• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kullanıcı Adı :Kurupina
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :19
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Malatya
Boyunuz :166
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :-
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi ruhsal olarak kötü hissediyorum. Kendime olan özgüvenim azalıyor , çok stresli ve sinirli oluyorum o yüzden kurtulmak istiyorum :KK43:
Diyete yeni mi basladin canim?

belli bir diyete uymuyorum. Kendime bazı yasaklar koydum onlara uymaya çalışıcam
Diyet dedigime bakma :) ben diyet kelimesini 'zayiflamak' olarak kullandim :) Burda kimsenin uyguladigi bir diyet yok.
Aksamlari bir kac kisi yogurt kürü uyguluyoruz gerisi serbest :)

Fazla kasma kendini yavrucugum yasaklarin disina cikarsan biz seni nasil olsa cezalandiririz :KK48:

Diyet dedigime bakma :) ben diyet kelimesini 'zayiflamak' olarak kullandim :) Burda kimsenin uyguladigi bir diyet yok.
Aksamlari bir kac kisi yogurt kürü uyguluyoruz gerisi serbest :)

Fazla kasma kendini yavrucugum yasaklarin disina cikarsan biz seni nasil olsa cezalandiririz :KK48:
Yasaklar benim için bi ceza niyetinde zaten üstüne bi cezayı daha kaldıramam :)

Hanımlar meraba 2 gündür giremedim netim olmadığı için:( mesaiye de gidemedim grip soğuk algınlığı mahvetti beni :( yatak döşek yattım bugün biraz daha iyiyim doğru dürüst bişey yiyemedim abur cubur kaçtı bazen cezalara razıyım ama iyileştirkten sonra olur mu:( Kurupina Kurupina hoşgeldin aramıza:)

Yasaklar benim için bi ceza niyetinde zaten üstüne bi cezayı daha kaldıramam :)
o zaman kacamak yaparsan baya bir zorlanacaksin :)

Hanımlar meraba 2 gündür giremedim netim olmadığı için:KK43: mesaiye de gidemedim grip soğuk algınlığı mahvetti beni :KK43: yatak döşek yattım bugün biraz daha iyiyim doğru dürüst bişey yiyemedim abur cubur kaçtı bazen cezalara razıyım ama iyileştirkten sonra olur mu:KK43: Kurupina Kurupina hoşgeldin aramıza:)
Gecmis olsun canim

Kuzum bir kac gece vicks'i ayaklarinin cukur yerine masaj yapip yat tamamen gececek öksürügün :KK60:
Maydonoz sapi kaynatip icsen siskinligin icin?
Siskinlik bende de basladi bugün yarin gelir :63: bari bu aksam dua mi etsem de ondan sonra gelse :63:
Aynen öyle yapıcam canım, çok iyi geliyor vicks;)
Maydanoz sapı aklıma gelmedi hemen yapıp içmeye başlayayım :KK60:

Günaydın :)
Bugun

Sabah 08:30 da ilik limonlu zencefilli su
09:00 lorlu kepekli ekmekli tost,1 yumurta,1domates

Oglen
12:30 spor oncesi 4 tane form biskuviden fistik ezmeli sandvic yapip yedim yaninda aci kahveyle

65 dk eliptik bisiklet kullandiktan sonra 20x3 set pilates cemberiyle ic bacak calistim. Gobek eritme egzersizleri yaptim.

Spordan sonrada 1 bardak kefir ve 3 tatli kasigi lor yedim

Ara 16:30
1 elma,1avuc leblebi,1 bakla bitter cikolata ve 1 fincan yesilcay

Aksam 19:10
2 yk bulgur pilavi
1 yk lor

Ardindan 1 saat yürüyüş...

Yogurt kürümün 11.günü tamamdir..

2 lt su ictim..

100 jumping jack yapip yaticam Kankimin verdigi rokoko cezasi
Güzel olmuş canım.
Biriniz Ebruyu durdurum ceza vermekten bişeyler olduu :KK70: zevk alıyor resmennn :KK70:

Sen bana süper ötesi bir liste hazırla şimdiden :KK48:
ama en az 2-3 gün sonra başlayabilirim.. ödem gitmedi henüz tartı aldı başını gidiyor napıcam ki bennn :mad:

Şimdi benim sorunum öncelikle göbek+kalçe+basen :KK48: hepimizin sorunu zaten bunlarr
sormak istediğim acaba tek-tek yani bölge bölge inceltmek için mi spor yapsak daha iyi olur yoksa genel hepsi birden mii
şimdilik göbeğe yönelik hareketler yapsam da biraz inceldikten sonra basene geçsemm ve s ve s..
sadece 1 tür hareket yapayım demiyorum sadece mesela mekik çekiyorum normal 50 çekicem gün içinde onu 300 hatta 500 falan yapayımm.. çok mu uçtum nee :KK70::KK70:
tabi o kadar yaparsam zaten halıdan kalkmaya halim kalmaz başka hareketi nasıl yapayım :KK70:
Ebruyu durduramayiz yolsa kilo alırız.
Egzersiz uzmanı dediki büyük kasları calistirinca küçükler calisirmis ben bu ara slim in 6 yapıyorum arkasinada karın kalça hareketleri iy olmuştu daha önce.
İyi geceler kizlar. Yarin misaf gelcek bize kutly dogum programi olcak cumada benim sozum var o yuzden bi telase icindeyiz.
Sabah 10:00 kahvaltiya vaktm yoktu
1kase corek otlu yogurt, yarim dilim ekmek
Ara ogun 13:00
1avuc findik ve kuru uzum.karisimi, 2lokum
Oglen 15:30
4kasik sebze yemegi 1dilim ekmek 1kasik.yogurt
Aksam 20:00
3kasik sebze yemegi, 3dilim karpuz, 2cino
2lt su
Yarim saat yürüyüş.
Simdide yogurt kurumu yapcam bugun ilk gunum.
Hayırlı olsun canım. Lokum cino oh oh ebrum gordunmu bunları.
Bugünkü menüm

Sabah
1 büyük bardak çay
1 küçük dilim peynir
1 dilim kadar da ekmek

Öğlen
1/4 porsiyon makarka
4-5 küçük et kavurma

Akşam
2 yk kırmızı mercimek çorbası
2 parça tavuk (fırında)
1 dilim ekmek

1 l kadar su
2 fincan çay
Hmm oldukça düzenli ama spor göremedim
selam kızlar havamız çokl kçtü burda.. 3 gündür rüzgar dinmiyor..e haliyle elektrik kesintileride sıkça oluyor..bu akşamda elektrik gitti ardından uyuyup kalmışız ailece...ben menümü yazayım yatağa döneyim çok uykum var..

sabah: 2 dilim tam buğday ,2 parça peynir,5-6 zeytin, yeşil çay
öğle:1tabak kadar kıymalı patlıcan yemeği,1 dilim tam buğday,2 kaşık yoğurt
ara: sütlü nescafe
akşam:1 tabak yoğurtlu brokoli
ara: 1 tane tahinli kurabiye
yatmadan önce: yoğurt kürü (yiyorum şimdi)
spor yok su 2 lt kadar
Hava burdada fena yağmur soğuk. O kurabiyeye ceza gelecek galiba ebruuu
iftar 19.40
1 tabak mercimek corbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 parmak köfte
4 kasık semiz otu salatası

çay keyfi 21.00
3 bardak çay
3 cino (bayılıyorum daha fazla yememek için zor tuttum kendimi)
1 hindistan cevizli eti puf
6 çiğ badem
3 litreye yakın su içtim tam net bilmiyorum 2 bucugu gecti kesin
1 saat önce şekersiz türk kahvesi içtim

bütün gün yattım kızlar günler uzun olunca cok zor geçirdim bugün orucumu birde başımın agrısını anlatamam sanırım saclarımdan kaynaklanıyo devamlı agrıması
yogurt kürümü yaptım yiyorum şimdi yarım saat oyalanıp uyurum:KK46:
O nee cino eti puf yapmayın yimeyin zaten yarın cuma.
:KK4:günaydın kızlar
Regl dolayısıyla bacaklarımda ayaklarımda şişkinlik var, e yarında tartılma günü :KK61:normalde böyle olmaz tam tersi süzülürüm özel günlerde. Napcam bilmiyorum..:KK34:
Akşam ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip yattım ki alışkın değilim değişik geldi çorap. Ama bi nebze öksürüksüz bir gece geçirdim böylece.
Viks mucize gibi bişey.
Kullanıcı Adı :Kurupina
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :19
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Malatya
Boyunuz :166
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :-
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi ruhsal olarak kötü hissediyorum. Kendime olan özgüvenim azalıyor , çok stresli ve sinirli oluyorum o yüzden kurtulmak istiyorum :KK43:
Hoşgeldin canım.
Hanımlar meraba 2 gündür giremedim netim olmadığı için:KK43: mesaiye de gidemedim grip soğuk algınlığı mahvetti beni :KK43: yatak döşek yattım bugün biraz daha iyiyim doğru dürüst bişey yiyemedim abur cubur kaçtı bazen cezalara razıyım ama iyileştirkten sonra olur mu:KK43: Kurupina Kurupina hoşgeldin aramıza:)
Geçmiş olsun canım
tabiki cezadan kacamican ebru görsün seni yeterli
Aynen öyle yapıcam canım, çok iyi geliyor vicks:KK66:
Maydanoz sapı aklıma gelmedi hemen yapıp içmeye başlayayım :KK60:
Bi cezvede maydanoz saplarini haşlayıp limon sıkıp içiyorum ben bi kupa yetiyo sonra bol su.

Egzersiz uzmanı dediki büyük kasları calistirinca küçükler calisirmis ben bu ara slim in 6 yapıyorum arkasinada karın kalça hareketleri iy olmuştu daha önce.

Geçmiş olsun canım

Bi cezvede maydanoz saplarini haşlayıp limon sıkıp içiyorum ben bi kupa yetiyo sonra bol su.
Tutmayin beniiii :KK55:

P pembe_dizi 'min cinolara ceza geldi, lokum gözümden kacmis ona da 20 squat olsun :)

D ddanes 'imin kurabiyeleri kac kalori oldugunu kestiremedigim icin ceza vermemistim ama hadi senin hatirina 50 jumping jack olsun gogom :KK49:

@dilviin'imi de cezalandirdim gogom icin rahat olsun ;)

Ne çok ilerlemiş sayfalar maşallah. Biz yoldayiz kızımın arkadaşının doğum günü var dışarda olacak gün grubumuzla birlikte. Müsait oldukça gelirim kızlar.

Goncam iyi eglenceler, merak etme buralar bana emanet, kacamak yapani yakarim :KK62::KK48:

Günaydın :)

Güzel olmuş canım.

Hmm oldukça düzenli ama spor göremedim

Viks mucize gibi bişey.

Hoşgeldin canım.

Geçmiş olsun canım

Hoşbulduk teşekkürler

Selam arkadaşlar
Kullanıcı Adı : AuraBlue
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 adet oğlan yaşları 13 ve 8
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz :167
Kilonuz:74.3
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Çocukken çok zayıftım, ergenlikte kilo aldım, üniversitede verdim. Sonra evlendim çocuklar oldu. Kendimi bir salıyorum kilo alıyorum. Yedikçe mutlu oluyorum. Sonra Kendime "Napıyorsun sen diyorum kendine gel bu kiloları verebilirsin." dikkat ediyorum kiloları veriyorum. sonra gene kendimi bırakıp yemeye başlıyorum. başladımmı kendime dur diyemiyorum. Böyle bir kısır döngü içinde al ver bugünlere geldik.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Daha sağlıklı ve fit görünmek istiyorum. Giydiklerim yakışsın istiyorum. Alışverişe gittiğimde istediğim kıyafetlerin içine girebimek istiyorum. istiyorumda istiyorum yani.

Tutmayin beniiii :KK55:

P pembe_dizi 'min cinolara ceza geldi, lokum gözümden kacmis ona da 20 squat olsun :)

D ddanes 'imin kurabiyeleri kac kalori oldugunu kestiremedigim icin ceza vermemistim ama hadi senin hatirina 50 jumping jack olsun gogom :KK49:

@dilviin'imi de cezalandirdim gogom icin rahat olsun :KK66:

Goncam iyi eglenceler, merak etme buralar bana emanet, kacamak yapani yakarim :KK62::KK48:
yaptım yavrum.. :KK59: ama zor değil ki bu hergün yerim ardından da yaparım ben bu jj yi:KK70:

Back
X