• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gogo bu resimde cok ince kizmada Eski resimlerini hatirladim profildede vardi bir ara onlara göre cok genclesmis görünüyon.imrendimmmmm
Bu resimde çok zayiftim hakikaten oyle olmak istemem 14 sene geçmiş aradan ahh ah.
IMG_66950860590620.webp
Gaza geldim bak buda kizim 2 yaşında falan di bende 63 / 64 kilo civarindayim.

Bilmem Biz pek kusmexiz kavgamizda sayili olur.
Ama küsünce esim küs cikmaz evden benide cikarmaz.ölüm var küs gidipte geridekini vicdan azabiyla birakmayalim der.oyle sikarki aman susta git baristik dedirtir
Biz sık tartışırız açıkçası ama küs kalmayız. Bu seferki biraz uzadı ama bugün biter büyük ihtimalle.
Erkekleri simartmamak lazim helede nisanlilik flört doneminde secde ediyoz sanki.oysa biraz korku yasamali hep giderse ayrilirsa diye bir Kurt kemirmeli bence.
Doğru, ben çok şımarttım zamanında.. artık bizden geçti bekarlara duyurulur :)
Berilim resim bu yeni evliydim balayinda çekildi. 57 kilocukken.
ooo çok zayıfmışsın.

Biz sık tartışırız açıkçası ama küs kalmayız. Bu seferki biraz uzadı ama bugün biter büyük ihtimalle.

Doğru, ben çok şımarttım zamanında.. artık bizden geçti bekarlara duyurulur :)

ooo çok zayıfmışsın.
Esim yillar önce kardesimin ardindan Birsey dedi evi terkettim.o gün bugun haddini bilir.
Simaran kadin olmali bence iliskide.naz kusluk dozunda kapris kadina yakisir.küsen erkege gicik olurum.cüzdani bile etkilemez

Esim yillar önce kardesimin ardindan Birsey dedi evi terkettim.o gün bugun haddini bilir.
Simaran kadin olmali bence iliskide.naz kusluk dozunda kapris kadina yakisir.küsen erkege gicik olurum.cüzdani bile etkilemez
Bence de kadına yakışır naz kapris küslük... benimki bana fırsat vermiyor anası çok nazlamış :)

Sayfalar ilerlememis yaa.ben bostayim hala yemekten sonra gircem ameliyata kitap okudum biraz siz neler yapiyosunuz bakiim

Günaydın kızlar. Kızım Ankara'da yanımda yatmaya alıştığı için dün gece de beni uyutmadı, en son sabah 6 gibi kendimi onun yatağına attım da 40 dakika uyumuşum. Gidip gelen suyla da zorla duş aldım. Bugün akşamı zor edeceğim gibi geliyor. Ama diyet için bahane yok artık. Sabah Karatay'ıma başladım yine.

Sağol canım. Hastane görmek istemiyorum. Allah düşürmesin yokluğunu da göstermesin.
Kafam sağlamdır biraz, toparlarım. Yorgunlukla beraber sarsıldım sanırım.

Diyeti bozdun herhalde. Öğlen yememişsin ama yine de iyi frenlemişsin. Menün güzel olmuş.

Arada olur böyle, üzme kendini. Bazen hafif hafif atışırız, bazen şiddetli kavga ederiz. İnsanlık hali. Kalpler çok kırılmadan, telafisi olmayan hata yapmadan dozunda bırakabilmek önemli tabi. Ancak öyle olmasa bile zaman geçtikçe affediyoruz değil mi? İçimizde bir kırgınlık kalıyor ama sevince karşımızdakinin en affedilmeyecek halini bili affediyoruz.
Cumartesi menün güzel olmuş. Pazar yememen daha iyi sanırım çünkü insan üzgünken sindirim enzimleri düzgün çalışmıyor. Bugün telafi edersin, tabi abartmadan.

Canım ya birşeycikler yok. O göbek de zamanla gidecek.
Ben kilomdan memnunum ama göbek yüzünden Karatay diyetine başladım. 99 cm'den 93'e kadar indirdim bakalım. Bel çevrem de 84. 80'in altına inmeden sağlık riski hala bulunuyor. İki doğumum da sezeryanla olduğu için kaslarımı çalıştıramamıştım.

Sağol canım. Biraz daha iyiyim.

Menün çok güzel olmuş. Tebrikler. Bu hafta tartını merak ediyorum.
bakalim canm bende merak ediyorm odem flan atmsimdr insallah :)

Bu Kek ne simdi kaptan
Hadi keki yuttum bir Avuc findik fistik uzum ne
Fistik ve üzüm oldumu

Menü guzel ama bir cupra en kücügü bile 600-700 gr. Cok degilmi
Üzüldüm yasadiklarina ama sen psikologtun hatirladigim kadariyla bir yontemi yokmu kavgayi engellememenin yada siddetini azaltmanin

Keki ye
Göbis diyede selfileeee ne deyim fistiksin leynnnnn deyim

2 tk recel
Aradaki badem tamamda fistikla uzum ne
Salatasi cevizi gormuyom ekmek Yok diye
Leslie 1 Mile bile 15 dakika sen 20 dakika hangi Leslie yaptin bacim ya
Menude tatli yoktu hani Pastanin cezasi olarak

Hamile olmayasin.gerci stresste gecistiriyoruz
m
O resmi bende istiyorum

Gunaydin kizlar
canm leslie 3 mile baslamistm aslnda esim gelince biraktm 20 dk da tam terlemeye baslamstm ne guzel ama bugn tamami i yapacagm :) rrceli bidaha yok tamm :) uzumde yas uzumdu ama oda olmami diyette 3 5 tanecik

Benim menüde gece es kurbani oldu ama yaziyom
Sabah
2 dilim ekmek haslama 2 yumurta bol marul
4 y.zeytin

Öglen
Disardaydim 1 kepekli peynirli tost
Meyve biraz mandalin biraz ayva

Aksam
Mercimekli salata
2 dilim ekmek
Elma

Gece saat 3.30 da haso geldi icmis pek bir sebelek
Hadi Uni yemegi diye tutturdu
Uni yemegi meshurdur arkadaslariyla kavun yada uzum peynir ve ekmek yermis.neyse beni kaldirdi Birsey anlatacam diye dolaptan meyve peynir ekmek cikarmis hadi yiyelim diyor.yok dedikce birseyler anlatiyor guluyor sebeklesixor Onu seyrederken yedim.güldüm ama onun Hallerine bir ara video cektim
Durum böyle pismanim diyemem kocamin bu sebelek hali 40 yilda bir olur agir abiyizdir biz
Erkekler neden gece yemek yemeyi bu kadar çok seviyorlar. Ben yalvarıyorum ve yapmaya erindiğimden değil ama dayanamayıp yiyorum dediğim halde itiraz edemiyorum. Çocuklar yazın eşimin yanındalar, hafta sonları ben gidiyorum. Gece yemekleri beni mahvetti, diyetimi bozmadım ama domates soslu makarna veya patates kızartmasını yapıp yememek acayip oturdu. Pastalar, baklavalar, dondurmalar üfff hele o kocaman mideyi tutmak kolay olmadı. Ama şimdi canım çekmiyor artık. Pasta ve baklava hatta ismi bile aklıma gelmedi birden haa suffleyi bile canım çekmiyor. Haziran'da diyete başlamadan önce haftada en az 2 defa yediğim tatlıydı.:KK42:. Cidden özlemiyorum. :KK71:

günaydın kızlar bende yazayım annemlere gitmeyeydik iyiydi
Sabah:evde kepekli ekmek vardı oyüzden 2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,2 dilim peynir,3 yeşil zeytin
Ara:sütlü kahve
Öğle:yarım tabaktan fazla etli patlıcan tavası,3 kaşık pirinç pilavı,salata.ayran
Ara:şekersiz çay,annem kek yapmışşş 1 dilim yemesem olmaz ki yedim
Akşam:ızgara tavuk,2 dilim normal ekmek ,1 bardak şalgam,salatao_O
Ben ekmeği kestim, o yüzden 2 dilim gözüme batmaya başladı. 1 dilim ekmek yerine 2 ceviz yesek olmaz mı? Bunun dışında menün güzel canım. Bu arada kepekli ekmek pek tavsiye edilmiyor. Vitamin mineral açısından da tam buğday veya en iyisi diğer tahıllı özellikle çavdarlı ekmekler daha iyi. Kepekli ekmekte beyaz una kepek katılıyor ki buğdayın kabuğunda bulunan maddeler kayba uğruyor.

Kolaymış.
Kaptan bu arada sanırım hedef kilomu 60 kg'a çekmek istiyorum. Mümkünse tabi. Benim üniversite yıllığındaki lakabım kararsızdı. Beril77'den sonra hırs yaptım. Yılbaşına kadar 4 kilo daha vermek istiyorum. Eşim kızıyor artık ama bu kez göbüşüm gitsin diye umuyorum. Eşim ona olmayan eski bir kotunu bana denettirdi, şok oldu. Güzel bir montu vardı bana olunca onu istedim ama vermedi.

Erkekler neden gece yemek yemeyi bu kadar çok seviyorlar. Ben yalvarıyorum ve yapmaya erindiğimden değil ama dayanamayıp yiyorum dediğim halde itiraz edemiyorum. Çocuklar yazın eşimin yanındalar, hafta sonları ben gidiyorum. Gece yemekleri beni mahvetti, diyetimi bozmadım ama domates soslu makarna veya patates kızartmasını yapıp yememek acayip oturdu. Pastalar, baklavalar, dondurmalar üfff hele o kocaman mideyi tutmak kolay olmadı. Ama şimdi canım çekmiyor artık. Pasta ve baklava hatta ismi bile aklıma gelmedi birden haa suffleyi bile canım çekmiyor. Haziran'da diyete başlamadan önce haftada en az 2 defa yediğim tatlıydı.:KK42:. Cidden özlemiyorum. :KK71:

Ben ekmeği kestim, o yüzden 2 dilim gözüme batmaya başladı. 1 dilim ekmek yerine 2 ceviz yesek olmaz mı? Bunun dışında menün güzel canım. Bu arada kepekli ekmek pek tavsiye edilmiyor. Vitamin mineral açısından da tam buğday veya en iyisi diğer tahıllı özellikle çavdarlı ekmekler daha iyi. Kepekli ekmekte beyaz una kepek katılıyor ki buğdayın kabuğunda bulunan maddeler kayba uğruyor.
haklısın canım evde o vardı ondan yedim bugün tam buğday ekmeği alırım.ekmek yemezsem doymuyorum buna bi çare bulmam gereko_O

Benim menüde gece es kurbani oldu ama yaziyom
Sabah
2 dilim ekmek haslama 2 yumurta bol marul
4 y.zeytin

Öglen
Disardaydim 1 kepekli peynirli tost
Meyve biraz mandalin biraz ayva

Aksam
Mercimekli salata
2 dilim ekmek
Elma

Gece saat 3.30 da haso geldi icmis pek bir sebelek
Hadi Uni yemegi diye tutturdu
Uni yemegi meshurdur arkadaslariyla kavun yada uzum peynir ve ekmek yermis.neyse beni kaldirdi Birsey anlatacam diye dolaptan meyve peynir ekmek cikarmis hadi yiyelim diyor.yok dedikce birseyler anlatiyor guluyor sebeklesixor Onu seyrederken yedim.güldüm ama onun Hallerine bir ara video cektim
Durum böyle pismanim diyemem kocamin bu sebelek hali 40 yilda bir olur agir abiyizdir biz
Olsn canm bak en azndan moralini duzeltmis senn dimi o kdar kacamkta sana feda olsun :)
Bilmem Biz pek kusmexiz kavgamizda sayili olur.
Ama küsünce esim küs cikmaz evden benide cikarmaz.ölüm var küs gidipte geridekini vicdan azabiyla birakmayalim der.oyle sikarki aman susta git baristik dedirtir
Bizdede ayni gibi kavga etsek bile 1 saat icinde barismamz gerekr esm bi zman snra hemen gulerek gelir tamm gl guzel guxel konusalim cozelm der bende dayanamam ve orda biter kavga :))
günaydın kızlar bende yazayım annemlere gitmeyeydik iyiydi
Sabah:evde kepekli ekmek vardı oyüzden 2 dilim kepek ekmeği,1 yumurta,2 dilim peynir,3 yeşil zeytin
Ara:sütlü kahve
Öğle:yarım tabaktan fazla etli patlıcan tavası,3 kaşık pirinç pilavı,salata.ayran
Ara:şekersiz çay,annem kek yapmışşş 1 dilim yemesem olmaz ki yedim
Akşam:ızgara tavuk,2 dilim normal ekmek ,1 bardak şalgam,salatao_O
Canm keklerden kurtulalam artkk bak bende bugn pogaca ve kek yapiyirm esim cok istedi ama hic canm istemiyir inanki ins bu iradeyle yenilir onlar biter ben hic istemeden :))

Erkekleri simartmamak lazim helede nisanlilik flört doneminde secde ediyoz sanki.oysa biraz korku yasamali hep giderse ayrilirsa diye bir Kurt kemirmeli bence.
canm ben terk etmistm esimi baya bildign gittim ama neden ? Babam bunun arabasnda bi kiz gordu ve o kiz benm en nefret ettgm insan di daha once esime sulaniyirdu bildign o gun beraberdik ve telefonu caldi ben suphelendim neyse ayrildk ben eve gectm bu gitti bbamda yuruyse cikmisti allahn hikmeti sen gor bana soyledi tabiki ben aradm sordm baktm ses yok topladm esyalarimi tatile gittim bir hafta daymlarla beraber telefon filan huc bisy yok bizmki olmus tabiki meraktan geldm evin onnde bekliyordu aglams bitmisti nasil affettm inan bilmiyorm ama ailemn payi oldu kiyamadilar cok sevmislerdi ve olay baska bisy ciknca dayanamadm ama o aciyi ona yassaattm ;) cokmu kotuyum ne :) ama haketti bana soylemeliydi :)

bakalim canm bende merak ediyorm odem flan atmsimdr insallah :)

canm leslie 3 mile baslamistm aslnda esim gelince biraktm 20 dk da tam terlemeye baslamstm ne guzel ama bugn tamami i yapacagm :) rrceli bidaha yok tamm :) uzumde yas uzumdu ama oda olmami diyette 3 5 tanecik
leslie çok iyi ya yaparken mutlu ediyor insanı

Canım hoşpgeldin seni gördüğüme çok sevindim. Nasılsın Kızın nasıl.

Maşallah azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tabi darısı başımıza :) benimde haberim yoktu kaptanlığından ben mezun olup gittin diye düşünmüştüm.

Allah kavuştursun canım yine gelir üzme kendini. Uğraştırıcı yorucu şeylerle de ilgilenme.

Sebzeyi çok az yemişsin 1 kaşık fasulye ne yaa :)

Geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah.
İyiyim masumum.kızım da iyi çok şükür,büyüyor işte.

Bu resimde çok zayiftim hakikaten oyle olmak istemem 14 sene geçmiş aradan ahh ah.
Eki Görüntüle 1283581 Gaza geldim bak buda kizim 2 yaşında falan di bende 63 / 64 kilo civarindayim.
ay canm ne zayfsn super kiznda cok seker :))

Bizde kusme yok ama tavir vardir genelde ama para konusunda bisy olmaz bisy lazmsa alinir degilse alinmaz :))
Sayfalar ilerlememis yaa.ben bostayim hala yemekten sonra gircem ameliyata kitap okudum biraz siz neler yapiyosunuz bakiim
bende napiym canm kucuk oglumu uyuturken buraya bakiuorm smdi kalkp dukkandn bisyler alip yemege girisicem :))

canm ya neler
yazdin oyle benmde canm istemyordu
ama sen oyle hepsini br arada
yazincaagzim bir sulanmadi degil yani
Benm esmde gcenn bir yarisi et kofte pasta ve cigkofte alir yer yada bana ben yaparm cigkfte harc ama dedgn gbi o saatte insana eziyet oluyir yap yeme o karsinda sapur supur yesin bitirsin :))

Ben yatagi salona tasidim. Mügeye bakiyom sikiliyom herif uyuyor.arada bir topik topik geziyom

O son kizmi nasil yaptiiin ben beceremedim hepsini yaptm ama buraya gecmedi bide telefondanmi bilgisayardanmi yaptn canm

evet canm hem tv izliyorm hem yapiyorm guzel oluyor ama dun gece bacaklarm kasildi bagr bagr oldum 20 dk bile dusun :))
Selin tv nin sesini duyamiyom o zaman ne yapilir acil cözummmm

ay canm ne zayfsn super kiznda cok seker :))

Bizde kusme yok ama tavir vardir genelde ama para konusunda bisy olmaz bisy lazmsa alinir degilse alinmaz :))
bende napiym canm kucuk oglumu uyuturken buraya bakiuorm smdi kalkp dukkandn bisyler alip yemege girisicem :))

canm ya neler
yazdin oyle benmde canm istemyordu
ama sen oyle hepsini br arada
yazincaagzim bir sulanmadi degil yani
Benm esmde gcenn bir yarisi et kofte pasta ve cigkofte alir yer yada bana ben yaparm cigkfte harc ama dedgn gbi o saatte insana eziyet oluyir yap yeme o karsinda sapur supur yesin bitirsin :))
Valla yolarim tavrini ben hazir valiz kacarimki.....küsmem pistir.vok cingene olurum vallahi.bizde alis veris manyagi hasodur.ben kizlarin esyalara corekleniyom.ama laf sokmada pek bir kavga sebebi yawww

Back
X