• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seyfommmmm bu son Balik etli resmin degilmi.bundan Sonra resimlerle incelme ne sahit olmak istiyorum

Kizlar su yemek isini halledeyim ikizler gelir.arada burdayimmmmm

hm güzelmiş canım afiyet olsun kuş yemi kadar görünüyo ama resQUOTE galiba:-)
Yok canm 4 5 kasik filandi bayadoydum :)) aksamada salatami koyucam :)

Canim Biz oyun grubuna gidiyoruz.ogleden Sonra ikizlere ders yaptirmiyor evdede sikiliyor.

Buyur be gülüm gezersiniz Sonra bir pantalon bir canta icin girisirsiniz.suan ikizlerle öyleyiz
Kendne cok yorma ama yinr sen olurmu :)

Olsun o bile guzel inanki o bizdede vardii :) benm kizim yok ondan ben yasarmiyim onlari bilmiyorm :KK43:

selinciim senin resmini ne zaman görüciiz tatlım merak ediyorum seni:KK37:
Supruuz aksma bende koyarm canm bakym telefonda varsa atarm smdik :)

ay negüzel inşallah canım arkadaş gibi olmayı çok istiyorum
oh kiskandirn kiskandirn :((

Eki Görüntüle 1283966 [/
QUOTE]oh oh tatillerede gidilmiis :) sende cok sekermissin canm benm ben korktm smdi guzellern arasnda napsam eklemesemmi , resim :p

tamsm canm ikizlerin ismi ne merak ettm soylemismydn aklmda kalmadi :)
Balim görümce koydu hep oglan dogurdu kadin
Naz da kaynanamin adi nazmiye Eski isim diye koydurmadi bende ilk hecesini isim yaptim
Balim
Naz
Elif bunuda kandilde dogdu hemde ikizlerin en samimi arkadaslarinin adiydi onlar istedi diye koydum

Balim görümce koydu hep oglan dogurdu kadin
Naz da kaynanamin adi nazmiye Eski isim diye koydurmadi bende ilk hecesini isim yaptim
Balim
Naz
Elif bunuda kandilde dogdu hemde ikizlerin en samimi arkadaslarinin adiydi onlar istedi diye koydum
hepsi guzel elif bizdede cok var balim supermis bayildm :)

mjhgjk.webp

O son kizmi nasil yaptiiin ben beceremedim hepsini yaptm ama buraya gecmedi bide telefondanmi bilgisayardanmi yaptn canm

evet canm hem tv izliyorm hem yapiyorm guzel oluyor ama dun gece bacaklarm kasildi bagr bagr oldum 20 dk bile dusun :))
Kopyalama işini yaparken tam olarak almamışsındır. Kutu içerisinde görünmeyen kısım var, telefonda nasıl yapılır bilmiyorum ben PC'den yaptım.

Eğer çok kararliysan yazarim paylaşıma iyi düşün geri dönüş yok sonra.

Mugeyi sevmem ben hiç nedense.
Evet ben bırakırsam tekrar kilo alırım diye korkuyorum. Burada menüyü paylaşmak sınırlamaya çok yardım ediyor. Hem 6 ayda 14 kilo vermiş olacağım.

Kilonu göstermiyorsun canım.

Kopyalama işini yaparken tam olarak almamışsındır. Kutu içerisinde görünmeyen kısım var, telefonda nasıl yapılır bilmiyorum ben PC'den yaptım.

Evet ben bırakırsam tekrar kilo alırım diye korkuyorum. Burada menüyü paylaşmak sınırlamaya çok yardım ediyor. Hem 6 ayda 14 kilo vermiş olacağım.

Sagol tatlimmmm

tesekkur ederm canm keske hep oyle olsa ama disiseni ici beni yakar misali :)) bende pcden deniym bu aksm bakiym burdan beceremedim

Tamam canım ben püsküüt e yazayım paylaşım alanına.

Back
X