• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm sen bugüne kadar bana destek de oldn ama sert ve kırıcı ifadelerde kullandın ben sana bişey demedim. Şimdi yine bize zarar veriyosun dedin ben sen beni istemezken nasl kalcam illa derim kestirip atmadım ben... öyle olsa direk çıkardm ve burda senden sonra bana yazanlar oldu onlara da cvp vermezdm... sen sert ifadeleri çok kullanıyosun bana karşı bunun farkındamısın.....
Ve konşman bence izne yöneltecek bi konşma değil. Kovar gibi konuştun sert ifadelerle.. bu yüzden çok kırıldım

akşam misafirliğe gidiyorum. internet olmayabilir şimdiden menümü yazayım akşam yemeği belli çünkü:)
11:00 1 dilim buğday ekmeği, domates, salatalık, biber, 2 dilim peynir, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
14:30 7-8 yemek kaşığı bulgur pilavı, salata
15:30 nescafe
19:00 tavuk göğsü salata, cacık
3 litre su, 1 saat kardiyo step karışık, 10 dk koşu

Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.

Muhteşem :)

Aleyhimde nasıl konuşmuş hıııh :)))
Ben sana bu cümleden sonra öyle süper bir liste hazırlayacağım ki, aklın hayalin duracak. Yalnız biraz vakite ihtiyacım var. Bu listeyi aynı zamanda kendim için de hazırlayacağım artık olmadı birlikte yaparız :)

Rica ederim canım :)

Iyyy fatime o göbek ne öyle ıyhh...
Tabi hiç etki etmedi :) Sen bizi en iyisi bir tanıştır kardeşinle biz onu ayarlarız :)))

Gülüm benimde eşim senin nişanlın gibi ama seninle aramızda ki fark şu, eşim bana birşey dese zoruma gitmeyebilir :)

Sadece yürüyüş yaparken değil karnını herzaman çekik tutmak daha iyi, zamanla alışıyorsun sonra hep öyle devam ediyor. Birde merdiven çıkarken popoyu sıkmak çok faydalı :)))

Çırpı bacak desene... Hiç sevmem öyle, kadın dediğin biraz kıvrımlı olacak :)

Kankim bu boyun ağrısı beni mahvediyor, o yüzden yatakta yapayım yatarken diye düşündüm ama ı-ıh olacak gibi değil.

Kardeşin durumu toparlamaya çalıştıkça batıyor ablası :) kızı da bir güzel gömmüş :) sen ablasın yine affedersin de kızın kulağına giderse bilemiyorum :)))

Vuu ne fena ne çirkef çıktın kız sen :)

Hayırlı olsun pembelim ❤️
Cino ne oluyor? Ben peşinen cezamı vereyim zararsız birşeyse geri çekerim :)
20 jj + 20 mekik

Kuru iftira :)))

Bende istiyoruuuum :)

Kız arkamdan konuşmaya utanmıyormusunuz? Günah günah :)))) ama zevk aldığım doğru vallaha ne yapayım :)

Cezamın tersiyle çarparım :)))
Makarna = 50 jj
Su da çok az yarın en az 1,5 lt hıııımmm (kızıyorum) :))))

Birgün burdan gidersem cezalarımı çoook arayacaksınız hıııh :)

Oh birde beni yerden yere vururken zevk almışlar :) pek bi güldüm okurken :)

O kurabiyenin kalorisi kaçtır ki :))

O manzaranın karşısında sadece kahve içtiğin sürece sorun olmaz gülüm :)
Yediklerine dikkat et yoksa o manzaranın karşısında kendini spor yaparken bulursun :)

Amaniiin cino, eti puf...

Diyet ceza kanununun 1. maddesini ihlalden dolayı 20 jj, 20 mekik, 20 dakika koşu cezasına çarptırıldınız. Cezanızı 24 saat içinde uygulamanız gerekmektedir yoksa hakkınızda hukuki işlem başlatılacaktır! :)

ftmklc ftmklc @AKovser farklı bir imaja büründüm :)))

aynen öyle çırpı bacak :KK48: polistin hakim mi oldun kanki :KK48: sonra savcı.. :KK53:

:KK4:günaydın kızlar
Regl dolayısıyla bacaklarımda ayaklarımda şişkinlik var, e yarında tartılma günü :KK61:normalde böyle olmaz tam tersi süzülürüm özel günlerde. Napcam bilmiyorum..:KK34:
Akşam ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip yattım ki alışkın değilim değişik geldi çorap. Ama bi nebze öksürüksüz bir gece geçirdim böylece.

nasıl oldun canım?:KK50:

bence yiye biliriz abartmama sartiyla .. :) sporumuzu yapinca zaten eritmis oluyoruzz :oops:

hııı sporu yediğimiz çikolatayı eritmek için yapıyoz zaten dimi :KK48::KK48: şaka bitarafa spordan önce karbonhidrat alımı daha çok dayanıklılık sağlıyormuş:KK51:

vallah helal olsunn canimm .. :) bence gurur duya bilirsin kendinlee .. canim senin hedef kilon kacti?:)

sağol tatlımmm :KK36: hedef kilom 55

boyle cok guzelsin:)) tam ideal kilodasin bence daha fazla kilo vermene gerek bile yok bana sorarsan:)

3 kilo daha gidecek :KK73: çok teşekkürler :KK36:

Selam arkadaşlar :)

selammm hoşgeldinnn:KK36:

Kizlar bugun giremedim hic yoldayiz ,adanaya az kaldi ama yolculuk ve memleket olayi diyete gore degil yaaa..yoldayken aklima geldi bugun persembe ,ne cabuk geliyo cuma yaaa..insallah iyi olur yarin hepimiz icinn..yyalniz ben sporu iyice bosladim misafirden dolayi,ordayken yapabilirim insallah ..sanki artiyi gorcem gibi amaaa :KK43: :KK43:

güle güle git gel wembam :KK74:

youtubeda 8 dk da gobek eritme programini deneyen ve guzel sonuc alan biri vardi hatta buraya konu acmisti

oncelikle hosgeldin tatlim.
diger arkadaslarimda soylemis ama beslenmen hic saglikli degil bebisin var bilmiyorum emziriyormusun ama emziriyorsan eger daha bi dikkatli olmak zorundasin.
bu sekilde verdigin kilo ve sagliksiz oluyor hemde geri alma ihtimalin yuksek oluyor. tecrube ile sabittir sekerim

cardiyo olarak ne yapiyorsun leylamm

bence sana oyle geliyordur abartiyorsundur

bence biri ebruyu durdurmasinn ebrunun ceza vermesine neden olan kimler ise onlar kendilerini durdursunlarr

anaaaa kiz yarin cuma yaa :-)

yok oyle bisi sekerim saglikli beslenmek zorundasinn

Zeynebim yürüyüş+eliptik bisiklet kullanıyorum cardio olarak.. eliptiği kalp ritmimi hızlandırıp dinlendirerek kullanıyorum.. 3 kilomu böyle yolculayıp cardioyu azaltıp sıkılaşma egzersizlerine ağırlık vericem innşallah :21:

Evet katiliyorum yazmalisin bence de :KK53::p

alemsin :KK48:

Bebisimin de disleri cikmaya basladi :KK73:

oyyy sağlıklı dişleri olsun inşallah maşallah ona :KK72: inşallah maşallah ikisini birarada kullanınca aklıma şu maşallahçı hoca geldi :KK53:

3 kişiyiz :) ben bir yerde okumuştum (ne kadar doğru bilmiyorum) bayanların regl dönemi birlikte takıldıkça aynı zamana denk geliyormuş :)
Yani ben regl seninkine uyum sağlamış oluyor :)))

Edit: menstrual senkronizasyon - sosyal etkileşim :) doğruymuş

öylemiymiiişşş :KK57: ondan benim günler her ay geri geri gidiyor.. size denk gelcem diye uğraşıyor demek :KK48:

Mevlana şekeri o ceza yazmasin kizlar diye wasa diyorum dermişimmm :KK48::KK48: Knäckebrot sizde adı. Kıtır kıtır ipince bişey, bir gece dışarda kalıp kurumuş ekmek gibi bişey :)

Haha kendisine de yol açmışş redbulcu seniii diyete başlayalı içmiyorum pek kahveye zorluk veriyorum yoksa işyerinde uyur kalırım. Benim dolapta var buzgibi yarın tartıdan sonra artık. Zero tam şekersz olan :KK66: Canım hiçççbişey çekmiyor cheesecakeden başka :63: ilk 5 kilomu vereyim yerim bi dilim :KK76:

o niyete mi yiyon :KK48: iimiş mevlana şekeri hı :KK48:

Gunaydin kizlar :)
Bugun sözüm var akşama yuzukler takilacak bana dua edin lutfen. O yuzden simdi kilomu yazayim belki ugrayamam tekrar.
Dun giremedim gecmis kandiliniz mubarek olsun. İnsallah bu sabaha hepimiz gunahsiz ulaşmışızdır. :)

heyecan heyecan :KK51: inşallah en güzel şekilde atlatıcaksın canım tekrar hayırlısı olsun :KK68:

Tam 300 küsür sayfa yaznışsınızz:KK53::confused:

Okumaya başladım ama tlf dan tek tek alıntı yapamayacağım bilginize o_O:KK59:

ftmklc ftmklc canım ne çatlağı yaa, sen yerini bilince sana öyle geliyordur:KK66: baklavalar şahane..

@hamus16 sevda cım hoşgeldinn..

Kilo verenleri tebrik ediyorum bu arada :KK9:

teşekkür ederim pembiş :KK68:

Merhaba

Biliyorum gec kaldim bildirim icin..
Ama yine de yazmak istedim
sabahtan beri elektrikler yok ancak firsat buldum yazmaya

Gecen hafta - 55.4

Bu hafta - 56.2

Fark - +800

Ortalama - -1.44%

Simdi cikmam lazim mesaj sayisini sonra yazarim

kız o kadar ceza aldın yaramadımı sana :KK48:

buna göre 44,5 kg olmam gerekmiş yani 14 kilo daha vermem gerek :KK48: :KK53:

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. dün spor yapamadım o yüzden bugün sabit çıktım sanırım.. oysa ben fazla çıkıyordum hem de 1,5 kg kadar :KK48:

Ebrucum regl döneminin uyumlu olması beslenme düzeninin benzeşmeye bailamasıyla alakalı diye biliyorum ben de. Beraber takıldıkça aynı şeyleri yiyip içtiğiğimizden benzeşiyor zamanla :)

Ebrucum regl döneminin uyumlu olması beslenme düzeninin benzeşmeye bailamasıyla alakalı diye biliyorum ben de. Beraber takıldıkça aynı şeyleri yiyip içtiğiğimizden benzeşiyor zamanla :)

Efsun hoşgeldin canım nasılsın?
son günlerde katılımı az olan arkadaşları listeden çıkardık hatta kanki ve rakip eşleşmesi bile yapılmadı,bu uyarılar herkese yapıldı canım :KK74:birde telefondan yazdığımızda bu smiley ifadeleri kullanmak o kadar zor oluyorki.. ben bazen kullanmıyorum telefondan yazdığımda.. öyle de olunca anlatım eksik kalıyor.. aslında kırıcı olmayan ifadeleri kırıcı olarak algılayabiliyoruz.. bu yazılarında ses tonu yok ki anlayalım kırıcımı değil mi sert mi söylendi şakayla karışık mı ciddi mi... değil mi ama? yazılarla anlatım hep biyerde eksik kalıyor o yüzden kırılmayalım lütfen Hoppa:KK68:

Kizlar bi link vardi sanirim kacrdim ama ideal olmamiz gereken kilo diye,hangi siteydi o ?ya bugun yazilmisti ya da dunkulerde
Canım _choco_ _choco_ paylaştı onu

ayyy ne kadar çenecisiniz :KK47::KK53::KK75::KK48:
yetişemiyooommm :KK53:
Bir uzak kaldın mı oku oku bitmiyor :)

Eve gidince olceyim bilegimi
Ben bunların istediği kiloya düşemem :)

akşam misafirliğe gidiyorum. internet olmayabilir şimdiden menümü yazayım akşam yemeği belli çünkü:)
11:00 1 dilim buğday ekmeği, domates, salatalık, biber, 2 dilim peynir, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
14:30 7-8 yemek kaşığı bulgur pilavı, salata
15:30 nescafe
19:00 tavuk göğsü salata, cacık
3 litre su, 1 saat kardiyo step karışık, 10 dk koşu
Düzenli olmuş canım afiyet olmuş. Ay akşam menünü okuyunca canım çekti :)))

Ben iri ymişim.. o_O
Gerçi ben bunu biliyordum :oops:
Bana orta dedi, bende hep bileklerim çok ince diye geçinirdim :)

aynen öyle çırpı bacak :KK48: polistin hakim mi oldun kanki :KK48: sonra savcı.. :KK53:

öylemiymiiişşş :KK57: ondan benim günler her ay geri geri gidiyor.. size denk gelcem diye uğraşıyor demek :KK48:

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. dün spor yapamadım o yüzden bugün sabit çıktım sanırım.. oysa ben fazla çıkıyordum hem de 1,5 kg kadar :KK48:
Kanki ben her kılığa bürünürüm siz isteyin yeter ki :)

Kaç aydır tanışıyoruz hala de nkronizasyonu sağlayamadın :)))

Benimde ona göre 56 kilo olmam lazım... Uyduruyo o ya, zaten bilekten ölçmeyle ideal kilo mu çıkarmış :)))

Sporunu aynen devam ettir haftaya eksileri göreceksin kankim :)

Öyle mi dersin canım? Hiç bir bilgim yok ama mantıklı olabilir... Bu durumda ftmklc ftmklc seninkinin bizimkine benzemesi imkansız, senin menüler çok düzenli hayatım :)))

Canım _choco_ _choco_ paylaştı onu

Bir uzak kaldın mı oku oku bitmiyor :)

Ben bunların istediği kiloya düşemem :)

Düzenli olmuş canım afiyet olmuş. Ay akşam menünü okuyunca canım çekti :)))

Bana orta dedi, bende hep bileklerim çok ince diye geçinirdim :)

Kanki ben her kılığa bürünürüm siz isteyin yeter ki :)

Kaç aydır tanışıyoruz hala de nkronizasyonu sağlayamadın :)))

Benimde ona göre 56 kilo olmam lazım... Uyduruyo o ya, zaten bilekten ölçmeyle ideal kilo mu çıkarmış :)))

Sporunu aynen devam ettir haftaya eksileri göreceksin kankim :)

Öyle mi dersin canım? Hiç bir bilgim yok ama mantıklı olabilir... Bu durumda ftmklc ftmklc seninkinin bizimkine benzemesi imkansız, senin menüler çok düzenli hayatım :)))

yok bence hepimiz düzenliyiz menü konusunda da bikaç tane ısrarla ceza ceza diye ağlayanlar oluyor :KK48:
inşallah görürüm kankim hepimizin yüzü gülsün tartıdan yana artık :KK51: gerçi bi foto vardı ya bi 58 kilo hali sonra 62 kilo hali.. 58 kiloda yumuş bişey,62 de iyice sıkılaşmış daha hoş olmuş.. eğer benim öyle olursa tartıda artı,görüntüde ince olmaya başlarsam spordan dolayı herhalde listeden çıkarım:KK50: giderim demiyorum bak listeden çıkarım diyorum :KK48:

Canm sen bugüne kadar bana destek de oldn ama sert ve kırıcı ifadelerde kullandın ben sana bişey demedim. Şimdi yine bize zarar veriyosun dedin ben sen beni istemezken nasl kalcam illa derim kestirip atmadım ben... öyle olsa direk çıkardm ve burda senden sonra bana yazanlar oldu onlara da cvp vermezdm... sen sert ifadeleri çok kullanıyosun bana karşı bunun farkındamısın.....

Ve konşman bence izne yöneltecek bi konşma değil. Kovar gibi konuştun sert ifadelerle.. bu yüzden çok kırıldım

bu tarz seyler oldugunda genelfe tabrim hep bu oluyor bu tavirda cok uzyn zaman sonra oldu cunku baktikki cok fazla istisna gosterince bizler üzüldük o nedenle.
ancak ben senin bahsettigin kadar sert konustugumu düşünmüyorum eger o sekilde anlasildiysa kbakma.
bu takimda kaptan yardimcisiyim kimseyi kovmak haddime degil o nedenle yazdiklarimdan bunu cikarman anlamsiz olmus.
kisisel algilamazsan sevinirim.

yok bence hepimiz düzenliyiz menü konusunda da bikaç tane ısrarla ceza ceza diye ağlayanlar oluyor :KK48:
inşallah görürüm kankim hepimizin yüzü gülsün tartıdan yana artık :KK51: gerçi bi foto vardı ya bi 58 kilo hali sonra 62 kilo hali.. 58 kiloda yumuş bişey,62 de iyice sıkılaşmış daha hoş olmuş.. eğer benim öyle olursa tartıda artı,görüntüde ince olmaya başlarsam spordan dolayı herhalde listeden çıkarım:KK50: giderim demiyorum bak listeden çıkarım diyorum :KK48:
Ağlasın onlar ağlasın :) ben siliyorum onların gözyaşlarını :)))

image.webp

Bunu diyorsun kuzum sen. Eğer resimdeki 62 kiloluk kız gibi olacaksan artı görmeye razı ol bencede. Maşallah çok güzel gözüküyor yaa :)

Zaten sen bizi bırakıp gitmezsin ki :-*

nasıl oldun canım?:KK50:

hııı sporu yediğimiz çikolatayı eritmek için yapıyoz zaten dimi :KK48::KK48: şaka bitarafa spordan önce karbonhidrat alımı daha çok dayanıklılık sağlıyormuş:KK51:

sağol tatlımmm :KK36: hedef kilom 55

3 kilo daha gidecek :KK73: çok teşekkürler :KK36:

selammm hoşgeldinnn:KK36:

güle güle git gel wembam :KK74:

Zeynebim yürüyüş+eliptik bisiklet kullanıyorum cardio olarak.. eliptiği kalp ritmimi hızlandırıp dinlendirerek kullanıyorum.. 3 kilomu böyle yolculayıp cardioyu azaltıp sıkılaşma egzersizlerine ağırlık vericem innşallah :21:

alemsin :KK48:

oyyy sağlıklı dişleri olsun inşallah maşallah ona :KK72: inşallah maşallah ikisini birarada kullanınca aklıma şu maşallahçı hoca geldi :KK53:

o niyete mi yiyon :KK48: iimiş mevlana şekeri hı :KK48:

heyecan heyecan :KK51: inşallah en güzel şekilde atlatıcaksın canım tekrar hayırlısı olsun :KK68:

teşekkür ederim pembiş :KK68:

kız o kadar ceza aldın yaramadımı sana :KK48:

sence ip atlamak yada ziplamak yag yakarmi cardio yerine gecermi

Ağlasın onlar ağlasın :) ben siliyorum onların gözyaşlarını :)))

Eki Görüntüle 1506737

Bunu diyorsun kuzum sen. Eğer resimdeki 62 kiloluk kız gibi olacaksan artı görmeye razı ol bencede. Maşallah çok güzel gözüküyor yaa :)

Zaten sen bizi bırakıp gitmezsin ki :-*

hıh evet böyle bişey dediğim :KK51: böyle olmak istiyorum ki zaten tipim tam buna müsait... spora ağırlık vericem bundan sonra :KK51:

sence ip atlamak yada ziplamak yag yakarmi cardio yerine gecermi

evet zeynebim geçer tabiki.. sana iyi gelen cardio hangisiyse onu yapmalısın mesela eliptik bisiklet bu ara bana çok keyfli geliyor sıkılırmıyım bilmem :KK48:

hıh evet böyle bişey dediğim :KK51: böyle olmak istiyorum ki zaten tipim tam buna müsait... spora ağırlık vericem bundan sonra :KK51:
evet zeynebim geçer tabiki.. sana iyi gelen cardio hangisiyse onu yapmalısın mesela eliptik bisiklet bu ara bana çok keyfli geliyor sıkılırmıyım bilmem :KK48:

hmm tamam o halde benfe ip atlimm bende ip atlamaktan zevk aliyorum.

eliptik bisiklet icin zamanla sikiliyoruz diyorlar ama senin eglenmene keyif almana sevindim tatlim.

kızlar yemek öncesi tavsiye istiyorum bugün karışık bir yemek günüydü öğle yemek yiyemedim işyerinde yoğunluktan..4 gibi komşuda 1 tabak kısır yedim.. e şimdi akşam menüsü çorba fırında patates tavuk var.. niyetim çorba ve tavuktan yemekti ama çorbayı da mı çıkarsam listeden??? karar veremedim.

Benide böyle yapsınlar :))

resimler güzelde ben tartıda eksik görmek istiyorum :rolleyes: ikisi bir arada olsun sporu azaltınca eski halime dönmeyeyim.. çokmu şey istedim ne:KK53:
Başka bir arzunuz :)))

kızlar yemek öncesi tavsiye istiyorum bugün karışık bir yemek günüydü öğle yemek yiyemedim işyerinde yoğunluktan..4 gibi komşuda 1 tabak kısır yedim.. e şimdi akşam menüsü çorba fırında patates tavuk var.. niyetim çorba ve tavuktan yemekti ama çorbayı da mı çıkarsam listeden??? karar veremedim.
Tavuğu bence yiyebilirsin gülüm ama sen önce iki kepçe çorba iç zaten fazla yerin kalmaz çok birşey yiyemezsin tavuktan :)

Back
X