• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy en guzel,en ihtiyacim olan dua canim yaa,insallah uyur ..zaten o kadar sebepsiz ki uyanmalari aklim ermiyo,cnm insallahsabah erkenden kalkip tuvalete cikma duasi etcem cunku 3 gun olcak sanirim yarin cikmazsam,o da tartiya kotu yansir..erkenden nobet tutcam hihhhih :KK66: :) :)
Eğer wc ye çıkabilirsen kesin güzel sonuç alırsın bitanem. Stres yapma kendine, oluruna bırak o zaman kendiliğinden olur herşey.
Cnm menun cok guzel ve hafif olmus
Teşekkürler canım

Gözünüz aydın canım :)
Menülerin güzel olmuş, ALLAH kabul etsin. Yoğunluktan spor da yapamadım sanırım?

Güzel olmuş wembam, yarına inşallah çoook güzel bir sonuç alırsın :) inşallah ufaklıkta seni bu gece uyutur :)

Cok sagol canim :) Rabbim tum askerleri sag selamet ailelerine kavustursun..
kac gundur yapmiyorum maalesef orucla da ne zaman yapayim bilmiyorum, gunduz halsiz gece yorgun oluyorum.. en azindan squat falan yapabilirim..

Tatlim suyu arttir biraz gerci oructan dolayi kalan zaman da az..

Aynen cnm zaman kalmiyor, icebildigim kadar iciyorum bi de caysiz yapamiyorum, cay cok icince suya yer kalmiyor haliyle :) cay yerine su icersem daha iyi olur.. menumu yazdim ondan sonra kac fincan cay ictimm :))

Cok sagol canim :) Rabbim tum askerleri sag selamet ailelerine kavustursun..
kac gundur yapmiyorum maalesef orucla da ne zaman yapayim bilmiyorum, gunduz halsiz gece yorgun oluyorum.. en azindan squat falan yapabilirim..
Amin canım amin, hepsine hayırlı tezkereler...
Tabi oruçlu olunca spor zor canım. Gündüz bence yapma, ALLAH korusun tansiyonun falan düşer birde. Akşam iftardan sonra 20 squat yapsan yeter bence. Şuan zaten kilo vermek için pek spora ihtiyacın yok çünkü oruçtan dolayı verirsin.

Misafirlerim vardi yazamadim menumu hemen yazip cikicam uyumaliyim sabah ise gidicem.
sabah ince dilim peynir 1 tane
domates salatalik (acele ciktim evden).

ögle ince 1 dilim pasta :( 2 sekersz kahve

Aksam 2 haslanmis yumurta 1 dilim kepek ekmegiyle

Su 2 litre
Spor yarim saat tempolu yuruyus.

yarin tarti gunu kizlar. sabah cikmadan tartilirim. Isteyken yazarim kilomu. Heyecan stresss basti tarti gunu ya. Ay insallah vermisimdir. bu hafta menum karmasik oldu hep.

Misafirlerim vardi yazamadim menumu hemen yazip cikicam uyumaliyim sabah ise gidicem.
sabah ince dilim peynir 1 tane
domates salatalik (acele ciktim evden).

ögle ince 1 dilim pasta :KK43: 2 sekersz kahve

Aksam 2 haslanmis yumurta 1 dilim kepek ekmegiyle

Su 2 litre
Spor yarim saat tempolu yuruyus.

yarin tarti gunu kizlar. sabah cikmadan tartilirim. Isteyken yazarim kilomu. Heyecan stresss basti tarti gunu ya. Ay insallah vermisimdir. bu hafta menum karmasik oldu hep.
Az olmuş canım, sanırım pastadan dolayı akşam fazla yemedin. Stres yapma pozitif düşün. Yarın hepimiz güzel sonuçlar alacağız :KK68:

Kiyamam yaa, kuzum hic birseyi dert etme, o güzel canin síkílmasin. Insanlarin agzi torba degil maalesef, onlar sen istesende istemesende konusurlar. Kulaklarini o insanlara karsi tikayip mutlu olmaya bak.
Canııım evet maalesef öyle.. ben ufacık şeyi bile kafaya takan bir insanım çok zorlanıyorum ama çoğu işi hallettik yakında evi de yerleştiricez çok mutluyum :)))
Suan cok normal tatlim tam stres yuvasındasin. Hic takma hersey gececek ve sen sevdiceginle mutlu olacaksin bunu bu sekilde düşün.

Izin konusunda ise yarin otibari ile izinli olursun
ay inşallaah bu zor günleri atlatıp güzel huzurlu mutlu bir yuva kurabiliriz inşallaaah :) Sizleri de çok özledim bu günden itibaren iznim bitiyor ve bu hafta içi artık sizlerleyim yeniden çok heyecanlıyıııııımm yuppiiii :)))

Iyi geceler herkese, yarını sabırsızlıkla bekliyorum :rolleyes:

Canııım evet maalesef öyle.. ben ufacık şeyi bile kafaya takan bir insanım çok zorlanıyorum ama çoğu işi hallettik yakında evi de yerleştiricez çok mutluyum :)))

ay inşallaah bu zor günleri atlatıp güzel huzurlu mutlu bir yuva kurabiliriz inşallaaah :) Sizleri de çok özledim bu günden itibaren iznim bitiyor ve bu hafta içi artık sizlerleyim yeniden çok heyecanlıyıııııımm yuppiiii :)))
Hayırlısıyla bu süreci atlatırsınız inşallah efsuncum. Oluruna bırak canım, kendini çok sıkmamaya çalış. Herşey bir şekilde hallolur. Hep mutlu ol inşallah :KK15:

kızlar heyecan bastı beni yeniden aranızdayım artık :))
İzinliyken spor hiç yapmadım ama eşya ara eksikleri tamamla evi ara bul temizle derken sokaklarda baya yürüdüm sanırım bunun etkisiyle diyeti de bırakmış olmama rağmen 1 buçuk kilo aldım.
Aldığım kilo az olmasına rağmen pantolonum 84 kiloluk halimdeki gibi oldu anlayamadım..
Neyse moral bozan çok şey varken bu yüzden moralimi bozmayacağım sıfırdan diyete başlıyor gibi heyecanlıyım inşallah strese giripte ters sonuçlar yaşamam :))

Hepinizi çok özledim sohbetinizi özledim desteklerinizi özledim.
İyiki varsınız :)

Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 77.1
Bu hafta : 77.1
Fark : % 0
Haftalik mesaj sayim : 35

Bu hafta durgunluk var kilomda kizlar. Metobolizmamin başını döndürdüm şu aralar. Olsn artıdan iyidir..

Günaydın kizlar
Dundrn beri internetimiz yok bolgesel sorun varmis ttnete ariza kaydi verdik oglene kadar gelecekmis ama gelmez diye korkuma kardesim ise gitmeden tlfnunu kaptim :) benim tlfndaki internet paketimde bitmis tarihi gelmeden yenilenmiyor..

Kilom 58,5 yani sabit.. iddiayi kazanamadim :P oglene kadar gelirim inşallah Hayırlı Cumalar

kızlar günaydın hepinize

kilom sabit 54.6 :(

dün giremedim yeni girebildim kkya kusura bakmayaın neden bilmiyorm şimdiden toplantı başlamak üzere hemen yazayım girmişken dedim hemde buradan bahar havası bahar neşesi yollayayım dedim
IMG-20150402-00448.webp
IMG-20150402-00457.webp

Tekrardan hosgeldin aamiza kuzum uzun zaman olmustu

Günaydın, hayırlı cumalar canlarım.

kızlar heyecan bastı beni yeniden aranızdayım artık :))
İzinliyken spor hiç yapmadım ama eşya ara eksikleri tamamla evi ara bul temizle derken sokaklarda baya yürüdüm sanırım bunun etkisiyle diyeti de bırakmış olmama rağmen 1 buçuk kilo aldım.
Aldığım kilo az olmasına rağmen pantolonum 84 kiloluk halimdeki gibi oldu anlayamadım..
Neyse moral bozan çok şey varken bu yüzden moralimi bozmayacağım sıfırdan diyete başlıyor gibi heyecanlıyım inşallah strese giripte ters sonuçlar yaşamam :))

Hepinizi çok özledim sohbetinizi özledim desteklerinizi özledim.
İyiki varsınız :)
Aynen tatlım moral bozmak kesinlikle yok, birlikte başaracağız :)

ayyy canım benimmm :))) Güzel duaların kat kat sana dönsün inşallah :))) muck
ALLAH razı olsun bitanem :)

Kilo Bildirimi
Geçen hafta : 77.1
Bu hafta : 77.1
Fark : % 0
Haftalik mesaj sayim : 35

Bu hafta durgunluk var kilomda kizlar. Metobolizmamin başını döndürdüm şu aralar. Olsn artıdan iyidir..

Günaydın kizlar
Dundrn beri internetimiz yok bolgesel sorun varmis ttnete ariza kaydi verdik oglene kadar gelecekmis ama gelmez diye korkuma kardesim ise gitmeden tlfnunu kaptim :) benim tlfndaki internet paketimde bitmis tarihi gelmeden yenilenmiyor..

Kilom 58,5 yani sabit.. iddiayi kazanamadim :p oglene kadar gelirim inşallah Hayırlı Cumalar

kızlar günaydın hepinize

kilom sabit 54.6 :KK43:

dün giremedim yeni girebildim kkya kusura bakmayaın neden bilmiyorm şimdiden toplantı başlamak üzere hemen yazayım girmişken dedim hemde buradan bahar havası bahar neşesi yollayayım dedim
Eki Görüntüle 1479034 Eki Görüntüle 1479035
Kızlar sabit olsun artı olmasın, tebrik ederim çünkü bu da bir başarı. Iddia da yalan mı oldu ney :)))

istanbulsultani istanbulsultani resimler harika kuzum eline sağlık, burası çok soğuk kar yağdı dün.

geçen hafta:67.7
bu hafta:67.2
fark:500 gram
yüzde.0.73
Baaaak ben sana ne demiştim :)
Tebrikler güzelim

Dunku menumu yazamadim migrenim tuttu yine :(
Sabah 09:00
1bardak kefir, 1elma, 1kucuk avuc çiğ badem
Ara ogun
Yesil cay
Ogle 12:30
1kase sebze corbasi, 1dilim kek (ekmek hic yemedim)
Ara ogun
Yesil cay, 3isirik sac arasi(kursta)
Aksam 21:00
Cay, uc kasik yogurt
1lt su
30+30dk yürüyüş
Dun kurstan sonra sevdicege takim elbise almaya ciktik o ekmek kadayifi yedi bende iki catal aldim :(

Back
X