Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamm canm napiyosun :)Kizlar net kesildi cepten yaziyom merak etmeyin
tadi nasil canm ben patiklerini sevdiim ama :))Eki Görüntüle 1284281 Hibiskus aldım dün. Suya kattım 1 tane zencefil 1 kabuk tarçın da var nasıl pembe içme suyu oldu.
Tadı güzel hafif bi mayhosluk veriyo. Patik değil kız inkli terlik kankimin hediyesitadi nasil canm ben patiklerini sevdiim ama :))
Sen yazmıştın ya ondan aldım bende bugün ki suyumun 1 litresi bundan oldu. Haftasonu da içtiğim sularda elma limon tarçın maydanoz vardı bakalım nolcak böyle.hibiskusu benim diyetistyen de verdi bende alicam
Kaç aylıktı canım kuzuşuniyi akşamlar kızlar bende geldim benim kız çok yaramazya ne yapacağmı bilmiyorum hiç sabrım kalmıyor buaralar çok emesi var hiçbişey yediremiyorum sadece emmek istiyor benimde sütüm az işe başlayana kadar alıştırmam lazım ben yokken hiçbişey yiyemez biberonda almıyor artık akşama kadar durmuyor hep konuşayım istiyor kucağıma alayım istiyor dayanamayıp bağırıyorum sonrada çok üzülüyorum bende ağlıyorum bağırdım diye NEZAKETcim ne yapmam gerek ANNELER bi akıl verin bana
canm biraz buyuynce gecicek ama smdi zor biliyorm o aglamalari gece gunduz hic bitmeueniyi akşamlar kızlar bende geldim benim kız çok yaramazya ne yapacağmı bilmiyorum hiç sabrım kalmıyor buaralar çok emesi var hiçbişey yediremiyorum sadece emmek istiyor benimde sütüm az işe başlayana kadar alıştırmam lazım ben yokken hiçbişey yiyemez biberonda almıyor artık akşama kadar durmuyor hep konuşayım istiyor kucağıma alayım istiyor dayanamayıp bağırıyorum sonrada çok üzülüyorum bende ağlıyorum bağırdım diye NEZAKETcim ne yapmam gerek ANNELER bi akıl verin bana
Begendm canm resmlerdede vardi gule gule kullan :)Tadı güzel hafif bi mayhosluk veriyo. Patik değil kız inkli terlik kankimin hediyesi
Sen yazmıştın ya ondan aldım bende bugün ki suyumun 1 litresi bundan oldu. Haftasonu da içtiğim sularda elma limon tarçın maydanoz vardı bakalım nolcak böyle.
Kaç aylıktı canım kuzuşun![]()
6bucuk aylik canimTadı güzel hafif bi mayhosluk veriyo. Patik değil kız inkli terlik kankimin hediyesi
Sen yazmıştın ya ondan aldım bende bugün ki suyumun 1 litresi bundan oldu. Haftasonu da içtiğim sularda elma limon tarçın maydanoz vardı bakalım nolcak böyle.
Kaç aylıktı canım kuzuşun![]()
Saol canim disariyada babasi olmadan cikamiyoruz mahallede cok kopek var aksam esim gelince biraz rahatliyorum ama babasida kiz aglayinca hemen kucagima veriyo insallah bian once buyurde mamasini falan yer gunde kac kiyafet degistirdigimi sayamiyorum yani yeterki yesin diye doke doke veriyorum zorla ise baslayinca kuzum ac kalir diye uzuluyorum annelik cok zor hep bi endise icindeyimcanm biraz buyuynce gecicek ama smdi zor biliyorm o aglamalari gece gunduz hic bitmeuen
...mama konusunda her gun dene canm sen agzna koy o ckartsn elbet bigun yicek onu uzme cnm kendni her anne illaki daralir bunalir bagrabilr canm hepimz yasadk eger o zamanlarda cocugu birakablcegn bi kimse varsa bi yarm saat bi hava al yada bebisnle bi gezinin olmazmi
Canim benim renkli gozlumusun masallah ne guzelsin bide boydan resim koysaydin
babalar oyle canm benmde esim smdi dizi izliyor oglm iki huzursuzlandi hemen uyut normaldede hic gelemez skintiya erkeklerin hepsi ayni yani tatlm :) kime birakicaksn tatlim sevdigi biri olsa belki ondan yer hic belli olmaz ama krese vercektn dimi yanls hatrlamiyorsamSaol canim disariyada babasi olmadan cikamiyoruz mahallede cok kopek var aksam esim gelince biraz rahatliyorum ama babasida kiz aglayinca hemen kucagima veriyo insallah bian once buyurde mamasini falan yer gunde kac kiyafet degistirdigimi sayamiyorum yani yeterki yesin diye doke doke veriyorum zorla ise baslayinca kuzum ac kalir diye uzuluyorum annelik cok zor hrp bi endise
ay tesekkr ederm tatlm utandrdn beni boydan aradm ama kilo aldigmdan beri boydan hic cekilmemsm sanirm var ama eski bekarliklardn filan :)gozlerm ela canm :)Canim benim renkli gozlumusun masallah ne guzelsin bide boydan resim koysaydin
Saol canım.Begendm canm resmlerdede vardi gule gule kullan :)
Daha küçük ek gidalara başladın dimi. Benim fikrim her agladiginda kucağına alma biraz senden uzaklassin mama yada ek gidayi agladigi huzursuz olduğu zamanlarda verme keyfi yerindeyken vermeye calis. Birde bagirsanda anlamaz küçük daha sakince konusmak en iyisi herseyi konusmak iyi oluyo .doktoru söylemişti yapması gereken yada yapmaması gereken herşeyi seepleriylé anlatın demişti. Ben hep konusurdum yemek yaparken falan mama sandalyesine oturtup sebze meyve hep renkleriyle söylerdim konusmaya başladığında renkleri biliyodu mesela.6bucuk aylik canim
iyi akşamlar kızlar bende geldim benim kız çok yaramazya ne yapacağmı bilmiyorum hiç sabrım kalmıyor buaralar çok emesi var hiçbişey yediremiyorum sadece emmek istiyor benimde sütüm az işe başlayana kadar alıştırmam lazım ben yokken hiçbişey yiyemez biberonda almıyor artık akşama kadar durmuyor hep konuşayım istiyor kucağıma alayım istiyor dayanamayıp bağırıyorum sonrada çok üzülüyorum bende ağlıyorum bağırdım diye NEZAKETcim ne yapmam gerek ANNELER bi akıl verin bana