Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 1749736 Eki Görüntüle 1749737 120 dk
70 km @Yawrukush ozgem bu performansimi sana armagan ediyorum sadik destekcim ve dusa gidiyorum. Iyi gecelerEki Görüntüle 1749738
Maşallah gayretine kizz :)())
Günaydınlar çıtrlar. Kalktım işe gitcem. Gelemedim iki gündür biliyosunuz cenazemiz vardı bende biraz rahatsızım ve regl olucam hormonlarım tepe taklak oldu zaten üzüntü fazlasıyla. Menülerimde sıkıntı yok dün annem geldi bikaç hafta kalmasını umuyorum inşallah. Bende durumlar böyle sizler nasılsınız. Öpüyorum hepinizi ayrı ayrı.
Dikkat et kendine ablam.
Günaydin güzellikler söz verdigim üzere ölcülerim
J. Ö. J.S.

Gögüs:94 cm ----90 cm
Bel :81 cm -----73 cm
Karin:95 cm -------91 cm
Popo:105 cm ------100 cm
Bence muhtesem sizce nasil :nazar::KK24::KK24:
Mikemmmeeelllll alkış konfeti ıslık bravoooo.
Günaydın kızlar doktora geldim sıra bekliyorum çook sıkıldım uf:KK43:

Ne güzel tatlım :KK66:

Canım dikkat et çok yumurta yeme sonra sıkıntı çıkar felan Allah korusun
Guzel haberlerle gel mavişim.
Kizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa
Canım papatya çayı falan icsen daha iyi gelir.
Kahve saati, afiyet olsun:)
Afiyet olsun abla. Bisiklet siparişini verdim . Aksilik olmazsa haftaya gelicek.

Dikkat et kendine ablam.

Afiyet olsun abla. Bisiklet siparişini verdim . Aksilik olmazsa haftaya gelicek.
Inşallah sibelimm:)

Dikkat et kendine ablam.

Hadi sen de olcu yaz amazonum:)

Dun menu vermedin sanki:) Ne yeyip iciyorsun bir gorsek:KK15:
Vereyim ablacim :)

Sabah 09:00
meyveli yogurt

Ara 10:00
2 ceviz

Öglen 12:00
Karisik haslanmis sebze

Ara 14:00
1 mandaline
1 bardak süt

Aksam 18:00
1 dilim kepek ekmegi
Bulgurlu, kiymali ispanak yemegi
5 ceri domates
bol yogurt

2 lt su, 2 fincan papatya cayi :)

Kahvaltiya kizacaksin biliyorum ama her aksam yumurta haslamaya firsatim olmuyor, sabahlari hele hicten yetistiremiyorum :)
Aynen canım yaaa bu doktor baya iyi diyorlar randevulu gelsem 1 saatte biterdi işim ama sabah gelip sıra aldıgım için çok beklettiler bide babam hastanede çalışıyor ilk sırayı alıyordu ondan kolay geliyordu bana:)
Kuzum sonuclarin iyi olsunda beklersin ne olacak :)

Cok pahali evet. Cin 7 bin euro idi yanilmiyorsam. O da bir hafta bile degil. Paramizin da pul kadar degeri yok...
Çok pahalı o taraflar burda da aynı. Malezya nin bi uçağı var Paris den kalkıyor ucak 2 katlı ama evde öyle rahatlik lüks yok yani. Çok uzun yolculuk ama hiç gözüm Kesmez; )

Çok pahalı o taraflar burda da aynı. Malezya nin bi uçağı var Paris den kalkıyor ucak 2 katlı ama evde öyle rahatlik lüks yok yani. Çok uzun yolculuk ama hiç gözüm Kesmez; )

Yolculuk degil maddiyat sikinti bizler icin kuzum. 1 kisi 7 bin euro olsa, aile 21 bin euro. Alisverisin ozel gezmelerin haric. 30 bin desen tl ile 90 bin lira yapiyor:KK71: Ancak belgeselde izliyoruz:)

Niye öğlen uyumak istemiyor mu artık?

Sabah ve ogleden sonra 2 sefer uyurdu teke dusurdu simdi. Onun da saati oturmadi daha. Bazen sabah 9-10 da emerken uyuyup gidiyor. Bazen ogle yemeginden sonra bile zorla uyuyor. 1 saat top oynadik. Benim pestilim cikti, o hala top top diye pesimde:)

kızlarımı yatırıp 3 mile leslie yaptım
duşumu aldım
uyuyacağım şimdi sabah erken kalkmak lazım

:) yakında anlamaya başlarsın canım benim evde abla olunca daha çabuk oldu ama büyük kızım geç konuşmuştu şimdi susmuyor o ayrı

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Kiz cocuklari daha cabuk ve guzel konusuyor zaten. Oglanlar da varsa yoksa top pesinde kossun:)

Vereyim ablacim :)

Sabah 09:00
meyveli yogurt

Ara 10:00
2 ceviz

Öglen 12:00
Karisik haslanmis sebze

Ara 14:00
1 mandaline
1 bardak süt

Aksam 18:00
1 dilim kepek ekmegi
Bulgurlu, kiymali ispanak yemegi
5 ceri domates
bol yogurt

2 lt su, 2 fincan papatya cayi :)

Kahvaltiya kizacaksin biliyorum ama her aksam yumurta haslamaya firsatim olmuyor, sabahlari hele hicten yetistiremiyorum :)

Kuzum sonuclarin iyi olsunda beklersin ne olacak :)
orasıda öylede inşallah iyi olur :)

Back
X