Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım tabiki zaten şimdi bundan biraz daha azım yaniiSeyfommmmm bu son Balik etli resmin degilmi.bundan Sonra resimlerle incelme ne sahit olmak istiyorum
Yok canm 4 5 kasik filandi bayadoydum :)) aksamada salatami koyucam :)hm güzelmiş canım afiyet olsun kuş yemi kadar görünüyo ama resQUOTE galiba![]()
Kendne cok yorma ama yinr sen olurmu :)Canim Biz oyun grubuna gidiyoruz.ogleden Sonra ikizlere ders yaptirmiyor evdede sikiliyor.
Buyur be gülüm gezersiniz Sonra bir pantalon bir canta icin girisirsiniz.suan ikizlerle öyleyiz
Supruuz aksma bende koyarm canm bakym telefonda varsa atarm smdik :)selinciim senin resmini ne zaman görüciiz tatlım merak ediyorum seni![]()
oh kiskandirn kiskandirnay negüzel inşallah canım arkadaş gibi olmayı çok istiyorum
Eki Görüntüle 1283966 [/
QUOTE]oh oh tatillerede gidilmiis :) sende cok sekermissin canm benm ben korktm smdi guzellern arasnda napsam eklemesemmi , resim![]()
tamsm canm ikizlerin ismi ne merak ettm soylemismydn aklmda kalmadi :)Kizlar su yemek isini halledeyim ikizler gelir.arada burdayimmmmm
Balim görümce koydu hep oglan dogurdu kadintamsm canm ikizlerin ismi ne merak ettm soylemismydn aklmda kalmadi :)
hepsi guzel elif bizdede cok var balim supermis bayildm :)Balim görümce koydu hep oglan dogurdu kadin
Naz da kaynanamin adi nazmiye Eski isim diye koydurmadi bende ilk hecesini isim yaptim
Balim
Naz
Elif bunuda kandilde dogdu hemde ikizlerin en samimi arkadaslarinin adiydi onlar istedi diye koydum
Ama sen kilolu görünmüyon
benm avantajm herseye esit daglmis :))Ama sen kilolu görünmüyon
Kopyalama işini yaparken tam olarak almamışsındır. Kutu içerisinde görünmeyen kısım var, telefonda nasıl yapılır bilmiyorum ben PC'den yaptım.O son kizmi nasil yaptiiin ben beceremedim hepsini yaptm ama buraya gecmedi bide telefondanmi bilgisayardanmi yaptn canm
evet canm hem tv izliyorm hem yapiyorm guzel oluyor ama dun gece bacaklarm kasildi bagr bagr oldum 20 dk bile dusun :))
Evet ben bırakırsam tekrar kilo alırım diye korkuyorum. Burada menüyü paylaşmak sınırlamaya çok yardım ediyor. Hem 6 ayda 14 kilo vermiş olacağım.Eğer çok kararliysan yazarim paylaşıma iyi düşün geri dönüş yok sonra.
Mugeyi sevmem ben hiç nedense.
Kilonu göstermiyorsun canım.
Sagol tatlimmmmKopyalama işini yaparken tam olarak almamışsındır. Kutu içerisinde görünmeyen kısım var, telefonda nasıl yapılır bilmiyorum ben PC'den yaptım.
Evet ben bırakırsam tekrar kilo alırım diye korkuyorum. Burada menüyü paylaşmak sınırlamaya çok yardım ediyor. Hem 6 ayda 14 kilo vermiş olacağım.
tesekkur ederm canm keske hep oyle olsa ama disiseni ici beni yakar misali :)) bende pcden deniym bu aksm bakiym burdan beceremedimKopyalama işini yaparken tam olarak almamışsındır. Kutu içerisinde görünmeyen kısım var, telefonda nasıl yapılır bilmiyorum ben PC'den yaptım.
Evet ben bırakırsam tekrar kilo alırım diye korkuyorum. Burada menüyü paylaşmak sınırlamaya çok yardım ediyor. Hem 6 ayda 14 kilo vermiş olacağım.
sende ekle sende ekle :))Fotoğraf ekleyemedim.
Anne kız gezmelerde
Senin eski fotoğraf sanırım.
Maşallah çok güzel gülüşün.
Tamam canım ben püsküüt e yazayım paylaşım alanına.Kopyalama işini yaparken tam olarak almamışsındır. Kutu içerisinde görünmeyen kısım var, telefonda nasıl yapılır bilmiyorum ben PC'den yaptım.
valla ne isterseniz danisin :) evli degilim ama her konuda yardim ederim :)ay alisveris seven bir es dusunemiyorm bile bizmki bisy bulur onn bin cesit rengni alir ve cikar dusun yani
ay ne guzel ne gibi bisyler danisabilirz meselaaa :)
benbir donem izliyordum baktm cok kaptiriyirm birakym sonrada izleyemedim bir daha :)
aay cok tesekkrler :))sen ne guzlmissiin masallah :)