Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kızlar nasılsınız
@seyhan77 abliş tek kelimeyle mükemmel olmuş ölçülerin :KK9:

B belindamm gülüm gözün aydın jillian bitmiş merakla ölçülerini bekliyorum
Kuzuna da çok geçmiş olsun :KK36:

Mavibocuk Mavibocuk gülüm inş ablan sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini.
Şükür senin de bişi yokmus stres bitince regl gelir

gogo2405 gogo2405 abliş başın sağolsun.rabbim geride kalanlara sabır versin.

zey zey zey zey kuzum geçmiş olsun adetten mi mide bulantın yoksa yediğin bişi mi dokundu

asya_01 asya_01 kuzum bence artık insanları takmayı bırak en yakının olsa dahi.bu şekilde olan milyonlarca insan var şükür ki umudumuz var.elbet olur bebişin hayırlısıyla.eşinle geçirdiğin zamanın tadını çıkar :KK200: kızların dediği gibi şakaya al geç :KK47:

Yolculuk degil maddiyat sikinti bizler icin kuzum. 1 kisi 7 bin euro olsa, aile 21 bin euro. Alisverisin ozel gezmelerin haric. 30 bin desen tl ile 90 bin lira yapiyor:KK71: Ancak belgeselde izliyoruz:)
Tabiki en önemlisi maddiyatin zorlamayı abla. Maddi durumum olsa da gitmem oralara. Gereksiz bir harcama çünkü o kadar bilet parası bi de yedin içtin kalacak yer . Dünya para...
Sabah ve ogleden sonra 2 sefer uyurdu teke dusurdu simdi. Onun da saati oturmadi daha. Bazen sabah 9-10 da emerken uyuyup gidiyor. Bazen ogle yemeginden sonra bile zorla uyuyor. 1 saat top oynadik. Benim pestilim cikti, o hala top top diye pesimde:)
Bazen İnatlari tutuyor bidiklarin. Belki artık tek uyku uyumak istiyordur. Genelde 18 aydan sonra bebekler tek uykuya dusermis. Hoş benimki 11 aylıkken tek uykuya düştü :)
Kızlar ďoktor gayet temiz dedi tahlil istedi kan verdim öğleden sonra sonucu alacağız bir sıkıntı yok dedi bu doktorda:)
Çok sukur kuzum her şey yolundaymis çok sevindim.
Slm kızlar nasılsınız

Mavibocuk Mavibocuk gülüm inş ablan sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini.

zey zey zey zey kuzum geçmiş olsun adetten mi mide bulantın yoksa yediğin bişi mi dokundu

asya_01 asya_01 kuzum bence artık insanları takmayı bırak en yakının olsa dahi.bu şekilde olan milyonlarca insan var şükür ki umudumuz var.elbet olur bebişin hayırlısıyla.eşinle geçirdiğin zamanın tadını çıkar :KK200: kızların dediği gibi şakaya al geç :KK47:

Sağol sadetim. Birazdan yazıcam ölçüleri.

Cok sükür gözün aydin gülüm :) insallah yakinda adette olursun...

Duyun rakibeler duyun :p

B belindamm cane siz nasil oldunuz? Burunlar hala akiyormu?
Cane mın oğlan aynı hala grip devam ediyor. Sen nasılsın minigin nasıl az kaldı kontrole. Kuzum sabahları elinden geldiğince kahvaltı et. İş yerine kapaklı kaplar peynir domates koy götür ye. En olmadı ufak bi tost yap. Kahvaltı çok önemli bitanem.

Geldik zurnanin zırt dediği yere :KK66:
J.Ö ( Jillian dan önce )
J.S ( Jillian dan sonra) Milat gibi mübarek; )))

Göğüs j.ö 91 j.s 85
Bel j.ö 72 j.s 69
Karın j.ö 89 j.s 86
Basen j.ö 117 j.s 109
Vayyyt güzel gitmis, miladin mübarek olsun :KK48:
Cane mın oğlan aynı hala grip devam ediyor. Sen nasılsın minigin nasıl az kaldı kontrole. Kuzum sabahları elinden geldiğince kahvaltı et. İş yerine kapaklı kaplar peynir domates koy götür ye. En olmadı ufak bi tost yap. Kahvaltı çok önemli bitanem.
Kiyamam ona ben, cabuk iyilesir insallah kuzucuk. Ben iyiyim sükür gülüm, pazartesi kontrolüm bakalim ne diyecek. Tamam gülüm kahvalti konusunda daha dikkatli olacagim :KK60:

Vayyyt güzel gitmis, miladin mübarek olsun :KK48:

Kiyamam ona ben, cabuk iyilesir insallah kuzucuk. Ben iyiyim sükür gülüm, pazartesi kontrolüm bakalim ne diyecek. Tamam gülüm kahvalti konusunda daha dikkatli olacagim :KK60:
Sağol cane . Vallah kalcalarim iyi gitti sayesinde :) bisiklete de başlayayım da inceleyim daha da. Kahvaltı konusunu da ihmal etme bitanem. Yumurtani iyi pişmiş ye. Bana öyle diyordu doktor.

Slm kızlar nasılsınız

Inşallah canım:)

Geçmiş olsun.

Hoşgeldin :)

Hoşgeldin; )

Ateşi yok şükür canım ama sanırım göz nezlesi. Çünkü sol burun ve sol göz akıyor sürekli. Bugün de istifra etti baya yolluk mutfak her yere.

Sen niye boynunu bukesin gülüm. Sanki ayıbın var .

Hoşgeldin canım.

Hay maşallah bizim takimda ne cevherler varmış :)

Bak duygusala bağladı hatun:)

Yaptım teyzesi bikaç kaşık içti.
Ben herkesten korkuyorum zaten:
Canim geçmiş olsun oglusa bugün daha iyidir ins
Tesekkur ederimm..
Hoşgeldin canim

Günaydınlar çıtrlar. Kalktım işe gitcem. Gelemedim iki gündür biliyosunuz cenazemiz vardı bende biraz rahatsızım ve regl olucam hormonlarım tepe taklak oldu zaten üzüntü fazlasıyla. Menülerimde sıkıntı yok dün annem geldi bikaç hafta kalmasını umuyorum inşallah. Bende durumlar böyle sizler nasılsınız. Öpüyorum hepinizi ayrı ayrı.
Ablacim basın sagolsun

Günaydin güzellikler söz verdigim üzere ölcülerim
J. Ö. J.S.

Gögüs:94 cm ----90 cm
Bel :81 cm -----73 cm
Karin:95 cm -------91 cm
Popo:105 cm ------100 cm
Bence muhtesem sizce nasil :nazar::KK24::KK24:
abla süper olmuş
Kizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa
geçmiş olsun canım benim

Dun menu vermedin sanki:) Ne yeyip iciyorsun bir gorsek:KK15:

Vereyim ablacim :)

Sabah 09:00
meyveli yogurt

Ara 10:00
2 ceviz

Öglen 12:00
Karisik haslanmis sebze

Ara 14:00
1 mandaline
1 bardak süt

Aksam 18:00
1 dilim kepek ekmegi
Bulgurlu, kiymali ispanak yemegi
5 ceri domates
bol yogurt

2 lt su, 2 fincan papatya cayi :)

Kahvaltiya kizacaksin biliyorum ama her aksam yumurta haslamaya firsatim olmuyor, sabahlari hele hicten yetistiremiyorum :)

Kuzum sonuclarin iyi olsunda beklersin ne olacak :)
kahvaltı ve bir öğün etin eksik ebrum:)

S shrrr seni goremiyorum eskisi gibi. Ev isine mi soyundun yine?:)
yok kaptanim soyunsam iyi olacak aslında:))

J.Ö ( Jillian dan önce )

Göğüs j.ö 91 j.s 85
Bel j.ö 72 j.s 69
Karın j.ö 89 j.s 86
Basen j.ö 117 j.s 109
Süper özellikle basen ler harika gitmiş

kızlar dün menu vermeyi unutmuşum ben
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 tbe 10 zeytin peynir şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
yeşil mercimek yoğurt turp
Ara
Tarcinli sut
Aksam
5 kofte 1 servis kaşığı kadar mercimekli bulgur pilavi yogurtlu karnibahar
ara
yarım elma 1 portakal
şu 3.5
Spor yok

Tabiki en önemlisi maddiyatin zorlamayı abla. Maddi durumum olsa da gitmem oralara. Gereksiz bir harcama çünkü o kadar bilet parası bi de yedin içtin kalacak yer . Dünya para...

Bazen İnatlari tutuyor bidiklarin. Belki artık tek uyku uyumak istiyordur. Genelde 18 aydan sonra bebekler tek uykuya dusermis. Hoş benimki 11 aylıkken tek uykuya düştü :)

Çok sukur kuzum her şey yolundaymis çok sevindim.

Sağol sadetim. Birazdan yazıcam ölçüleri.
Bende canım diğer doktor içimirahatlatmadı ama bu doktor iyi bir doktor ondan rahatladım şükür :)
Cok sükür gözün aydin gülüm :) insallah yakinda adette olursun...

Duyun rakibeler duyun :p

B belindamm cane siz nasil oldunuz? Burunlar hala akiyormu?
Inşallah canım :)
J.Ö ( Jillian dan önce )

Göğüs j.ö 91 j.s 85
Bel j.ö 72 j.s 69
Karın j.ö 89 j.s 86
Basen j.ö 117 j.s 109
Süper kız maşallah milat ki ne milat:)

Sağol cane . Vallah kalcalarim iyi gitti sayesinde :) bisiklete de başlayayım da inceleyim daha da. Kahvaltı konusunu da ihmal etme bitanem. Yumurtani iyi pişmiş ye. Bana öyle diyordu doktor.
Evet ya masallah güzel gitmis gercekten :)
Bence simdi callanetics de sira, jilliani bitirenler ona gecis yapsin :)

kahvaltı ve bir öğün etin eksik ebrum:)
Ispanagi özellikle kiymali yaptim gülüm, etin yerini az da olsa tutsun diye :)

Back
X