Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

orjinalleri şeyolmasın yaaa....baksana resmen içinde bir şey var... uyunmaz onlarla yahu... üstüne yatmaya korkar insan patlar matlar diye.... kii patlıyormuş o içindeki sıvı akıp zehirliyormuş ...
Uyunur be, belki alt tarafi dönerken bingil bingil eder o kadar :)))) aman Allah korusun, ben zaten yaptirmamda yaptiranlarin gercekten dikkatli olmasi gerekiyor.

maşallah de :) şimdilik benim de yok azcık destek fena olmazdı hain yerçekimi....

yok canııııım..... paylaşçan paşa paşa....
ne paylaşcam beeee ya menü ya ceza değil mi olay ben cezamı alıp giderim :KK48:ebruşta insafsız olmuş gerçi cezayı 20 jj den 30 jj çıkarmış :KK57:herkes bana karşı herkess:KK61:

Kızlar kilo vermekten vazgeçmeyin hep mutluluk veriyo. Burda yeni başladım ya çalışmaya kilo vermeye çalışan arkadaşlar var ben 12 kilo verdim diyorum eski resimlerimi falan gösterdim acaip havaliyim. Üstelik te önceki yerimde hastanenin formasini giyiyoduk burda kendi formalarimi giymeye başladım m yada l bedendiler tabi kiloluyken almıştım şimdi büyük geliyorlar. S beden forma aldım kendime. Yani her yönden mutlu ediyo kilo vermek :KK76::KK73::KK70:

ceza standart :63:sen dordurma yiyemedin senin yerine ben yedim işte:-)

o dondurma bana gelecek eninde sonunda yaz bitmeden yicem uleyn....

Kızlar kilo vermekten vazgeçmeyin hep mutluluk veriyo. Burda yeni başladım ya çalışmaya kilo vermeye çalışan arkadaşlar var ben 12 kilo verdim diyorum eski resimlerimi falan gösterdim acaip havaliyim. Üstelik te önceki yerimde hastanenin formasini giyiyoduk burda kendi formalarimi giymeye başladım m yada l bedendiler tabi kiloluyken almıştım şimdi büyük geliyorlar. S beden forma aldım kendime. Yani her yönden mutlu ediyo kilo vermek :KK76::KK73::KK70:

kilo vermekten değil 5te5 ten vazgeçtik :)) S mii vay be M ye tavım ben.....

Bu günkü menüm;

Sabah : 2 parça tavuk baget
Ara : sütlü çay (3ü bir arada gibi şekerli yani)
Öğlen : 2 parça tavuk baget
Ara : 1 erik
Akşam : 1 parça tavuk baget
2 bardak ayran -- Saye- Saye- ayran ayran dedin canım çekti bee :))

Su : 1,5 lt --- 2,5 a tamamlarım
Yeşil çay : içmedim içmicem bu gün

Spor eve gidince yapiciğim inşallah.....

yarın karabuğdayım ve cacığımla aranızda oliciğim efenim....

şöyle bir şey denemeye karar verdim biraz şeyda coşkundan biraz isveçten biraz emel sayından araklama bir diyet yapiim diyorum :)

sabah kahvaltısı : 1 kahve
ara : 1 meyve şart değil
öğlen : Allah ne verdiyse (saldırmıyoruz tabiki kibar kibar.... Allah ne verdiyse dediysek hücum demedik... karabuğday esmer makarna bulgur günün menüsünde ne varsa işte... salata vs...)
akşam : cacık

gün içinde ayran soda kahve serbest.....

ne dersiniz tutar mı bu iş....

Back
X