• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hangi diizi bende yeslcaymi aldm basladm dizime :))
Ne bileyim Özcan Deniz oynuyo ben pek takip edemiyorum sevdiğim beni böyle sev Karadayı birde ulan istanbul var üçü de ayni gün zaten hepsi yalan olup gidiyor.
Her zamanki gibi süpersin kaptan. Sporun da düzenli.

Kızım Küçük Ağa'yı istiyor, oğlum eyvah eyvah 3'ü istiyor, bıraktım çıktım odamdayım. Hafta içi dizi yasak bizde normalde bugün biraz tatil modundalar. Kızımla beraber yürüyüşe çıktık, o bisiklet sürdü ben de yarım saat yürüdüm, arada koştum. Dizim ağrımadı ama fazla da yüklenmedim. Oğlum da testlerini çözdü, birazdan kontrol edeceğim. Bugün hiç yoktan yarım günüm gitti, işten akşam geldim yine. Bu arada Karataya iyi sardım, arazideyken sac kavurma ikram ettiler. İş arkadaşım ve amirim ekmekle yemeye başladılar. Bana çok ısrar ettiler hatta kaşık bile getirdiler. Ayıp olmasın diye yarım kaşık yedim sadece. Akşam da kızıma elmalı tart aldım unonun, beğenmedi, gözüm bir ara daldı, kokladım, kokusu hoştu, azıcık dilimi değdirdim tadı da güzeldi ama yemeeeeedim.:KK45:
Saol canım düzenli tutmaya cabaliyorum listeye tam uyamasamda idare eder.
Merhabalar kusura bakmayın kızlar bütün gün oğlumlaydik o yuzden gelmedim. Şimdi uyuttum da teli elime aldım.
Dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin (çok tuzluydu)
dere otu
Ara
2 kuru kayısı
10 badem (çok mu ki)
öğle
4 kaşık kısır
bol salata
ayran
ara
1 küçük nar
1 fincan sütlü kahve
Akşam
4 kaşık ciğer sote
Yarim kase Maraş tarhanası çorbası
1 dilim ekmek
salata ve ayran

Su 3 litre
spor 1 saat yürüyüş
Çok güzel olmuş menu beğendim.
Bence güzel menü de spor ve su yok mu

Geçmiş olsun kuzum uzak olunca her istediğinde gidemiyor insan maalesef yakında olmak iyi oluyor bu açıdan.

Güzel olmuş.

Menü guzel olmus bende başlayacağım berilin salatasina :). Bir sporcu arkadaşım oryantalin normal sporsan daha etkili olduğunu söylemişti .

Menü güzel kaptan ama suyu biraz artirsan daha iyi olur sanki.
Suyu anca haftasonu artirabiliyorum gün içinde ameliyattan cikamam wc için gündüz dikkatli icmek zorundayım eve gelince fazla içiyorum 2 lt yazıyorum ama 10 bardak içmeye çalışıyorum 5 bardağı 1 lt kabul ediyorum.
Merhaba kizlar soyle bi baktim da ne salatasiymis bu bana da tarif verin:KK51:opuyorum hepinizi 1. Takima da beklerim. gogo2405 gogo2405 gecmis olsun canim dualarim seninle:KK15:
Hoşgeldin canım Saolasın. Tarif kolay haşlanmış herhangi kuru baklagili yesilliklerle karıştırıp salata yapıyoruz öğün oluyo hemde doyurucu.

Bugünü kapattım nasılsa menümü yazabilirim dimi.
Sabah ilik limonlu ballı su
2 dilim çavdar ekmeği peynir salatalık domates

Ara 10 kuru üzüm 8 badem

Öğlen 2 kaşık pilav 6 kaşık kuru fasulye susuz ve yoğurt

Ara 1 küçük elma

Akşam yoğurtlu salata 3 tane etsiz çiğkofte 1 dilim peynir 1 dilim ekmek

Ara 1 mandalina

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş

İnşallah. Çok şükür artık yemeklerden yediği için rahatım. Zaten sütten kesmeyi düşünüyorum da cesaret edemiyorum :)

yarın bende yapayım su salatalardan birini...
Niye kesiceksn cnm ya icseydi bebiscikben 2 yasina kadar emziricektm sanrm biberpn verdigm icin ayrldi bebism icmiyor meme oyle uzulyorrmki :KK43:

Merhaba kizlar soyle bi baktim da ne salatasiymis bu bana da tarif verin:KK51:opuyorum hepinizi 1. Takima da beklerim. gogo2405 gogo2405 gecmis olsun canim dualarim seninle:KK15:
Canm goncacm tarf vermis bende her aksm birtanesini yapiyorm cok ta guzel doyurucu oliyor kirmzi mercmek favorm ama :KK66: tamm canm gelirz sizde gelin bol.bol :)

Ara 10 kuru üzüm 8 badem

Ara 1 küçük elma

Ara 1 mandalina

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
guzel.olms canm menun bn cok begendim :)

Kizlar menum
Sabah 2 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta peynr 4 zeytin

Ara misr puskulu cay 4 badem

Oglen 1 porayn turlu yogurt mor lahana salatasi

Ara 2 kucuk mandalina 1 bardak soguk suylt aksam bugdayli az nohutlu berilin salatasi ayran
Yesilcay 1 elma

Spor yok 3 lt su

Kizlar menum

Ara 2 kucuk mandalina 1 bardak soguk suylt aksam bugdayli az nohutlu berilin salatasi ayran
Yesilcay 1 elma

Spor yok 3 lt su
çok iyi canım maşallah az yemişsin iyi dayanmışsın suda çok iyi:)

Ara 10 kuru üzüm 8 badem

Ara 1 küçük elma

Ara 1 mandalina

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
güzel canım ne güzel az yemeye alıştınız darısı başıma.su ve sporda güzel

Merhabalar kusura bakmayın kızlar bütün gün oğlumlaydik o yuzden gelmedim. Şimdi uyuttum da teli elime aldım.
Dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin (çok tuzluydu)
dere otu
Ara
2 kuru kayısı
10 badem (çok mu ki)
öğle
4 kaşık kısır
bol salata
ayran
ara
1 küçük nar
1 fincan sütlü kahve
Akşam
4 kaşık ciğer sote
Yarim kase Maraş tarhanası çorbası
1 dilim ekmek
salata ve ayran

Su 3 litre
spor 1 saat yürüyüş
badem bana fazla gelmedi canım.herşeyden az az dengeli yemişsin sende emziriyorsun galiba emzirmek kaloriharcattığı kadar acıktırıyorda canım çok emdiği zaman elim ayağım titriyor açlıktan birşeyler yiyesim geliyor senin menün güzel su ve sporda güzel

günaydın kızlar dün yemekten sonra misafir geldi kızım hiç durmadı sürekli kucağımdaydı ıslak kekle poaça yapmıştım onlarda antep baklavası getirmezmii neyse yazayım
Sabah:2 dilim tam buğday ekmeği,2 dilim peynir,domates,salatalık,3 yeşil zeytin
Ara:1elma
Öğle:mercimekli para para çorbası,yoğurt
Ara:sütlü kahve
Akşam:4 kaşık makarna salatası(fazla oldu sanki)
Ara:kendimi zor tuttum zaten kızımda durmadı çay bile içemedim millet acıdı bana kızımla ilgilendiler sen ye dediler sütlüsün dediler 1 çatal kek ucundanda poaça yedim baklava tabaktan bana bakınca ondanda ısırdım bıraktım hemen tabağı uzaklaştırdım kaçtım onlardan 2,5 litrede su içtim spor yok

günaydın kızlar dün yemekten sonra misafir geldi kızım hiç durmadı sürekli kucağımdaydı ıslak kekle poaça yapmıştım onlarda antep baklavası getirmezmii neyse yazayım
Ara:kendimi zor tuttum zaten kızımda durmadı çay bile içemedim millet acıdı bana kızımla ilgilendiler sen ye dediler sütlüsün dediler 1 çatal kek ucundanda poaça yedim baklava tabaktan bana bakınca ondanda ısırdım bıraktım hemen tabağı uzaklaştırdım kaçtım onlardan 2,5 litrede su içtim spor yok
canm oyle baklava bizede geleydi inan bende yerdim ama ne kadar bilemem ama
ynede kendi i tutmussun bravo :) diger
kisimda menunu begendm canmcm aksami bilsrydn o makarna salatasini yemezdn belkide o zaman daha guzel olurdu :)

Selam kardeş takımım.cumhuriyyet bayramınız kutlu mutlu olsun.dün kızlar başarı hikayemi merak etmişler linkini koyuyorum şimdi.darısı başınıza inşallah..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1144#post-36135525
ay canm senn adina cok mutlu oldm hedefne ulastn ve yazdiklarnda kendnimide bir nebze gordm bendede o veremeicem duygusu var haftalardr gidp geloyorm cunku ama simdi daha bi hirslandm cunku o iki insan bizm takimizda bizimle emnim bizide zayflaticaklar tabii biz istrsek ve kararli olursak ...tekrar tebrikler tatlm :)

canm oyle baklava bizede geleydi inan bende yerdim ama ne kadar bilemem ama
ynede kendi i tutmussun bravo :) diger
kisimda menunu begendm canmcm aksami bilsrydn o makarna salatasini yemezdn belkide o zaman daha guzel olurdu :)
evet canım yemezdim ama erken yedim saat 4 gibi yedim makarna salatasını

beril de yok ortaliklarda haberi olan varmi?

bir de gogocum sana neden gecmis olsun yazdilar
Küçük kardesim dün apandisit ameliyatı oldu canım o yüzden şimdi iyi çok şükür.
Kizlar menum

Yesilcay 1 elma

Spor yok 3 lt su
Her akşam salata yiyosun canım. Arda değişiklik olsun çorba falan yap
güzel canım ne güzel az yemeye alıştınız darısı başıma.su ve sporda güzel
Sen emzitiyosun canım daha az değilde düzenli yemek önemli.
badem bana fazla gelmedi canım.herşeyden az az dengeli yemişsin sende emziriyorsun galiba emzirmek kaloriharcattığı kadar acıktırıyorda canım çok emdiği zaman elim ayağım titriyor açlıktan birşeyler yiyesim geliyor senin menün güzel su ve sporda güzel
Normal tabi emzirmek enerji harcatiyo sana metaboliźmanida hızlandırır düzenli beslenirsen şorun kalmaz.
yemedim yaaa tadına baktımo_O
Aferin bravo Tebrikler canım
Az bile olmuş bence.
Selam kardeş takımım.cumhuriyyet bayramınız kutlu mutlu olsun.dün kızlar başarı hikayemi merak etmişler linkini koyuyorum şimdi.darısı başınıza inşallah..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1144#post-36135525
Supersin canım tebrikler tekrar.

Back
X