Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

74,5 ile baslamistim, 61,4 e kadar düstüm amaaaa sonra geri aldim :KK12: suan 66 kiloyum... Geri alma sebebim de dikkat etmemem, birde vitamin ilaclari o_O saglik olsun bu takim oldukca her zaman kilo veririz :KK52:
ay vallahi süper yaaa şimdi daha çok kamçıladın beni :KK71::KK71::KK71:

şimdi 1 salatalık 1 domates yedım aztuz koyaydım iyidi:KK75::KK75:

ay heyecanlandım yarışalımmmm olurrrr:rolleyes::rolleyes:
herkes kendi yediği gbi devammı edecek kural vs var mı

ay burda herkes kg mu verio ya çok sevdimmmm:KK36::KK36: inşallah sizde beni seversiniz:KK37:
Simdi canim et sebze yogurt filan doyuncaya kadar yiyosun su günde enaz iki litre spor sart yürüyüs bisiklet yüzme fitness ne yapabiliyosan sonra heraksam yedigini ictigini yaptigin sporu yaziyosun kaptanimizin biri amerikada saat farkindan dolayi biraz gec geliyo spor ögretmeni kendisi onun verdigi hareketleri yapiyoruz bu kadaf

Kilo yarisi haftaya kadar kim cok verecek yarisalimmi
Abla melinda simdi bir sürü ödem atacak gecer o seni :)))
ay vallahi süper yaaa şimdi daha çok kamçıladın beni :KK71::KK71::KK71:

şimdi 1 salatalık 1 domates yedım aztuz koyaydım iyidi:KK75::KK75:
Darisi sana olsun güzelim :) yaris basladi, cok azimlisin, iradeni de korursun güzel seyler olur :)

Simdi canim et sebze yogurt filan doyuncaya kadar yiyosun su günde enaz iki litre spor sart yürüyüs bisiklet yüzme fitness ne yapabiliyosan sonra heraksam yedigini ictigini yaptigin sporu yaziyosun kaptanimizin biri amerikada saat farkindan dolayi biraz gec geliyo spor ögretmeni kendisi onun verdigi hareketleri yapiyoruz bu kadaf

tamam aksam ki menum cok uygun normalde de beslendgim tarz zaten su kısmı pek uymadı ama içerim işin ucunda yarıs var 4 lt bile içerim:KK49: aa amerikada kaptanımız mı var :KK71:he spor a gelince evde hareketler yapıodum ona düzenli devam edicem bide istanbul dakar bi bitmedi haftaya hafta sonu kısmetse havuza yazılcam hava sartları sebebbıyle gıdıp yazılamamstm :KK71:

Bende inanamiyodum canim baslarken bide tatli düskünlügüm vardi 66 yi görünce bu hafta dedim olmussun sen aferin seyhan sana
bnmde tatlı düşkünlüğüm var yememek için direnıorm ama her zamn degil 5 gun direnıosam 2 gün yıorm tatlı dedgm ya 1 kasık nutella yada 2-3 biskuvı ole baklavafalan yemem

Abla melinda simdi bir sürü ödem atacak gecer o seni :)))

yok brulim ya nasıl geceyım odem atacak derken ben zaten hep diettym suan kg durdu düşmüo ödemleri atalı çok oldu gecemem seyhanı ama maksat moral gecemesemde veririm verdgmde beni mutlu eder:21:

Darisi sana olsun güzelim :) yaris basladi, cok azimlisin, iradeni de korursun güzel seyler olur :)

SAgol canim herkes verebilir azim inancve 4.takim sana lazim olanlar

:KK71::KK71::KK71:yaşasınnnn hepimiz manken oliciiizzzzz

Hedef büyüttüm kizlar iki haftaya mezun olmayi planliyorum insallah olur
nerden mezun oluosun seyhancım kalan kg ları verip final mı yapcan buldun benim gibi güçlü halkayı dietin dibine vurcan dibiii:KK48:
:KK48:

Ben kazananin yanindayim ablacim, seni tutamam :KK48:
baskı yok seni gidi seniii benim ufak pandayı sölerim seni ısırır 5 dişiyle (panda kızım eylül)

Eh o zaman seni dahada bir gaza getirmek sart :rolleyes:

:KK48::KK48: ay çok fena burası yaaa iğne ipliğe dönerim ben her hafta yarışsam

Kızlar merhabalar islerim vardı çok ugrayamadim kızı uyutuyorum şimdi bir bakayım dedim:)
öncelikle kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
haeshin haeshin canım seni ayrıca tebrik ediyorum:)))
asya_01 asya_01 kesinlikle B belindamm a katiliyorum çalışmani yada bir meşguliyet bulmani oneriyorum bak kpss ye hazırlanmak da iyi fikir
saricicek123 saricicek123 aybasinda dene 29 u artık :))
olur kesin ben geçen gün 28 i zorladım esnek bir pantolondu olduda eşim çık dedi olmaz:))
D3S1R3 D3S1R3 kaptanim neredesin sen basladinmi yoksa ise

Back
X