• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biz kaşar alıyoruz hayatım pizza yaparız evde biz neredeyse her hafta :KK48:

hayır canım ama bazen atladıgım yerler oluyo biliyodum akrabanın bebegi oldugunu ama girmeyince acaba dedim izin mi aldı atlamışım onda kaldıgını o_O
bazen işim olursa alıntıları cevaplayıp akşam yatmadan gecmişi okuyorum :KK60:

Kuzum görumcem dogum yapmisti.
senden ricam hi kac saat once bi elbise fotoau paylastim ama gogis bolgesi cok acik onun icin bisiler yapabilirmiyim dantel yada kollardan parca alip göğüs bolgesine ekleme falan ...
bi bakarmisin

Ancak bi dantel yada ayni kumastan bi parcayla modelin aynisinin devamini getirebilirim diye düşündüm.

Yani elbisenin modeli cok güzel dedigim gibi dekolte malesef sorun.
esim bu zaman kadar giyimime karismadi cunku karisabilecegi tarzda giyinmedim ama buna sicak bakmayacagini biliyorum.
kaldiki seninde dedigin gibi bende rahat edemem

Dilvin bu konulara biraz daha hakim belki fikir verebilir.

Dantel belki bogabilir canim, canlandiramadim gözümde. Elbise kareli oldugu icin kapatmasi biraz zor olacak bence.

Kuzum benim hosuma da gitmiyor acikcasi evli barkli kadinlarin abartili bir sekilde bir taraflarini acip dolasmalari ama bazi erkeklerde (bana göre midesi genis) aksine yaninda ki kadin dekolteli olsun istiyor... Herkesin kendi zevki, kimseyi bu konuda yargilamak bize düsemez :)

Dilvinim bu konuda kesin fikirde bulunur :)
kızlar anca okuyabildim hala geçmişi okuyorum bi yandan misafirimde var kusuruma bakmayıno_O
kaz ayağı bi kumaşa dantel modeli ne olursa olsun kesinlikle önermem böyle bir elbiseye alakaya bamya olur
medine ipeği gibi yarı transparan şifon gibi kumaş alıp ek apabilirsin ama göğüs kısmını iyi ayarlaman gerek potluk olmaması lazım
yada şifon bi kumaş alıp beyaz yada siyah sade benim tercihim bunun kenarlarını kıvırıp iğneyle zürafa yapıp yada makine
geçip boynuna alıp arkaya atabilirsin baglaya bilirsin farklı şekillerde
ama elbise çok hoş özellikle kollarına bayıldım tam benim kullandıgım tarzlardan:KK51:
begenmezseniz farklı şeyler düşünebilirim

Kuzum görumcem dogum yapmisti.
senden ricam hi kac saat once bi elbise fotoau paylastim ama gogis bolgesi cok acik onun icin bisiler yapabilirmiyim dantel yada kollardan parca alip göğüs bolgesine ekleme falan ...
bi bakarmisin
baktım hemşom onu düşünüyodum napılabilir diye ama kollarını bozma aslaaa
sen aldın mı bu elbiseyi ?

Kizlar bu elbise hakkindaki fikirlerinizi alimmm

Gögus bolgesi bana gore oldukca acik ama diyorum belkide o kadar acik degildir yada ne bilim elbiseye bi iki numara yapsam gosgus bölgesini kapatsam meselaaa nasil olur.
ben bayildim çünkü

Eki Görüntüle 1468675
bu elbiseyle gelicen benim karşıma ben yapıverirdim hem modeli bozmazdım hem değişik bi hava verirdim niye burda değilsin sen hemşommo_O

kızlar anca okuyabildim hala geçmişi okuyorum bi yandan misafirimde var kusuruma bakmayıno_O
kaz ayağı bi kumaşa dantel modeli ne olursa olsun kesinlikle önermem böyle bir elbiseye alakaya bamya olur
medine ipeği gibi yarı transparan şifon gibi kumaş alıp ek apabilirsin ama göğüs kısmını iyi ayarlaman gerek potluk olmaması lazım
yada şifon bi kumaş alıp beyaz yada siyah sade benim tercihim bunun kenarlarını kıvırıp iğneyle zürafa yapıp yada makine
ama elbise çok hoş özellikle kollarına bayıldım tam benim kullandıgım tarzlardan:KK51:

Kuzum tam anlayamadim anlatmak istedigini

baktım hemşom onu düşünüyodum napılabilir diye ama kollarını bozma aslaaa
sen aldın mı bu elbiseyi ?

yok kuzum almadim almak istiyorum ama bi numara yapamayacaksam giyemem e giyemezsemde almamin anlami yok.
yaa bu boy eteklerde guzel modeller bulmak cok zor bayildim buna

bu elbiseyle gelicen benim karşıma ben yapıverirdim hem modeli bozmazdım hem değişik bi hava verirdim niye burda değilsin sen hemşommo_O

Ah ah keske olsaydik hemsom[/QUOTE]

Gögus bolgesi bana gore oldukca acik ama diyorum belkide o kadar acik degildir yada ne bilim elbiseye bi iki numara yapsam gosgus bölgesini kapatsam meselaaa nasil olur.
ben bayildim çünkü

Eki Görüntüle 1468675
Bencede açık ama bişey canlandiramadim gözümde.
canım çok güzel oluyor.. ben kaşarı fazla tüketmiyorum kaşar diye eritme peynir satıyolar artık hiç güvenemiyorum..

oyyy ne heyecan ne stres olmuşsundurrrr :KK53::KK60:

çok geçmiş olsun canım sen çok hastalandın yaaa.. bi D vitamini düzeyine baktırsan?

oh oh maşallah Gogom :) test sonucu ne çıktı nelere karşı dikkatli olucakmışsın?

hoşgeldinnnn :KK48: biz de seni özledik :KK60:

Gogom sıcak suyamı koyuyon yeşilçayı?
Sarımsak, elma, nohut, şeker pancarı, koyun sütü benim intoleransim olanlar.bunlar kırmızı bölgede yani belli surelerde hiç tuketmiycem birde sarı bölge dikkatli tuketmem gerekenler var maya yaban mersini karabuğday tonbaligi. Pazartesi den bu yana tüketmiyorum bunları.
Yeşil çayı normal içme suyuna atıyorum aksamdan sabaha bekliyor.

Sarımsak, elma, nohut, şeker pancarı, koyun sütü benim intoleransim olanlar.bunlar kırmızı bölgede yani belli surelerde hiç tuketmiycem birde sarı bölge dikkatli tuketmem gerekenler var maya yaban mersini karabuğday tonbaligi. Pazartesi den bu yana tüketmiyorum bunları.
Sagol canim ben de yapicam yesilcayli sudan

E-brulim E-brulim boş bırakmazdı buraları o_O

kız Allah iyiliğini versin avatarını değişmiş:KK48: nasıl alışmışım avatarına :KK48: haha çok güldüm kendime :KK48::KK48:
ALLAH iyiliğini versin gülüm ya :) imaj değişikliği yaptım :)

O bahsettigin tarzda tanidigim 1 cift var.
esimde bende anlam veremiyoruz ama saygi duymak zorundayiz.
Aynen canım saygı duymak şart, herkesin kendi kararı.

Beyaz kumaş da değil de bence en iyi siyah olur ama bunu kapatması göğüs kısmında ki kesim yüzünden çok zor gibi.

Kuzum tam anlayamadim anlatmak istedigini

yok kuzum almadim almak istiyorum ama bi numara yapamayacaksam giyemem e giyemezsemde almamin anlami yok.
yaa bu boy eteklerde guzel modeller bulmak cok zor bayildim buna

Ah ah keske olsaydik hemsom
[/QUOTE]

kuzum yarım metre siyah şifon kumaş alıcaksın göğüs kısmına güzelce sok onu sonra iğnele teğelle dik o acık kısmı transparan bi görüntü olucak
yine anlatamadım sanırım istersen resimle anlatayım
alıcagım mağazaya rica etsen onlar yapamazlar mı
ALLAH iyiliğini versin gülüm ya :) imaj değişikliği yaptım :)

Aynen canım saygı duymak şart, herkesin kendi kararı.

Beyaz kumaş da değil de bence en iyi siyah olur ama bunu kapatması göğüs kısmında ki kesim yüzünden çok zor gibi.
evet canım göğüs kısmı dar dikeceği şifonuda iyi ayarlaması gerekiyo
bende siyah tercih ederdim ama zevkler ve renkler tartışılmaz dedim kararı hemşoma bıraktım giyecek olan kendisi :51:

Püff

Kendimi avutuyorum belki resimdeki elbiseyi giyen kiz asagiya dogru cekmistirde o yüzden acik duruyordur diyorum ahahah

Bugünkü Menüm
Sabah 8:00 1 sb sıcak limonlu su
15 dk sonra 1 küçük domates, 1 dilim peynir, 2 labneli yulaf gevreği, 6 zeytin, yeşil çay..

Öğle 13:00 200 gr balık pane (fırında yağsız pişti). 1 küçük porsiyon acılı mantar sote. (1 çk kaşar serptim).

Ara 14:30 4 ceviz içi

Akşam 17:00 1 tabak yoğurt 3 yk yulaf ezmesi ile.
Spor 30 dk koşu bandı 5 km/h 100 mekik
3 l su ( son yarım elimde).:KK50:

kuzum yarım metre siyah şifon kumaş alıcaksın göğüs kısmına güzelce sok onu sonra iğnele teğelle dik o acık kısmı transparan bi görüntü olucak
yine anlatamadım sanırım istersen resimle anlatayım
alıcagım mağazaya rica etsen onlar yapamazlar mı

bende siyah tercih ederdim ama zevkler ve renkler tartışılmaz dedim kararı hemşoma bıraktım giyecek olan kendisi :KK51:[/QUOTE]

Bilmiyorumki yaparlarmi butik tarzi bi yer o nedenle bilemiyorum.

Elbisenin renklerini nette yayinlamamislar bu model ilk defa tercih edecegim bu model kaz ayagi oluyor sanirim.ama varsa siyah kirmizi mürdüm rengi falan tercih etmek isterdim.

Püff

Kendimi avutuyorum belki resimdeki elbiseyi giyen kiz asagiya dogru cekmistirde o yüzden acik duruyordur diyorum ahahah
Canım internetten beğendiysen geldiğinde resmen hayalkırıklığı (tecrübeyle sabit). Göğüs kısmı aynen böyle olupta giyildiğinde anormal görünen elbiselerde var. Ama aynen böyle resimdeki gibi ise gerçektende şık bir elbise. Rengi de hoş modeli de. Ben de bir elbise beğendim dantel eklemeli dekolteli de. Ama çok kısa etek boyu.

bende siyah tercih ederdim ama zevkler ve renkler tartışılmaz dedim kararı hemşoma bıraktım giyecek olan kendisi :KK51:
Haklısın canım :) bizde fikir veriyoruz sadece

Bugünkü Menüm
Sabah 8:00 1 sb sıcak limonlu su
15 dk sonra 1 küçük domates, 1 dilim peynir, 2 labneli yulaf gevreği, 6 zeytin, yeşil çay..

Öğle 13:00 200 gr balık pane (fırında yağsız pişti). 1 küçük porsiyon acılı mantar sote. (1 çk kaşar serptim).

Ara 14:30 4 ceviz içi

Akşam 17:00 1 tabak yoğurt 3 yk yulaf ezmesi ile.
Spor 30 dk koşu bandı 5 km/h 100 mekik
3 l su ( son yarım elimde).:KK50:
Nerdesin kuzum sen :)
Menün şahane olmuş

Bilmiyorumki yaparlarmi butik tarzi bi yer o nedenle bilemiyorum.

Elbisenin renklerini nette yayinlamamislar bu model ilk defa tercih edecegim bu model kaz ayagi oluyor sanirim.ama varsa siyah kirmizi mürdüm rengi falan tercih etmek isterdim.
Bir sor canım belki yapıyorlardır, olmadı bir terziye de sorabilirsin?
Bordoooo çok güzel, sanada yakışır bence :)

Bugünkü menüm

Sabah 09:00
Yoğurt
Keten tohumu
1 tk bak ve biraz tarçın

Öğle 12:30
3 yk pilav
Fırın poşetinde pişmiş sebzeli hindi göğüsü (patates, bezelye, havuç, mantar)

Akşam 17:20
Soya soslu sebze
3 yk pilav
2 ince dilim tavuk göğüsü

1,5 lt su
Spor: 5 km yürüyüş yapıldı belki akşam tekrar çıkarım

Haklısın canım :) bizde fikir veriyoruz sadece

Nerdesin kuzum sen :)
Menün şahane olmuş

Bir sor canım belki yapıyorlardır, olmadı bir terziye de sorabilirsin?
Bordoooo çok güzel, sanada yakışır bence :)
Özledin mi beniii :KK19: dünkü halka sesleniş konuşmamdan sonra sesim kısıldı:KK48:
Bu arada men

Bugünkü menüm
sabah 7.30 kahvalti
Bir tane kepek ekmek
üstüne tost peyniri
100gr meyveli yogurt

17.00
bisey hazirlayasim yoktu
iki tane yumurta
domates salatalik
iki kepek ekmek

acikirsam bi yesil elma yerim.

1.5 litre su simdilik

spor yok bugün cok yorgunum halim yok .

Özledin mi beniii :KK19: dünkü halka sesleniş konuşmamdan sonra sesim kısıldı:KK48:
Bu arada men
Bu arada menün güzel olmuşş canım :) baya verdin kilo sen bu cuma yansıyacak tartına. ay elim çarptı yarım yamalak geldi mesajım:-)

Bugünkü menüm
sabah 7.30 kahvalti
Bir tane kepek ekmek
üstüne tost peyniri
100gr meyveli yogurt

17.00
bisey hazirlayasim yoktu
iki tane yumurta
domates salatalik
iki kepek ekmek

acikirsam bi yesil elma yerim.

1.5 litre su simdilik

spor yok bugün cok yorgunum halim yok .
Kankii senin dediğin programın bir ayrı çeşidi Türkiyenin Fitwell programını indirdim. Hatırlatma fln var bugün denedim memnun kaldım. içeceğim suyuma alkali için limon damlatmam gibi öneriler bile yolluyor:-) Bir göz at istersen.

ben bayildim çünkü

Eki Görüntüle 1468675
vallah bence cok guzel elbise evet önü gercekten açık bana gore.. ama ben elbise yaptirmaya karsiyim .. cunku elbiseyi gercekten oldugu gibi alinmasi lazim. eger ekstradan bisey yapılınca ister ister istemez modeli kaciyor ve hani belli oluyor..
Kankii senin dediğin programın bir ayrı çeşidi Türkiyenin Fitwell programını indirdim. Hatırlatma fln var bugün denedim memnun kaldım. içeceğim suyuma alkali için limon damlatmam gibi öneriler bile yolluyor:-) Bir göz at istersen.
aa o iyimis vallah bende oyle degil :) bi bakiyimm

Back
X