Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar kliom
geçen hafta;71
bu hafta;70
fark;1
yüzde;1,40

dr dan yeni geldim büyümemiş yumurtalar 11 mm de hala adet olunca gelirsin başka ilaç veririm dedi çok inatçı büyümüyorlar dedi dr la konuşurken bişeyim yoktu yani beklediğim şeydi ama eşimle çok kötü kavga ettik gözlerim balon gibi şişti ağlamaktan:KK61:

Olabildigince dikkat ediyorum kuzum :KK60:

Oy kiyamam ben sana :KK68: sen hic üzülme saadetim, en önemlisi senin kilo vermendi, biraz daha hafifledigine göre görev tamamdir :KK200:

Ben hamile kalmadan 3 haftada 3 kilo aldim o yüzden bir adim öndeyim :KK48:
Kotanı doldurmuş sun cane:)
Canım ben 4 gün yaptım fark edecek kadar olmadı:)) bacaklarımdan yürüyemedim bide üstüne + gördüm kötü etkiledi beni
sonraya bırakmıştım, şimdi fazla + çıkarmaz umarım ölçüleri aldım bakalım ben ne kadar küçüleceğim :))
Bu sefer sonuna kadar devam et canım kesinlikle etki ediyor. Hele basen şikayetiniz varsa acayip etkili. Ben bi iki kilo sonra 29 beden pantolon giricem. Kızlık pantolonlarima girmeye az kaldı.
Tamam gülüm hiç akıl etmedim :KK58:
Olsun bitanem ;)
Bazı ailevi problemler var bu hem kilo vermemi etkiliyor hem sık girmeye fırsat bulamıyorum
İnşallah atlatirsin problemlerini canım. Bir an önce rahat kafayla donersin aramiza.
Merhaba kızlar
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.00
Fark 500
Yüzde 0.68
Tebrikler.
Eki Görüntüle 1751725
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark 0.3
Yüzde 0.45
Hedef veremem annem var kilo almam inşallah :KK47:
Aman alma abla.
Bayildim ya :KK9:Cok tatli olmus, tebrik ediyorum buradan kendisini.Zamanla bende paylasirim belki bir seyler.
Heyecanla bekliyoruz. Grubun adını mi degistirsek. Kırık kalpler durağı ya da sevgi pıtırcıkları falan????

kızlar kliom
geçen hafta;71
bu hafta;70
fark;1
yüzde;1,40

dr dan yeni geldim büyümemiş yumurtalar 11 mm de hala adet olunca gelirsin başka ilaç veririm dedi çok inatçı büyümüyorlar dedi dr la konuşurken bişeyim yoktu yani beklediğim şeydi ama eşimle çok kötü kavga ettik gözlerim balon gibi şişti ağlamaktan:KK61:
Asyacim üzülme canım Allah in bir bildiği vardır. Tamam bu durum yıpratıyor seni de eşini de ama lütfen birbirinizi bu kadar incitmeyin. Olan size olur. Sen bu stresle zaten istesem de olmaz çünkü çok kafana takıyorsun. Bak hepimiz sana yardimci olmaya çalışıyoruz gülüm. Lütfen biraz kendini topla. Git gez dolaş. Sana en büyük tavsiyem eşini ikna et git çalış. Kafan dağılır ufkunda açılır.

Asyacim üzülme canım Allah in bir bildiği vardır. Tamam bu durum yıpratıyor seni de eşini de ama lütfen birbirinizi bu kadar incitmeyin. Olan size olur. Sen bu stresle zaten istesem de olmaz çünkü çok kafana takıyorsun. Bak hepimiz sana yardimci olmaya çalışıyoruz gülüm. Lütfen biraz kendini topla. Git gez dolaş. Sana en büyük tavsiyem eşini ikna et git çalış. Kafan dağılır ufkunda açılır.
dr böyle böyle diyor dedim napim dedi ters ters tamam da niye böyle tepki veriyonki dedim sustu arabada eve geldik basbas bağarıyor olmicak diyor ben biliyorum ben milyarlarda döksem olmicak çocuğumuz isyansa isyan bilmem ne hüngür hüngür ağlamaya başladım gücüm kalmadı bu duruma ya kendime mi üzüleyimm bu böyle yapıyor o na mı...çalışmaya kesinlikle izin vermiyor keşke verse 1 dk durmam ki

kızlar kliom
geçen hafta;71
bu hafta;70
fark;1
yüzde;1,40

Öncelikle tebrik ederim asyam, cok güzel vermissin.
Kuzum vardir bunda da bir hayir, lütfen bu yüzden esinle kavga etmeyin. Rabbimin verdigine de vermedigine de sükretmeliyiz... Allah imanini imtihanindan güclü eylesin :(
Bu arada doktorun sana igne tedavisi uygulasin, öyle yumurtalarin büyüme olasiligi artiyor.
Günde 1 klomen az gelebilir, benim yumurtlama sorunum yokken günde 1 tane kullaniyordum ve anca 2 yumurtam gelisiyordu...

Kotanı doldurmuş sun cane:)
Aynen gülo :)

dr böyle böyle diyor dedim napim dedi ters ters tamam da niye böyle tepki veriyonki dedim sustu arabada eve geldik basbas bağarıyor olmicak diyor ben biliyorum ben milyarlarda döksem olmicak çocuğumuz isyansa isyan bilmem ne hüngür hüngür ağlamaya başladım gücüm kalmadı bu duruma ya kendime mi üzüleyimm bu böyle yapıyor o na mı...çalışmaya kesinlikle izin vermiyor keşke verse 1 dk durmam ki
Bence esini de biraz olsun anlamaya calis, sadece sen degil o da evlat sahibi olmak istiyor. Ikinizin de biraz alttan almasi gerekiyor. Siz herseyin Allahtan geldigine inanmiyormusunuz gülüm? Parayla pulla hic alakasi yok aslinda, tedbir bizden takdir Allahtan... hic ummadigin anda sana yavrunu gönderecek insallah. Lütfen isyan etmeyin, Rabbim sizi deniyor, bu sinavdan isyansiz gecmenizi istiyor.

Öncelikle tebrik ederim asyam, cok güzel vermissin.
Kuzum vardir bunda da bir hayir, lütfen bu yüzden esinle kavga etmeyin. Rabbimin verdigine de vermedigine de sükretmeliyiz... Allah imanini imtihanindan güclü eylesin :KK43:
Bu arada doktorun sana igne tedavisi uygulasin, öyle yumurtalarin büyüme olasiligi artiyor.
Günde 1 klomen az gelebilir, benim yumurtlama sorunum yokken günde 1 tane kullaniyordum ve anca 2 yumurtam gelisiyordu...

Aynen gülo :)
önümüzdeki aya başka ilaç vericem dedi ama iğne mi bilmiyorum yum var ama büyümüyor çok inatçılar dedi...sabretmek lazım eşim bazen nasıl tepki vereceğini bilmiyor karşı tarafı çok kırıyor...çok üzgünüm ebru zaten derdim bana yetiyor eşimde böyle yapınca yıkılıyorum

Bence esini de biraz olsun anlamaya calis, sadece sen degil o da evlat sahibi olmak istiyor. Ikinizin de biraz alttan almasi gerekiyor. Siz herseyin Allahtan geldigine inanmiyormusunuz gülüm? Parayla pulla hic alakasi yok aslinda, tedbir bizden takdir Allahtan... hic ummadigin anda sana yavrunu gönderecek insallah. Lütfen isyan etmeyin, Rabbim sizi deniyor, bu sinavdan isyansiz gecmenizi istiyor.
bende aynen senin söylediklerini ona söyledim isyan ediyorsun Allahın gücüne gider hasret bırakır dedim olursa olsun olmassa da olmasın diye basbas bağırdı.:KK61:

önümüzdeki aya başka ilaç vericem dedi ama iğne mi bilmiyorum yum var ama büyümüyor çok inatçılar dedi...sabretmek lazım eşim bazen nasıl tepki vereceğini bilmiyor karşı tarafı çok kırıyor...çok üzgünüm ebru zaten derdim bana yetiyor eşimde böyle yapınca yıkılıyorum
Gülüm ben seni cok iyi anliyorum, keske esin sana karsi biraz daha nazik davransa bu konuda. Onun neler yasadigini bilemeyiz kuzum, bu durum nasil senin üstünde baski yaratiyorsa onuda etkiliyor. Hem maddi acidan hemde manevi acidan zor bir sürec...

Gülüm ben seni cok iyi anliyorum, keske esin sana karsi biraz daha nazik davransa bu konuda. Onun neler yasadigini bilemeyiz kuzum, bu durum nasil senin üstünde baski yaratiyorsa onuda etkiliyor. Hem maddi acidan hemde manevi acidan zor bir sürec...
hani onluk bişey yoktu kavgaya çekti bizi söyledikleriyle..içim çok acıyor ebruyaa:KK61:

bende aynen senin söylediklerini ona söyledim isyan ediyorsun Allahın gücüne gider hasret bırakır dedim olursa olsun olmassa da olmasın diye basbas bağırdı.:KK61:
Hakkinizda hayirlisi :( esinle konusup aranizda ki sorunu halledin gülüm, onun sana böyle davranmasi senin canini daha cok acitiyor, bunu ona tatli dille söylemelisin.

gözyaşımı durduramıyorumki ağlamak istemiyorum ama engel olamıyorumm..
Bugün istedigin kadar agla, insanin bazen aglamaya da ihtiyaci oluyor. Rahatlamanin en güzel yolu bana göre... Sonrada git elini yüzünü yika bir namaz kil, bir dua oku, kuran oku... Rabbim yüregine ferahlik versin

kızlar kliom
geçen hafta;71
bu hafta;70
fark;1
yüzde;1,40

Tatlım çok zor bir durum her seferinde dahada üzülüyorsun ama eşinle kavga etmeyin be gülüm yıpratmayın birbirinizi yaaa Rabbim en hayırlısını versin

Back
X