- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
Az gitsin temelli gitsin canımÇarşamba katıldım gruba
Çarşamba:84 kg
Cuma: 83.900
Bu kadarcik gitmiş
Yüzde yi nasil hesapliyorsunuz. Matematik yerler de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az gitsin temelli gitsin canımÇarşamba katıldım gruba
Bu kadarcik gitmiş
Bildirim yapmadında canım merak ettim :)
hmm tamm canım yapmaya başlayacak mısın pekiKuzum ben suan bisi yapmiyorum ki zaten ondan yapmamisimdir.)))
ahh canım çook geçmiş olsun şimdi nasıl minişAmiinnn insAllah.. Bildirimi gec yaptım farkindayim... Gece ateş nobetindeydim oglan sabaha kadar yandı ugrastik durduk. Gec kalktik dolayısıyla.
Gitmesi önemli canim :) haftaya daha da cok gidecek insallahÇarşamba katıldım gruba
Bu kadarcik gitmiş
Cok gecmis olsun, iyimi simdi oglusun?Amiinnn insAllah.. Bildirimi gec yaptım farkindayim... Gece ateş nobetindeydim oglan sabaha kadar yandı ugrastik durduk. Gec kalktik dolayısıyla.
Caanm seni en iyi anlayan benm ogluma sahip olana kadar ne yollardan gectim zor evet ama sabir onmli haşa isyan etmemek lazim cocuk olsada cok sinavlibi ewlat veriyor burnundan geliyor allah hersein hyrlisini versin demek lazim ben amelyatlar oldum zordu cocuk oldu daha zordu insaninewladininkotu seyler yasamasiinanki bugunlerden cocukbeklemekten tedavi olmaktan daha zor cok zor ,eşin keske isyan etmese kendini bi sirkelese , bu arada ben hamile kalmadan bi kac gun once hacet namazi kildim ruyamda doktorumu gordum ve adet olmaddm , hacet namazidua dilek namazidir allah kolaylik versn cnmdr böyle böyle diyor dedim napim dedi ters ters tamam da niye böyle tepki veriyonki dedim sustu arabada eve geldik basbas bağarıyor olmicak diyor ben biliyorum ben milyarlarda döksem olmicak çocuğumuz isyansa isyan bilmem ne hüngür hüngür ağlamaya başladım gücüm kalmadı bu duruma ya kendime mi üzüleyimm bu böyle yapıyor o na mı...çalışmaya kesinlikle izin vermiyor keşke verse 1 dk durmam ki
Hey yavrum hey, naptin kiz sen böyle masallah :)Evetttt cuma gunu geldi catti ,
Bildirim,
76.200 gecen hafta .
74.300 bugun.
Fark:1.900
Hedef:66. Offff daha cok var
Daha iyiyim ebrum sen nasılsın bebiş nasıl.Tebrik ederim ablacim
Nasil oldun?
Canım benim yine çekerim bi ara inşallah :)tebrikler canim
ablacim tam aklımdan geçtin desem:)
dışarıda kar atistirıyor kahve yaptım geçtim manzaranin karşısına senin fincanin geldi aklıma sonra örgün o fotoğraf karesi:))
Allah iyilik versin ablacim, Allah sabir versin daha iyi olacaksiniz insallah.Daha iyiyim ebrum sen nasılsın bebiş nasıl.
55 kalmis aklimda ablaBen senin gibi herseyi tutamiyorum aklimda
![]()
günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta:63,90
Fark :1,2
Bu hafta :62,70
Yüzde :1,9
Haftaya hedef :60
ben takıma alındım herhalde :) alınmasam da mühim değil ben buralarda takılırım
ben geçen haftaki kilomu pazartesi tartılmıştım en son onu yazdım sıkıntı olmaz herhalde
dün akşam misafirlerim vardı kendimle tamamen savaş verdim yarını da atlatırsam bu diyet yaşam şekli haline dönüşür herhalde
Bazı ailevi problemler var bu hem kilo vermemi etkiliyor hem sık girmeye fırsat bulamıyorum
Siir varsa bende alirimm
Bu arada sonunda oldum yani gecikti epey ama ilk defa oldu diye mutlu oldum.
önümüzdeki aya başka ilaç vericem dedi ama iğne mi bilmiyorum yum var ama büyümüyor çok inatçılar dedi...sabretmek lazım eşim bazen nasıl tepki vereceğini bilmiyor karşı tarafı çok kırıyor...çok üzgünüm ebru zaten derdim bana yetiyor eşimde böyle yapınca yıkılıyorum
Evetttt cuma gunu geldi catti ,
Bildirim,
76.200 gecen hafta .
74.300 bugun.
Merhaba, Hayırlı Cumalar Kızlar
Bildirim
Geçen hafta - 56.5
Bu hafta - 57
Fark +0.500
Ortalama - %0.88
Mesaj sayısı - 102
Gelecek hedef - 56.0
Hep bu regl siskinliginden dolayi, regl ile beraber gidecek bunlar kuzum ♥Merhaba, Hayırlı Cumalar Kızlar
Bildirim
Geçen hafta - 56.5
Bu hafta - 57
Fark +0.500
Ortalama - %0.88
Mesaj sayısı - 102
Gelecek hedef - 56.0
Onun içinde kolay değil bu süreç seni ne kadar yormuştu o da o kadar yorulmustur gülüm. Erkeklerin patlaması bizim gibi değil daha ağır ve derin. Biraz kapatın bu konuyu akışına bırakın. Esinle sakinken konuş hayatım bu konuyu biraz akışına bırakalım de. Kafami dagitmak icin çalışmak istiyorum de. Bu hem bütçesine hem de bana iyi gelecek de. Onun da izin verdiği bir yerde bulursun belki iş. Senin için söylüyorum canım. Çünkü çalışınca insanın kafası dağılıyor . Hem etrafindakileri de görmezsin.dr böyle böyle diyor dedim napim dedi ters ters tamam da niye böyle tepki veriyonki dedim sustu arabada eve geldik basbas bağarıyor olmicak diyor ben biliyorum ben milyarlarda döksem olmicak çocuğumuz isyansa isyan bilmem ne hüngür hüngür ağlamaya başladım gücüm kalmadı bu duruma ya kendime mi üzüleyimm bu böyle yapıyor o na mı...çalışmaya kesinlikle izin vermiyor keşke verse 1 dk durmam ki
Gitmesi önemli canim :) haftaya daha da cok gidecek insallah
Cok gecmis olsun, iyimi simdi oglusun?
Cok şükür ateşi yok. Oksurugu var karnesini alip geldik iyi gibi. Gece yeniden çıkmaz ins. Atesi
Az gitsin öz gitsin canim:) yüzde hesaplama : Bu haftanın kilosunu geçen haftanın kilosun dan cikart. Kalanı 100 le Carp ve çıkan sonucu geçen haftanın kilosuna böl. Boylelikle yuzdeni bulmuş olursun.Çarşamba katıldım gruba
Bu kadarcik gitmiş
Nasil gecti sınavın ablam?
Oo bravo guzelim tebrik ediyorum.Evetttt cuma gunu geldi catti ,
Bildirim,
76.200 gecen hafta .
74.300 bugun.
Adet olmadigindandir gülüm. Bi de nacizane tavsiyem kahvaltı öğünü nü atlama. Güne erken kalkıp bi şeyler yiyerek başlamak da metabolizmayı hızlandırıyor.Merhaba, Hayırlı Cumalar Kızlar
Bildirim
Geçen hafta - 56.5
Bu hafta - 57
Fark +0.500
Ortalama - %0.88
Mesaj sayısı - 102
Gelecek hedef - 56.0