Günaydin canlarim,
sabah tarti bana -100 gr gösterdi, anlayacaginiz yogurdun pek bir numarasi yok bence

Uyku sorunu ceken arkadaslara kesinlikle tavsiye ediyorum yogurdu ictikten (civik oluyor benim ki) yarim saat sonra yamuluyorum
Insallah canim bu hafta almayi düsünüyorum.
Yogurt kürü icin
_choco_
tam yagli da olur yeter ki kaymaksiz olsun demisti ama bana sorarsan yagsiz olanini tercih et. Gecenin bir vakti yiyorsun yag yakalim derken yag depolamayalim.
Ipe baktim kuzum, eger cok pahali birsey degilse denemek icin alabilirsin ama bana kalirsa jumping jack yap daha iyi.
Hem bak gonca da kizina almis ve bozulmus, ona verdigin paraya yazik...
Bu arada günde 100'er den 10 set jumping jack yapan haftada 1 kilo veriyormus...
günde 1000 tane yapabilene helal olsun
Tarif 4 kisilik - porsiyon basina 285 kalori
60 gr eritilmis cikolata
8 dilim susamli wasa (susamsiz daha iyi olur bence)
150 gr cikolatali yada cilekli labne (hazir karisimlar oluyor)
20 gr antep fistigi
Cikolatayi su buharinda eritin. 4 dilim wasaya labneyi sürün, fistiklari üstüne serpistirin (bence fistiklar direk labne ile karistirilip wasalarin üstüne sürülebilir ve ben olsam kücük kiyilmis kabuksuz badem yada findik kullanirdim) ve üstünü ikinci bir kat wasa ile kapatip hafif bastirin. Cift kat wasalari eritilmis cikolataya batirin (fircayla da sürülebilir) ve yagli kagit üzerine kurumaya birakin.
Umarim cevirisinde basarili olmusumdur

afiyet olsun
Kuzum masallah iyi dayanmissin. Ac olman cok dogal, az yemissin... Insallah gece kacamak yapmamissindir

yoksa cezan yolda