• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum..
sabah 7.00
3 adet tam bugday biskuvi
1 kucuk boy cikolatali sut

ara 9.00
kahve
ara 10.00 form cay

öğle saat 13.30
yarim simit,yarim pogaca
1 borek
domates salatalik biber
1 dilim peynir,3 zeytin

Ara 15.00 kahve

saat 19.00
1 kinder sut dilimi

2.5 litre su
50 squat,50 ziplama 30 mekik
30 jumping jack,bol merdiven
GELSIN CEZALAAAAR...

simdi soda icicem
Naptin kankim sen yahu gelsin cezalar 50 squat 100 jamping jack 50 mekik

Buarada pinnertest soruma kesin cewap yazmissindir ama sayfalarda gozumden kacti canim ,bulamadim kankim

Bugün 14.427 adım atmışım kızlaaar :KK55:

Bugünkü menüm
sabah 7.30 kahvalti
Bir tane kepek ekmek
üstüne tost peyniri
100gr meyveli yogurt

17.00
bisey hazirlayasim yoktu
iki tane yumurta
domates salatalik
iki kepek ekmek

acikirsam bi yesil elma yerim.

1.5 litre su simdilik

spor yok bugün cok yorgunum halim yok .
Canım çok az geldi bana sanki?

Kankii senin dediğin programın bir ayrı çeşidi Türkiyenin Fitwell programını indirdim. Hatırlatma fln var bugün denedim memnun kaldım. içeceğim suyuma alkali için limon damlatmam gibi öneriler bile yolluyor:-) Bir göz at istersen.
Kuzu o fitwell uygulamasının aylık ücreti var mı?

Bugun ku menum

Sabah 08:30
Yarim s.b süt ile kahvaltilik gevrek

Oglen 12:30
2 yumurta ve 2 dilim peynirden omlet
Roka

Aksam 17:30
3 yk zeytinyagli barbunya
3 yk turp otu salatasi
2 yk yoğurt

2,5 lt su ictim
Leslie 3 mile tamam
60 sumo squat tamam
Harika :KK19:

Gayet iyi bir menü beğendim rakibem.
Teşekkür ederim rakibelerin en tatlısı :KK5:

Benim menüm kısa ve öz
Sabah 12.00 haşlanmış pirinç yanında közlenmiş kırmızı biber 3 tane patates kızartması

ara 14.30 az çiğ cerez ve kuru üzüm kefir

Akşam 18.00 pirinç ve maydonoz dere otu közlenmiş biberle salata

20.00 yarım greyfurt biraz sonra ayran icicem

Su 2 oldu yarım daha içerim
spor 30 dk yürüyüş
Patates kızartması hariç çok güzel canım ama onu da azıcık yemişsin zaten. Inşallah lapa sana güzel bir sonuç verir, sabah tartıdan sonra mutlaka bildir, çok merak ediyorum :KK22:

Hep mutlu ol tatlım :KK60:
Hep beraber inşallah leylam :KK60:

Menum..
sabah 7.00
3 adet tam bugday biskuvi
1 kucuk boy cikolatali sut

ara 9.00
kahve
ara 10.00 form cay

öğle saat 13.30
yarim simit,yarim pogaca
1 borek
domates salatalik biber
1 dilim peynir,3 zeytin

Ara 15.00 kahve

saat 19.00
1 kinder sut dilimi

2.5 litre su
50 squat,50 ziplama 30 mekik
30 jumping jack,bol merdiven
GELSIN CEZALAAAAR...

simdi soda icicem
:KK35:Cıks olmamış hayatım... Kankinin cezasını uygulamayı unutma :KK39:
Yarında daha güzel bir gün geçireceğine inanıyorum :KK68:

Patates kızartması hariç çok güzel canım ama onu da azıcık yemişsin zaten. Inşallah lapa sana güzel bir sonuç verir, sabah tartıdan sonra mutlaka bildir, çok merak ediyorum :KK22:

Canım eğer kendine ait bir yemek ve spor programı istersen ona ayrıca bir anket dolduruyorsun. O kısmı ödemeli olabilir. Yoksa bedava indiriliyor. İlk üyelik formunu dolduruyorsun (belirtmiş orada zaten standart üye diye) İşte hotmail adresi veya sosyal ağdan üye oluyorsun, kilo/boy/spor/hedef bigilerini dolduruyorsun. Günlük kalori alımını ve yakımını hesaplıyor, bildirim fln geliyor ona göre. Bir bayan bunun desteğiyle 20+ kilo verdiğini söylemişti. Darısı bizee:-)

az zaten ama yumurta tok tutuyor beni suan o yuzden yiyesim.gelmedi

Menum:) sabah bir elma yeşil çay öğlen mercimek çorbası fırında tavuk ayran akşam 1 dilim pizza yeşil çay:)
Yarım saat yuruyuş
100 ip atlama

Canım eğer kendine ait bir yemek ve spor programı istersen ona ayrıca bir anket dolduruyorsun. O kısmı ödemeli olabilir. Yoksa bedava indiriliyor. İlk üyelik formunu dolduruyorsun (belirtmiş orada zaten standart üye diye) İşte hotmail adresi veya sosyal ağdan üye oluyorsun, kilo/boy/spor/hedef bigilerini dolduruyorsun. Günlük kalori alımını ve yakımını hesaplıyor, bildirim fln geliyor ona göre. Bir bayan bunun desteğiyle 20+ kilo verdiğini söylemişti. Darısı bizee:-)
Çok teşekkür ederim canım, bende deneyeceğim. Ay inşallah amiiin :)

az zaten ama yumurta tok tutuyor beni suan o yuzden yiyesim.gelmedi
Acıkmazsan ne ala canım :)

Menum:) sabah bir elma yeşil çay öğlen mercimek çorbası fırında tavuk ayran akşam 1 dilim pizza yeşil çay:)
Yarım saat yuruyuş
100 ip atlama
Pizza mı??? 100 zıplama ceza kazandınız tebrikler sevgili kankacığım :)))

Atin beni denizlereeee :KK42: yine 300 gr fazla.... kara bahtim, kör talihim gülmedi ya yüzüme :KK43: Neyse gün dogmadan neler dogar :63:

Atin beni denizlereeee :KK42: yine 300 gr fazla.... kara bahtim, kör talihim gülmedi ya yüzüme :KK43: Neyse gün dogmadan neler dogar :63:
Yanlız değilsin canım bendede pek işe yaramadı detoks arti 300 de benden dün 68.6 bugün 68.9
Bugün devam etmiycem detoksa normal beslenmeme dönüyorum.

Yanlız değilsin canım bendede pek işe yaramadı detoks arti 300 de benden dün 68.6 bugün 68.9
Bugün devam etmiycem detoksa normal beslenmeme dönüyorum.
Olsun biz yinede moralimizi bozmamaya calisalim canim. Benim vücudumda sislikte var, yüzügümü zor taktim sabah... Belki sendede sislik vardir? Tarti bize keske yarin bir sürpriz yapsa. Ne güzel olur :110:

:KK73:Gününüz Aydın olsun kızlar
Ben az önce tartıldım gözlerime inanamadım :KK57:
Dün akşamdan başlayan reglim, bu sabah şaşkına uğrattı:-) Eşim oğlum kızım herkesi tartım hahaha (5 kiloluk pirinç torbasını bileee) :KK71: tam 1 kilo 100 gr eksik çıkıyorum tartıda :KK6::KK36: İnanılmaz bir hafiflik var.

Dün akşamdan başlayan reglim, bu sabah şaşkına uğrattı:-) Eşim oğlum kızım herkesi tartım hahaha (5 kiloluk pirinç torbasını bileee) :KK71: tam 1 kilo 100 gr eksik çıkıyorum tartıda :KK6::KK36: İnanılmaz bir hafiflik var.
Tebrik ederim canim - deeeeepteyim ama senin adina gercekten sevindim :KK68: darisi bize insallah

Tebrik ederim canim - deeeeepteyim ama senin adina gercekten sevindim :KK68: darisi bize insallah
İnşallah canımm, tartı sürpriz yaptı. Morelini yüksek tut canım. Parmakların şişmesinin nedeni tuz olabilirmi acaba. Bugünü tuzsuz yemeklerle geçirsen yarına geçer o :KK36:

Olsun biz yinede moralimizi bozmamaya calisalim canim. Benim vücudumda sislikte var, yüzügümü zor taktim sabah... Belki sendede sislik vardir? Tarti bize keske yarin bir sürpriz yapsa. Ne güzel olur :110:
Geçici bi durum canım bence tek gidayla beslenmek yaramıyor bana daha önce de ayran detoksu böyle olmuştu az versemde almıştım hemen.

Gözün aydın canım süper sevindim senin adına.

İnşallah canımm, tartı sürpriz yaptı. Morelini yüksek tut canım. Parmakların şişmesinin nedeni tuz olabilirmi acaba. Bugünü tuzsuz yemeklerle geçirsen yarına geçer o :KK36:
Kuzum sen 1 gün icinde bu kadar güzel bir sonuc almissin, suan bende umutluyum, tarti banada yarin bir sürpriz yapacak :KK76: Fazla tuzlu da yemedim ama gec yattim belki o nedenle sismisimdir. Bu aksam erken yatmaya calisayim bakalim :KK60:

Back
X