Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende zayıflama grubunuza katılabilir miyim
ilk sayfada şartlar var onları kabul ediyorsun ve bir de form var. doldurup burada paylaşıyorsun canım. artık kaptanlar değerlendirirler. alım var mı bilemiyorum.bende zayıflama grubunuza katılabilir miyim
canım 1 .sayfada kurallarımız var onları kabul etmen ve ordaki formu doldurman gerekiyor , sonra aramıza katılabilirsin tabikibende zayıflama grubunuza katılabilir miyim
hoşgeldiiin.... topiğin yetkileri arazi şekerim :)))
:)) hadi bakalım hayırlısı diyelim
adminleri bulursan neden olmasın :))
alım var canım , geçen hafta diskalifiye olan arkadaşlar var çünküilk sayfada şartlar var onları kabul ediyorsun ve bir de form var. doldurup burada paylaşıyorsun canım. artık kaptanlar değerlendirirler. alım var mı bilemiyorum.
Halimden memnun değilim. Daha sağlıklı ve dinamik şekilde yaşamak istiyorum4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : liymonatta
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 - 11 aylık
Yaşadığınız şehir:Kayseri
Boyunuz :150 cm
Kilonuz:59
Hedef kilonuz :49
Kilo alma hikayenizoğum ve Evlilik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Pes mi ediyorsun? Karabugdayla domatesi okuyunca canim bulgur pilavi cekti :)bu gün hazırlıksız geldim ama yarın karabuğdayıma domatesime salatama dönerim...
btlbetul canım geçen hafta ben beş günü zor bitirdim valla çok zor böyle diyetler şu emel Sayın gibi akşam yemeğini tek cacikla gecirsek bide sodayla ayran yapip içine limon sıkılıyor ya aynı anda yapalım bakalım nasıl olacak
Beni niye almiyorsunuz araniza, bende bir emel sayin olmak istiyorum :) yasasin cacikli emel diyeti :)
merhaba bende katılmak istiyorum
![]()
Canim aramiza hosgeldin, basarilar diliyorum. Insallah en kisa zamanda üzerine zimmetlenen fazlaliklarindan kurtulursun ve fit bir görüntüye kavusursun :)Halimden memnun değilim. Daha sağlıklı ve dinamik şekilde yaşamak istiyorum
Selam kizlar :)
Pes mi ediyorsun? Karabugdayla domatesi okuyunca canim bulgur pilavi cekti :)
Beni niye almiyorsunuz araniza, bende bir emel sayin olmak istiyorum :) yasasin cacikli emel diyeti :)
Canim aramiza hosgeldin, basarilar diliyorum. Insallah en kisa zamanda üzerine zimmetlenen fazlaliklarindan kurtulursun ve fit bir görüntüye kavusursun :)
Halimden memnun değilim. Daha sağlıklı ve dinamik şekilde yaşamak istiyorum
O zaman kollari cacik icin sivayalim :) eee kambersiz de dügün olmazdi zaten :)pes diyorum pessss... kandırıkçı kilolarla baş edemedim.... hayalim de şimdilerde 67 lere varmıştım...tamam demiştim çözdüm ben bu işi... deee öyle değilmiş....
gel şekerim gel as solist eksiğimiz vardı zaten :)))
evet canım ya bu listeyi çalışan birinin uygulaması imkansız gibi birşey malesef kihaldenlos o menu bencede hazırlaması zahmetli hele benim için nobetlerde isim yaş yapamam yani mümkün değil
O zaman kollari cacik icin sivayalim :) eee kambersiz de dügün olmazdi zaten :)
Kizlar caciginiza sindirimi kolaylastirmak icin nane koyabilirsiniz... Güzel lezzet veriyor.
evet canım ya bu listeyi çalışan birinin uygulaması imkansız gibi birşey malesef ki(
Güzel olur bence :) cacik kabaklada yapilabilir...güzel olabilüüü.... ben kırmızı pul biber de katarım :)
wowww bencede oyle olalımmm
Solakligi birakip saglak olma vaktin gelmis :)ben kısmen böyleyim zaten tabiki soldaki gibi![]()
Tabi tabi ama iste öyle oturmakla olmuyor maalesef :) Sen sporla ugrasiyormusun canim?wowww bencede oyle olalımmm