Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Slm kızlar nasılsınız
@seyhan77 abliş tek kelimeyle mükemmel olmuş ölçülerin :KK9:

B belindamm gülüm gözün aydın jillian bitmiş merakla ölçülerini bekliyorum
Kuzuna da çok geçmiş olsun :KK36:

@Mavibocuk gülüm inş ablan sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini.
Şükür senin de bişi yokmus stres bitince regl gelir

@gogo2405 abliş başın sağolsun.rabbim geride kalanlara sabır versin.

@zey zey kuzum geçmiş olsun adetten mi mide bulantın yoksa yediğin bişi mi dokundu

asya_01 asya_01 kuzum bence artık insanları takmayı bırak en yakının olsa dahi.bu şekilde olan milyonlarca insan var şükür ki umudumuz var.elbet olur bebişin hayırlısıyla.eşinle geçirdiğin zamanın tadını çıkar :KK200: kızların dediği gibi şakaya al geç :KK47:
:KK200:

Geldik zurnanin zırt dediği yere :KK66:
J.Ö ( Jillian dan önce )
J.S ( Jillian dan sonra) Milat gibi mübarek; )))

Göğüs j.ö 91 j.s 85
Bel j.ö 72 j.s 69
Karın j.ö 89 j.s 86
Basen j.ö 117 j.s 109
Ölçüler harika gülüm maşallah çok incelmiş :nazar::KK200:

Sen nasilsin bugun cicegim?:)
İyiyim kaptanım şükür, sabitledi körolasıca o canımı sıkıyor,direniyorum bakalım ne olacak :)

Geldik zurnanin zırt dediği yere :KK66:
J.Ö ( Jillian dan önce )
J.S ( Jillian dan sonra) Milat gibi mübarek; )))

Göğüs j.ö 91 j.s 85
Bel j.ö 72 j.s 69
Karın j.ö 89 j.s 86
Basen j.ö 117 j.s 109
baya baya küçülmüşsün maşallah :KK9:

İyiyim kaptanım şükür, sabitledi körolasıca o canımı sıkıyor,direniyorum bakalım ne olacak :)

baya baya küçülmüşsün maşallah :KK9:
Moralini bozma benim de 69 70 de baya oyalandi yeni yeni açılıyor gitmeye basladi. Sakin diyetini birakma en fazla 1 ay surer

Günaydınlar çıtrlar. Kalktım işe gitcem. Gelemedim iki gündür biliyosunuz cenazemiz vardı bende biraz rahatsızım ve regl olucam hormonlarım tepe taklak oldu zaten üzüntü fazlasıyla. Menülerimde sıkıntı yok dün annem geldi bikaç hafta kalmasını umuyorum inşallah. Bende durumlar böyle sizler nasılsınız. Öpüyorum hepinizi ayrı ayrı.
Ablacim biz de seni opuyoruz hayat devam ediyor olen olduguyle kaliyor iste. Cocuklarina esine aikesine sabır versin allah. Annenin gelmesine sevindim hem miral hem bi degisiklik olur.
Senin kiz kaca gidiyordu karne alacak nasil notlar

Günaydin güzellikler söz verdigim üzere ölcülerim
J. Ö. J.S.

Gögüs:94 cm ----90 cm
Bel :81 cm -----73 cm
Karin:95 cm -------91 cm
Popo:105 cm ------100 cm
Bence muhtesem sizce nasil :nazar::KK24::KK24:
Harikasin abla masallah bu olculeri koru hatta daha da küçült :))

Cok pahali evet. Cin 7 bin euro idi yanilmiyorsam. O da bir hafta bile degil. Paramizin da pul kadar degeri yok...
Valla cin biletleri 12000 i buluyor gidis donus iki kisi kore 10000 di. Kardesim sık gidiyor meslegi geregi ben dizilerde gordugum merak ettigim seyleri ona ismarliyorum :)) soju kimci ipek böceği konservesi pirinc kagidi (lavas benzeri bisey ) vs korkunc seyler :))))) ama denemek lazim

Back
X