• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bazen gercekten katil ettirecek boyutta oluyorlar
Nedecez dayanacaz

Aaaaa ne guzel olmus cok tsk

Seninkide ne direniyor measallllllllah
Gerci sende inceldim diye simardin gibime geliyor

Üzüm cok sekerli bir svucta baya oluyor kayisi badem cevizimi denesenki yalniz biriniiiii

Begumun mesaji yokken bu nasil oldu anlamadim
Evet baya dirençli çıktı ama onunda sucu bende önceki yillarda hep 68 e inip bıraktım diyeti sigarayı biraktigimda 62 ydim 70 e ciktim her kilo vereyim dediğimde 68 den döndüm 72 75 derken en son 77 den sonra diyete başladım. Şimdi o yüzden takılıyorum ama geçen sonbahardan beri düzenli beslenmedim yazı izinli geçirdim 71 e çıktım şimdi yine 68 ama bu defa sabirsizlik yapmiycam kararliyim duzenli gidicem elbet inicem 68 in altinaa

Begüm dun uğradı kilosunu yazdı sonra uok yine.
Arkadaşlar bundan sonra bahane yok tamam. Asılalım şu işe.
Bir de soracağım soruya fikri olan varsa cevap verebilir mi? Bir komşum Almanya'da diyetisyene gitmiş ve o da kilo verememesinin sebebinin önce spor yaptığı için yağların kasların arasında hapsolması olduğunu söylemiş. Yıllarca uğraştığı halde komşum kilo veremiyormuş. Daha önce hiç böyle bir şey duymamıştım.
Ben duymadım hiç ama ilk başladığımda spor yapmadım ben 2 ay kadar sonra yürüyüş e başlamıştım.

Kizlar herkes dagilmis bende sabah eltme dun yedigim gozlemeyi soylemis bulundum sonrada icime dert oldu cani cekmistir dye ona yaptm verdm smdi ama eve birakmadm nolur nolmaz geerci canm hic istemiyor ama olsun ynede ispanak super oldu aksm yemegini iple cekiyorm :))

nasil yani sabah spor yaptigi icn filanmi ama bi sekilde spor yapp kalori harciyor nasil bisymiski o anlatmak istedigi aksm yeme isi bitince spor yapin demekmii
Önce diyet yapıp yağları eritmek belli bir süre sonra da spora başlamak gerekiyormuş dediğine göre.

Bende buna katiliyorum nezaman spor yapsam daha az kilo veriyorum sizede soylemistim biara belki benimkide ondandir
Dene bi canm ilk sporsuz sonra bakarsin ona gore bende mi denesem napsm zaten cok yapamiyorm
kizlar napiyosunuuuz
napym cnm aksam yemegmi yedim cok doydm cocuklarla enerji bosaltiyoruz :D

kac gundur arkadaslarlayim yazamiyorum cok haberiniz osoun bugun eve geccem
tamm canm kedilerini naptn gorebildinmi hic

1414775983134.webp
Biz yoldayız yağmur yağıyor fena

Back
X