erken uyuyamadım. Kızıma aldığım poğaçayı oğlum yiyince okul için kek yaptım, sabahki yapacağım ütüyü de yapıp çıkardım aradan. Rahat rahat uyuyabilirim artık. Birşeycikler de yemedim. :KK52:

Kilo çizelgesi olduda imzaya ekleyemedim yapabilen varsa bilgilendirsin hepimizi. Iyi geceler tatlı rüyalar.

Back
X