• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım bizde seni özledik. Iyiyoz bizler sen nasılsın.

Amin canım inşallah hepimiz hep mutlu sağlıklı olalım.

Bende bi denemk istedim ben regl olmiycam henüz bu ay iki defa oldum iki hafta arayla gecen çarşamba bitti doktor bi dahaki 3 hafta sonra falan olur dedi ama bugün ve yarın yapicam detoksu.

Hoşbuldum canım :)
Ben de iyi olmaya çalışıyorum, toparlanıp geri döndüm :)
Sadece regl bu sefer çok yordu beni 15 günden fazla gecikti, oldu bitmek üzere ama hala kötü hissediyorum kendimi, karnım da öyle şiş ki geçmiyor bitürlü :(

Hadi hayirlisi balim, insallah güzel bir yola girmek icin ilk adimi atacaksiniz :KK68:Ay ben sizi cok merak ediyorum ya, böyle yanyana nasil pir pir ediyordur o anlarda ufacik kalbiniz :KK68:

Sagol bitanem, bugünü atlatayim sonra hafifliyor.
Bu arada darisi sana hayatim, insallah seninde en kisa zamanda gönlüne göre biri cikar karsina :KK68:
inşallah canım çok teşekkürler benide unutmadıgın için :48: :51:
Gorumcesinin bebeği oldu canım ona yardım ediyor. Saol canım inşallah.
teşekkür ederim :51:
Ben geldiiiimmmm :KK25::KK25::KK25:

Cuma gelicem de dayanamadım bi bakayım dedim napıyorsunuz :)

Özledimmmm bee :mad:

Nasılsınızzzzz ???
ben seni hiç özlemedim:63::63::63::63::63:

dediğim gün bana araba çarpmıştır hafıza kaybı yaşıyorumdur :KK70::KK70::KK70:

Bi sürü alinti yapmistim ama gitti yaa tüh

Canimm cok gecmis olsun insallah iki gun icinde cok daha iyi olursun cumaya da bomba gibi iyilesirsin. :)
:KK48:

Sagol pembecim insallah toparlarim ama disarida yemek hayal oldu gibi artik evlilik yıldönümümuze kaldi

Olsun canim sizde evde güzel güzel vakit gecirirsiniz sonrada telafisini yaparsiniz belki :KK22:
Sagol gülüm, canim da hic birsey istemiyor... Allah beterinden saklasin.
:KK60:

Insallah canim. Tabiki Allahim beterinden saklasin

Gorumcesinin bebeği oldu canım ona yardım ediyor. Saol canım inşallah.

Ayy evet canım bikaç gündür tartiyla dost olduk resmen sizin sozunuzude dinledim cumadan beri pozitif düşünmeye çalışıyorum.

Yaptırdım canım. Ben netten arastirdim pinnertest yaptırdım Türkiye de neresi olursa olsun yurt dışına gonderiyolar burda yapilmiyor york testi yurt dışında kiler bile ingiltereye gonderiyolarmis. 900 tl dediler saglikciyim deyince 590 oldu instagramda takip ediyorum ben bazen firmalarla yada bazi sayfalarla anlaşma yapıp indirim yapiyolarmis. Çıkan sonuca göre besleniyorum pazartesi den beri bakalım ne olacak.

Aşk meşk güzel heyecanlar ayy sizler böyle yazinca hatırlıyorum eski günleri.

Geçmiş olsun canım senin vücut direncin baya düşmüş uçuk çıktığına göre sen beslenmene falan dikkat et bol bitki çayı sarımsak soğan tuket mutlaka vücut direncin yukselsin.

Heralde oyle oldu kuzum yaa daha dikkatli olmaliyim

Bugün pirinç detoksu yapıyorum kızlar sabah geç kalktım öğlen yedim ilk ogunumu.
Sabah kilom 68.6 sonunda izne ayrildigim kiloya döndüm çok şükür.

Yarinki haberini merakla beklicemm

Evet doğru hissetmissin canım ama tabi tek kilo sorunu değil başka sorunlarda vardı tayin meselesi falan annem biraz sert cikismisti onlada konuşarak cozduk sorunu tabi bu dalgalanmalari atlatmak iyi geldi. Ve cuma sizlerle yazistik ya kendi kendime diyorumki sağlıklı ve düzenli besleniyorum yürüyüş yapıyorum kilo vermemem için hiç bir neden yok. Ve nolursa olsun mutluluk insanın içinde. Pozitif düşünüyorum elimden geleni yapiyorum ve sonuçta kilo veremezsemde bu kiloyu kabullenmeliyim diye düşünüyorum.

Mutlu olmana sevindim canim.
inan hic birseyi kafana takmaya degmiyor cunku takiyorsun bir kac zaman gecince hersey yoluna giriyor ve sen kafana taktiginla kaliyorsun.

Nasılsınızzzzz ???

Ben de bu detoksa bakıyordum yapsam mı diye düşünüyorum..
Reglin son günleri ama hala şişkinim, çok rahatsızım :KK43: Belki işe yarar diyorum

Tatlim hosgeldinnn

Izine izinden döndügündeki kilon izne cikarkenki kilondan fazla olursa listeye giremiyorsun eger boyle bi dur varsa pirinc lapasini mutlaka denemelisin

Kizlar

Su 1 hafta icinde o kadar duzensiz ve sagliksiz beslendim ki inanin 1 gun boyunca yarim lt bile su icemedigim oldu.

Görumcemin diger 2 cocugu hastalandi yeni bebisimiz geceleri uyumadi görumcemin öksürüğünden dolayi dikisleri cok acidi derken 1 hafta nasil gecti anlayamadim.
Annemle bugun konusabildim meraktan ölmüş kadin knt yokmus arayamamis onu bile aramayi unuttum.
Anladim ki su an yasadigim hayat ne kadar rahatmis.
Bebis elbette cok güzel bir duygu ama onun icin bile hayatini hazirlaman gerekiyormua bunu daha net anladim.
neyseki tartima baktigimda fazlalik görmedim halbuki 1 kg almisimdir diye düşündüm cunki aciktikca biskuvi cikolata tarzi sagliksiz seyler yedim yemegi düşünecek kadar zamanim ve kafam yerinde olmadi.

Yarinki durumuma gore bi pirinc lapasi yapabilirim.

Bu arada kilosu duranlar vs olmus beslenmenizde bisileri degistirin kizlar ne bilim 1 gun 2 ogun yapin ara ogunsuz yapin ara ogun yapmiyorsaniz ara ögün yapin bir kac gunluk detoks yapin.
vucut boyle seyler yapabiliyor.
ama herseyden onemlsii moralinizi yüksek tutunn

Kizlar bu elbise hakkindaki fikirlerinizi alimmm

Gögus bolgesi bana gore oldukca acik ama diyorum belkide o kadar acik degildir yada ne bilim elbiseye bi iki numara yapsam gosgus bölgesini kapatsam meselaaa nasil olur.
ben bayildim çünkü

Screenshots_2015-03-25-15-23-20.webp

Kizlar bu elbise hakkindaki fikirlerinizi alimmm

Gögus bolgesi bana gore oldukca acik ama diyorum belkide o kadar acik degildir yada ne bilim elbiseye bi iki numara yapsam gosgus bölgesini kapatsam meselaaa nasil olur.
ben bayildim çünkü

Eki Görüntüle 1468675
Bana göre de gögüs kismi cok acik canim, yani ben bunu giysem rahat edemem, cekistiririm sürekli :) Herkesin kendine göre bir zevki var ama dekolte pek benlik birsey degil :) Kapatirsan hos olabilir ama tabi nasil kapattigina bagli. Ne yapmayi düsündün?

Bana göre de gögüs kismi cok acik canim, yani ben bunu giysem rahat edemem, cekistiririm sürekli :) Herkesin kendine göre bir zevki var ama dekolte pek benlik birsey degil :) Kapatirsan hos olabilir ama tabi nasil kapattigina bagli. Ne yapmayi düsündün?

Ancak bi dantel yada ayni kumastan bi parcayla modelin aynisinin devamini getirebilirim diye düşündüm.

Yani elbisenin modeli cok güzel dedigim gibi dekolte malesef sorun.
esim bu zaman kadar giyimime karismadi cunku karisabilecegi tarzda giyinmedim ama buna sicak bakmayacagini biliyorum.
kaldiki seninde dedigin gibi bende rahat edemem

Dilvin bu konulara biraz daha hakim belki fikir verebilir.

yazışmaları takip edecek kadar çok zamanım olmuyor maalesef :( bu aralar yoğunum ama sağlıklı beslenmeye devam
Haftalık yarışlara katılamıcam ama Nisan'daki yarışma için ne kadar zayıfladığımı haber vereceğim :)

canım ben loru çok severim şu lorlu omleti ben kaşarla yapıyorum lordan nasıl olurdu ki diye hep aklımdan geçiçiririm

canım çok güzel oluyor.. ben kaşarı fazla tüketmiyorum kaşar diye eritme peynir satıyolar artık hiç güvenemiyorum..

Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 08:30
1muz, 2kasik yulaf ezmesi, 1bardak sut
Oglen 12:30
2 ince dilim borek, 3-4parca kizarmis hamur.
1lt su
1fincan yesil cay
Kizlar dun pasta kursum vardi, bide aksama aileler tanismak icin geldi. Heycandan stresten bisey yiyemedim kurstan sonra. Neyseki atlattik guzel gecti. :)

oyyy ne heyecan ne stres olmuşsundurrrr :KK53::KK60:

Kizlar selamm

Kbakmayin 1 haftadir dogru düzgün gelemedim ama durumumu size aktardim.
Insallah bugunden itibaren aranizda olucam.

Diger hastalığımi atlatamadan ayaga kalmis olmaliyimki 2 gun önce dudagimda kocaman ucuk cikti dünde fenalastim yine hastalandim.
İnanın ayaklarimin ustune bile basamadim titreye titreye yürüdüm.
sagolsun görumcemin kocasi enistem kayinvalidem beni hastaneye götürdü esimde erken cikip geldi hastaneye. bi igne yaptilar kendime geldim cok şükür.
simdi evimdeyim hastalığım kimseye gecmesin diye görumceme gitmedim.
en cok üzüldügüm nokta ise cuma gunu esimle tanisma yıldönümümüz ama ben yatakligim püff
normalde 3 4 senede 1 kere hastalanan ben icin bu ardarda hastalik olmadi malesef.
oyle iste kizlar

çok geçmiş olsun canım sen çok hastalandın yaaa.. bi D vitamini düzeyine baktırsan?

Bugün pirinç detoksu yapıyorum kızlar sabah geç kalktım öğlen yedim ilk ogunumu.
Sabah kilom 68.6 sonunda izne ayrildigim kiloya döndüm çok şükür.
oh oh maşallah Gogom :) test sonucu ne çıktı nelere karşı dikkatli olucakmışsın?

Nasılsınızzzzz ???

hoşgeldinnnn :KK48: biz de seni özledik :KK60:

Kızlar aranızda yeşil çay sevmeyenler vardı ben geçen haftalarda suya katiyodum ya iyi geldi sizde yapabilirsiniz
Akşamdan 1 litre suya 1 çay kaşığı demlenn yeşil caydan atıp bekletin ertesi gün süzüp için hem sicakken ki tadı olmuyor hemde faydalı. Tarçın çubuğu limon ve zencefilde atsaniz fena olmaz.

Gogom sıcak suyamı koyuyon yeşilçayı?

canım çok güzel oluyor.. ben kaşarı fazla tüketmiyorum kaşar diye eritme peynir satıyolar artık hiç güvenemiyorum..

oyyy ne heyecan ne stres olmuşsundurrrr :KK53::KK60:

çok geçmiş olsun canım sen çok hastalandın yaaa.. bi D vitamini düzeyine baktırsan?

oh oh maşallah Gogom :) test sonucu ne çıktı nelere karşı dikkatli olucakmışsın?

hoşgeldinnnn :KK48: biz de seni özledik :KK60:

Gogom sıcak suyamı koyuyon yeşilçayı?

Genel bi kontrol istiyorum zaten canim.
1 ayda olsa bi diyetisyene gidecegim hem tum degerlerime baktiecam hemde almam gerek besinlerin miktarlari vs nasil olmasi gerekiyor onu ogrenmis olurum.

Bu arada trambolin nasil cnm. Sikilasma vs varmi ?

Ancak bi dantel yada ayni kumastan bi parcayla modelin aynisinin devamini getirebilirim diye düşündüm.

Yani elbisenin modeli cok güzel dedigim gibi dekolte malesef sorun.
esim bu zaman kadar giyimime karismadi cunku karisabilecegi tarzda giyinmedim ama buna sicak bakmayacagini biliyorum.
kaldiki seninde dedigin gibi bende rahat edemem

Dilvin bu konulara biraz daha hakim belki fikir verebilir.

Dantel belki bogabilir canim, canlandiramadim gözümde. Elbise kareli oldugu icin kapatmasi biraz zor olacak bence.

Kuzum benim hosuma da gitmiyor acikcasi evli barkli kadinlarin abartili bir sekilde bir taraflarini acip dolasmalari ama bazi erkeklerde (bana göre midesi genis) aksine yaninda ki kadin dekolteli olsun istiyor... Herkesin kendi zevki, kimseyi bu konuda yargilamak bize düsemez :)

Dilvinim bu konuda kesin fikirde bulunur :)

Genel bi kontrol istiyorum zaten canim.
1 ayda olsa bi diyetisyene gidecegim hem tum degerlerime baktiecam hemde almam gerek besinlerin miktarlari vs nasil olmasi gerekiyor onu ogrenmis olurum.

Bu arada trambolin nasil cnm. Sikilasma vs varmi ?

leslie 3 mile yürüyorum ve tiffany rothe egzersizlerini yapıyorum bir de sumo squat :) trambolini şu ara yapmıyorum çünkü o kadar yoruyorki.. pestilim çıkıyor 10 dk da.. bir de belimde ağrı oldu korktum ara verdim

canım marka vermiyorum ama marka alınca bişey olmaz diyorum ben amao_O
2 yumurtaya 1 kaşık lor peyniri değil mi canım

ben de marka alıyordumda hani şu vakumlu poşette olanlardan sonra her defasında aynı tat olmamaya başladı bıraktım bende..

leslie 3 mile yürüyorum ve tiffany rothe egzersizlerini yapıyorum bir de sumo squat :) trambolini şu ara yapmıyorum çünkü o kadar yoruyorki.. pestilim çıkıyor 10 dk da.. bir de belimde ağrı oldu korktum ara verdim

ben de marka alıyordumda hani şu vakumlu poşette olanlardan sonra her defasında aynı tat olmamaya başladı bıraktım bende..
cidden bazen ara ara değişiyoo_O

Dantel belki bogabilir canim, canlandiramadim gözümde. Elbise kareli oldugu icin kapatmasi biraz zor olacak bence.

Kuzum benim hosuma da gitmiyor acikcasi evli barkli kadinlarin abartili bir sekilde bir taraflarini acip dolasmalari ama bazi erkeklerde (bana göre midesi genis) aksine yaninda ki kadin dekolteli olsun istiyor... Herkesin kendi zevki, kimseyi bu konuda yargilamak bize düsemez :)

Dilvinim bu konuda kesin fikirde bulunur :)

O bahsettigin tarzda tanidigim 1 cift var.
esimde bende anlam veremiyoruz ama saygi duymak zorundayiz.

Anladim canim
su yogunlugum bitsede sporuma kaldigim yerden devam etsem

cidden bazen ara ara değişiyoo_O

Kiz sen sadece alintilara mi cevap veriyorsun hic digerlerinin mesajlarini okumuyormusun ?

Anladim canim

Kiz sen sadece alintilara mi cevap veriyorsun hic digerlerinin mesajlarini okumuyormusun ?

sağlığın yerine gelsinde her şey olur sırasıyla canım.. çok mu yoruyon kendini ? aklıma takıldı vala bu kadar sık hastalanmak iyi değil kendine dikkat et

sağlığın yerine gelsinde her şey olur sırasıyla canım.. çok mu yoruyon kendini ? aklıma takıldı vala bu kadar sık hastalanmak iyi değil kendine dikkat et

Bu siralar dikkat etmedim dogru canim.
hele son 1 hafta hic dikkat etmedim evde olsam dinlenirdim ama soz konusu yardima ihtiyaci olan biri olunca kendimi arka plana atiyorum.

evet malesef :KK43: o yüzden ben en çok lor peynir ve süzme peynir tüketiyorum:KK66:
biz kaşar alıyoruz hayatım pizza yaparız evde biz neredeyse her hafta :48:

Anladim canim

hayır canım ama bazen atladıgım yerler oluyo biliyodum akrabanın bebegi oldugunu ama girmeyince acaba dedim izin mi aldı atlamışım onda kaldıgını o_O
bazen işim olursa alıntıları cevaplayıp akşam yatmadan gecmişi okuyorum :KK60:

Back
X