- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Bende 10 kiloya yakin verdim canim 5 ekimde girmistim takima dört ay oldu13 kg musen ne diyosunnn bravo ya valla cok tebrık ederim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 10 kiloya yakin verdim canim 5 ekimde girmistim takima dört ay oldu13 kg musen ne diyosunnn bravo ya valla cok tebrık ederim..
ay vallahi süper yaaa şimdi daha çok kamçıladın beni74,5 ile baslamistim, 61,4 e kadar düstüm amaaaa sonra geri aldimsuan 66 kiloyum... Geri alma sebebim de dikkat etmemem, birde vitamin ilaclari
saglik olsun bu takim oldukca her zaman kilo veririz
![]()
Kilo yarisi haftaya kadar kim cok verecek yarisalimmi
Bende 10 kiloya yakin verdim canim 5 ekimde girmistim takima dört ay oldu
Simdi canim et sebze yogurt filan doyuncaya kadar yiyosun su günde enaz iki litre spor sart yürüyüs bisiklet yüzme fitness ne yapabiliyosan sonra heraksam yedigini ictigini yaptigin sporu yaziyosun kaptanimizin biri amerikada saat farkindan dolayi biraz gec geliyo spor ögretmeni kendisi onun verdigi hareketleri yapiyoruz bu kadafay heyecanlandım yarışalımmmm olurrrr
herkes kendi yediği gbi devammı edecek kural vs var mı
ay burda herkes kg mu verio ya çok sevdimmmminşallah sizde beni seversiniz
![]()
Bende inanamiyodum canim baslarken bide tatli düskünlügüm vardi 66 yi görünce bu hafta dedim olmussun sen aferin seyhan sanaseyhan senide cok tebrık edıorm 4 ayda 10 kgbuyuk başarı offf ben 10 versem varya
Abla melinda simdi bir sürü ödem atacak gecer o seni :)))Kilo yarisi haftaya kadar kim cok verecek yarisalimmi
Darisi sana olsun güzelim :) yaris basladi, cok azimlisin, iradeni de korursun güzel seyler olur :)ay vallahi süper yaaa şimdi daha çok kamçıladın beni
şimdi 1 salatalık 1 domates yedım aztuz koyaydım iyidi![]()
SAgol canim herkes verebilir azim inancve 4.takim sana lazim olanlarseyhan senide cok tebrık edıorm 4 ayda 10 kgbuyuk başarı offf ben 10 versem varya
Ebrulim sen beni tut amaAbla melinda simdi bir sürü ödem atacak gecer o seni :)))
Darisi sana olsun güzelim :) yaris basladi, cok azimlisin, iradeni de korursun güzel seyler olur :)
Ben kazananin yanindayim ablacim, seni tutamamEbrulim sen beni tut ama
Eh o zaman seni dahada bir gaza getirmek sartHedef büyüttüm kizlar iki haftaya mezun olmayi planliyorum insallah olur
Simdi canim et sebze yogurt filan doyuncaya kadar yiyosun su günde enaz iki litre spor sart yürüyüs bisiklet yüzme fitness ne yapabiliyosan sonra heraksam yedigini ictigini yaptigin sporu yaziyosun kaptanimizin biri amerikada saat farkindan dolayi biraz gec geliyo spor ögretmeni kendisi onun verdigi hareketleri yapiyoruz bu kadaf
bnmde tatlı düşkünlüğüm var yememek için direnıorm ama her zamn degil 5 gun direnıosam 2 gün yıorm tatlı dedgm ya 1 kasık nutella yada 2-3 biskuvı ole baklavafalan yememBende inanamiyodum canim baslarken bide tatli düskünlügüm vardi 66 yi görünce bu hafta dedim olmussun sen aferin seyhan sana
Abla melinda simdi bir sürü ödem atacak gecer o seni :)))
yok brulim ya nasıl geceyım odem atacak derken ben zaten hep diettym suan kg durdu düşmüo ödemleri atalı çok oldu gecemem seyhanı ama maksat moral gecemesemde veririm verdgmde beni mutlu eder
Darisi sana olsun güzelim :) yaris basladi, cok azimlisin, iradeni de korursun güzel seyler olur :)
SAgol canim herkes verebilir azim inancve 4.takim sana lazim olanlar
Hedef büyüttüm kizlar iki haftaya mezun olmayi planliyorum insallah olur
nerden mezun oluosun seyhancım kalan kg ları verip final mı yapcan buldun benim gibi güçlü halkayı dietin dibine vurcan dibiiiHedef büyüttüm kizlar iki haftaya mezun olmayi planliyorum insallah olur
Ben kazananin yanindayim ablacim, seni tutamam
baskı yok seni gidi seniii benim ufak pandayı sölerim seni ısırır 5 dişiyle (panda kızım eylül)
Eh o zaman seni dahada bir gaza getirmek sart![]()
Yemege misafirim var benim. Lahmacun istediler. Bir corba yapayim![]()
Yag serbest tereyagi ve zeytinyagi olmak kaydiylaoo lahmacunnnama yemem
asla koklamam bile aksam yagsz haslama tavuk beni beklerrrr
![]()